Saturday, February 2, 2013

مرگ ۴۴۹ نفر بر اثر مصرف برنج آلوده در ایران طی ۹ ماه گذشته! در حالی که بازار برنج ایران در وضعیت ملتهبی به سر می برد محمود خدادوست، رئیس مرکز تحقیقات سازمان پزشکی قانونی از مرگ ۴۴۹ نفر بر اثر مصرف برنج آلوده در ایران طی ۹ ماه گذشته خبر داد. به گزارش دیگربان آقای خدادوست روز شنبه (۱۴ بهمن) به سایت «تسنیم» گفته علت مرگ ۲۴۵ مرد و ۲۰۴ نفر زن طی این مدت مصرف برنج آلوده به «قرص برنج» بوده است. وی افزوده از این قرص وارداتی از هند در انبار‌ها برای جلوگیری از «شته‌زدگی» برنج استفاده شده و هر قرص قادر به از بین بردن هزاران شته است. به گفته رئیس مرکز تحقیقات سازمان پزشکی قانونی این قرص مولد «گاز فسفید» است که استفاده از آن منجر به آلوده شدن برخی انبار‌های برنج شده است. وی افزوده «در ۹ ماهه امسال بیشترین تعداد مرگ‌های ناشی از مسمومیت با قرص برنج در استان تهران و سپس در گیلان، مازندران و لرستان ثبت شده است.» در سال‌های ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۰ در ایران هزار و ۳۱۱ نفر به علت مسمومیت با قرص برنج جان خود را از دست داده‌اند. قرص برنج ترکیب خطرناکی از فسفیدهاست که برای جلوگیری از آفت‌زدگی برنج انبارشده یا دفع آفات سایر غلات انبار شده و جلوگیری از کپک‌زدگی آن‌ها استفاده می‌شود. این قرض بر اثر تماس با رطوبت، گاز خطرناکی تولید می‌کند که علت اصلی سمی‌بودن این ماده است. در سال‌های اخیر گزارش‌های متعددی از خودکشی با قرص برنج در ایران منتشر شده٬ اما اعلام مرگ ۴۴۹ نفر بر اثر استفاده از برنج‌های آلوده به این قرص آن‌هم طی ۹ ماه در نوع خود کم‌سابقه است. خبر قربانی شدن این تعداد از افراد بر اثر مصرف برنج آلوده در شرایطی منتشر می‌شود که بازار برنج در ایران ملتهب است و اعتراض‌ها نسبت به کمبود این ماده غذایی روز به روز گسترده‌تر می‌شود. سایت دیگران اضافه کرده انتشار چنین خبری از سوی یک سایت وابسته به نهاد‌های امنیتی می‌تواند با هدف کاهش تقاضای این ماده غذایی در ایران هم منتشر شده باشد. اقتصاد جمهوری اسلامی بر اثر گسترش تحریم‌ها در وضعیت وخیمی به‌ سر می‌برد و مقام‌های جمهوری اسلامی تلاش‌ها برای کاهش مصرف روزانه مردم را به روش‌های گوناگون از ماه‌ها پیش آغاز کرده‌اند. در ماه‌های اخیر گزارش‌های متعددی از سرطان‌زا بدون برخی مواد غذایی وارداتی یا تولیدی همچون گوشت٬ برنج٬ سبزیجات و مواد لبنی در رسانه‌های ایران منتشر شده که در نوع خود کم‌سابقه بوده است.

مرگ ۴۴۹ نفر بر اثر مصرف برنج آلوده در ایران طی ۹ ماه گذشته!

در حالی که بازار برنج ایران در وضعیت ملتهبی به سر می برد محمود خدادوست، رئیس مرکز تحقیقات سازمان پزشکی قانونی از مرگ ۴۴۹ نفر بر اثر مصرف برنج آلوده در ایران طی ۹ ماه گذشته خبر داد.
به گزارش دیگربان آقای خدادوست روز شنبه (۱۴ بهمن) به سایت «تسنیم» گفته علت مرگ ۲۴۵ مرد و ۲۰۴ نفر زن طی این مدت مصرف برنج آلوده به «قرص برنج» بوده است.
وی افزوده از این قرص وارداتی از هند در انبار‌ها برای جلوگیری از «شته‌زدگی» برنج استفاده شده و هر قرص قادر به از بین بردن هزاران شته است.
به گفته رئیس مرکز تحقیقات سازمان پزشکی قانونی این قرص مولد «گاز فسفید» است که استفاده از آن منجر به آلوده شدن برخی انبار‌های برنج شده است.
وی افزوده «در ۹ ماهه امسال بیشترین تعداد مرگ‌های ناشی از مسمومیت با قرص برنج در استان تهران و سپس در گیلان، مازندران و لرستان ثبت شده است.»
در سال‌های ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۰ در ایران هزار و ۳۱۱ نفر به علت مسمومیت با قرص برنج جان خود را از دست داده‌اند.
قرص برنج ترکیب خطرناکی از فسفیدهاست که برای جلوگیری از آفت‌زدگی برنج انبارشده یا دفع آفات سایر غلات انبار شده و جلوگیری از کپک‌زدگی آن‌ها استفاده می‌شود.
این قرض بر اثر تماس با رطوبت، گاز خطرناکی تولید می‌کند که علت اصلی سمی‌بودن این ماده است.
در سال‌های اخیر گزارش‌های متعددی از خودکشی با قرص برنج در ایران منتشر شده٬ اما اعلام مرگ ۴۴۹ نفر بر اثر استفاده از برنج‌های آلوده به این قرص آن‌هم طی ۹ ماه در نوع خود کم‌سابقه است.
خبر قربانی شدن این تعداد از افراد بر اثر مصرف برنج آلوده در شرایطی منتشر می‌شود که بازار برنج در ایران ملتهب است و اعتراض‌ها نسبت به کمبود این ماده غذایی روز به روز گسترده‌تر می‌شود.
سایت دیگران اضافه کرده انتشار چنین خبری از سوی یک سایت وابسته به نهاد‌های امنیتی می‌تواند با هدف کاهش تقاضای این ماده غذایی در ایران هم منتشر شده باشد.
اقتصاد جمهوری اسلامی بر اثر گسترش تحریم‌ها در وضعیت وخیمی به‌ سر می‌برد و مقام‌های جمهوری اسلامی تلاش‌ها برای کاهش مصرف روزانه مردم را به روش‌های گوناگون از ماه‌ها پیش آغاز کرده‌اند.
در ماه‌های اخیر گزارش‌های متعددی از سرطان‌زا بدون برخی مواد غذایی وارداتی یا تولیدی همچون گوشت٬ برنج٬ سبزیجات و مواد لبنی در رسانه‌های ایران منتشر شده که در نوع خود کم‌سابقه بوده است.

ادعای دیلی تلگراف : موفقیت ایران در فرستادن یک میمون به فضا دروغ است/ میمون ارسالی به فضا "خال" داشت + عکس انتخاب : دیلی تلگراف در جدیدترین جوسازی علیه جمهوری اسلامی ایران، مدعی شد: موفقیت ایران در فرستادن یک میمون به فضا دروغ از آب درامده است! به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ این روزنامه که برای تکذیب ادعای ایران، تلاش زیادی به خرج داده است، با انتشار تصویر فوق نوشت: اوایل هفته ی گذشته، ایران با هیاهوی زیاد اعلام کرد که یک میمون زنده را به فضا فرستاده است. احمد وحیدی وزیر دفاع ایران گفت: میمونی که فرستاده شد، زنده به زمین بازگشت و این قدمی بزرگ برای کارشناسان و داشنمندان ما است. این روزنامه می افزاید: این در حالی است که مجموعه ای از تصاویر که نشان دهنده تفاوت در چهره ی میمون پیش و پس از ارسال است فاش می سازد که در واقع این تصاویر متعلق به دو میمون است است! دیلی تلگراف می افزاید: پیش از ارسال، چندین رسانه ی دولتی تصاویری از میمون با خال قرمزدر بالای چشم سمت راستش منتشر کردند. او همچنین موی کمی اطراف سرش داشت. پس از بازگشت میمون از فضا، خال و موها ناپدید شده است! این روزنامه نوشت: این تصاویر منجر به گمانه زنی های شد مبنی بر اینکه این میمون هیچگاه از فضا برنگشته یا هرگز ارسال نشده است.

 ادعای دیلی تلگراف : موفقیت ایران در فرستادن یک میمون به فضا دروغ است/ میمون ارسالی به فضا "خال" داشت + عکس



انتخاب : دیلی تلگراف در جدیدترین جوسازی علیه جمهوری اسلامی ایران، مدعی شد: موفقیت ایران در فرستادن یک میمون به فضا دروغ از آب درامده است!
به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ این روزنامه که برای تکذیب ادعای ایران، تلاش زیادی به خرج داده است، با انتشار تصویر فوق نوشت: اوایل هفته ی گذشته، ایران با هیاهوی زیاد اعلام کرد که یک میمون زنده را به فضا فرستاده است.
احمد وحیدی وزیر دفاع ایران گفت: میمونی که فرستاده شد، زنده به زمین  بازگشت و این قدمی بزرگ برای کارشناسان و داشنمندان ما است.
این روزنامه می افزاید: این در حالی است که مجموعه ای از تصاویر که نشان دهنده تفاوت در چهره ی میمون پیش و پس از ارسال است فاش می سازد که در واقع این تصاویر متعلق به دو میمون است است!
دیلی تلگراف می افزاید: پیش از ارسال، چندین رسانه ی دولتی تصاویری از میمون با خال قرمزدر بالای چشم سمت راستش منتشر کردند. او همچنین موی کمی اطراف سرش داشت. پس از بازگشت میمون از فضا، خال و موها ناپدید شده است!
این روزنامه نوشت: این تصاویر منجر به گمانه زنی های شد مبنی بر اینکه این میمون هیچگاه از فضا برنگشته یا هرگز ارسال نشده است.