Wednesday, January 4, 2012

توافق اصولی کشورهای اروپایی در مورد ممنوعیت واردات نفت از ایران' بی بی سی : دیپلمات‌ها به خبرگزاری های بین المللی گفته اند که دولت‌های اروپایی در مورد منع واردات نفت خام ایران به اتحادیه اروپا به توافق اولیه دست یافته‌اند، اما هنوز در مورد زمان اعمال چنین ممنوعیتی تصمیم نگرفته‌اند. رویترز امروز چهارشنبه ۱۴ دی (۴ ژانویه) به نقل از دیپلمات های اروپایی گزارش داده است که نمایندگان کشورهای اروپایی در آخرین روزهای ماه دسامبر در این مورد با یکدیگر گفت و گو کردند که در جریان آن کشورهایی که با این ممنوعیت مخالفت بودند، از جمله یونان، از مخالفت دست کشیدند. بنابراین گزارش، یک دیپلمات اروپایی که نخواست نامش فاش شود گفت: "پیشرفت زیادی حاصل شده است... اصل ممنوعیت واردات نفت از ایران مورد موافقت قرار گرفت و دیگر بحثی در این مورد مطرح نیست". خبرگزاری فرانسه هم به نقل از یک دیپلمات اروپایی، بدون ذکر نام او، نوشته است که توافق اصولی برای تحریم خرید نفت از ایران در اتحادیه اروپا به دست آمده، اما "هنوز کارهای زیادی هست که باید انجام شود". یک سخنگوی اتحادیه اروپا در تماس بخش فارسی بی بی سی، حاضر به تأیید این خبر نشد، اما گفت که اروپا در حال بررسی راه های افزایش فشار بر ایران، از جمله از راه تحریم خرید نفت از این کشور است و انتظار می رود که توافق نهایی پیش از اجلاس وزیران امور خارجه این اتحادیه در پایان ماه جاری میلادی حاصل شود. در همین حال محسن قمصری، مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران به رویترز گفته است که ایران به راحتی می تواند مشتریان جایگزینی برای نفت خود پیدا کند. کشورهای عضو اتحادیه اروپا در نیمه اول سال ۲۰۱۱ حدود ۱۸ درصد از نفت و میعانات گازی صادراتی ایران را خریده اند که در این میان سهم کشورهای ایتالیا و اسپانیا بیشتر بوده است. عمده خریداران نفت خام ایران کشورهای چین، ژاپن، هند و کره جنوبی هستند. چند شرکت در کره جنوبی به تازگی از تصمیم خود مبنی بر افزایش واردات نفت از ایران خبر داده اند. از سوی دیگر دولت آمریکا امروز اعلام کرده است که تیم گایتنر، وزیر خزانه داری این کشور به چین و ژاپن سفر می کند تا با مقامات عالیرتبه این کشورها در مورد مسائل مختلف، از جمله افزایش فشار بر ایران گفت و گو کند. در اطلاعیه دفتر روابط عمومی وزارت خزانه داری آمریکا تصریح شده است که اقدامات مالی علیه بانک مرکزی ایران از جمله مواردی است که آقای گاینتر قصد دارد در باره آن با مقامات چینی و ژاپنی گفت و گو کند. نخست وزیر و معاون رئیس جمهوری چین و نخست وزیر و وزیر دارایی ژاپن از جمله طرف های مذاکرات آقای گاینتر خواهند بود.

توافق اصولی کشورهای اروپایی در مورد ممنوعیت واردات نفت از ایران'


بی بی سی : دیپلمات‌ها به خبرگزاری های بین المللی گفته اند که دولت‌های اروپایی در مورد منع واردات نفت خام ایران به اتحادیه اروپا به توافق اولیه دست یافته‌اند، اما هنوز در مورد زمان اعمال چنین ممنوعیتی تصمیم نگرفته‌اند.
رویترز امروز چهارشنبه ۱۴ دی (۴ ژانویه) به نقل از دیپلمات های اروپایی گزارش داده است که نمایندگان کشورهای اروپایی در آخرین روزهای ماه دسامبر در این مورد با یکدیگر گفت و گو کردند که در جریان آن کشورهایی که با این ممنوعیت مخالفت بودند، از جمله یونان، از مخالفت دست کشیدند.
بنابراین گزارش، یک دیپلمات اروپایی که نخواست نامش فاش شود گفت: "پیشرفت زیادی حاصل شده است... اصل ممنوعیت واردات نفت از ایران مورد موافقت قرار گرفت و دیگر بحثی در این مورد مطرح نیست".
خبرگزاری فرانسه هم به نقل از یک دیپلمات اروپایی، بدون ذکر نام او، نوشته است که توافق اصولی برای تحریم خرید نفت از ایران در اتحادیه اروپا به دست آمده، اما "هنوز کارهای زیادی هست که باید انجام شود".
یک سخنگوی اتحادیه اروپا در تماس بخش فارسی بی بی سی، حاضر به تأیید این خبر نشد، اما گفت که اروپا در حال بررسی راه های افزایش فشار بر ایران، از جمله از راه تحریم خرید نفت از این کشور است و انتظار می رود که توافق نهایی پیش از اجلاس وزیران امور خارجه این اتحادیه در پایان ماه جاری میلادی حاصل شود.
در همین حال محسن قمصری، مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران به رویترز گفته است که ایران به راحتی می تواند مشتریان جایگزینی برای نفت خود پیدا کند.
کشورهای عضو اتحادیه اروپا در نیمه اول سال ۲۰۱۱ حدود ۱۸ درصد از نفت و میعانات گازی صادراتی ایران را خریده اند که در این میان سهم کشورهای ایتالیا و اسپانیا بیشتر بوده است.
عمده خریداران نفت خام ایران کشورهای چین، ژاپن، هند و کره جنوبی هستند.
چند شرکت در کره جنوبی به تازگی از تصمیم خود مبنی بر افزایش واردات نفت از ایران خبر داده اند.
از سوی دیگر دولت آمریکا امروز اعلام کرده است که تیم گایتنر، وزیر خزانه داری این کشور به چین و ژاپن سفر می کند تا با مقامات عالیرتبه این کشورها در مورد مسائل مختلف، از جمله افزایش فشار بر ایران گفت و گو کند.
در اطلاعیه دفتر روابط عمومی وزارت خزانه داری آمریکا تصریح شده است که اقدامات مالی علیه بانک مرکزی ایران از جمله مواردی است که آقای گاینتر قصد دارد در باره آن با مقامات چینی و ژاپنی گفت و گو کند.
نخست وزیر و معاون رئیس جمهوری چین و نخست وزیر و وزیر دارایی ژاپن از جمله طرف های مذاکرات آقای گاینتر خواهند بود.

ادامه رجز خوانی جمهوری اسلامی سردار جزایری : ناو آمریکایی در صورت بازگشت به منطقه دچار مشکل خواهد شد معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه برای پرهیز از هر وضعیت ناخوشایند، آمریکایی‌ها چاره‌ای جز ترک منطقه ندارند، گفت: به آمریکائیها می‌گوییم بهتر است حالا که رفته اید دیگر بر نگردید و در صورت بازگشت مشکلات احتمالی آینده بر عهده شما خواهد بود. به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سرتیپ پاسدار سید مسعود جزایری در گفتگو با شبکه تلویزیونی پرس تی وی با اشاره به اخطار اخیر ناوگان دریایی ایران به ناو هواپیما بر آمریکایی اظهار داشت: ما هیچ ادعایی اضافه بر حقوق شناخته شده بین‌المللی نداریم و در عین حال نسبت به حفاظت از حقوق خود قاطع هستیم و آمریکا باید این قاطعیت را درک کند. وی در پاسخ به سئوالی در خصوص اینکه چه تغییراتی در معادلات منطقه‌ای باعث شده در این برهه زمانی به ناو آمریکایی هشدار داده شود تصریح کرد: حضور طولانی مدت آمریکایی‌ها در منطقه باعث افزایش ناامنی و ناآرامی بوده و احتمال بروز تنش و برخورد را بیشتر می‌کند، بنابراین برای پرهیز از هرگونه وضعیت ناخوشایند بعدی، آمریکا باید منطقه را ترک کند. رئیس ستاد تبلیغات دفاعی کشور خروج ناو آمریکایی از تنگه هرمز همزمان با رزمایش ولایت 90 را از سر ناچاری عنوان کرد و افزود: متاسفانه دکترین نظامی آمریکا بر پایه توسعه طلبی بنا شده و تنها در شرایط اجبار است که آنها غیر از این عمل می‌کنند و خروج ناو هواپیما بر آمریکا از منطقه نیز با توجه به همین رویکرد و از روی ناچاری بوده است. جزایری جمهوری اسلامی ایران را کشوری قدرتمند خواند که به تنهایی قادر به تامین امنیت منطقه است و ادامه داد: گر چه ایران به تنهایی قادر به حفظ و تامین امنیت منطقه است لکن پیشنهاد ما همکاری کشورهای منطقه برای ایجاد امنیت پایدار در کل منطقه می‌باشد. معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح در پایان در پاسخ به سئوالی مبنی بر واکنش ایران در صورت بازگشت ناو آمریکا به منطقه گفت: جمهوری اسلامی ایران ابزارهای گوناگونی را در اختیار دارد که در نهایت آمریکا چاره‌ای جز ترک منطقه نخواهد داشت، لذا به آنها می‌گوییم بهتر است حالا که رفته اید دیگر بر نگردید و در صورت بازگشت مشکلات احتمالی آینده بر عهده شما خواهد بود.

ادامه رجز خوانی جمهوری اسلامی
سردار جزایری : ناو آمریکایی در صورت بازگشت به منطقه دچار مشکل خواهد شد



معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه برای پرهیز از هر وضعیت ناخوشایند، آمریکایی‌ها چاره‌ای جز ترک منطقه ندارند، گفت: به آمریکائیها می‌گوییم بهتر است حالا که رفته اید دیگر بر نگردید و در صورت بازگشت مشکلات احتمالی آینده بر عهده شما خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سرتیپ پاسدار سید مسعود جزایری در گفتگو با شبکه تلویزیونی پرس تی وی با اشاره به اخطار اخیر ناوگان دریایی ایران به ناو هواپیما بر آمریکایی اظهار داشت: ما هیچ ادعایی اضافه بر حقوق شناخته شده بین‌المللی نداریم و در عین حال نسبت به حفاظت از حقوق خود قاطع هستیم و آمریکا باید این قاطعیت را درک کند.

وی در پاسخ به سئوالی در خصوص اینکه چه تغییراتی در معادلات منطقه‌ای باعث شده در این برهه زمانی به ناو آمریکایی هشدار داده شود تصریح کرد: حضور طولانی مدت آمریکایی‌ها در منطقه باعث افزایش ناامنی و ناآرامی بوده و احتمال بروز تنش و برخورد را بیشتر می‌کند، بنابراین برای پرهیز از هرگونه وضعیت ناخوشایند بعدی، آمریکا باید منطقه را ترک کند.

رئیس ستاد تبلیغات دفاعی کشور خروج ناو آمریکایی از تنگه هرمز همزمان با رزمایش ولایت 90 را از سر ناچاری عنوان کرد و افزود: متاسفانه دکترین نظامی آمریکا بر پایه توسعه طلبی بنا شده و تنها در شرایط اجبار است که آنها غیر از این عمل می‌کنند و خروج ناو هواپیما بر آمریکا از منطقه نیز با توجه به همین رویکرد و از روی ناچاری بوده است.

جزایری جمهوری اسلامی ایران را کشوری قدرتمند خواند که به تنهایی قادر به تامین امنیت منطقه است و ادامه داد: گر چه ایران به تنهایی قادر به حفظ و تامین امنیت منطقه است لکن پیشنهاد ما همکاری کشورهای منطقه برای ایجاد امنیت پایدار در کل منطقه می‌باشد.

معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح در پایان در پاسخ به سئوالی مبنی بر واکنش ایران در صورت بازگشت ناو آمریکا به منطقه گفت: جمهوری اسلامی ایران ابزارهای گوناگونی را در اختیار دارد که در نهایت آمریکا چاره‌ای جز ترک منطقه نخواهد داشت، لذا به آنها می‌گوییم بهتر است حالا که رفته اید دیگر بر نگردید و در صورت بازگشت مشکلات احتمالی آینده بر عهده شما خواهد بود.