Monday, September 26, 2016

جزئیات دیدار خامنه ای با احمدی نژاد منتشر شد به گزارش «تابناک»، در زیر خلاصه ای از این سخنان خامنه‌ای در درس خارج فقه روز یک‌شنبه (چهارم مهر) را میخوانید : *از مطلبی که دیروز گفتم مثل اینکه سوء برداشت شده. بعضی سوء تلقی کردند. *سوء برداشت فی نفسه چیز مشکلی نیست. لکن وقتی که منتهی بشود به بگومگو و مایه کدورت و دل چرکینی برادران مومن بشود چیز بدی است. *بنده حقیر که این همه اصرار دارم به وحدت قلوب و حرکت در مسیر واحد و اتحاد کشور به خصوص گروههای مومن و انقلابی. نباید این چیزها را مايه اختلاف کرد. *یک آقایی آمد پیش من. من هم ملاحظه حال صلاح خود او و صلاح کشور به او گفتم در فلان قضیه شرکت نکنید. نگفتم هم شرکت نکنید گفتم صلاح نمی دانم. *انسان باید آن چیزی را که می بیند و می فهمد به نفع برادر مومنش است به او بگوید. ما هم صلاح کشور را بهتر از اغلب افراد آشنا هستیم هم آدمهایی که صدها جلسه با ما نشستند و برخاستند بهتر از دیگران می شناسیم. با ملاحظه حال مخاطب به آقایی توصیه می کنیم یک دوقطبی در کشور ایجاد می شود. دو قطبی مضر است به حال کشور. من صلاح نمی دانم. *این چیز مهمی که نیست. خیلی طبیعی و ساده است. بله ما این توصیه را به یکی از آقایان کردیم. حالا مایه اختلاف بشود بین برادران مومن؟ یکی بگوید گفته یکی بگوید نگفته. چرا پشت بلندگو نگفته؟ این هم پشت بلندگو. (لبخند آقا و خنده حضار) *دشمنان هم سوءاستفاده کنند. رادیوی فردا و بی بی سی چه ارتباطی دارد به اینها این قضیه؟ برنامه بگذارند علت چیست؟ چرا گفتند؟ این معنایش چیست؟ دشمن استفاده کند. ما در نقطه مقابل دشمن باید حرکت کنیم. *خیلی عادی! شما برادر مومن هستی. یک چیز را به مصلحت شما می دانم می گویم واجب هم است شرعا نصیحت للمومنین چیز خوبی است. نصیحت یعنی خیرخواهی. *من به جنابعالی که آقای شیخ عبدالعالی هستی علاقمندم می دانم وارد بشوی به ضرر خودت است به ضرر کشور است نمی گویم نشو. امر و نهی نیست حالا یک عده گفتند دستور داده نه من صلاح نمی دانم. این چیز خوبی است. *اینم که فلانی تحت تاثیر زید و عمر و بکر است، اين حرفها چیست؟ بنده از زید و عمر هم اطلاع بیشتر دارم هم انگیزه بیشتر. *ما باید به خدا جواب بدهیم. فردا از ما سوال می کنند چرا فلان چیز را گفتی چرا فلان چیز را نگفتی از نگفتیدها هم سوال می کنند. *این فقره هم که ما دیروز معنا کردیم ناظر به این معنا نبود داشتیم حدیث را معنا می کردیم. *یک نفر سومی هم منتظر باشد از میانه سود خودش را ببرد. امروز کشور به اتحاد نیروها احتیاج دارد به خصوص نیروهای مومن و پاکار سعی کنند اختلاف به وجود نیآورند.

جزئیات دیدار خامنه ای با احمدی نژاد منتشر شد

به گزارش «تابناک»، در زیر خلاصه ای از این سخنان خامنه‌ای در درس خارج فقه روز یک‌شنبه (چهارم مهر) را میخوانید :

*از مطلبی که دیروز گفتم مثل اینکه سوء برداشت شده. بعضی سوء تلقی کردند.

*سوء برداشت فی نفسه چیز مشکلی نیست. لکن وقتی که منتهی بشود به بگومگو و مایه کدورت و دل چرکینی برادران مومن بشود چیز بدی است.

*بنده حقیر که این همه اصرار دارم به وحدت قلوب و حرکت در مسیر واحد و اتحاد کشور به خصوص گروههای مومن و انقلابی. نباید این چیزها را مايه اختلاف کرد.

*یک آقایی آمد پیش من. من هم ملاحظه حال صلاح خود او و صلاح کشور به او گفتم در فلان قضیه شرکت نکنید. نگفتم هم شرکت نکنید گفتم صلاح نمی دانم.

*انسان باید آن چیزی را که می بیند و می فهمد به نفع برادر مومنش است به او بگوید. ما هم صلاح کشور را بهتر از اغلب افراد آشنا هستیم هم آدمهایی که صدها جلسه با ما نشستند و برخاستند بهتر از دیگران می شناسیم. با ملاحظه حال مخاطب به آقایی توصیه می کنیم یک دوقطبی در کشور ایجاد می شود. دو قطبی مضر است به حال کشور. من صلاح نمی دانم.

*این چیز مهمی که نیست. خیلی طبیعی و ساده است. بله ما این توصیه را به یکی از آقایان کردیم. حالا مایه اختلاف بشود بین برادران مومن؟ یکی بگوید گفته یکی بگوید نگفته. چرا پشت بلندگو نگفته؟ این هم پشت بلندگو. (لبخند آقا و خنده حضار)

*دشمنان هم سوءاستفاده کنند. رادیوی فردا و بی بی سی چه ارتباطی دارد به اینها این قضیه؟ برنامه بگذارند علت چیست؟ چرا گفتند؟ این معنایش چیست؟ دشمن استفاده کند. ما در نقطه مقابل دشمن باید حرکت کنیم.

*خیلی عادی! شما برادر مومن هستی. یک چیز را به مصلحت شما می دانم می گویم واجب هم است شرعا نصیحت للمومنین چیز خوبی است. نصیحت یعنی خیرخواهی.

*من به جنابعالی که آقای شیخ عبدالعالی هستی علاقمندم می دانم وارد بشوی به ضرر خودت است به ضرر کشور است نمی گویم نشو. امر و نهی نیست حالا یک عده گفتند دستور داده نه من صلاح نمی دانم. این چیز خوبی است.

*اینم که فلانی تحت تاثیر زید و عمر و بکر است، اين حرفها چیست؟ بنده از زید و عمر هم اطلاع بیشتر دارم هم انگیزه بیشتر.

*ما باید به خدا جواب بدهیم. فردا از ما سوال می کنند چرا فلان چیز را گفتی چرا فلان چیز را نگفتی از نگفتیدها هم سوال می کنند.

*این فقره هم که ما دیروز معنا کردیم ناظر به این معنا نبود داشتیم حدیث را معنا می کردیم.

*یک نفر سومی هم منتظر باشد از میانه سود خودش را ببرد. امروز کشور به اتحاد نیروها احتیاج دارد به خصوص نیروهای مومن و پاکار سعی کنند اختلاف به وجود نیآورند.

وزارت خارجه ایران از آزادی هما هودفر، استاد ایرانی کانادایی، خبر داد کمتر از یک هفته پس از دیدار وزیران خارجه ایران و کانادا در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل، سخنگوی وزارت خارجه ایران از آزادی هما هودفر، شهروند ایرانی کانادایی، «به دلایل انسان‌دوستانه» خبر داد. به نوشتهف راديو فردا، بر اساس گزارش روز دوشنبه خبرگزاری دولتی ایرنا، بهرام قاسمی، سخنگوی دستگاه دیپلماسی ایران از هما هودفرد به عنوان «استاد بازنشسته دانشگاه‌های کانادا» یاد کرد و خبر داد که او عصر روز دوشنبه آزاد شده و از طریق عمان به کانادا بازگشته است. او بدون اشاره به جزئیات بیشتر گفت که خانم هودفر به دلیل «برخی اتهامات» در ایران بازداشت بود و «به دلایل انسان‌دوستانه از جمله بیماری» آزاد شده است. هما هودفر، شهروند ۶۵ ساله ایرانی کانادایی، که از آخرین روزهای سال گذشته چندین بار به دادسرای امنیت تهران احضار شده بود، روز ۱۷ خرداد بازداشت شد، و در اوائل تیرماه دادستان تهران اعلام کرد که او متهم است که «در حوزه‌های فمینیسم و جرایم امنیتی ورود داشته است». عباس جعفری دولت‌آبادی چند هفته پس از آن هم خبر داد که کیفرخواست خانم هودفر به همراه چند دوتابعیتی دیگر صادر شده و به دادگاه ارسال شده است. در اواخر خرداد ماه امسال وزیر دادگستری ایران با اشاره به پرونده محمودرضا خاوری رئیس پیشین بانک ملی ایران که پس از افشای پرونده موسوم به «فساد سه هزار میلیارد تومانی» به کانادا گریخت، گفته بود که کانادا برای بازگرداندن او همکاری لازم را با جمهوری اسلامی نمی‌کند. در آن زمان روزنامه کانادایی «گلوب اند میل» با اشاره به این سخنان، این احتمال را مطرح کرد که حکومت ایران از بازداشت خانم هودفر، استاد ایرانی- کانادایی دانشگاه کنکوردیا، به عنوان اهرم فشاری علیه دولت کانادا استفاده می‌کند. در اوائل شهریور ماه امسال، اعلام شد که رسانه‌های کانادایی گزارش دادند که خانم هودفر، به دلیل ناراحتی جسمی در بیمارستان بستری شده و کتایون هودفر، خواهر او که در لندن زندگی می‌کند، در گفت‌وگو با رادیو فردا، بستری شدن این استاد ایرانی کانادایی را تأیید کرد. او ضمن ابراز نگرانی از وضعیت هما هودفر گفت که نمی‌داند که او چه مدتی در بیمارستان بستری شده، و یادآوری کرد که خواهرش مدت سه ماه در سلول انفرادی به سر برده است. در آن زمان روزنامه کانادایی «تورنتو استار» بیانیه خانواده خانم هودفر را بازتاب داد که در آن اشاره شده این استاد دانشگاه از بیماری «ضعف شدید عضلانی» رنج می‌برد، و نسبت به وضعیت سلامت او ابراز نگرانی شده بود. نگرانی از وضعیت سلامت خانم هودفر در بیانیه چندین نهاد دانشگاهی و حقوق بشری نیز بازتاب داشت و از جمله اواخر شهریور ماه، سازمان عفو بین الملل با انتشار بیانیه‌ای، از وضعیت سلامتی هما هودفر ابراز نگرانی کرده و خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط وی شده بود. کانادا که از جمله در مسائل حقوق بشری از منتقدان جمهوری اسلامی است، در سال ۹۱ روابط خود را با ایران قطع کرد اما اخیراً با روی کار آمدن دولت لیبرال جاستین ترودو، نشانه‌هایی حاکی از تمایل برای احیای روابط با تهران مشاهده شد. تا اینکه در آخرین روز فروردین ماه، وزیران خارجه دو کشور برای نخستین بار از زمان قطع روابط با یکدیگر دیدار کردند و به گفته مقام‌های کانادایی «پرونده‌های کنسولی» و نیز «مسائل منطقه‌ای» از جمله موضوعاتی بود که در این دیدار بر سر آنها گفت‌وگو شد.

وزارت خارجه ایران از آزادی هما هودفر، استاد ایرانی کانادایی، خبر داد 

 کمتر از یک هفته پس از دیدار وزیران خارجه ایران و کانادا در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل، سخنگوی وزارت خارجه ایران از آزادی هما هودفر، شهروند ایرانی کانادایی، «به دلایل انسان‌دوستانه» خبر داد.

 
به نوشتهف راديو فردا، بر اساس گزارش روز دوشنبه خبرگزاری دولتی ایرنا، بهرام قاسمی، سخنگوی دستگاه دیپلماسی ایران از هما هودفرد به عنوان «استاد بازنشسته دانشگاه‌های کانادا» یاد کرد و خبر داد که او عصر روز دوشنبه آزاد شده و از طریق عمان به کانادا بازگشته است.
 
او بدون اشاره به جزئیات بیشتر گفت که خانم هودفر به دلیل «برخی اتهامات» در ایران بازداشت بود و «به دلایل انسان‌دوستانه از جمله بیماری» آزاد شده است.
 
هما هودفر، شهروند ۶۵ ساله ایرانی کانادایی، که از آخرین روزهای سال گذشته چندین بار به دادسرای امنیت تهران احضار شده بود، روز ۱۷ خرداد بازداشت شد، و در اوائل تیرماه دادستان تهران اعلام کرد که او متهم است که «در حوزه‌های فمینیسم و جرایم امنیتی ورود داشته است».
 
عباس جعفری دولت‌آبادی چند هفته پس از آن هم خبر داد که کیفرخواست خانم هودفر به همراه چند دوتابعیتی دیگر صادر شده و به دادگاه ارسال شده است.
 
در اواخر خرداد ماه امسال وزیر دادگستری ایران با اشاره به پرونده محمودرضا خاوری رئیس پیشین بانک ملی ایران که پس از افشای پرونده موسوم به «فساد سه هزار میلیارد تومانی» به کانادا گریخت، گفته بود که کانادا برای بازگرداندن او همکاری لازم را با جمهوری اسلامی نمی‌کند.
 
در آن زمان روزنامه کانادایی «گلوب اند میل» با اشاره به این سخنان، این احتمال را مطرح کرد که حکومت ایران از بازداشت خانم هودفر، استاد ایرانی- کانادایی دانشگاه کنکوردیا، به عنوان اهرم فشاری علیه دولت کانادا استفاده می‌کند.
 
در اوائل شهریور ماه امسال، اعلام شد که رسانه‌های کانادایی گزارش دادند که خانم هودفر، به دلیل ناراحتی جسمی در بیمارستان بستری شده و کتایون هودفر، خواهر او که در لندن زندگی می‌کند، در گفت‌وگو با رادیو فردا، بستری شدن این استاد ایرانی کانادایی را تأیید کرد.
 
او ضمن ابراز نگرانی از وضعیت هما هودفر گفت که نمی‌داند که او چه مدتی در بیمارستان بستری شده، و یادآوری کرد که خواهرش مدت سه ماه در سلول انفرادی به سر برده است.
 
در آن زمان روزنامه کانادایی «تورنتو استار» بیانیه خانواده خانم هودفر را بازتاب داد که در آن اشاره شده این استاد دانشگاه از بیماری «ضعف شدید عضلانی» رنج می‌برد، و نسبت به وضعیت سلامت او ابراز نگرانی شده بود.
 
نگرانی از وضعیت سلامت خانم هودفر در بیانیه چندین نهاد دانشگاهی و حقوق بشری نیز بازتاب داشت و از جمله اواخر شهریور ماه، سازمان عفو بین الملل با انتشار بیانیه‌ای، از وضعیت سلامتی هما هودفر ابراز نگرانی کرده و خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط وی شده بود.
 
کانادا که از جمله در مسائل حقوق بشری از منتقدان جمهوری اسلامی است، در سال ۹۱ روابط خود را با ایران قطع کرد اما اخیراً با روی کار آمدن دولت لیبرال جاستین ترودو، نشانه‌هایی حاکی از تمایل برای احیای روابط با تهران مشاهده شد.
 

تا اینکه در آخرین روز فروردین ماه، وزیران خارجه دو کشور برای نخستین بار از زمان قطع روابط با یکدیگر دیدار کردند و به گفته مقام‌های کانادایی «پرونده‌های کنسولی» و نیز «مسائل منطقه‌ای» از جمله موضوعاتی بود که در این دیدار بر سر آنها گفت‌وگو شد.