Sunday, August 21, 2011

طرابلس سقوط کرد / پسران قذافی در دست مخالفان

طرابلس سقوط کرد / پسران قذافی در دست مخالفان


رادیو فردا : طرابلس پایتخت لیبی بامداد دوشنبه ۳۱ مرداد به دست مخالفان مسلح دولت معمر قذافی رهبر این کشور افتاد. بدین ترتیب می‌توان گفت نظام قذافی پس از ۴۲ سال حاکمیت بر لیبی سرنگون شد. 
شورای ملی انتقالی لیبی که رهبری مخالفان را در دست داشت، در بیانیه‌ای با اعلام پیروزی، خاطرنشان کرد که نظام قذافی به گذشته سپرده شده است.
 
عملیات تصرف طرابلس به دست مخالفان شامگاه یکشنبه با نام عملیات سپیده دم عروس دریا آغاز شد. مخالفان از چند محور طرابلس را محاصره کردند. مخالفان قذافی از داخل شهر طرابلس قیام خود را آزاد کردند و تخلیه برخی مناطق این شهر را از دست نیروهای قذافی اعلام کردند. نیروهای

ناتو نیز برخی از پایگاه‌های هواداران قذافی را بمباران کردند. پس از آن نیروهای مخالف از چند محور ورود خود را به طرابلس آغاز کردند.
 
بر خلاف انتظار مخالفان با مقاومت چندانی در داخل لیبی روبرو نشدند. مهم‌ترین رخدادی که سقوط طرابلس به دست مخالفان را تسریع کرد، تسلیم شدن فوری گردان حفاظت از قذافی بودن هیچ مقاومتی بود. مصطفی عبد الجلیل رئیس شورای ملی انتقالی، در گفت‌و‌گو با رسانه‌ها اعلام کرد که با فرمانده این گردان در تماس بوده و او قول تسلیم به محض ورود مخالفان را داده بود. 

میدان سبز لیبی به دست مخالفان افتاد و بلافاصله نام آن به میدان شهدا تغییر پیدا کرد. این میدان همواره محل تجمع هواداران قذافی بود. همچنین پرچم مخالفان که به پرچم استقلال شهرت یافته بر فراز ساختمان‌های دولتی طرابلس برافراشته شد.
 
همزمان با سقوط طرابلس به نیروهای مخالفان، قذافی در پیامی صوتی که از تلویزیون دولتی لیبی پخش شد، از هواداران خود خواست به سمت طرابلس پیش روی کنند. او در این پیام مخالفان را آلت دست استعمار خواند و گفت که اگر مردم لیبی در برابر سقوط طرابلس نایستند برای همیشه برده استعمار خواهند شد.
 
مصطفی عبد الجلیل در پیامی از انقلابی‌ها خواست که به فکر انتقام گیری نباشند. او تاکید کرد هر کس در جنایت‌ها علیه مردم لیبی دست داشته در دادگاه محاکمه خواهد شد.
 
«پسران قذافی در دست مخالفان»
 
مصطفی عبد الجلیل رئیس شورای انتقالی لیبی در گفت‌و‌گو با رسانه‌ها از دستگیری سیف الاسلام فرزند معمر قذافی خبر داد. به گفته او محمد فرزند ارشد قذافی به همراه همسر، فرزندان و مادرش خود را تسلیم نیروهای مخالفان کرده‌اند.
 
محمد قذافی در گفت‌و‌گوی تلفنی با شبکه خبری الجزیره تاکید کرد که او در امان انقلابیون است. او نبود حکمت را عامل قرار گرفتن لیبی در اوضاع امروز خود دانست. 
 
لویس اوکامبو دادستان دادگاه بین المللی جنایت‌های جنگی لاهه در گفت‌و‌گو با تلویزیون العربیه دستگیری سیف الاسلام قذافی رو تایید کرد. او گفت با شورای ملی انتقالی لیبی بر سر تحویل سیف الاسلام به دادگاه مذاکره خواهد کرد. 
 
خبرهای ضد و نقیض از سرنوشت قذافی
 
در همین حال خبرهای ضد و نقیض از سرنوشت معمر قذافی منتشر می‌شود. برخی خبرهای تایید نشده از دستگیری قذافی توسط مخالفان سخن می‌گویند. برخی منابع مخالفان از چنین خبری اظهار بی‌اطلاعی می‌کنند.
 
سخنگوی شورای انتقالی لیبی گفت به زودی خبری خوشحال کننده برای مردم لیبی اعلام خواهد شد. او تاکید کرد که بر پایه اطلاعاتی که در دست دارد، قذافی همچنان در طرابلس حضور دارد. 
در همین حال دو هواپیما از آفریقای جنوبی در فرودگاه طرابلس فرود آمدند. ماموریت این دو هواپیما اعلام نشده است.
پس از آنکه منصور ارضی در مراسم شب قدر ضمن متهم کردن اسفندیار رحیم مشایی به یهودی بودن گفت که هر کس مشایی را بکشد وی پولش را خواهد داد، دادستان تهران گفت مشایی می‌تواند علیه حاج منصور ارضی اعلام جرم کند.
دادستان تهران امروز در یک نشست خبری به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
به گزارش خبرگزاری مهر عباس جعفری دولت آبادی دادستان تهران، پیش از ظهر امروز یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران به سخنان روز پنجشنبه منصور ارضی واکنش نشان داد و گفت اسفندیار رحیم مشایی می‌تواند علیه وی اعلام جرم کند.
منصور ارضی پنج‌شنبه شب و در جریان مداحی برای شبهای قدر با اشاره به پنهان بودن مشایی گفته بود: «پیداش کنن بچه‌ها می‌کشنش! فعلا تو هزاران حصار قرار گرفته این یهودی امت! گفتم هر کی بکشتش پولشو من می‌دم!»
پس از این سخنان بلافاصله سایت‌های هوادار مشایی با برجسته کردن این خبر، به آن واکنش نشان دادند و نوشتند که این ادبیات پیش از این هم سابقه داشته و منصور ارضی نمی‌تواند بدون حمایت‌های عالی این‌چنین بی‌مهابا سخن بگوید.

هشت سال زندان برای دو آمریکایی زندانی در ایران
عباس جعفری‌ دولت‌آبادی در بخش دیگری از نشست خود با خبرنگاران همچنین تائید کرد که هر یک از دو آمریکایی زندانی در ایران به هشت سال زندان محکوم شده‌اند.
سارا شورد، شین باوئر و جاشوا فتال سال گذشته و در مرزهای ایران دستگیر شدند که مدتی بعد اتهام آنها جاسوسی و ورود غیرمجاز به خاک ایران اعلام شد. در این میان، سارا شورد، سال گذشته با سپردن وثیقه آزاد شد و به آمریکا بازگشت.
گفتنی است وزارت خارجه آمریکا به این خبر واکنش نشان داد و خواستار آزادی این افراد شد.
عباس جعفری دولت‌آبادی، دادستان تهران همچنین گفت که رأی دادگاه صادر و به متهمان ابلاغ شد و «آنها می‌توانند طبق قانون به رأی دادگاه اعتراض کنند.»

رسیدگی به تخلف ویژه نامه ایران و انتقاد روزنامه جمهوری اسلامی: همه چیز را سکسی نبینید
دادستان تهران در بخش دیگری از نشست خود به ویژه نامه جنجالی روزنامه ایران با نام «خاتون» پرداخت و گفت رسیدگی به این پرونده با جدیت ادامه دارد.
وی گفت: «همانطور که پیش از این اعلام شد دادستانی در این رابطه اعلام جرم کرده بود. تحقیقات آغاز شده و امیدواریم پس از تکمیل تحقیقات اتخاذ تصمیم شود. پرونده به جدیت ادامه دارد و از نظر ما نوبت دوم تحقیقات شروع شده و امیدواریم به زودی اعلام نظر شود.»
روزنامه ایران دو هفته پیش ویژه‌نامه‌ای با عنوان «خاتون» در ۲۵۸ صفحه منتشر کرد که در آن مقالات، مصاحبه‌ها و کاریکاتورهایی درباره وضعیت حجاب و چادر در ایران به چاپ رسانده بود.
انتشار این روزنامه بویژه مصاحبه با مهدی کلهر، مشاور پیشین محمود احمدی‌نژاد، خشم محافظه‌کاران را برانگیخت و دادستان عمومی و انقلاب تهران اعلام کرد که پرونده این روزنامه به دادگاه رفته‌است.
روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله امروز خود در باره این اقدام روزنامه ایران نوشت که متاسفانه برخی در ایران همه‌چیز را سکسی می‌بینند.
این روزنامه با حمایت تلویحی از اقدام روزنامه ایران نوشت: «بی انصافی است اگر گفته شود همه مطالب ویژه نامه مورد اشاره،‌ انحرافی است. اما واقعیت اینست که این قبیل مطالب تخیلی که حتی پرت و پلاهای فروید را هم پشت سر گذاشته، آن را به درجه‌ای از انحطاط و سقوط کشانده که طبیعی بود سیل اعتراض‌ها را متوجه خود کند.»
جمهوری اسلامی در ادامه نوشته است:‌«یکی از استادان آنقدر همه چیز را سکسی می‌بیند که همه بخش‌های اجتماعی جامعه را گرفتار سکس می‌داند بطوری که از نظر وی سکس در ورزش و ساختارهای شهری هم نفوذ کرده تا جائی که حتی آشپزخانه‌های باز و خودروی ۲۰۶ و فوتبال را نیز نمادهائی براساس ساختار سکس می‌پندارد. آن دیگری حتی به حوادث بعد از انتخابات هم رحم نکرده و با صراحت می‌گوید: من بزرگترین قدرت محرکه این حوادث را محرکه جنسی می‌دانم. کاندیداهای معارض به دنبال خود نمائی جنسی رفتند، یعنی وقتی مثلاً لباس سبز پوشیدند، تحریک آمیز بودند.»

خانواده های جان باختگان بعد از انتخابات در مصاحبه با "روز" از رئیس قوه قضائیه خواستند با حضور بر سرمزار فرزندان آنها، توضیح دهد که این جانباختگان چرا و چگونه جان باخته اند و چرا زیر خاک خفته اند.

خانواده های جان باختگان بعد از انتخابات در مصاحبه با "روز" از رئیس قوه قضائیه خواستند با حضور بر سرمزار فرزندان آنها، توضیح دهد که این جانباختگان چرا و چگونه جان باخته اند و چرا زیر خاک خفته اند.
صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه ایران روز سه شنبه در نشستی با مسولان قضائی مدعی شد که در اعتراضات بعد از انتخابات در ایران تنها یک نفر کشته شده که "تا به آخر هم معلوم نشد به دست چه کسانی کشته شده".
 او به وقایع اخیر انگلیس اشاره کرده و گفت "در جریان فتنه 88 همه شما مشاهده کردید که غربی‌ها چطور مسائل را منعکس می‌کردند. شخصی در آن آشوب‌ها کشته شد که تا به آخر هم معلوم نشد به دست چه کسانی کشته شده و حتی احتمال اینکه در جریان آن مسئله دخالت مستقیم آشوبگران و در نهایت دخالت خود غربی‌‌ها در کار بوده، وجود دارد. اما دیدید غربی‌ها علیه جمهوری اسلامی چه جنجالی راه انداختند که بگویند جمهوری اسلامی ایران با شهروندان خودش این‌طور برخورد می‌کند، در مقابل در آشوب‌های انگلیس در طول دو سه روز شش نفر کشته شدند اما ندای سازمان‌های حقوق بشری بلند نشد".
و اکنون خانواده های فاطمه سمسارپور، شبنم سهرابی، محمد مختاری، میثم عبادی، مصطفی کریم بیگی و بهمن جنابی که طی دوساله گذشته و در پی اعتراضات مردمی به انتخابات مخدوش 22 خرداد 88 جان باختند در مصاحبه با "روز" اعلام کردند که رئیس قوه قضائیه دروغ می گوید اما واقعیت را نمی توان همیشه کتمان کرد به خصوص که مردم شاهد کشته شدن فرزندان انها بوده اند.
با گذشت 26 ماه از دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که اعتراضات مردمی و کشته شدن بیش از صد نفر را معترضان و مردم عادی را به دنبال داشت هنوز آماری رسمی و دقیق از میزان قربانیان در دست نیست. حکومت نیز تاکنون از پذیرش مسولیت کشتارهای بعد از انتخابات سرباز زده است. اکنون با گذشت بیش از دو سال رئیس قوه قضائیه در حالی جان باختگان بعد از انتخابات را در یک نفر خلاصه میکند که خانواده های بسیاری از جان باختگان با طرح شکایتی رسمی در قوه قضائیه خواهان معرفی و محاکمه قاتل فرزندان خود شده اند.  

دیوار عوام فریبی ترک بر میدارد
فاطمه سمسارپور، 30 خرداد 88 در مقابل منزلش بر اثر اصابت گلوله جان باخت و همسر او در واکنش به سخنان اخیر رئیس قوه قضائیه به "روز" می گوید: هر چقدر که منکر شوند اما هرگز نمی توانند واقعیت را برای مدت طولانی کتمان کنند. مردم شاهد کشته شدن عزیزان ما بوده اند. پزشکی قانونی رسما تایید کرده و گواهی داده و در گواهی فوت رسما نوشته "علت مرگ بر اثر اصابت گلوله". کالبد شکافی کردند و گفتند کالیبر 9 میلی متری بوده  و کلت برتا بوده سلاحی که در اختیار خودشان است و نه دست مردم. همسر من را با این اسلحه و گلوله کشته اند. پسرم همراه همسرم با همین اسلحه  و گلوله زخمی شده، در کوچه ما 6 نفر را با همین اسلحه زدند یک نظامی بازنشسته و یک پسر جوان 18 ساله که هنوز آثار گلوله در انها است. حالا اقای لاریجانی بگوید تنها یک نفر کشته شده و کتمان کند مگر می توان برای همیشه کتمان کرد؟
حسن میراسدالهی می افزاید: ما دستمان جایی بند نیست اما مردم شاهد بوده اند از چه کسی می خواهند پنهان کنند از مردمی که به چشم خود این کشتار را دیده اند؟ یک جوان 25 ساله که ماسک بر صورت داشته جلیقه بر تن داشته و ته ریشی هم از معلوم بوده در پناه 7 تا 8 نفر نیروی نظامی در کوچه ما 6 نفر را با گلوله هدف قرار داده همسر من شهید شده، مدارک پزشکی قانونی است پرونده های شکایات ما است؟ آقای لاریجانی بیاید این مدارک را ببیند و بگوید چرا به شکایات ما پاسخ داده نمی شود؟ هر از چند گاهی ما را احضار میکنند و سر می دوانند.
همسر خانم سمسارپور سپس با اشاره به سخنان مسولین درباره کشته شدگان کشورهای دیگر می گوید: شیعیان بحرین و یمن را مطرح می کنند از کشته شدگان کشورهای دیگر می گویند اما به ایران که می رسد می گویند تنها یک نفر کشته شد. قبلا برادر اقای لاریجانی، یعنی اردشیر لاریجانی تا آنجا پیش رفت که گفت ندا آقا سلطان فیلم بازی میکرد و.... آخر به اینها چه باید گفت جز اینکه دیوار عوم فریبی هرچقدر هم کلفت باشد بالاخره ترک برمیدارد و ای کاش انسان ها عاقل باشند و به جای انکار و کتمان حقیقت در صدد حل و رفع مشکلات بر آیند واقعیت ها را ببینند و اجازه ندهند بیش از این مردم بی گناه کشته شوند و مملکت از دست برود.
آثای میراسدالهی سپس خطاب به رئیس قوه قضائیه می پرسد: اگر عزیز خودتان بود تحمل می کردید؟ به این سادگی از کنار قضیه عبور میکردید؟ اینقدر راحت به انکار می نشستید؟ ماه رمضان است و ایام شهادت امام علی و شما مدام در تلویزیون از زن یهودی می گویید و آن قضیه خلخال پایش. حال به من بگویید یک زن بی گناه در مقابل خانه اش با گلوله کشته شد چرا؟ مگر شما ادعای ادامه راه علی و مسیر او را ندارید؟ کو؟
همسر خانم سمسارپور می گوید: پسر بزرگ من که همراه مادرش گلوله خورده بود هنوز با گذشت دو سال نتوانسته از آن مساله با من حرف بزند. پسر کوچکم که از پشت شیشه شاهد این قضیه بوده هنوز تحت درمان روانپزشک است و مدام او را به دکتر می برم. ما یک خانواده 4 نفره بودیم که با هم مردیم فاطمه را به خاک سپردیم و ما سه نفرشدیم مرده های متحرک. اما ما به هیچ عنوان دنبال انتقام جویی نیستیم حتی اگر قاتل همسرم معرفی شود کینه ای نداریم تنها دنبال عدالت هستیم و اینکه به ما بگویند جرم عزیزان ما چی بود که بی گناه کشته شدند بای ذنب قتلت؟

لاریجانی بگوید چرا محمد کشته شد
محمد مختاری از جان باختگان روز 25 بهمن اخیر است و با گذشت 6 ماه از جان باختن او، شکایت خانواده اش تاکنون به هیچ نتیجه ای نرسیده.
اسماعیل مختاری، پدر محمد مختاری در مصاحبه با "روز" از رئیس قوه قضائیه میخواهد با مراجعه به دادسرای اوین، پرونده محمد را مطالعه کرده و پاسخ دهد که محمد چرا کشته شده است.
او می گوید: مگر می شود رئیس قوه قضائیه از کشته شدن بچه های ما اطلاع نداشته باشد؟ حاشا کردن کاری ندارد اما پرونده پسر من در دادسرای اوین است شماره پرونده او هم این است 4 / پ / 900016. به تاریخ 89/ 11/ 26.  آقای لاریجانی بروند و پرونده را ببینند و بگویند چرا پسر من کشته شد.
آقای مختاری که با طرح شکایت خواستار معرفی قاتل فرزندش شده می گوید: پرونده صانع ژاله و پسر مرا به دادسرای اوین فرستادند. رفتم شکایت نوشتم و روی پرونده گذاشته شد و گفتند اگر خبری شد خودمان خبر میدهیم اما هیچ خبری ندادند و هر بار هم برای پی گیری رفتیم فقط همین را گفتند.
او می افزاید: آقای لاریجانی که می گوید تنها یک نفر کشته شده سر خاک بچه های ما بیاید. مدارک و قبر بچه هایمان را به او نشان دهیم شاهدان شهادت فرزندانمان زنده هستند و شهادت می دهند و ایشان هم توضیح دهد که بچه های ما چی شدند؟ وقتی می گویند فلان جا بمب گذاشته اند یک ساعت نشده می گویند بمب گذار را گرفتیم بعد هم اعدام می کنند حال چطور قاتل بچه های ما را نمی توانند معرفی کنند؟ این همه انسانی که بی گناه کشته شدند را منکر می شوند و می گویند یک نفر کشته شد تازه قاتل او را هم نیافتند در حالیکه همه میدانیم گلوله شناسنامه دارد. کسانی که سربازی رفته اند می دانند نوع گلوله، ساخت و تاریخ و همه چیز گلوله ثبت می شود این همه گلوله بعد از انتخابات زدند حتی یکی هم مشخص نشد کی شلیک کرده؟
پدر محمد مختاری سپس با اشاره به سکوت خانواده های  جان باختگان بعد از انتخابات می گوید: ما سکوت کرده ایم آقایان ول کن نیستند دروغ میگویند و انکار میکنند. مدام از کشته شدگان کشورهای دیگر حرف می زنند و کشور خودمان را نمی بینند آخر دست ما بسته است و ساکت هستیم دیگر چرا اینقدر دروغ می گویید؟ اگر بچه های ما بعد از انتخابات کشته نشدند چرا هر موقع میخواهیم بهشت زهرا برویم این همه مامور می ریزند بهشت زهرا؟ اصلا 19 شهریور تولد محمد من است من اعلام کنم که سر خاک او تولد می گیریم کلی مامور می ریزند بهشت زهرا. خب چرا؟ اگر کشته نشده چرا این همه مامور می ریزید؟
از آقای مختاری درباره دوست محمد می پرسم. شاهد اصابت گلوله و جان باختن محمد که پس از تماس تلفنی و اطلاع به خانواده او، بازداشت شده بود. آقای مختاری می گوید: 35 روز بازداشت بود بعد از او تعهد گرفتند که حرفی نزند و سکوت کند و آزادش کردند. او موقع  گلوله خوردن محمد، کنارمحمد بوده، شاهد شهادت اوست.

اگر بچه ها کشته نشدند چرا دیه میدهند
اشکان سهرابی هم از جان باختگان بعد از انتخابات است که 30 خرداد 88 بر اثر اصابت گلوله جان باخته.
زهرا نیک پیما، مادر اشکان در واکنش به سخنان رئیس قوه قضائیه به "روز" می گوید: آقای لاریجانی سری به قطعه های 257- 301 و 302 بهشت زهرا بزند حتما می بیند چه تعدادی از جوانان و بچه های ما بعد از انتخابات کشته شده اند. کلاهش را قاضی کند و به عنوان رئیس قوه قضائیه حق ما را ادا کند و بگوید بچه های ما به چه گناهی کشته شدند.
او می افزاید: سخنان اخیر اقای لاریجانی نهایت بی لطفی است نهایت چیزی است که نمیدانم چه اسمی باید رویش بگذارم. اگر فقط یک نفر کشته شده، پس بچه های ما چی شدند؟ چرا الان زیر خروارها خاک هستند؟ من که نباید وظایف قوه قضائیه را یادآوری کنم ایشان بگوید چرا به شکایات ما رسیدگی نمی شود و به جای معرفی قاتل مساله دیه مطرح می شود؟
مادر اشکان سهرابی درباره سرنوشت شکایت اش می گوید: دیگر دنبالش نمی روم به صدت اعصاب ما را به هم می ریزند نمیدانید چقدر فشار عصبی وارد می شود وقتی قضیه دیه را مطرح می کنند. بچه های ما بی گناه کشته شدند و من شکایت کردم قاتل بچه ام را معرفی کنند شکایت نکردم که دیه به من بدهند. قوه قضائیه ما اینقدر توانایی ندارد که قاتل را مغرفی کند؟ حالا تازه می گویند تنها یک نفر کشته شده. چه باید بگویم؟ شنونده باید عاقل باشد. دروغ هم حدی دارد. به جای اینکه به خانواده های آسیب دیدگان و کسانی که عزیزانشان را از دست دادند سر بزنند دلجویی کنند و قاتلان بچه های ما را معرفی کنند انکار میکنند. حال سوال من این است که اگر واقعا بچه های ما را نکشته اند چرا قضیه دیه را مطرح میکنند؟ چرا نامه می فرستند که بیایید دیه بگیرید؟ پس قبول کرده اند که بچه های ما کشته شده اند قاتل را معرفی کنند.
خانم نیک پیما می افزاید: بچه من تنها طالب آزادی بود همین و بس و چیز دیگری نیمخواست و ما نیز ساکت نخواهیم نشست تا روزی که زنده هستم از قوه قضائیه خواهم پرسید به چه گناهی بچه من کشته شد. این بچه ها خونشان خیلی پاک بود آدم جگرش آتش می گیرد. من دو سال است که زندگی ندارم اصلا نمیدانم چه میخورم. کجا میخوابم فقط راه میروم و زنده مانی میکنم نه زندگانی. اما می پرسم و باز خواهم پرسید به چه گناهی بچه من کشته شد و فقط آرزویم این است که همین بلایی که سر ما آمد سر خودشان هم بیاید.

لاریجانی بر مزار و دیدار خانواده های شهدا برود
شبنم سهرابی، زن جوانی که روز عاشورای، زیر ماشین نیروی انتظامی له شد دیگر جان باخته وقایع بعد از انتخابات است. مادر او نیز به "روز" می گوید: بگذارید انکار کنند شنونده باید عاقل باشد. بچه من روز عاشورا رفت و دیگر نیامد. به خدا که دیگر نمی توانند دروغ بگویند من هم شکایت به خدا برده ام که بالاترین مقام است.
او می افزاید: به من که اجازه ندادند شکایت کنم. یعنی رفتم پرونده تکیل دادم و نوشتم که از نیروی انتظامی شاکی هستم اما نتیجه ای نگرفتم. گفتند باید اسم ببری گفتم من اسم طرف را از کجا بدانم؟ شما باید پیدا کنید. چرا نمیگویم موتوری زده یا آمبولانس زده و... من که دشمنی با نیروی انتظامی ندارم اما دخترم را ماشین نیروی انتظامی له کرده کلی شاهد است و... اما گفتند برو از این حرف ها نزن. من هم آمدم و سپردم به خدا. فوقش اینها میخواهند چه بکنند؟ دیه بدهند؟ من با اینکه احتیاج مالی دارم اما دیه نمی گیرم خون دخترم را معامله نمیکنم. همان که سپرده ام به خدا و من معجزه های خدا را دیده ام. من مادر هستم یتیم بزرگ کرده ام و آه یتیم می گیرد و باور کنید من جای این آقایان، می ترسم از این آه و چوب خدا.
مادر شبنم سهرابی سپس می گوید: آقای لاریجانی اگر خبر ندارد بیاید سر قبر بچه های ما را ببیند. بیاید پرونده های بچه های ما را بخواند اگر خبر ندارد بیاید خانه های ما و خانواده های شهدا را ببیند و بگوید دختر من مگر چه کرده بود؟ نیروی انتظامی که باید امنیت مردم را تامین کند او را زیر گرفت دلم برای بچه ام می سوزد که مظلومانه رفت و شاید زنده بود بعد از اینکه به او زده بودند دیگر چرا از رویش رد شدند؟ حال بگذارید انکار کنند مگر همین دو روزه است؟ اما خبر دارد و من می پرسم آخر بعد این همه درد، جای اذیتی هم مانده که نشده باشیم؟ واقعا باید ما را اذیت کنند؟ جای دلداری دادن شان است؟ ما مسلمان هستیم که یاد گرفته ایم که دروغگو بزرگترین دشمن خدا است بچه من رفت جایش را پیش خدا پیدا کرد و دیگر در این مملکت اعصابش خورد نمی شود و من که با کار در بیمارستان او را بزرگ کرده بودم پیش مردم و خدا روسفید هستم.

لاریجانی از مادران بپرسد
مصطفی کریم بیگی یکی از جانباختگان عاشورای 88 است که بر اثر اصابت گلوله جان باخته است. شهنار اکملی، مادر او در واکنش به سخنان لاریجانی، به "روز" می گوید: بیایند از مادران بپرسند بیایند توی خانواده ها ببینند خانواده ها چه می گویند. می گویند تنها یک نفر کشته شده یعنی شبنم و مصطفی دروغند؟ سهراب و اشکان و علی و بقیه دروغند؟ اگر اینطور است شب و روز هم دروغ است.
او می افزاید: من هم مثل سایر مادران می گویم آقای لاریجانی بیایید سر مزار بچه من و ببینید مصطفای من دروغ است؟ مصطفی اگر بعد از انتخابات کشته نشد پس الان کجاست؟ کسی که شبانه دفن کردند ماموران خودشان آوردند و شبانه دفن کردند و فیلم گرفتند همه اینها دروغ است؟ کهریزک دروغ است؟ آن را که دیگر خودتان هم حداقل یه نفر را پذیرفتید که در کهریزک شهید شده اند؟ چطور حال می گویید تنها یک نفر کشته شده؟ آن همه  کشتارکه در خرداد خیابان را خون برداشته بود در عاشورا خیابان های تهران را خون برداشته بود دروغ است؟ تنها یک نفر کشته شده؟ والا اگر روز و شب دروغ است اینها هم دروغند.
مادر مصطفی سپس خبر از بی نتیجه ماندن شکایت شان داده و می گوید: همچنان پی گیر هستیم و به هیچ کجا نرسیده ایم اما من که از خون فرزندن نمی گذرم بارها گفته ام فقط زمانی می گذرم که زندانیان آزاد شوند آنها هم فرزندان ما هستند اما تا زنده هستم زبان مصطفی و مصطفی ها خواهم بود و فریاد آزادی خواهم زد. شاید صدای مصطفی ها را بریدند اما ما مادران صدای فرزندانمان هستیم صدای سهراب ها، نداها، اشکان ها و...
خانم اکملی می افزاید: چطور می گویند تنها یک نفر کشته شده مگر خدایی بالای سر اینها نیست یعنی اشک های ما مادران را نمی بینند؟ این همه خون بی گناه ریخته شده دامن قاتلان را نخواهد گرفت که به این راحتی می گویند یک نفر کشته شده؟

اگر یک نفر کشته شده چرا بچه ها ما زیر خاک هستند؟
میثم عبادی، اولین جان باخته بعد از انتخابات و نوجوانی 16 ساله بود که یک روز بعد ازانتخابات یعنی 23 خرداد 88 بر اثر اصابت گلوله جان باخت و اصغر عبادی، پدر او در واکنش یه سخنان لاریجانی به "روز" می گوید: این اولین بار نیست که دروغ می گویند و انکار میکنند. کنار قبر میثم، 5 قبر دیگر از بچه هایی است که بعد از انتخابات شهید شده اند آقای لاریجانی بیاید من نشانش بدهم. بیاید بهشت زهرا و بگوید اگر فقط یک نفر کشته شده چرا بچه های ما زیر خاک هستند؟ کلی پرونده و شکایت موجود است هود من علاوه بر شکایت در دادسرا، به دفتر آقای لاریجانی رفتم و شکایت نامه داده هرچند نگذاشتند او را ببینم اما شکایت رسمی به دفتر او دادن به دفتر احمدی نژاد نامه و شکایت دادم به بیت رهبری نوشتم  و....
آقای عبادی معتقد است که امکان ندارد رئیس قوه قضائیه از این مسائل بی خبر باشد. او می گوید: به جای انکار اعلام کنند آسیب دیدگان مالی و جانی بعد از انتخابات بیایند و رسیدگی کند. آن وقت خواهد دید چه تعداد انسان کشته شده اند و چه تعداد اسیب دیده اند. برخی خانواده ها حتی نمیدانند چه بلایی سر بچه شان آمده قبرشان کجاست و... بیاید اقای لاریجانی آنها را ببیند.
پدر میثم عبادی درباره سرنوشت شکایت خودش می گوید: قاضی اول پرونده خوب رسیدگی میکرد اما او را کنار گذاشتند و پرونده را به قاضی دیگری دادند. او هم گفت پرونده مختومه است. گفتم من چه باید بکنم؟ گفت برو دهانت را باز کنب ه آسمان. گفتم بعد از دو ستا این جواب را به من می دهید؟ گفت دست من نیست برو یقه قاتل را بگیر. قاتل را هم که اوایل بازداشت کرده بودند و بعد آزادش کرده اند. بیت رهبری، ریاست جمهوری و دفتر رئیس قوه قضائیه و هر جای دیگری که رفتم یا شماره رگفتند و گفتند زنگ می زنیم که تا به حال زنگ نزده اند یا شماره تلفنی به من دادند که برو زنگ بزن پیگیری کن هر کدام را زنگ زدم شماره ها قلابی بود.

آقای لاریجانی پیش قاضی تر دست بروید
بهمن جنابی از جان باختگان 25 خرداد 88 است که او نیز بر اثر اصابت گلوله جان باخته. برادر او به "روز" می گوید: دو سال است پرونده های ما در قوه قضائیه در جریان است. گواهی فوتی که صادر شده و همچنین زیر شناسنامه که علت فوت را می نویسند نوشته اند که اصابت گلوله. ما گواهی را داریم و این چیزی نیست که بخواهند و بتوانند پنهان کنند. حال چطور و چرا آقای لاریجانی این حرف را زده واقعا جای تعجب و تاسف دارد.
هومن جنابی می افزاید: ایشان اگر انصاف دارند پیش قاضی تردست بروند که پرونده بسیاری از خانواده های شهدای بعد از انتخابات در دست اوست. برود و پرونده را مطالعه کند.
او سپس با اشاره به جان باختگان بازداشتگاه کهریزک می گوید: وقتی می گویند تنها یک نفر کشته شده پس بگویند قضیه کهریزک چه بود؟ این را که دیگر خودشان هم پذیرفتند و در صدا و سمیا هم فیلم مستندی از کهریزک پخش کردند و با خانواده های شهدای کهریزک مصاحبه هم کردند.

خانواده های دو آمريکايی زندانی در ايران خواستار آزادی آنان شدند

خانواده های دو آمريکايی زندانی در ايران خواستار آزادی آنان شدند

رادیو فردا  : خانواده های شین بائر و جاش فتال، دو آمريکايی زندانی در ايران، از مقام های ايران خواستند تا با نشان دادن رحم و شفقت، اجازه دهند تا اين دو بدون هيچ تاخيری نزد خانواده هايشان بازگردند.

پيشتر عباس جعفری دولت آبادی، دادستان عمومی و انقلاب تهران، محکوميت اين دو آمريکايی را به هشت سال زندان به جرم ورود غير مجاز و جاسوسی تاييد کرده بود.

خانواده های اين دو آمريکايی افزوده اند: شین بائر و جاش فتال بيگناهند و هيچگاه تهديدی عليه جمهوری اسلامی ايران، حکومت آن و مردم ايران نبوده اند.

در اين بيانيه همچنين اشاره شده که وزير امور خارجه ايران اخيرا ابراز اميدواری کرده بود که اين دو آمريکايی آزاد شوند.

همزمان،  هيلاری کلينتون، وزير امور خارجه آمريکا، حکم  صادره برای جاش فتال  و شین بائر را  نااميد کننده خواند.

خانواده های دو آمريکايی زندانی در ايران خواستار آزادی آنان شدند

خانواده های دو آمريکايی زندانی در ايران خواستار آزادی آنان شدند

رادیو فردا  : خانواده های شین بائر و جاش فتال، دو آمريکايی زندانی در ايران، از مقام های ايران خواستند تا با نشان دادن رحم و شفقت، اجازه دهند تا اين دو بدون هيچ تاخيری نزد خانواده هايشان بازگردند.

پيشتر عباس جعفری دولت آبادی، دادستان عمومی و انقلاب تهران، محکوميت اين دو آمريکايی را به هشت سال زندان به جرم ورود غير مجاز و جاسوسی تاييد کرده بود.

خانواده های اين دو آمريکايی افزوده اند: شین بائر و جاش فتال بيگناهند و هيچگاه تهديدی عليه جمهوری اسلامی ايران، حکومت آن و مردم ايران نبوده اند.

در اين بيانيه همچنين اشاره شده که وزير امور خارجه ايران اخيرا ابراز اميدواری کرده بود که اين دو آمريکايی آزاد شوند.

همزمان،  هيلاری کلينتون، وزير امور خارجه آمريکا، حکم  صادره برای جاش فتال  و شین بائر را  نااميد کننده خواند.

اعلام موجودیت "حزب الله سایبری" در ایران

اعلام موجودیت "حزب الله سایبری" در ایران

به گزارش دویچه وله و به نقل از روزنامه "روزگار" ، نخستین گردهمایی فعالان حزب الله سایبری در تهران با حضور نیروهای بسیج و حزب الله برگزار شد. بنا به این گزارش، بنیانگذارن حزب‌الله سایبری خود را باورمندان به ولایت فقیه می‌دانند که میزان کم موففیت انفرادی اشان  در "جنگ نرم"  در فضای سایبر علیه مخالفان و علیه "تهاجم فرهنگی"، آنها را به سازمانیابی و ارتباطات بیشتر سوق داده است.  در گردهمایی یادشده، از جمله دو شبکه اجتماعی گوگل پلاس و فیس بوک مورد بررسی قرار گرفتند. روح الله مومن نسب، مدیر واحد اینترنت ِ مرکز رسانه های دیجیتال وزارت ارشاد در مورد بحث‌ها پیرامون گوگل پلاس گفت که این شبکه اجتماعی با دو نماد "پلاس" و "حلقه" فعالیت خود را آغاز کرده و به دنبال نوعی دین‌ستیزی است. او گفت: «گوگل پلاس جدیدترین فناوری جاسوسی در شبکه اینترنت است.» مومن نسب گفت علامت "پلاس" را می‌توان در کلاه پاپ و پرچم نازی‌ها مشاهده کرد.