Tuesday, January 25, 2011

احمدی نژاد: اگر رشد جمعيت زیر 4 درصد باشد در 50 سال آینده ایرانی نخواهد بود!

احمدی نژاد: اگر رشد جمعيت زیر 4 درصد باشد در 50 سال آینده ایرانی نخواهد بود!


به گزارش خبر آنلاين، احمدی نژاد که از روز یکشنبه به استان گیلان رفته بود عصر یکشنبه در هشتاد و پنجمین جلسه استانی هیأت دولت این استان را سیاسی‌ترین بخش ایران زمین خواند.

وی در بخشی از صحبت‌های خود با انتقاد از شعار و فرمول دو بچه کافیست، گفت: فرمول دو بچه کافیست فرمول مرگ یک ملت و نابود کردن یک ملت است.



احمدی نژاد گفت : در ایران متوسط بعد خانواده به زیر چهار رسیده و این به این معناست که 50 سال آینده یا بیشتر ایرانی نیست. (اوج رشد متوسط جمعیت در دنیا در سال 1963 بود که به 2.2 درصد رسید و در سال 2009 اين رشد 1.1 درصد یود.)



احمدی‌نژاد همچنین با اشاره به برخی از استدلال‌ها و صحبت‌ها که می‌گویند از ترس فقر بچه نیاورید و اینکه بچه باعث فقر می‌شود و با انتقاد از صحبت‌ها، گفت: فقر ناشی از توزیع ناعادلانه امکانات، فرصت‌ها و امکانات یک کشور است و این منطقی که بعضا ارایه می‌شود منطق شیطانی و نادرست است. اگر عدالت ایجاد شود و بیت‌المال عادلانه در بین آحاد مردم توزیع شود فقیری باقی می‌ماند؟



آمار زیر در رابطه با رشد جمعيت جهان را ار وب سايت دكتر سيد محمود ميرافضلي (drmirafzali.ir) برای اطلاع خوانندگان و نشان دادن ناآگاهی احمدی نژاد مياوریم.





5 امارات متحده عربي 3.69 درصد رشد 1 رتبه در جهان 1 در منطقه چشم انداز

38 امارات متحده عربي 3.69 1 بيشترين ميزان

3 کويت 3.55 3 2

13 فلسطين (نوار غزه) 3.35 4 3

7 عمان 3.14 7 4

14 يمن 2.79 15 5

23 افغانستان 2.58 23 6

9 عراق 2.25 26 7

8 اردن 2.19 33 8

11 مصر 2.03 45 9

12 سوريه 2.01 47 10

22 تاجيکستان 1.88 53 11

2 عربستان سعودي 1.85 54 12

36 مالزي 1.72 61 -

25 اسرائيل 1.67 63 13

24 پاکستان 1.56 67 14

27 هند 1.41 73 -

18 قرقيزستان 1.4 74 15

26 ترکيه 1.31 79 16

6 بحرين 1.29 81 17

19 ترکمنستان 1.14 89 18

10 لبنان 1.11 91 19

28 آمريکا 0.98 96 -

4 قطر 0.96 97 20

20 ازبکستان 0.94 99 21

1 ايران 0.88 102 22

21 آذربايجان 0.76 106 23

34 چين 0.66 110 -

31 فرانسه 0.55 114 -

16 قزاقستان 0.39 123 24

29 انگلستان 0.28 129 -

35 کره جنوبي 0.27 130 -

33 ژاپن -0.019 155 -

17 ارمنستان -0.03 147 25

30 آلمان -0.05 148 -

15 گرجستان -0.33 161 26

32 روسيه -0.47 162 -

37 جزاير مارياناي شمالي -7.08 168 کمترين ميزان

اعدام 2 متهم به زورگیری و سرقت در بجنورد

اعدام 2 متهم به زورگیری و سرقت در بجنورد


*احضار ۳۰ تن از دانشجویان دانشگاه هنر تهران به کمیته انضباطی

اعدام 2 متهم به زورگیری و سرقت در بجنورد



آینده: 2 متهم به نام‌های كامران خاكی و مهران خاكی به اتهام قتل عمد‌، محاربه و افساد فی‌الارض سحرگاه امروز در زندان بجنورد به دار مجازات آویخته شدند.

به گزارش روابط عمومی روابط عمومی دادگستری كل استان خراسان شمالی، از مهم‌ترین اتهامات این دو برادر می‌توان به قتل عمد نگهبان یك پمپ بنزین‌، زورگیری مسلحانه از پزشكان با سلاح گرم‌، خرید و نگهداری سلاح غیر‌مجاز و مهمات آن‌، پنج سرقت مسلحانه و اخلال در نظم عمومی اشاره كرد‌.

احكام صادره برای این دو متهم پس از صدور در مهلت قانونی از سوی وكلای متهمان مورد اعتراض قرار گرفته كه پس از بررسی در شعبه 31 دیوان عالی كشور مورد تایید قرار می‌گیرد‌.

دو متهم در آخرین تلاش‌های خود نیز چند بار تقاضای عفو و بخشودگی می‌كنند كه مورد قبول قرار نمی‌گیرد‌.

این دو متهم سحرگاه امروز دوشنبه در زندان بجنورد‌ با رعایت تشریفات قانونی به دار مجازات آویخته شدند.



احضار ۳۰ تن از دانشجویان دانشگاه هنر تهران به کمیته انضباطی



رضایی دبیر انجمن اسلامی دانشجویان این دانشگاه (از زیر مجموعه های دفتر تحکیم- طیف علامه) نیز در میان احضار شدگان می باشد.

به گزارش جرس، دلیل این احضارها مربوط به بعد از روز دانشجوی امسال است و در گزارش مذکور همچنین خاطرنشان شده که اسامی کامل و مشخصات احضار شدگان بزودی منتشر خواهد شد.

پیش از این وحید نصرتی، هومن جعفری، سوین شیوا، مجید صادقی، حجت صحرایی و سعیدی را، دانشجویانی بودند که بعد از مراسم روز دانشجو توسط ماموران امنیتی دستگیر و بعد از هفته ها بازداشت، آزاد شده بودند.

ممانعت از برگزاری مراسم گرامیداشت اعدام شدگان اخیر

ممانعت از برگزاری مراسم گرامیداشت اعدام شدگان اخیر


بنابه گزارشات رسیده به فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران"پلیس امنیت خانواده 2 جانباخته راه آزادی مردم ایران را تحت فشار و مورد تهدید قرار داده است که از برگزاری مراسم گرامیداشت خوداری نمایند و از تحویل دهی پیکر آنها ممانعت میکنند.

غروب روز دوشنبه 4 بهمن ماه خانواده آقای کاظمی به پلیس امنیت احضار شدند و در مقابل آنها برگه ای مبنی بر تعهد کتبی قرار دادند تا از برگزاری هرگونه مراسم گرامیداشت خوداری کنند.پلیس امنیت همچنین تاکید کرده اند که از نصب عکس شهیدان و نصب هرگونه پلاکارد خوداری کنند در غیر این صورت تبعات آن را خواهند دید.

خانواده آقای کاظمی در حال حاضر مراسم گرامیداشت عزیزشان را در منزل برگزار می کنند و قصد دارند در روزهای آینده پس از دریافت پیکر شهید راه آزادی مراسمی گسترده ای برگزار نمایند. از روز گذشته تا لحظۀ انتشار این گزارش منزل آنها مملو از جمعیت است . مردم گروه گروه به منزل آنها مراجعه می کنند و یاد و خاطرۀ این دو جانباختۀ راه آزادی را گرامی می دارند.

مامورین وزارت اطلاعات در اطراف منازل آنها پرسه می زنند و با تهدید و مزاحمت سعی دارند که از رفتن مردم به منازل آنها جلوگیری نمایند که در چند مورد منجر به اعتراض مردم نسبت به برخوردهای غیر انسانی آنها شده است.

مردم تهران و شهرستانها که از اقشار مختلف می باشند در این مراسم حضور دارند ولی حضور دانشجویان بیش از همه قابل توجه است.موجی از نفرت و خشم بر مردم حاکم است .

طرفداران دولت در تلاش ایجاد شکاف بیشتر میان خامنه‌ای و رفسنجانی

طرفداران دولت در تلاش ایجاد شکاف بیشتر میان خامنه‌ای و رفسنجانی


دویچه وله: درگیری احمدی‌نژاد و طرفداران وی با مجمع تشخیص مصلحت نظام بر سر مدیریت بانک مرکزی هر روز ابعاد گسترده‌تری می‌یابد. طرفداران دولت می‌کوشند برای تضعیف هاشمی رفسنجانی آیت‌الله خامنه‌ای را در برابر مجمع قرار دهند.



مجمع تشخیص مصلحت نظام که ریاست آن را هاشمی رفسنجانی به عهده دارد، با صدور اطلاعیه‌ای افراد و رسانه‌های حامی دولت را به ایراد تهمت‌های ناروا نسبت به این مجمع متهم کرد. اطلاعیه مجمع تشخیص مصلحت در واکنش به اظهارات علی‌اصغر زارعی نماینده طرفدار احمدی‌نژاد در مجلس شورای اسلامی صادر شده است.



ادعاهای علی‌اصغر زارعی



علی‌اصغر زارعی در گزارشی که در هفته‌نامه‌ی «۹ دی» از قول وی چاپ شده، هاشمی رفسنجانی و علی لاریجانی را متهم کرده که در جلسه مجمع تشخیص مصلحت از طرح نظرات آیت‌الله خامنه‌ای پیرامون نحوه اداره بانک مرکزی جلوگیری کرده‌اند. زارعی گفته است که اعضای مجمع برخلاف نظر رهبر جمهوری اسلامی قصد داشته‌اند در زمینه نحوه مدیریت بانک مرکزی در مورد پیشنهادی رای بگیرند که نه نظر مجلس است و نه نظر شورای نگهبان. برپایه این پیشنهاد، انتخاب رئیس‌کل بانک مرکزی باید با رای روسای سه قوه مقننه، قضائیه و مجریه صورت بگیرد.



نماینده اصولگرای مجلس در گزارش خود همچنین اعلام کرده که مجمع تشخیص مصلحت، در نشست روز شنبه ۲۵ دی خود، سرانجام با ۱۸ رای موافق در برابر ۱۷ رای مخالف، تصویب کرده که رئیس بانک مرکزی باید با رای دو نفر از روسای سه قوه انتخاب شود. وی گفته است که این تصمیم‌گیری برخلاف نظر رهبری بوده و به همین دلیل، آیت‌الله خامنه‌ای طی نامه‌ای به مجمع تشخیص مصلحت خواستار تجدیدنظر در مصوبه آن شده است.



حمله به لاریجانی



علی‌اصغر زارعی در بخشی دیگر از گزارش خود در هفته‌نامه ۹ دی، علی لاریجانی رئیس‌مجلس را به انجام رفتارهای خلاف قانون متهم کرده و گفته است: «رئیس‌مجلس برای تصویب قانون مربوط به مدیریت بانک مرکزی بارها آئین‌نامه داخلی مجلس را نقض کرده و چند بار مجلس را به تنش کشانده است.»



زارعی مدعی شده که ۳۰ تن از نمایندگان مجلس برای چندمین بار علیه لاریجانی به کمیسیون اصل نود شکایت کرده‌اند.



توهین به رهبری



مجمع تشخیص مصلحت، در اطلاعیه‌ای که روز دوشنبه ۴ بهمن‌ماه منتشر کرده، اظهارات علی‌اصغر زارعی را «توهین آشکار به رهبری، رئیس و اعضای مجمع و روسای قوه قضائیه و مقننه» تلقی کرده و از تصمیمات خود درباره نحوه اداره بانک مرکزی دفاع کرده است.



در اطلاعیه مجمع تشخیص مصلحت از جمله آمده است: «اظهارات آقای زارعی که خود در جلسه حضور نداشته و از جانب دیگران نقل قول می‌کند... بیشتر شبیه داستان‌سرائی و خیال‌پردازی‌هائی است که با هدف تخریب مجمع انجام شد و بلافاصله توسط رسانه‌های حامی دولت با ولع مورد توجه قرار گرفت.»



در بخشی دیگر از اطلاعیه می‌خوانیم: «نظرات رهبری معظم توسط آقایان دکتر رضائی، دکتر ولایتی و دکتر لاریجانی مطرح شد و در تصمیمات نظر معظم له لحاظ گردید و مصوبات قبل از اعلام خدمت ایشان ارسال شد و ریاست مجمع نیز مراتب را تلفنی خدمت رهبری گزارش دادند.»



دعوا برسر چیست؟



دعوای مجلس و دولت، بر سر نحوه اداره بانک مرکزی، اکنون چندین هفته است ادامه دارد. نمایندگان مجلس معتقدند که بانک مرکزی باید مستقل باشد و در عزل و نصب رئیس‌کل آن، احمدی‌نژاد نباید بتواند به تنهائی تصمیم بگیرد. اما احمدی‌نژاد اصرار دارد که این اختیار را برای خود حفظ کند.



بهمنی رئیس‌کل بانک مرکزی نیز، که از سوی احمدی‌نژاد منصوب شده، هفته‌گذشته در حاشیه کنفرانس سرمایه‌گذاری در تهران اعلام کرد که بهترین گزینه تصمیم مجمع تشخیص مصلحت خواهد بود. وی تهدید کرد که اگر استقلال بانک مرکزی به‌خطر بیافتد لحظه‌ای در مقام ریاست‌کل آن باقی نخواهد ماند.



محمود احمدی‌نژاد در دوران ۵ ساله ماموریت خود تاکنون رئیس‌کل بانک‌مرکزی را سه بار عوض کرده است. منتقدان معتقدند که هدف او، دسترسی بدون کنترل بر منابع مالی کشور است.



جواد طالعی

رویش سبز در جمع روحانیون

رویش سبز در جمع روحانیون

موقعیت متزلزل رهبر

در حوزه علمیه چند پاره قم







آیت‌الله احمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد و عضو مجلس خبرگان، هدف از سفرهای متعدد آیت‌الله خامنه‌ای به شهر قم را «مدیریت فتنه» دانسته، چراکه به گفته وی «جریان‌های حوزه به مراتب شدیدتر از «فتنه ۸۸» بود.



آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، پس از سفر ۱۰ روزه‌‌ای که در آبان ماه امسال، به شهر قم داشت، چندین بار شهر قم سفر کرد و از جمله با شماری از مراجع و روحانیون مقیم قم دیدار کرد.



اکنون، آیت‌الله علم‌الهدی، امام جمعه مشهد، که تندترین حمله‌ها را به مخالفان دولت داشته و حتی در ۹ دی ماه سال گذشته، آنها را «گوساله» و «بزغاله» خوانده بود، هدف از سفرهای متعدد آیت‌الله خامنه‌ای را «مدیریت فتنه» عنوان کرده است.











امام جمعه مشهد در مدرسه نواب صفوی مشهد،‌ در تحلیل سفرهای آیت‌الله خامنه‌ای به قم گفت:



جریان‌های حوزه به مراتب شدیدتر از فتنه ۸۸ بود و اگر از درون حوزه صدایی مقابل رهبری بلند می‌شد، بی‌تردید نه قابل سرکوب بود و نه قابل مبارزه و مقابله. دشمن هم آتش را زیاد می‌کرد و این مساله خطرناک بود.



سفر رهبر معظم انقلاب به قم در راستای مدیریت جریان فتنه سال ۸۸ بود و تداوم مدیریت(سرکوب جنبش سبز)، این سفر را اقتضاء می‌کرد.



جریان اول مدرسین حوزه قم است که در راستای عوامل و فرامین ولایت و رهنمودهای مقام معظم رهبری است.



جریان دوم جمع و مجتمعی از مدرسان جوان حوزه هستند که شاید بدنه این اجتماع به مراتب گسترده‌تر از بدنه جامعه مدرسان باشد، اما اینها افرادی هستند که در حوزه عضویت ندارند اما نیروهایی انقلابی و کارگزار آموزش حوزه هستند و یا در جریان کارگزاری حوزه، نقش محوری دارند. این گروه اخیرا به تشکلی عظیم دست زده‌اند.



جریان سوم روشن‌اندیش یا روشنفکر دینی حوزه اند که بیشتر آنها شاگردان آیت‌الله جوادی آملی هستند.



جریان چهارم- غیر از جریان روشنفکر دینی، یک جریانی شبیه اینها در حوزه بوجود آمده است که جریان اقلیتی است که متاسفانه در پوسته‌ای از نسل جوان حوزه موثر واقع شده‌اند که تحت عنوان روشن‌اندیشی، موضعی خاص دارند و تقریبا بیشتر از اینکه تحت تاثیر تفکرات دینی باشند، تحت تاثیر تفکرات جهانی هستند. به عبارتی در صدد تطبیق اندیشه‌های دینی با اندیشه‌های دنیای امروز هستند و بجای اینکه بخواهند آنها را با اندیشه‌های دینی تطبیق دهند، برعکس در جهت تطبیق اندیشه‌های دینی با اندیشه‌های نو جهانی برآمده‌اند.



درتشکیلات سنتی حوزه و بیوت مراجع هم یک جریان غیرسازماندهی شده وجود داد که اثرگذاری آن در حوزه و جامعه به شخصیت مرجع تقلید بستگی دارد.



جریان پنجم متحجران و واپسگرایان اند(منظور مخالفان مذهبی اصل ولایت فقیه است) که با تفکر روحانیت دو قرن پیش زندگی می‌کنند.







عوامل فتنه می‌خواستند از طریق ایجاد یک‌سری جریان‌ها در حوزه، حرکتی از درون حوزه بر ضد نظام و رهبری آغاز شود و تحلیل آنها این بود که اگر این حرکت توسعه یابد، یقیناً صددرصد کوبنده خواهد شد. اینها دیدند در حوزه، دو جریان، زمینه و استعداد مقابله با نظام و رهبری را دارد. یکی جریان تحجر است که با هر حرکتی در جریان نظام و ولایت مقاومت می‌کند و… جریان دوم، جریان روشن‌اندیش غربگرای حوزه است که تحت تاثیر اندیشه‌های غربی‌ و باصطلاح یک جریان نو انتقادی با صبغه دینی هستند و معتقدند که با رهبری و ولایت مخالفند و مبانی نظام، مبانی غیرقابل قبولی است و اگر به اینها امکان مقابله با رهبری را بدهند، می‌توانند به صورت یک جریان درآیند.



جریان روشنفکری دینی در حوزه که بیشتر از شاگردان آیت‌الله جوادی آملی‌اند، در رویدادهای پس از انتخابات طی نامه‌ای علیه آیت‌الله خامنه‌ای موضع گرفتند.



جریان دیگری هم که احساس کردند می‌شود در حوزه بازسازی کرد، جریان روشنفکر دینی بود که این جریان با وجود اینکه به مقام معظم رهبری اظهار ارادت می‌کنند، ولایت را قبول دارند و مدافع مبانی ولایت فقیه و نظام‌ هستند، اما در قضیه فتنه، ژست آکادمیک گرفتند و کنار ایستاند.



وی درباره این «جریان» افزود: «آنها در قضیه فتنه یک‌کمی عمل‌زده شدند و ژست آکادمیک گرفتند. در آن زمان که جریان‌های فاسد به رهبری و ولایت، تندوتیز حمله کردند، آنان حالت بی‌تفاوتی نشان دادند و وارد عرصه دفاع نشدند، حتی یک‌بار نامه‌ای به رهبری نوشتند که بعضی از اظهارات آن، در جریان حرکت فتنه علیه رهبری بود.»



عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه به بیوت و دفاتر مراجع قم پرداخت که برخی از آنها نیز پس از انتخابات هدف حمله فیزیکی طرفداران حاکمیت قرار گرفت.



احمد علم‌الهدی در این باره گفت: «جریان بعدی که باز مورد طمع دشمن قرار گرفت، تشکیلات سازمان نیافته‌بیوت مرجعیت بود. مراجع، قشری عظیم و دژ محکمی‌ هستند و کسی به مراجع نفوذ ندارد. اما جریانی که در حاشیه آنهاست، چون تشکیلات سازمان نیافته است، می‌شود عناصر و عواملی را انتخاب کرد و حرکتی تحت عنوان “بیوت مراجع” مقابل رهبری ایجاد.»



عضو مجلس خبرگان به جریان دیگری اشاره کرد که به گفته او «تشکل تازه‌ای» است که «جوان، متدین و باسواد هستند ولی خیلی ریشه‌ ندارند و می‌شود آنها را به شکل یک جریان مطالباتی درآورد.»



علم‌الهدی افزود: «سران فتنه فکر کردند چهار جریان در موضع مقابله با رهبری در حوزه درست کنند که یکی از آنها جریان مطالبات از رهبری بود. آنها سه جریان را ساپورت کنند به طوری که یک صدای قوی نیرومندی علیه نظام و رهبری از درون حوزه درست کنند که اگر این صدای قوی در درون حوزه شکل بگیرد، قابل مقابله نیست و کوبنده است.»



علم‌الهدی گفت: «آنان نقشه ریختند تا اندازه‌ای که بعضی جا‌پاها به وسیله دستگاه‌ها رصد می‌شد و از ابتدای سال ۸۹ این قضیه مورد عملیات قرار گرفت و چندین نمونه داشت.»



این عضو مجلس خبرگان در ادامه صریحا گفت که جریان‌هایی در قم علیه حاکمیت موضع داشته‌اند و حتی شماری به آیت‌الله خامنه‌ای توصیه کرده بودند با توجه به فضای قم از سفر به این شهر خودداری کند.



احمد علم‌الهدی در این باره گفت: «آن جریان متحجر حوزه، بالاخره کم‌کم منسجم شده بود و با تشکیل جلساتی اثرگذاری خودشان را معاینه می‌کردند. از طرفی آن جریان غربگرای حوزه نیز که جریان فاسد و مفسدی در حوزه است، این‌ها هم رسما داشتند موضعگیری خود را بروز می‌دادند و لابی‌هایی بین بیوت مراجع کاملا پیگیری و رصد می‌شد که در گذشته این لابی‌ها نبود.»



امام جمعه مشهد تصریح کرد: «اینها مواردی بود که دستگاه‌های درون و برون حوزه، جریان‌های آن را رصد می‌کردند و بالاخره روشن شد که توطئه‌ای در حوزه در دست اجراست. این توطئه به قدری خطرناک بود که وقتی رهبر معظم انقلاب تصمیم به سفر گرفتند، بعضی‌ها گفتند، سفر به قم را به تاخیر بیندازید تا در حوزه زمینه‌سازی شود. با وجود وضع این چند جریان، همه نسبت به رهبری احساس خطر می‌کردند اما آقا با بینش دقیق، حکیمانه و موقعیت‌شناسی خودشان، اعلام کردند که اکنون وقت سفر است.»



احمد علم‌الهدی در ادامه با بیان اینکه «تنها قدرتی که فتنه را مهار کرد، مدیریت رهبری بود»، تصریح کرد: «رهبر قبل از شروع انتخابات، فتنه را مدیریت کردند… زمزمه و جریان رییس‌جمهوری از اول فروردین ۸۸ در بین مردم شروع شد، اما از آبان ۸۷، رهبر معظم انقلاب، فتنه را پیش‌بینی کردند.»



هاشمی از رهبری دفاع نکرد؛ باید از بازگشت خاتمی جلوگیری کرد



وی، همچنین از اکبر هاشمی رفسنجانی، به خاطر آنکه «وظیفه‌‌اش» را در مجلس خبرگان در مورد دفاع از آیت‌الله خامنه‌ای انجام نداده «گلایه» کرد و گفت: «رفسنجانی زمانی که تهاجمی علیه رهبری شروع شد، به عنوان رئیس مجلس خبرگان، که در واقع مجلس خبرگان بعد از انتخاب رهبری، جایگاهش برای رهبر، سپر است تا رهبر را از مجموعه آفاتی که ممکن است متوجه ولایت شود و حتی آفات سیاسی که باعث سقوط شرایط رهبری شود …. باید وارد عمل می‌شد.»



علم‌الهدی همچنین تصریح کرد که باید از بازگشت دوباره محمد خاتمی جلوگیری کرد چراکه به گفته او «تنها کسی که می‌تواند جریان‌های سیاسی لائیک اصلاحات را بازسازی کند، خاتمی است.»



امام جمعه مشهد تصریح کرد: «بی‌تردید اگر این آقا(خاتمی) بیاید، در عرصه سیاست وارد خواهد شد و با ورودش حتی قبل از انتخابات مجلس، دوباره جریاناتی را به راه خواهد انداخت و همان آش و همان کاسه خواهد شد که باید نگذاریم چنین شود. خاتمی مبانی انحرافی فکری‌اش، خط فتنه بوده و در کل جریان فتنه دخیل بوده است زیرا ابتدا کاندیدا شد بعد جریانات را در دامن “موسوی” ریخت و در تمام سخنرانی‌های خود از وی حمایت کرد و هیچ فرقی بین این دو نفر نیست.»

کاریکاتور

کاریکاتور