Sunday, March 24, 2013

قهرمانان کشتی فرنگی در زندان دیزل‌آباد کرمانشاه تیر ۱۳۹۱ بابک و محمد قربانی قهرمانان کشتی فرنگی ایران در ارتفاعات کرمانشاه همراه مشغول شکار بودند. در مسیر بازگشت وقتی مشغول شنا بودند، ممانعت افراد حاضر در محل، منجر به درگیری فیزیکی شد. مشاجره‌ای که به تیراندازی با تفنگ شکاری انجامید. به گزارش رادیو فردا، هر دو برادر اینک در زندان هستند. بابک قربانی قهرمان جام جهانی که تیر از تفنگ او شلیک شده، قهرمانان دو وزن المپیک لندن را با اختلاف چشمگیر شکست داده. آلن خوگائف قهرمان ۸۴ کیلو از روسیه را ۸-۱ مغلوب کرده و قاسم رضایی را نیز در لیگ بعد از کسب ۶ امتیاز، ضربه فنی کرده. بالاژ کیس قهرمان سال ۲۰۰۹ جهان (مجارستان)، اصلانبک خوشتوف قهرمان المپیک پکن از روسیه و محمد عبدالفتاح (مصر) قهرمان سال ۲۰۰۶ جهان و آرتور آلکسانیان نفر سوم المپیک لندن از ارمنستان، فقط تعدادی از قهرمانان سرشناس جهان هستند که به قربانی باخته‌اند. غیر از قاسم رضایی که قهرمان المپیک شد، امیرعلی اکبری دیگر رقیب داخلی بابک قربانی، تصمیم گرفت تابعیت خود را تغییر دهد و از این به بعد برای تیم ملی جمهوری آذربایجان کشتی خواهد گرفت. بابک درباره حادثه می‌گوید: «کاش پایم می‌شکست و راهی کوهستان نمی‌شدم. قبل از عزیمت، ناخودآگاه به مادرم گفتم حلالم کند. آرزو دارم روزی مدال المپیک را به مادر سجاد عزیز و از دست رفته اهدا کنم، اما اگر جای خانواده متوفی بودم هم بابک قربانی را نمی‌بخشیدم. کاش عکس این قضیه اتفاق افتاده بود و امروز جای سجاد، من در خانه ابدی آرمیده بودم.» محمد قربانی قهرمان فوق سنگین ایران هم گفت اگر می‌دانستم بابک در یک لحظه از ترس، مرتکب خطا خواهد شد، خود را جلوی او می‌انداختم تا جوان دسته‌گل مردم پرپر نشود. از این دو برادر پس از حادثه تا نوروز امسال، نقل قولی منتشر نشده بود. تا این که این مصاحبه با وساطت حمید سوریان و توسط حسین زارعی کارشناس کشتی در زندان دیزل‌آباد کرمانشاه انجام شد. بابک می‌گوید: «وقتی قاسم رضایی در المپیک لندن طلا گرفت، بیست روز بود زندانی شده بودم. کشتی‌هایش را دیدم، طلای المپیک نوش جانش. پسر زحمتکشی است. زمانی که مدال‌های توزیع شده را دور گردن بازندگان خارجی در اوزان مختلف دیدم، به خودم می‌گفتم چه اتفاقی افتاده که حریفان خارجی و بازنده‌های همیشگی من در لندن جشن گرفته‌اند، اما من در این چهاردیواری لعنتی عزادار هستم؟» یکی از مسئولین زندان هم گفته: «وقتی قاسم رضایی کشتی می‌گرفت، نگاهم به بابک افتاد و دیدم مشغول گرم کردن خودش است! به بابک گفتم چکار می‌کنی؟ یکدفعه به خودش آمد و گفت برای لحظاتی تصور کردم قرار است خودم به روی تشک بروم.» بابک قربانی تاکید کرده: «اگر زمان به عقب برگردد، فاجعه را خواهم بوسید و فوری به خانه خواهم رفت. چه کسی دوست دارد مُهر قاتل روی پیشانی‌اش بخورد؟ حاضرم خودم تکه‌تکه شوم، اما یک تار موی سجاد کم نشود. کاش عکس این قضیه اتفاق افتاده بود و امروز این من بودم که چند ماه از خبر مرگم می‌گذشت!» در این مدت از بین قهرمانان، حمید سوریان، طالب نعمت‌پور، سامان طهماسبی، حمید زارع و افشین بیابانگرد نیز به ملاقات برادران قربانی رفته‌اند. می‌گویند محمد بنا هم زحمت کشید و به ملاقاتمان آمد، «دلمان برای داد زدن‌های بنا لک زده. حسن رنگرز هم به ملاقات آمد و قول اهدای یک تخته تشک کشتی را به زندان داد. اما برایش میسر نشده.» حمید سوریان در این باره قول پیگیری داد که یک تخته تشک به زندان دیزل‌آباد کرمانشاه اهدا شود تا زندانیان بتوانند ورزش کنند.

قهرمانان کشتی فرنگی در زندان دیزل‌آباد کرمانشاه


تیر ۱۳۹۱ بابک و محمد قربانی قهرمانان کشتی فرنگی ایران در ارتفاعات کرمانشاه همراه مشغول شکار بودند. در مسیر بازگشت وقتی مشغول شنا بودند، ممانعت افراد حاضر در محل، منجر به درگیری فیزیکی شد. مشاجره‌ای که به تیراندازی با تفنگ شکاری انجامید.

به گزارش رادیو فردا، هر دو برادر اینک در زندان هستند. بابک قربانی قهرمان جام جهانی که تیر از تفنگ او شلیک شده، قهرمانان دو وزن المپیک لندن را با اختلاف چشمگیر شکست داده. آلن خوگائف قهرمان ۸۴ کیلو از روسیه را ۸-۱ مغلوب کرده و قاسم رضایی را نیز در لیگ بعد از کسب ۶ امتیاز، ضربه فنی کرده.
بالاژ کیس قهرمان سال ۲۰۰۹ جهان (مجارستان)، اصلانبک خوشتوف قهرمان المپیک پکن از روسیه و محمد عبدالفتاح (مصر) قهرمان سال ۲۰۰۶ جهان و آرتور آلکسانیان نفر سوم المپیک لندن از ارمنستان، فقط تعدادی از قهرمانان سرشناس جهان هستند که به قربانی باخته‌اند.

غیر از قاسم رضایی که قهرمان المپیک شد، امیرعلی اکبری دیگر رقیب داخلی بابک قربانی، تصمیم گرفت تابعیت خود را تغییر دهد و از این به بعد برای تیم ملی جمهوری آذربایجان کشتی خواهد گرفت.

بابک درباره حادثه می‌گوید: «کاش پایم می‌شکست و راهی کوهستان نمی‌شدم. قبل از عزیمت، ناخودآگاه به مادرم گفتم حلالم کند. آرزو دارم روزی مدال المپیک را به مادر سجاد عزیز و از دست رفته اهدا کنم، اما اگر جای خانواده متوفی بودم هم بابک قربانی را نمی‌بخشیدم. کاش عکس این قضیه اتفاق افتاده بود و امروز جای سجاد، من در خانه ابدی آرمیده بودم.»

محمد قربانی قهرمان فوق سنگین ایران هم گفت اگر می‌دانستم بابک در یک لحظه از ترس، مرتکب خطا خواهد شد، خود را جلوی او می‌انداختم تا جوان دسته‌گل مردم پرپر نشود.

از این دو برادر پس از حادثه تا نوروز امسال، نقل قولی منتشر نشده بود. تا این که این مصاحبه با وساطت حمید سوریان و توسط حسین زارعی کارشناس کشتی در زندان دیزل‌آباد کرمانشاه انجام شد.

بابک می‌گوید: «وقتی قاسم رضایی در المپیک لندن طلا گرفت، بیست روز بود زندانی شده بودم. کشتی‌هایش را دیدم، طلای المپیک نوش جانش. پسر زحمتکشی است. زمانی که مدال‌های توزیع شده را دور گردن بازندگان خارجی در اوزان مختلف دیدم، به خودم می‌گفتم چه اتفاقی افتاده که حریفان خارجی و بازنده‌های همیشگی من در لندن جشن گرفته‌اند، اما من در این چهاردیواری لعنتی عزادار هستم؟»

یکی از مسئولین زندان هم گفته: «وقتی قاسم رضایی کشتی می‌گرفت، نگاهم به بابک افتاد و دیدم مشغول گرم کردن خودش است! به بابک گفتم چکار می‌کنی؟ یکدفعه به خودش آمد و گفت برای لحظاتی تصور کردم قرار است خودم به روی تشک بروم.»

بابک قربانی تاکید کرده: «اگر زمان به عقب برگردد، فاجعه را خواهم بوسید و فوری به خانه خواهم رفت. چه کسی دوست دارد مُهر قاتل روی پیشانی‌اش بخورد؟ حاضرم خودم تکه‌تکه شوم، اما یک تار موی سجاد کم نشود. کاش عکس این قضیه اتفاق افتاده بود و امروز این من بودم که چند ماه از خبر مرگم می‌گذشت!»

در این مدت از بین قهرمانان، حمید سوریان، طالب نعمت‌پور، سامان طهماسبی، حمید زارع و افشین بیابانگرد نیز به ملاقات برادران قربانی رفته‌اند. می‌گویند محمد بنا هم زحمت کشید و به ملاقاتمان آمد، «دلمان برای داد زدن‌های بنا لک زده. حسن رنگرز هم به ملاقات آمد و قول اهدای یک تخته تشک کشتی را به زندان داد. اما برایش میسر نشده.»

حمید سوریان در این باره قول پیگیری داد که یک تخته تشک به زندان دیزل‌آباد کرمانشاه اهدا شود تا زندانیان بتوانند ورزش کنند. 

سنای آمریکا طرح منع کاربرد يورو در معاملات ايران را تصويب کرد رادیو فردا : سنای آمریکا به متممی برای بودجه این کشور رای داده است که هدف از آن ممانعت از فعالیت‌های تجاری جمهوری اسلامی در سراسر جهان با استفاده از واحد پول یورو است. دفتر مارک کِرک، سناتور جمهوری‌خواه که یکی از دو پیشنهاد دهنده این متمم بود، تصویب آن در سنای ایالات متحده را اعلام کرده است. دیگر سناتور پیشنهاد دهنده، جو مانچین از حزب دموکرات بوده است. طبق این اطلاعیه، سنای آمریکا روز شنبه سوم فروردین ماه این متمم را با رای قاطع تصویب کرده است. بر اساس بیانیه دفتر سناتور کِرک، نهادهایی همچون بانک مرکزی ایران در حال حاضر حساب‌های بانکی در سرتاسر جهان دارند که ذخیره ارزی دارد و اغلب این ذخایر، به یورو است. در این متمم بودجه، راه‌کارهایی پیش‌بینی شده است که مانع دسترسی ایران به دارایی‌های خارجی خود در قالب پولی یورو می‌شود. مارک کرک در اطلاعیه‌اش گفته است: «مسدود کردن استفاده از یورو برای ایران، در اجرای تحریم‌ها علیه این کشور برای پیش‌گیری از دست‌یابی آن به توانایی تسلیحاتی هسته‌ای، حیاتی است.» این سناتور جمهوری‌خواه نوشته است:‌ «سنای آمریکا حرفش را زد. حالا نوبت اتحادیه اروپا است که اقدام کند.» این لایحه، امکان استفاده ایران از نظام پرداختی بانک مرکزی اتحادیه اروپا را سلب خواهد کرد. پیش از این رسانه‌های فایننشال تایمز و رویترز از فشارهای آمریکا به بانک مرکزی اتحادیه اروپا خبر داده بودند تا این بانک مانع استفاده نهادهای اقتصادی ایرانی از نظام پرداختی خود شود. نظام پرداختی بانک مرکزی اتحادیه اروپا به «تارگت – ۲» شهرت دارد که شرایط انتقال آنی پول در میان کشورهای اروپایی را فراهم می‌آورد. سناتورهای آمریکایی معتقدند که ایران از طریق این نظام پرداختی می‌تواند به یورو دسترسی داشته باشد و همچنین یورو را به واحدهای پولی دیگر تبدیل کند. این در حالی است که مسئولان بانک مرکزی اتحادیه اروپا با دفاع از نظام پرداختی خود تأکید کرده‌اند که این بانک تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه ایران را رعایت می‌کند و تاکنون هیچ نقل و انتقال مالی غیرقانونی از طریق نظام پرداختی تارگت – ۲ انجام نشده است. ایران در حال حاضر امکان معامله بین‌المللی با دلار را ندارد و ناگزیر است در تجارت با بانک‌های خارجی و مشتریان خود از واحدهای پولی دیگری استفاده کند. از جمله در ماه‌های اخیر گزارشاتی منتشر شد مبنی بر آن که هند نفت ایران را با روپیه می‌خرد. اکنون لایحه اصلاحی سناتورهای آمریکایی راه تجارت ایران با استفاده از واحد پولی یورو را نیز مسدود می‌کند تا حلقه محاصره اقتصادی ایران تنگ‌تر شود. هدف از تحریم‌های غرب علیه ایران، توقف برنامه اتمی آن است. غرب می‌گوید که ایران در صدد تولید سلاح هسته‌ای است، ادعایی که ایران آن را رد می‌کند.

سنای آمریکا طرح منع کاربرد يورو در معاملات ايران را تصويب کرد
رادیو فردا : سنای آمریکا به متممی برای بودجه این کشور رای داده است که هدف از آن ممانعت از فعالیت‌های تجاری جمهوری اسلامی در سراسر جهان با استفاده از واحد پول یورو است.

دفتر مارک کِرک، سناتور جمهوری‌خواه که یکی از دو پیشنهاد دهنده این متمم بود، تصویب آن در سنای ایالات متحده را اعلام کرده است. دیگر سناتور پیشنهاد دهنده، جو مانچین از حزب دموکرات بوده است.

طبق این اطلاعیه، سنای آمریکا روز شنبه سوم فروردین ماه این متمم را با رای قاطع تصویب کرده است.

بر اساس بیانیه دفتر سناتور کِرک، نهادهایی همچون بانک مرکزی ایران در حال حاضر حساب‌های بانکی در سرتاسر جهان دارند که ذخیره ارزی دارد و اغلب این ذخایر، به یورو است.

در این متمم بودجه، راه‌کارهایی پیش‌بینی شده است که مانع دسترسی ایران به دارایی‌های خارجی خود در قالب پولی یورو می‌شود.

مارک کرک در اطلاعیه‌اش گفته است: «مسدود کردن استفاده از یورو برای ایران، در اجرای تحریم‌ها علیه این کشور برای پیش‌گیری از دست‌یابی آن به توانایی تسلیحاتی هسته‌ای، حیاتی است.»

این سناتور جمهوری‌خواه نوشته است:‌ «سنای آمریکا حرفش را زد. حالا نوبت اتحادیه اروپا است که اقدام کند.»

این لایحه، امکان استفاده ایران از نظام پرداختی بانک مرکزی اتحادیه اروپا را سلب خواهد کرد.

پیش از این رسانه‌های فایننشال تایمز و رویترز از فشارهای آمریکا به بانک مرکزی اتحادیه اروپا خبر داده بودند تا این بانک مانع استفاده نهادهای اقتصادی ایرانی از نظام پرداختی خود شود.

نظام پرداختی بانک مرکزی اتحادیه اروپا به «تارگت – ۲» شهرت دارد که شرایط انتقال آنی پول در میان کشورهای اروپایی را فراهم می‌آورد.

سناتورهای آمریکایی معتقدند که ایران از طریق این نظام پرداختی می‌تواند به یورو دسترسی داشته باشد و همچنین یورو را به واحدهای پولی دیگر تبدیل کند.

این در حالی است که مسئولان بانک مرکزی اتحادیه اروپا با دفاع از نظام پرداختی خود تأکید کرده‌اند که این بانک تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه ایران را رعایت می‌کند و تاکنون هیچ نقل و انتقال مالی غیرقانونی از طریق نظام پرداختی تارگت – ۲ انجام نشده است.

ایران در حال حاضر امکان معامله بین‌المللی با دلار را ندارد و ناگزیر است در تجارت با بانک‌های خارجی و مشتریان خود از واحدهای پولی دیگری استفاده کند. از جمله در ماه‌های اخیر گزارشاتی منتشر شد مبنی بر آن که هند نفت ایران را با روپیه می‌خرد.

اکنون لایحه اصلاحی سناتورهای آمریکایی راه تجارت ایران با استفاده از واحد پولی یورو را نیز مسدود می‌کند تا حلقه محاصره اقتصادی ایران تنگ‌تر شود.

هدف از تحریم‌های غرب علیه ایران، توقف برنامه اتمی آن است. غرب می‌گوید که ایران در صدد تولید سلاح  هسته‌ای است، ادعایی که ایران آن را رد می‌کند.