Thursday, December 12, 2013

دادگاه عالی انتاریو منتظر مهدی هاشمی است بر اساس حکم دادگاه عالی انتاریو، مهدی هاشمی هفت روز وقت دارد تا دفاعیه خود را ارائه کند

دادگاه عالی انتاریو منتظر مهدی هاشمی است

بر اساس حکم دادگاه عالی انتاریو، مهدی هاشمی هفت روز وقت دارد تا دفاعیه خود را ارائه کند

درخواست مهدی هاشمی برای انتقال دادرسی از انتاریوی کانادا به انگلستان با مخالفت دادگاه روبه رو شد، اما موقتا و به‌طور مشروط، حکم غیابی اولیه کنار گذاشته شده است.
بر پایه حکم دیروز قاضی دادگاه عالی انتاریو، مهدی هاشمی بهرمانی باید در انتاریوی کانادا از خود در برابر اتهام‌های وارد شده دفاع کند.
دو سال پیش، در حکمی غیابی، مهدی هاشمی بهرمانی از سوی دادگاه عالی انتاروی در کانادا بر اساس اتهاماتی چون «مباشرت در آدم ربایی و شکنجه هوشنگ بوذری» به طور غیابی محکوم به پرداخت ۱۳ میلیون دلار شده بود.
مهدی هاشمی بعد از دریافت حکم، ادعا کرد که از روند بررسی پرونده‌اش در کانادا بی‌اطلاع بوده است. او وکلایی برای مقابله و کنار گذاشته شدن این حکم استخدام کرد و پیش از بازگشت به ایران، در لندن مورد راستی آزمایی قرار گرفت.
برخی پیش‌بینی کرده بودند که وکلای آقای هاشمی، خیلی سریع می‌توانند باعث کنار گذاشته حکم ایشان شوند. با این حال، توقف اجرای حکم به طور مشروط، بر خلاف انتظار آگاهان به ماجرا، با درخواست شاکیان، برای خروج پرونده از حالت قفل شده‌ انجام شد.
شاکیان مهدی هاشمی[و ۶ متهم دیگر]، پیشنهاد کرده بودند که اگر فرزند هاشمی رفسنجانی در دادگاه عالی انتاریو، برای رسیدگی و پاسخ‌گویی به اتهاماتش حاضر شود، اجرای حکم اولیه [موقتا] متوقف گردد. چنین دادگاهی می‌تواند مقابل هیات ژوری و به‌طور عمومی برگزار شود.
مهدی هاشمی نیز از طریق وکلای خود تلاش کرد با سلب صلاحیت از دادگاه عالی انتاریو، رسیدگی به پرونده خود را از کانادا، به دادگاهی در انگلستان منتقل کند. این درخواست با حکم روز چهارشنبه قاضی پولاک [دادگاه عالی انتاریو] رد شد.
بر اساس حکم روز چهارشنبه که در اختیار خودنویس قرار گرفته، قاضی پولاک با بررسی شواهد ارائه شده از سوی متهم و شاکیان به این نتیجه رسید که دلیلی برای برگزاری دادگاه در انگلستان وجود ندارد، و دادگاه [عالی انتاریو] از صلاحیت لازم برای رسیدگی به پرونده برخوردار است.
از سوی دیگر، یک فرد آشنا به پرونده به خودنویس گفت که بر پایه حکمی یک قاضی دیگر رسیدگی کننده به پرونده، (قاضی لو) مهدی هاشمی از تاریخ صدور حکم صلاحیت دادگاه، هفت روز فرصت دارد تا لایحه دفاعیه خود را به دادگاه تسلیم کند.  
آقای هاشمی از سال ۲۰۰۵، زمان ثبت شکایت تا امروز، هیچ‌گونه دفاعی از خود نکرده است. با وجود این‌که مهدی هاشمی بهرمانی، از وجود پرونده علیه خود تا محدوده زمانی دریافت حکم دادگاه در نوامبر ۲۰۱۱ اظهار بی‌اطلاعی کرده بود، بر اساس شواهد ارائه شده به دادگاه عالی انتاریو، حداقل از نوامبر سال ۲۰۱۰ از وجود دادرسی علیه خود در کانادا مطلع بوده است

عکس/ خانه امن وزارت اطلاعات: محل حبس مهدی کروبی خانه امن کروبی در اتوبان صدر/ منبع: فیس بوک دانش آموزان...

عکس/ خانه امن وزارت اطلاعات: محل حبس مهدی کروبی
خانه امن کروبی در اتوبان صدر/ منبع: فیس بوک دانش آموزان...



روحانی پیش از انقلاب در انگلستان چه می‌کرد؟روحانی پیش از انقلاب در انگلستان چه می‌کرد؟

روحانی پیش از انقلاب در انگلستان چه می‌کرد؟

حسن روحانی در کتاب خاطراتش می‌نویسد که در ماه سپتامبر ۱۹۷۸ دوره «ام‌فیل» را در دانشگاه LSE انگلستان آغاز کرده بود. مسوولان دانشگاه اما به سندی یا مدرکی با نام «حسن فریدون» و یا «حسن روحانی» بر نخورده‌اند.


در کتاب خاطرات آقای روحانی آمده است که در سال ۱۹۷۸ در دانشگاه ال.اس.ای ثبت نام کرده بودند. (LSE - London School of Economics)
براساس خاطرات‌ ایشان در همان کتاب، آقای روحانی در طول نیم‌سال پاییزی مورد نظر، بارها به فرانسه برای دیدار با آیت‌الله خمینی سفر کردند و بیشتر هم به فعالیت‌های سیاسی مشغول بودند.
آقای روحانی البته در فوریه سال ۱۹۷۹ به ایران بازگشتند.
مسوولان دانشگاه LSE در نامه‌ای به خودنویس اطلاع دادند که کسی با نام حسن روحانی یا حسن فریدون هیچ‌گاه دانشجوی این مرکز آموزشی نبوده است. 
از سوی دیگر، بر اساس آن‌چه روزنامه جمهوری اسلامی (اسفند ۱۳۵۸) منتشر کرده، آقای روحانی دارای مدرک دکترا از دانشگاه لندن در رشته جامعه‌شناسی حقوقی بوده‌اند. این بخش در کتاب خاطرات حسن روحانی تحت عنوان سند شماره ۶۵ منتشر شده است.
- سندی نیز در «دانشگاه لندن» از مدرک دکترای ایشان در سال ۱۹۷۹ یافت نشده است.
آیا دانشگاه‌های مشابهی در لندن با این نام‌ها وجود دارند که ما از آن‌ها بی‌اطلاع باشیم؟ و آیا ممکن است ایشان هم‌زمان، در دانشگاه LSE ثبت نام کرده و از جایی دیگر دکترا گرفته باشند؟

عکس/ برف در اردبیل

عکس/ برف در اردبیل




























تذکر حسن به حسن حسن خمینی و تقاضا از روحانی برای جمع کردن تندروها

تذکر حسن به حسن

حسن خمینی و تقاضا از روحانی برای جمع کردن تندروها

حسن خمینی گفت: «اعتدال مثبت یعنی این‌که ما هم خودمان معتدلیم و هم مقابل هر تندروی می‌ایستیم و اعتدال این نیست که اگر معتدلیم چشم بر هر افراطی‌گری ببندیم.
پیروزی حسن روحانی در مرحله اول انتخابات مدیون حمایت و هم‌راهی اصلاح‌طلب‌ها بود. البته وی می‌توانست بدون پشتییانی آن‌ها نیز مقیم خیابان پاستور شود. اما نیاز اصلی روحانی به اصلاح‌طلب‌ها در تشکیل دولت بود. روحانی خود نیرو و کادر نداشت. تیم وی حلقه کوچکی بودند.  
بنابراین مجبور به استفاده از نیرو‌های اصول‌گرا و اصلاح‌طلب شد. او گفتمان اعتدالش را نیز به گونه‌ای تعریف نمود تا نیرو‌های میانه دو جناح اصلی نظام را در بر بگیرد و مسیر حرکتش را نیز در وسط و میانه ریاضی آن‌ها تعریف نماید. 
اما گفتمان اعتدال روحانی در مجموع به دیدگاه‌های اصلاح‌طلبان نزدیک‌تر است. ولی حساسیت‌های رهبری و نهاد‌های امنیتی و نظامی و اهتمام روحانی به رعایت خط قرمز‌های آنها باعث شده است تا روحانی به صورت کنترل شده ومحدود از ظرفیت‌های اصلاح‌طلب‌ها استفاده نماید. جریان مقابل با حمله شدید به رفسنجانی و متهم کردن وی به بهره برداری از پیروزی روحانی و ایفای نقش قیم مآبانه، نزدیکی روحانی به هاشمی را هزینه‌دار کرد. 
به نظر می‌رسد این مساله تا حدی نه چندان زیاد روابط روحانی و رفسنجانی را تحت الشعاع قرار داده است. 
روحانی تا کنون در حوزه‌هایی  و به‌خصوص مسائل امنیتی و سیاست داخلی با اصول‌گرایان هم‌راهی کرده است. اما در محدودی از حوزه‌ها مانند دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی بر روی استفاده از اصلاح‌طلبان ایستادگی نموده است.  
اما تا کنون عمل‌کرد روحانی توقعات اکثریت اصلاح‌طلبان را برآورده نکرده است. استانداری‌ها پر چالش‌ترین حوزه روابط بین دولت یازدهم و اصلاح‌طلبان هستند. گلایه‌ها و انتقادات نیرو‌های غیر مرکز نشین اصلاح‌طلبان در اکثر استان‌ها بالا است. 
هم‌چنین در حوزه مطبوعات نیز گلایه‌ها و نا‌خرسندی‌ها روند فزاینده‌ای را طی می‌کند. هیچ‌گونه گشایشی نسبت به قبل از ۲۴ خرداد دیده نمی‌شود و چشم انداز پیشرو نیز مایوس کننده است.  
در مواجهه با این وضعیت اصلاح‌طلبان به چند دسته تقسیم شده‌اند. دسته نخست با محوریت سید محمد خاتمی کماکان حکم به تداوم حمایت از دولت روحانی و لب فروبستن بر انتقادات هستند. استدلال آن‌ها این است که وضعیت اصلاح‌طلبان در مقایسه با ۸ سال گذشته بهتر شده است. لذا باید به مرحله کنونی به صورت حداقلی محض رضایت داد و تحقق خواسته‌ها را به آینده موکول کرد. در اصل کاملا سلبی برخورد می‌نمایند و معیارشان صرفا کم شدن مشکلات است.  
دسته دیگری نیز هستند که معتقدند ماه عسل اصلاح‌طلب‌ها و روحانی در شرف اتمام است. دولت یازدهم نه تنها میدانی به اصلاح‌طلبان نمی‌دهد بلکه فضا برای فعالیت مستقل آن‌ها را محدود می‌نماید. به باور آن‌ها فشار‌های امنیتی بر اصلاح‌طلبان افزایش خواهد یافت و در عین حال به دلیل روی‌کرد حمایتی اصلاح‌طلبان روحانی و حضور برخی از هم مسلکان در دولت،فرصت اعتراض نیز پیدا نمی‌کنند. در این چارچوب دولت یازدهم مشابه دولت اول رفسنجانی است که علی رغم حضور برخی از اصلاح‌طلبان در کابینه، ولی کلیت جریان آن‌ها زیر ضربه رفت. 
دیدگاه‌های فوق هیچ‌کدام در عرصه اصلاح‌طلبی چیرگی نیافته‌اند. بیشتر در مباحث داخلی مطرح هستند و به سیاست خاصی تا کنون منجر نشده‌اند. امید به گشایش‌های احتمالی در انتخابات مجلس دهم مهم‌ترین عاملی است که فعلا فضای خوش بینی در بین اصلاح‌طلبان را حفظ کرده است. 
در هفته گذشته موضع‌گیری‌هایی صورت گرفت که در روشن شدن نوع نگاه اصلاح‌طلبان و نیرو‌های نزدیک به آن‌ها با دولت یازدهم مهم است. نخست حسین مرعشی از افراد شاخص کارگزاران به روحانی توصیه کرد که به تحقق مطالبات رای دهندگان توجه نشان دهد. او گفت: «آقای روحانی اعتدال فقط شما و کابینه شما نیست. بلکه همه کسانی که به شما رای دادند، در محدوده اعتدال می‌گنجند». 
از زاویه‌ای این سخنان نمایان‌گر ناخرسندی رفسنجانی از ملاحظه کاری روحانی است.  
اما اتفاق مهم‌تر سخنان حسن خمینی بود. وی در جمع نمایندگان تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در حسینیه جماران اظهار داشت: «اعتدال هم اینگونه است؛ اینکه شما صرفا معتدل باشید خوب است، اما اعتدال به‌شرطی به عنوان یک واقعیت اجتماعی به حساب می‌آید که تلاش کنیم آن را ایجاد کنیم و برای آن بسترسازی کنیم....اعتدال منفی یعنی اینکه خودمان معتدل هستیم و به خوبی زندگی خود را می‌گذرانیم. اما اعتدال مثبت یعنی اینکه ما هم خودمان معتدلیم و هم مقابل هر تندروی می‌ایستیم و اعتدال این نیست که اگر معتدلیم چشم بر هر افراطی گری ببندیم؛ بلکه اعتدال یعنی در اعتدالمان ثابت قدم هستیم و برای اینکه اعتدال در جامعه تحقق پیدا کند، تلاش می‌کنیم؛ و الا چه بسا انسان‌هایی شخصا معتدل باشند، اما وقتی در چارچوب‌ها و شاکله‌هایی قرار می‌گیرند، به جریانات بسیار افراطی هم مربوط و منتسب شوند. آن چیزی که باید در جامعه در جهت محقق کردن آن تلاش کرد، رفتن بسوی اعتدال مثبت است.»
وی ضمن توصیه به هوشیاری در برابر بروز اعتدال در معنای منفی خود، توضیح داد: «این‌که ما متعدل باشیم و هرکس هم سر جای خودش، کارش را انجام دهد صحیح نیست؛ اعتدال‌گرایان مثبت تلاش می‌کنند بقیه هم اعتدال‌گرا شوند و به اعتدال گرایش یایند؛ همان‌طور که عارف مثبت این‌گونه است و در کناره حرکت نمی‌کند؛ بلکه در متن جامعه قرار می‌گیرد.» 
حسن خمینی در همین سخن‌رانی اعلام داشت که وضعیت کشور بهتر از گذشته است. اما از سخنان وی می‌توان نوعی نگاهی انتقادی به عمل‌کرد روحانی را مشاهده کرد.  
او تصریح می‌کند که اعتدال نیازمند ایستادگی در برابر جریان‌های افراطی است و با انفعال و تسلیم در برابر آن‌ها معنا پیدا نمی‌کند. حسن خمینی تلویحا به روحانی گوشزد می‌سازد که به دنبال راضی کردن همه نباشد بلکه بر آن‌چه درست می‌داند ومصلحت کشور می‌پندارد، بایستد. پیام وی اهتمام دولت یازدهم برای پایان دهی به جریان‌های افراطی در کشور وجلوگیری از بازسازی گفتمانی و سیاسی آنها است. 
ابراهیم اصغرزاده، الیاس حضرتی، محمد جواد حق شناس، فیاض زاهد، رضا نورورززاده، سعید لیلاز، اسماعیل دوستی، مسعود سلطانی فر، نعمت احمدی به عنوان جمعی از اصلاح‌طلبان محافظه‌کار و دولت محور نیز نامه ای به روحانی نوشتند. آنها ضمن تقدیر از روحانی در عین حال نسبت به عدم برخورد توازن وی در عرصه سیاست خارجی و داخلی به نحوی آرام انتقاد کردند. 

فرازی از نامه مشترک آن‌ها بشرح زیر است:
«تنها دولت‌هایی پایدار و در خاطره تاریخی ماندگار هستند که خود را مقید به خدمت‌گزاری به اصحاب علم و خرد و دانش بدانند. جناب رییس جمهور در پایان جا دارد تاکید نماییم، حال که به برکت اقدامات مدبرانه رهبری انقلاب و حمایت‌‌های ایشان و مردم بزرگ، دولت توانست در عرصه خارجی توفیقات بزرگی به دست آورد، مطلوب است که در ارتباط با برخی سوتفاهم‌های باقی مانده از انتخابات ۸۸ هم اقدامی عاجل صورت پذیرد. بیاییم کاری کنیم که این پیروزی‌‌ها موجب انسجام در وحدت ملی و تقویت بیش از پیش نظام جمهوری اسلامی گردد. در انتخابات ۸۸ بسیاری اشتباه کردند. اما نمی‌خواهیم هم‌چنان در گذشته تنفس نماییم. همان‌گونه که جناب خاتمی فرموده بودند، بهتر است طرفین همدیگر را مورد بخشش قرار دهند تا دست به دست یکدیگر فردای ایران را رقم زنیم.
شایسته است که حضرتعالی و شورای عالی امنیت ملی با نگاهی مثبت در تعامل با مقامات عالیرتبه برای آزادی زندانیان سیاسی اقدام نموده تا شیرینی این اتفاقات فرخنده صد چندان شود. در این میان لازم است تا بصورت کارآمدی در باره رفع حصر از آقایان موسوی، کروبی و خانم رهنورد اقدام گردد.ادامه این وضعیت به نفع هیچکس جز تندروهای افراطی که هدفی جز نابودی و هدم کشور ندارند نمی‌باشد.»  
عمل‌کرد دولت روحانی در آینده نشان می‌دهد که مناسبات بین وی و اصلاح‌طلبان چه سمت و سویی پیدا خواهد کرد. آن‌چه مشخص است دوره تعارفات اولیه و خوشحالی ناشی از پیروزی غیر منتظره در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم تمام شده است. ضمن اینکه بین اصلاح‌طلبان و دولت روحانی اشتراکات متعددی وجود دارد اما اختلافات هم کم نیست. 
در هفته‌های گذشته شکاف بین روحانی و اصلاح‌طلبان به نوعی خود را نشان داده است. اصول‌گرایان و به‌خصوص گرایش‌های افراطی آن‌ها سرمایه گذاری زیادی کرده‌اند تا این شکاف را به سمت درگیری سوق دهند. اما دلایل زیادی وجود دارد که روحانی و اصلاح‌طلبان در دام اقتدار گرایان گرفتار نمی‌شوند وسعی می‌کنند همکاری خود را حفظ نمایند. اما مناسبات بین آنها خالی از چالش و اصطکاک نیست

* 13 میلیون نیز فاقد بیمه پایه‌ای هستند * "صرفه‌جویی نکنید گاز منازل قطع می‌شود" 13 میلیون نیز فاقد بیمه پایه‌ای هستند مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایرانیان گفت: 13 میلیون ایرانی فاقد بیمه پایه‌ای هستند. به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، انوشیروان محسنی در آیین معارفه و تودیع مدیران کل بیمه سلامت ایرانیان مازندران افزود: بی‌عدالتی در نظام پرداخت و هم‌پوشانی همگانی بیمه‌ای، منجر به تحمیل فشار زیاد به مردم شده است. مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایرانیان کشور با اظهار این که 85 درصد مردم دارای دفترچه بیمه‌ای هستند، گفت: 13 میلیون نیز فاقد بیمه پایه‌ای هستند. صرفه‌جویی نکنید گاز منازل قطع می‌شود معاون وزیر نفت با اشاره به افزایش مصرف گاز به دنبال ورود جبهه های سرد به کشور، اعلام کرد: در صورت خودداری مشترکان خانگی از صرفه‌جویی در مصرف گاز، احتمال افت شدید فشار گاز در مصارف خانگی وجود دارد. به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با زمستانی شدن آب و هوا در اکثر استان های نیمه شمالی کشور، شرکت ملی گاز نسبت به مصرف افسار گسیخته گاز طبیعی در بخش خانگی و تجاری هشدار داده است. از این رو همزمان با عدم انتشار آخرین وضعیت مصرف گاز بر روی سایت شرکت ملی گاز ایران، مدیرعامل این شرکت شرط عدم افت فشار و قطعی گاز مشترکان خانگی و تجاری را صرفه جویی اعلام کرده است. حمیدرضا عراقی مدیرعامل شرکت ملی گاز اعلام اینکه در صورت خودداری مشترکان از صرفه جویی، احتمال افت شدید فشار گاز در مصارف خانگی وجود خواهد داشت، تصریح کرد: در صورت کاهش مصرف و رعایت صرفه‌جویی مشکلی در تامین مطمئن گاز مصرفی خانگی وجود نخواهد داشت.

* 13 میلیون نیز فاقد بیمه پایه‌ای هستند
* "صرفه‌جویی نکنید گاز منازل قطع می‌شود"

13 میلیون نیز فاقد بیمه پایه‌ای هستند
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایرانیان گفت: 13 میلیون ایرانی فاقد بیمه پایه‌ای هستند.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، انوشیروان محسنی در آیین معارفه و تودیع مدیران کل بیمه سلامت ایرانیان مازندران افزود: بی‌عدالتی در نظام پرداخت و هم‌پوشانی همگانی بیمه‌ای، منجر به تحمیل فشار زیاد به مردم شده است.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایرانیان کشور با اظهار این که 85 درصد مردم دارای دفترچه بیمه‌ای هستند، گفت: 13 میلیون نیز فاقد بیمه پایه‌ای هستند.
صرفه‌جویی نکنید گاز منازل قطع می‌شود
معاون وزیر نفت با اشاره به افزایش مصرف گاز به دنبال ورود جبهه های سرد به کشور، اعلام کرد: در صورت خودداری مشترکان خانگی از صرفه‌جویی در مصرف گاز، احتمال افت شدید فشار گاز در مصارف خانگی وجود دارد.
به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با زمستانی شدن آب و هوا در اکثر استان های نیمه شمالی کشور، شرکت ملی گاز نسبت به مصرف افسار گسیخته گاز طبیعی در بخش خانگی و تجاری هشدار داده است.
از این رو همزمان با عدم انتشار آخرین وضعیت مصرف گاز بر روی سایت شرکت ملی گاز ایران، مدیرعامل این شرکت شرط عدم افت فشار و قطعی گاز مشترکان خانگی و تجاری را صرفه جویی اعلام کرده است.

حمیدرضا عراقی مدیرعامل شرکت ملی گاز اعلام اینکه در صورت خودداری مشترکان از صرفه جویی، احتمال افت شدید فشار گاز در مصارف خانگی وجود خواهد داشت، تصریح کرد: در صورت کاهش مصرف و رعایت صرفه‌جویی مشکلی در تامین مطمئن گاز مصرفی خانگی وجود نخواهد داشت.