Monday, January 11, 2010

سرمقاله اومانیته 29 دسامبر

محاسبه رهبران ج. اسلامی
روی ترس مردم شکست خورده
ترجمه پیک نت



"ایران را پس می گیریم" از شعارهای تظاهركنندگان هفته اخیر در ایران بود. رویارویی تازه ای در خیابان های تهران و بسیاری از شهرهای دیگر آغاز شده است كه هیچكس امروز نمی تواند سرانجام آن را پیش بینی كند. سركوب بشدت خشن است. هشت كشته و صدها مجروح بطور رسمی تایید شده است.(این رقم را اکنون بطور غیر رسمی 38 نفر در سراسر کشور ذکر می کنند) بسیاری از مردم عادی و البته نزدیكان رهبران اپوزیسیون یعنی محمد خاتمی و میرحسین موسوی دستگیر شده اند. خواهرزاده او نیز كشته شده است.

"ایران را پس می گیریم" شعاری است بسیار فراتر از احساس عمومی دزدیده شدن آرای مردم در انتخابات ژوئن گذشته، انتخاباتی كه موجب تظاهرات عظیم اعتراضی در ایران شد. از آن پس حكومت نتوانست هیچ مسئله ای را حل كند و اكنون روشن شده است كه محاسبه آنان بر روی ایجاد ترس و خستگی در مردم بیهوده بوده است. خیابان های ایران خاموش نشده است. آیا اکنون بحث تنها بر سر انتخابات است؟ قطعا نه.

ایران كشور بزرگی است با تاریخی غنی كه همه نسل كنونی وارثان "ایران" كبیر می توانند به آن افتخار كنند. ایران ضمنا كشوری مدرن با جوانان و زنان هر روز بیشتر و بیشتر آموزش دیده و با فرهنگ است. آنان در خواست مدرنیته در تقابل با تاریك اندیشی قرار گرفته اند كه احمدی نژاد تجسم آن است و نماینده یكی از ارتجاعی ترین شاخه های اقلیتی اسلامی موسوم به حجتیه است. مركز دیدگاه آنان عبارتست از آنست که در روز محشر، امام غایب بر روی زمین دست در دست مسیح باز می گردد.

اما آنچه در ایران می گذرد تنها یك مسئله ایدئولوژیك، مذهبی یا غیرمذهبی نیست. علیرغم وعده های فراموش شده احمدی نژاد، ایران امروز درگیر باندبازی و فساد گروه های بزرگ و تجار بزرگ بازار است كه البته بخوبی می توانند با گروه های بزرگ خارجی هماهنگ شوند كه نمونه آن گروه های اتومبیل سازی فرانسوی است.

توده مردم در ایران در سال های اخیر شاهد وخامت شدید وضعیت خود، علیرغم امیدهای طبقات متوسط جدید بوده است. انفجار قیمت مسكن و تورم كه از 25 درصد در سال 2008 به 60 درصد در سه ماهه اول 2009 افزایش یافته است. دستمزدهای پرداخت نشده در بسیاری از بنگاه ها و اخراج های وسیع.

ایران را پس می گیریم. عبارت زیبایی است كه نشاندهنده اراده مردم به بازپس گرفتن كشور خود و فرهنگ آن و بدست گرفتن سرنوشت خود است. اما همه صداهایی كه در غرب بلند شده است با همین خواسته ها همسوست؟ بیزاری از سركوب مردم مشروع است به همان شكل كه خواست یك راه حل دمكراتیك و صلح آمیز برای مسئله ایران. اما اینها دلیل نمی شود كه غرب بخواهد تحت عنوان اهداف استراتژیك از این موقعیت بسود خود بهره برداری كند. دخالت احتمالی در امور ایران یك استفاده ابزاری رسوا و جنایتكارانه از مبارزه خیابانی و تلاش بخش بزرگی از مردم این كشور است

پیشنهاد غیر مستقیم احمدی نژاد به امریکا و انگلیس

شبکه های تلویزیونی را ببندید
و بیائید با هم همکاری کنیم!



بزرگ ترین کارخانه آلومینیوم سازی ایران با حضوراحمدی نژاد افتتاح شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، احمدی نژاد در این مراسم گفت: « گمان نکنید با ایجاد شبکه تلویزیونی می توانید ملت ایران را تسلیم خود کنید. دیگر آن دوره تمام شد؛ ما گفتیم اهل تعامل به جای دعوا هستیم و همکاری می کنیم، ما از دعوا استقبال نمی کنیم اما شما به طور دائم زیاده خواهی و پررویی می کنید. شما هم اکنون هشت تان گرو نه تان است و نمی توانید خود را اداره کنید و قادر نیستید در معادلات جهانی تاثیری بگذارید. اما ملت ایران قادر است، ملت ایران علاوه بر اینکه ایران را با قوت خواهد ساخت قادر است بر اساس عدالت در معادلات جهانی دخالت کند. تقابل ما تقابل فکری و فرهنگی و تقابل اندیشه است. ما اهل استفاده از زور نیستیم و قدرت ما برآمده از زور نیست بلکه برآمده از فرهنگ و تمدن است. معتقدیم اندیشه بر زور، فرهنگ بر بی فرهنگی و منطق بر بی منطقی غلبه خواهد کرد.» ایران 5 سال دیگر، 10 سال دیگر قدرت بلامنازع در جهان است...»

(کسی از رئیس دولت کودتا سئوال نکرد که چرا در خود ایران و در خیابانها، به جای تقابل اندیشه به گلوله و نارنجک و قمه و چماق با مردم حرف می زنید؟ البته همه این صغرا و کبرا چیدن ها که بخش اندکی از آن را در اینجا آوردیم و بخشی از آن مربوط به تهدید امریکا و انگلستان (دولت وقت شوروی که دیگر وجود ندارد) طلب های اشغال ایران درجریان جنگ دوم است، برای گفتن همان یک خط و نیمی است که برای توجه بیشتر خوانندگان؛ آن را رنگی کرده ایم. یعنی پیشنهاد قبول دولت کودتا توسط قدرت های جهانی و سپس همکاری و تعامل با هم، برای چاپیدن مردم ایران»

حاصل دستورات و بخشنامه های احمدی نژاد

حاصل دستورات و بخشنامه های احمدی نژاد
"آه" در بساط
بانک های ایران نیست!



سایت جهان نیوز که گفته می شود نظرات بخشی از فرماندهان معترض و برکنار شده سپاه پاسداران را منتشر می کنند نوشت: قرار بود- در دولت احمدی نژاد- با پرداخت تسهیلات ارزان قیمت در قالب "طرح‌های زودبازده" بسرعت اشتغال ایجاد شود، اما این سیاست، در نهایت به رانت‌خواری، رشد نقدینگی ، تورم ، ورشکستگی ، بیکاری و رکود اقتصادی انجامیده است.







سایت خبری جهان نیوز که از ایران به روز می شود اعلام کرد: سیاست های انبساطی پولی و اجبار بانکها به پرداخت بیش از حد تسهیلات به بخشهای مختلف به ورشکستگی بانک های دولتی انجامیده است. به عبارتی چنین سیاست هایی نه تنها موجب افزایش تولید و اشتغال نشد بلکه رکود اقتصادی را نیز در کشور به همراه داشته است.

بنا به گزارشهای رسمی تا کنون بانک ها 4 برابر سرمایه خود را وام پرداخت کرده اند که بدین ترتیب آنها در وضعیت بحرانی به سر می برند.

بانکها تنها 10 درصد منابع مالی خود را از دولت دریافت می کنند و 90 درصد آن، از مردم تامین می شود. لذا با توجه به ضوابط حاکم در شرایط فعلی، سرمایه این بانکها کفایت نمی کند.

از طرفی بانک ها در مصارف خود دست و دلبازی زیادی به اجبار دولت به خرج داده اند. بنا بر گزارش های بانک مرکزی در سال 1387، نسبت مانده تسهیلات به مانده سپرده‌ها (نسبت مصارف به منابع) در بانک‌های دولتی و غیردولتی به ترتیب معادل 100.4 و 79.8درصد بود که این امر نشان‌ می‌دهد بانکهای دولتی 4 دهم درصد بیشتر از منابع خود تسهیلات پرداخت کرده اند.

همچنین بسیاری از بخشهای اقتصاد که از بانکهای دولتی وامهای ارزان قیمت در یافت کرده اند هم اکنون با رکود مواجه شده اند و این موضوع موجب افزایش مطالبات معوق بانکها شده است.

معوقات وامهای پرداختی و عدم وصول آنها به علت رکود حاکم بر اقتصاد کشور نیز شرایط را بحرانی تر نموده است. براساس جدیدترین گزارش بانک مرکزی، میزان مطالبات معوق بانکها به 48 هزار میلیارد تومان افزایش یافته است. تا پایان آذر ماه سال 87 میزان کل مطالبات سیستم بانکی از بخش دولتی و غیر‌دولتی معادل 20 هزار میلیارد تومان بود که هم اکنون این میزان بیش از دو برابر افزایش داشته است.

در همین حال، بررسی‌های سازمان بازرسی کل کشور از شناسایی 9 هزار و 831 فرد حقیقی و حقوقی حکایت دارد که بیش از یک‌میلیارد تومان از بانکها وام گرفته اند. بیشتر افرادی که وام گرفته‌اند افرادحقیقی‌ هستند. ضعف ضمانت‌نامه‌ها و عدم پیگیری‌های لازم و رکود حاکم بر اقتصاد کشور موجب عدم بازگشت این وام‌ها به بانک‌ها شده است.
در چنین شرایطی دولت پیشنهاد اختصاص 15 هزار میلیارد تومان منابع مالی از حساب ذخیره ارزی برای افزایش سرمایه بانکها را به مجلس ارایه داد که مجلس به دلیل اثرات تورمی این پیشنهاد را نپذیرفت.

این شرایط در حالی است که قرار بود با پرداخت تسهیلات ارزان قیمت در قالب "طرح‌های زودبازده" به تولید و ایجاد اشتغال سرعت بخشیده شود اما در نهایت این سیاست به رانت‌خواری، رشد نقدینگی ، تورم ، ورشکستگی ، بیکاری و در نهایت به رکود انجامیده است.

به دو گزارشی که پیک نت درهمین ارتباط در تاریخ 15 و 16 دیماه منتشر کرد می توانید از اینجا و اینجا مراجعه کنید.

انتشار لیست پول نقد

انتشار لیست پول نقد
مقامات ج. اسلامی در بانک های جهان



شبکه تلویزیونی C.N.N شب گذشته در گزارشی که روی سایت این شبکه قرار دارد، اعلام داشت که توسط یکی از کارکنان ایرانی بانک های کشور مالزی در جریان لیستی از پول مقامات و رهبران جمهوری اسلامی در خارج از کشور دست یافته است. این شبکه تلویزیونی مدعی شد که کارمند ایرانی بانک های مالزی بدلیل علاقه ای که به جنبش سبز در ایران دارد، این لیست را برای انتشار در اختیار C.N.N گذاشته است. C.N.N ضمن تشکر از این فرد ایرانی که نام وی را اعلام نکرده است، لیست مورد بحث را انتشار داده است که به شرح زیر است:





1ـ غلام حسین الهام:25 میلیون دلار در دوبی،13 میلیون دلار در ترکیه، 17 میلیون دلار درسوئیس،0.7 میلیون دلار در بیروت

2 ـ س. ح. پناهی: 11 میلیون دلار در بانک اسلامی شریعت، 4 میلیون ایورو در مالزی

3 ـ مسعود کاظمی: 45 میلیون دلار در آلمان، 4.2 میلیون دلار در دوبی

4ـ علی هاشمی بهرامیان:5.2 میلیون دلاردر کویت،11 میلیون ایورو در بلژیک، 23 میلیون دلار در دوبی و مبلغی نامشخص در الناخال کمپانی

5 ـ محمد محمدی:12 میلیون دلار در دوبی، 17 میلیون دلار در کویت، 8 میلیون ایورو درترکیه

6 ـ مهدی احمدی نژاد:18 میلیون ایورو در بلژیک،45 میلیون ایورو در سوئیس،44 میلیون دلار دربانک اسلامی شریعت

7ـ نازیه خامنه ا ی:7 میلیون دلار در ترکیه،56 میلیون ایورو در آلمان،122 میلیون پوند درگریت انگلیس

8 ـ صادق محصولی:14 میلیون ایورو در امارات متحده عربی، 24 میلیون دلار در ترکیه، 3 میلیون ایورو درمالزی

9 ـ مجتبی خامنه ای: 1 بیلیون پوند در گرین انگلیس( احتمالا بلوکه شده است)، 2.2 بیلیون ایورو در آلمان، 766 میلیون دلار در قطر. مبلغی نامشخص در بانک سوئیس

10 ـ حسین معادی خواه 15 میلیون دلار در کویت، 45 میلیون ایورو در استرالیا، 7 میلیون دلار در امارات متحده عربی

11 ـ عیسی کلانتری :3.2 میلیون ایورو در بلژیک، 1.2 میلیون دلار در ایتالیا

12 ـ حسین طائب: 122 میلیون دلار در امارات عربی، 42 میلیون ایورو در ایتالیا

13 ـ مسعود حجاریان کاشانی 92 میلیون دلاردر استرالیا،13.7 میلیون دلاردر قطر

14 ـ سردار احمد وحیدی: 32 میلیون دلار در امارات متحده عربی،65 میلیون دلار در ترکیه، 122 میلیون دلار در آلمان( احتمالا بلوکه شده)

15 ـ عباس کدخدائی: 2.5 میلیون دلارایتالیا،7.1 میلیون دلاردر کویت، 3.2 میلیون دلار دوبی

16 ـ مجتبی مصباح یزدی:184 میلیون دلار در دوبی، 221 میلیون دلار الناخال کمپانی

55 میلیون ایورو در اسپانیا

17 ـ علی مصباح یزدی : 45 میلیون دلار امارات متحده عربی، 17 میلیون دلار در ترکیه، 65 میلیون پوند دربانک انگلیس،75 میلیون دلار در افریقای جنوبی ، 110میلیون ایورو آلمان

18 ـ حسین فیروز آبادی:320 میلیون دلار در مالزی، 65 میلیون دلار در ایالات متحده عربی، 103 میلیون دلار در کویت، 17 میلیون دلارترکیه،...

19 ـ پرویز فاتح 16 میلیون دلار ترکیه، 5.2 میلیون ایورو در ترکیه، 22 میلیون دلار سوئیس

20 ـ حسین شاجونی:66.5 میلیون دلار در دوبی، 39 میلیون دلار در کویت، 11.2 میلیون دلار در بیروت 8 میلیون دلار مالزی

21: حبیب الله عسگراولادی : 172 میلیون دلار در بلژیک،120 میلیون ایورو در آلمان، 420 میلیون دلار درالناخال کمپانی، 42 میلیون دلار در ترکیه، 219 میلیون دلار در مالزی

22 ـ حسین جنتی:228 میلیون دلار دوبی، مبلغی نا مشخص در بانک سوئیس و مبلغی نا مشخص دربانکی در ترکیه 200 میلیون دلار در مالزی، 150 میلیارد دلار درژاپن 32 میلیون دلار در مالزی

23ـ سکینه خامنه ای 25 میلیون دلار در مالزی، 14 میلیارد دلاردر قطر، 112 میلیون دلار در دوبی

24ـ اسفندیار رحیم مشایی: 5.2 میلیون دلار در آلمان 32 میلیون دلار درایتالیا، 41 میلیون دلار دردوبی

25 ـ ح. محمدی اقائی: 48.4 میلیون دلار در دوبی، 2.4 میلیون دلار دربیروت،56 میلیون ایورو در اسپانیا

26 ـ علی اکبر ولایتی:244 میلیون ایورو در المان، 6 میلیون ایورو در استرالیا 56 میلیون دلار در مالزی

27 ـ محمد محمدی ریشهری:241 میلیون دلار الناخال کمپانی و 121 میلیون دلار دردوبی، 48 میلیون دلار درآلمان، 43 میلیون دلار درایتالیا

28ـ محسن هاشمی بهرامانی: 35 میلیون دلار در ایلات متحده عربی، 56 میلیون دلار در بلژیک

29 ـ محسن هاشمی ثمره: 11 میلیون دلار در قطر، 5.9 میلیون دلار درمالزی

30 ـ علی لاریجانی:185 میلیون ایورو در استرالیا،16 میلیون ایورو در امارات متحده عربی، 112 میلیون ایورو در مالزی

31 ـ عباس آخوندی:9 میلیون دلار در امارات متحده عربی، 502 میلیون دلار در بانک بیروت

32 ـ محسن رفیق دوست، 129 میلیون دلار در بلژیک، 44 میلیون دلار درکویت، 92 میلیون دلاردر کویت

33ـ حمید حسینی:30 میلیون دلارمالزی، 82 میلیون ایورو در اسپانیا

34 ـ محمد حسینی:14 میلیون دلار در ایالات متحده عربی، 7 میلیون دلار در کویت، 3 میلیون دلار درترکیه، 11 میلیون پوند در....

35 ـ محمود حسینی: 3.2 میلیون دلار درترکیه، 11.4 میلیون دلار در کویت

36 ـ مجتبی هاشمی ثمره:28 میلیون دلار در اسپانیا، 76 میلیون دلار در ایالات متحده عربی، 124 میلیون دلار در مالزی

37 ـ کامران دانشجو: 76 میلیون یورو در استرالیا، 7.2 میلیون دلار در مالزی

38 ـ احمد رضا رادان: 98 میلیون دلار در ایالات متحده عربی، 65 میلیون دلار در کویت، 121 میلیون دلار در افریقای جنوبی

39 ـ یدالئه جوانی:22 میلیون دلار در ایلات متحده عربی،5 میلیون دلار درهند،23 میلیون دلار در پرتقال

40 ـ غلام رضا فیاض: 65 میلیون دلار در مالزی، 40.9 میلیون دلار در کویت

41 ـ رضا فیاض: 23 میلیون دلار در ایالات متحده عربی،17 میلیون دلار در ترکیه، 7 میلیون دلار در ایتالیا

42 ـ علی مباشری: 12 میلیون دلار در بلژیک، 19 میلیون دلار در مالزی، 42 میلیون دلار در کویت

43 ـ محمد نقدی:142 میلیون ایورو در ایالات متحده عربی،24 میلیون دلار در ایالات متحده عربی،66 میلیون دلار در مالزی

44 ـ فرهاد دانشجو : 2.3 میلیون دلار در ایالات متحده عربی، 5.6 میلیون دلار در ترکیه

45 ـ خسرو دانشجو:11 میلیون دلار در ترکیه، 7 میلیون دلار در جمهوری چک

46 ـ حمیدی حسینی:4.2 میلیون در مالزی، 28 میلیون در ایالات متحده عربی

47 ـ محمد باقری خرازی:120میلیون دلار در لبنان،86 میلیون دلار در ایالات متحده عربی،42 میلیون دلار در برکلی بانک آفریقای جنوبی

48 ـ مهدی هاشمی ثمره:5.7 میلیون دلار در ترکیه، 44 میلیون دلار در کویت

49 ـ حمید رسائی: 62 میلیون دلار در مجارستان،32 میلیون ایورو در آلمان، 18 میلیون پوند در انگلیس، 14 میلیون دلار در امارات متحده عربی

50 حسین موسوی اردبیلی: 21 میلیون دلار در کویت، 110 میلیون دلار در ایالات متحده عربی،32 میلیون دلار در مالزی

51ـ علی مبشری: 7 میلیون ایورو در استرالیا،22.4 میلیون دلار در ایالات متحده عربی

52 ـ حسین شریعتمداری:225 میلیون دلار در ایالات متحده عربی،54 میلیون دلاردرآلاناخل کمپانی، 65 میلیون ایورو در«ح.س. ب. س» بانک انگلیس

53 ـ حسین شاهمرادی:56 میلیون دلار در ایالات متحده عربی، 64 میلیون دلار در مالزی،7 میلیون دلار درهند

54 ـ کامران دانشجو: 24 میلیون دلار در ژاپن، 43 میلیون دلار در مالزی

55ـ داوود احمدی نژاد 55 میلیون دلار در ایالات متحده عربی،48 میلیون ایورو در ایالات متحده عربی، 8 میلیون دلار در بانک پترزبورگ روسیه

56 ـ عبدالئه عراقی: 84 میلیون دلار در ایالات متحده عربی، 127 میلیون دلار در لبنان، 67 میلیون دلار درمالزی ،مبلغی نا مشخص در بانک سوئیس

57 ـ بهاالدین حسینی هاشمی: 45 میلیون دلار در ایالات متحده عربی،80 میلیون دلار در مالزی

58 ـ محی الدین فاضل هرندی:52 میلیون دلاردرعمان، 45 میلیون دلار در عربستان سعودی

59 ـ احمد جنتی: 450 میلیون ایورو در بلژیک، 143 میلیون دلار در الناخل کمپانی، 124 میلیون دلار در ایالات متخده عربی،267 میلیون دلار در مالزی،118 میلیون دلار در آفریقای جنوبی و مبلغی نامشخص در بانک سوئیس



60 ـ علی جنتی:35 میلیون دلار در ایلات متحده عربی،155 میلیون دلار در ترکیه، 55 میلیون دلار در آلمان ، مبلغ نا مشخص در بانک

سوئیس

61 ـمرتضی رفیق دوست: 120 میلیون ایورو در آلمان، مبلغی نا مشخص در بانک سوئد

63 ـ م. ح.پارسا:43 میلیون دلار در ترکیه،12 میلیون دلار در مالزی،

64 ـ فاطمه عسگر اولادی: 43 میلیون دلار در قطر،16 میلیون دلار در ترکیه

65 ـ علی اکبر محتشمی: 125 میلیون دلار در شارجه، 85 میلیون دلار در کویت، 200 میلیون دلار در مالزی، مبلغ نامشخص در بانک سوئیس

66 ـ یاسر بهرامانی هاشمی: 22 میلیون ایورو در آلمان، 12 میلیون ایورو در استرالیا، 14 میلیون دلار در ایالات متحده عربی

67 ـ غلام علی حداد عادل:12 میلیون دلار در ترکیه، 2.4 میلیون دلار در مالزی، 43 میلیون دلار در ایالات متحده عربی