Sunday, May 18, 2014

اسرائیل: مذاکرات اخیر 1+5 سخت بود چون ایرانی ها در برابر نابودی سانترفیوژها مقاومت کردند

اسرائیل: مذاکرات اخیر 1+5 سخت بود چون ایرانی ها در برابر نابودی سانترفیوژها مقاومت کردند

یک مقام اسرائیلی اظهار داشت: مذاکرات اخیر ایران و 1+5 در وین شاهد سختی هایی بود.

به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری رسمی مصر، وزیر امور استراتژیک اسرائیل گفت: مذاکرات میان ایران و گروه 1+5 با سختی های بزرگی روبه رو است.

 "یوفال اشتاینتس" که روز یکشنبه با رادیو صدای اسرائیل مصاحبه می کرد ادامه داد: در مذاکرات هسته ای اخیر در وین، ایرانی ها بر چند موضوع تاکید می کردند که از جمله این موارد نابود نکردن دستگاه های سانترفیوژهای مورد استفاده در غنی سازی اورانیوم بود.

وی افزود: کشورهای بزرگ (1+5) باید تلاش کند مانع از توسعه توانمندی های ساخت بمب اتمی توسط ایران شوند.

قبل از این سرگی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه که ریاست تیم مذاکره کننده این کشور در مذاکرات هسته ای 1+5 با ایران را برعهده دارد گفته بود: مذاکرات اخیر شاهد هیچ پیشرفتی نبود.

نمایندگان ایران و گروه 1+5 ، جمعه شب گذشته، مرحله جدیدی از مذاکرات هسته ای را بدون پیشرفت، صدور بیانیه مشترک یا کنفرانس مطبوعاتی به پایان بردند.

طرف های مذاکره کننده گفته اند در این گفتگوها، اختلافات پابرجا بود.

بازتاب سخنان دری نجف آبادی در شیراز خدا رهبر را حفظ کند اما باید به فکر جانشین بود!

بازتاب سخنان دری نجف آبادی در شیراز
خدا رهبر را حفظ کند
اما باید به فکر جانشین بود! 
 
 
 
 
انتشار یک اظهار نظر مهم، که برخی خبرگزاری های داخلی آن را در چند خط کوتاه پوشش داده اند، نشانه هائی از مهم ترین چالش پشت صحنه حکومتی دارد. حجت الاسلام قربانعلی دری نجف آبادی عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان و نخستین وزیر اطلاعات دولت خاتمی که بدنبال قتل های زنجیره ای برکنار شد، روز گذشته (یکشنبه) در حاشیه همایش فرهنگ، عزم ملی و مدیریت جهادی در شیراز که در آن حضور یافته بود، در جمع خبرنگاران  گفت:
«خدا رهبری را حفظ کند و به ایشان طول عمر بدهد. اما به هر حال باید برای بعد از ایشان به فکر باشیم. مردم باید برای انتخاب نمایندگان مجلس خبرگان با هوشیاری هر چه تمام‌تر و تدبیر حکیمانه عمل کنند و به جایگاه این نهاد توجه کامل داشته باشند. مردم باید با تدبیر و اعتماد به نیروی جوان، انتخابی را انجام دهند که به جایگاه این مجلس که بزرگانی چون شهید دستغیب، شهید مدنی، آیت الله مشکینی در آن حضور داشته‌اند خدشه‌ای وارد نشود. نمایندگان آتی مجلس خبرگان رهبری باید در کنار شرط اجتهاد از سطح آگاهی بالا، از عقلانیت و محبوبیت برخوردار باشند. حضور بانوان در مجلس خبرگان منوط به اصلاح قانون است. به نظر من اگر خواهری شرایط کاندیداتوری در این انتخابات را داشته باشد ایرادی ندارد که در انتخابات مجلس خبرگان شرکت کند.»
حال نه چندان مساعد رهبر جمهوری اسلامی در جریان بازدید از صنایع نظامی سپاه و سخنرانی کوتاهش در باره "پهپاد"، از یکسو، و سخنان احمد جنتی دبیرشورای نگهبان در آغاز سال نو در مشهد که طی آن گفت: "یک سنگر (ریاست جمهوری) را از دست دادیم و نباید دو سنگر دیگر، یعنی مجلس شورا و مجلس خبرگان را از دست بدهیم" نه تنها بر اهمیت چندگانه انتخابات این دو مجلس که حدود 20 ماه دیگر برگزار می شود افزوده، بلکه شمشیری که مخالفان دولت و بازندگان انتخابات 92 از رو بسته اند نیز نشان میدهد تا چه حد و اندازه آن دو انتخابات دارای اهمیت است. اگر سخنان دری نجف آبادی را هشداری اشاره گونه تلقی کنیم، آنوقت باید بپذیریم که حتی انتخابات مجلس خبرگان آینده مهم تر از مجلس شورا خواهد بود!