Wednesday, December 18, 2013

کشتار وحشیانه یک پلنگ دیگر، این بار در تایباد + عکس در این نظام همه چیز بسوی مرگ و نیستی است: دریاچه ها، جنگلها، حیوانات ... پس از کشته شدن سه قلاده پلنگ ایرانی در استهبان، خرم‌آباد و بافق در کمتر از ۱۵ روز، در کمال ناباوری از شهرستان تایباد در استان خراسان رضوی خبر می‌رسد که یک قلاده پلنگ ماده توسط افراد محلی به طرز وحشیانه‌ای کشته شده است. به گزارش پایگاه خبری دیده‌بان محیط زیست و حیات وحش ایران، این ماده پلنگ نخست توسط سگ‌های گله تعقیب و گرفتار شده، سپس با رسیدن چهار نفر از چوپانان با ضربات متعدد چوپ و سنگ کشته شده است. در تصاویر دریافتی از لاشه این‌ گونه ارزشمند کشور، کاملا مشخص است که جمجه و فک پایین پلنگ بر اثر ضربات اجسام سخت کاملا خرد شده است. محمد مظلوم‌پناه رئیس اداره محیط زیست شهرستان تایباد در این‌باره گفت: صبح پنجشنبه ۱۳۹۲/۹/۲۱ یکی از همیاران محیط زیست از اهالی روستای "سوران" گزارشی از کشتار یک پلنگ توسط تعدادی از چوپانان روستا را به اداره محیط زیست ارائه کرد. به دنبال این گزارش بلافاصله ضمن هماهنگی با مقام قضایی عازم روستای مذکور شده و با همکاری پاسگاه انتظامی "استای" چهار نفر متهم در این رابطه شناسایی، دستگیر و به پاسگاه منتقل شدند. مظلوم‌پناه افزود: هر چهار نفر در مراحل نخست بازجویی منکر هر گونه اقدامی شده و نسبت به موضوع اظهار بی‌اطلاعی کردند. در ادامه بازجویی‌های تخصصی توسط نیروی انتظامی ۲ نفر از متهمان به کشتار یک پلنگ در ارتفاعات روستای سوران اعتراف کردند و ۲ نفر دیگر نیز اظهار کردند که در جریان حادثه نظاره‌گر بوده‌اند. وی ادامه داد: متهمان در جریان بازجویی‌ها اعتراف کرده‌اند که پلنگ به دام‌هایشان حمله نکرده اما سگ‌های گله، پلنگ را یافته و حیوان را تعقیب کرده‌اند. چوپان‌ها اعتراف کردند که خود را به محل درگیری سگ‌ها با پلنگ رسانده و حیوان را با ضربات چوب دستی و سنگ از پای درآورده‌اند. رئیس اداره محیط زیست شهرستان تایباد گفت: هر چهار متهم به همراه پرونده تخلف جهت رسیدگی به جرم، به دادگاه معرفی شده‌اند. مظلوم‌پناه گفت: پس از اعلام مکان کشته شدن پلنگ در ارتفاعات توسط متهمان، عازم محل شدیم و پس از مدتی جستجو لاشه پلنگ را پیدا کردیم. شکستگی جمجمه و برخی اندام حیوان در اثر برخورد با اجسام سخت در بررسی اولیه لاشه به وضوح مشخص بود و خون زیادی از پلنگ رفته بود. لاشه این پلنگ جهت بررسی بیشتر به اداره کل حفاظت محیط زیست استان خراسان رضوی منتقل شد.

کشتار وحشیانه یک پلنگ دیگر، این بار در تایباد + عکس
در این نظام همه چیز بسوی مرگ و نیستی است: دریاچه ها، جنگلها، حیوانات ...

پس از کشته شدن سه قلاده پلنگ ایرانی در استهبان، خرم‌آباد و بافق در کمتر از ۱۵ روز، در کمال ناباوری از شهرستان تایباد در استان خراسان رضوی خبر می‌رسد که یک قلاده پلنگ ماده توسط افراد محلی به طرز وحشیانه‌ای کشته شده است.
به گزارش پایگاه خبری دیده‌بان محیط زیست و حیات وحش ایران، این ماده پلنگ نخست توسط سگ‌های گله تعقیب و گرفتار شده، سپس با رسیدن چهار نفر از چوپانان با ضربات متعدد چوپ و سنگ کشته شده است.
در تصاویر دریافتی از لاشه این‌ گونه ارزشمند کشور، کاملا مشخص است که جمجه و فک پایین پلنگ بر اثر ضربات اجسام سخت کاملا خرد شده است.
محمد مظلوم‌پناه رئیس اداره محیط زیست شهرستان تایباد در این‌باره گفت: صبح پنجشنبه ۱۳۹۲/۹/۲۱ یکی از همیاران محیط زیست از اهالی روستای "سوران" گزارشی از کشتار یک پلنگ توسط تعدادی از چوپانان روستا را به اداره محیط زیست ارائه کرد. به دنبال این گزارش بلافاصله ضمن هماهنگی با مقام قضایی عازم روستای مذکور شده و با همکاری پاسگاه انتظامی "استای" چهار نفر متهم در این رابطه شناسایی، دستگیر و به پاسگاه منتقل شدند.
مظلوم‌پناه افزود: هر چهار نفر در مراحل نخست بازجویی منکر هر گونه اقدامی شده و نسبت به موضوع اظهار بی‌اطلاعی کردند. در ادامه بازجویی‌های تخصصی توسط نیروی انتظامی ۲ نفر از متهمان به کشتار یک پلنگ در ارتفاعات روستای سوران اعتراف کردند و ۲ نفر دیگر نیز اظهار کردند که در جریان حادثه نظاره‌گر بوده‌اند.
وی ادامه داد: متهمان در جریان بازجویی‌ها اعتراف کرده‌اند که پلنگ به دام‌هایشان حمله نکرده اما سگ‌های گله، پلنگ را یافته و حیوان را تعقیب کرده‌اند. چوپان‌ها اعتراف کردند که خود را به محل درگیری سگ‌ها با پلنگ رسانده و حیوان را با ضربات چوب دستی و سنگ از پای درآورده‌اند.
رئیس اداره محیط زیست شهرستان تایباد گفت: هر چهار متهم به همراه پرونده تخلف جهت رسیدگی به جرم، به دادگاه معرفی شده‌اند.

مظلوم‌پناه گفت: پس از اعلام مکان کشته شدن پلنگ در ارتفاعات توسط متهمان، عازم محل شدیم و پس از مدتی جستجو لاشه پلنگ را پیدا کردیم. شکستگی جمجمه و برخی اندام حیوان در اثر برخورد با اجسام سخت در بررسی اولیه لاشه به وضوح مشخص بود و خون زیادی از پلنگ رفته بود. لاشه این پلنگ جهت بررسی بیشتر به اداره کل حفاظت محیط زیست استان خراسان رضوی منتقل شد.








شیوع بیماری زگیل تناسلی/ حداقل یک میلیون نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند ایلنا: رئیس انجمن مددکاری از شیوع بیماری خطرناکی به نام زگیل تناسلی خبر داد. به گفته وی؛ تاکنون حدود ۱ میلیون نفر به آن مبتلا شده‌اند و هیچ درمانی برای آن وجود ندارد. "مصطفی اقلیما"، مددکار اجتماعی و رئیس انجمن علمی مددکاران اجتماعی، در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا؛ در مورد این مسئله که چه بیماری‌های مقاربتی به جز ایدز اکنون در بین مردم رواج دارد؛ گفت: بیماری‌های عفونی وجود دارند اما قابل درمان هستند و بیماری‌هایی مانند سفلیس هم که دیگر تقریبا ریشه کن شده‌اند. بیماری که امروز بسیار رواج پیدا کرده است و از ایدز هم خطرناک‌تر است بیماری زگیل تناسلی است. وی ادامه داد: در این بیماری زگیل‌هایی روی آلت تناسلی ایجاد می‌شود و در حین مقاربت جنسی به سرعت منتقل می‌شود. این زگیل‌ها سبب عفونت و سرطان می‌شود و افراد مبتلا همچنین نمی‌توانند دیگر بچه‌دار شوند. اقلیما افزود: این بیماری درمان سختی دارد و تنها راه مقابله با این بیماری پیشگیری است و آن هم فقط توسط واکسن انجام می‌شود. البته حتی یک عدد هم از این واکسن در ایران موجود نیست و افراد باید آن را از خارج از کشور تهیه کنند. این مددکار اجتماعی گفت: بعضی آقایان برای درمان این بیماری لیزر درمانی می‌کنند اما فایده‌ای ندارد و پس از ۱۰ روز تا یک ماه دوباره باز می‌گردد. بعضی از متخصصین طب سنتی هم می‌گویند که شاید سه بار استفاده از داروی نظافت باعث درمان آن شود که این امر از لحاظ علمی ثابت نشده است. اقلیما ادامه داد: ظرف یک سال گذشته این بیماری به شدت شیوع یافته است و چون از راه مقاربت انتقال پیدا می‌کند سرعت شیوع آن بسیار زیاد است. سال گذشته روزانه ۱ تا ۲ نفر مبتلا به من مراجعه می‌کردند در حالی که امسال روزی ۱۰ الی ۱۵ آقا که به این بیماری مبتلا هستند به من مراجعه می‌کنند. تاکنون شاید حداقل یک میلیون نفر به این بیماری مبتلا شده باشند. این بیماری در آستانه اپیدمی شدن است. وی افزود: باید سریعا از خارج واکسن تهیه شود و مثل فلج اطفال به همه زده شود زیرا همه در معرض خطر هستند، همچنین تاکنون در این باره اطلاع رسانی نشده است و باید هرچه زود‌تر آموزش و اطلاع رسانی شروع شود. رئیس انجمن علمی مددکاران در آخر گفت: من از وزیر بهداشت استمداد طلب می‌کنم و هشدار می‌دهم که برای این مسئله کاری انجام دهد زیرا در آینده خیلی دیر خواهد شد و دیگر هیچ کاری نمی‌توان کرد.

شیوع بیماری زگیل تناسلی/ حداقل یک میلیون نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند
ایلنا: رئیس انجمن مددکاری از شیوع بیماری خطرناکی به نام زگیل تناسلی خبر داد. به گفته وی؛ تاکنون حدود ۱ میلیون نفر به آن مبتلا شده‌اند و هیچ درمانی برای آن وجود ندارد.
"مصطفی اقلیما"، مددکار اجتماعی و رئیس انجمن علمی مددکاران اجتماعی، در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا؛ در مورد این مسئله که چه بیماری‌های مقاربتی به جز ایدز اکنون در بین مردم رواج دارد؛ گفت: بیماری‌های عفونی وجود دارند اما قابل درمان هستند و بیماری‌هایی مانند سفلیس هم که دیگر تقریبا ریشه کن شده‌اند. بیماری که امروز بسیار رواج پیدا کرده است و از ایدز هم خطرناک‌تر است بیماری زگیل تناسلی است.
وی ادامه داد: در این بیماری زگیل‌هایی روی آلت تناسلی ایجاد می‌شود و در حین مقاربت جنسی به سرعت منتقل می‌شود. این زگیل‌ها سبب عفونت و سرطان می‌شود و افراد مبتلا همچنین نمی‌توانند دیگر بچه‌دار شوند.
اقلیما افزود: این بیماری درمان سختی دارد و تنها راه مقابله با این بیماری پیشگیری است و آن هم فقط توسط واکسن انجام می‌شود. البته حتی یک عدد هم از این واکسن در ایران موجود نیست و افراد باید آن را از خارج از کشور تهیه کنند.
این مددکار اجتماعی گفت: بعضی آقایان برای درمان این بیماری لیزر درمانی می‌کنند اما فایده‌ای ندارد و پس از ۱۰ روز تا یک ماه دوباره باز می‌گردد. بعضی از متخصصین طب سنتی هم می‌گویند که شاید سه بار استفاده از داروی نظافت باعث درمان آن شود که این امر از لحاظ علمی ثابت نشده است.
اقلیما ادامه داد: ظرف یک سال گذشته این بیماری به شدت شیوع یافته است و چون از راه مقاربت انتقال پیدا می‌کند سرعت شیوع آن بسیار زیاد است. سال گذشته روزانه ۱ تا ۲ نفر مبتلا به من مراجعه می‌کردند در حالی که امسال روزی ۱۰ الی ۱۵ آقا که به این بیماری مبتلا هستند به من مراجعه می‌کنند. تاکنون شاید حداقل یک میلیون نفر به این بیماری مبتلا شده باشند. این بیماری در آستانه اپیدمی شدن است.
وی افزود: باید سریعا از خارج واکسن تهیه شود و مثل فلج اطفال به همه زده شود زیرا همه در معرض خطر هستند، همچنین تاکنون در این باره اطلاع رسانی نشده است و باید هرچه زود‌تر آموزش و اطلاع رسانی شروع شود.

رئیس انجمن علمی مددکاران در آخر گفت: من از وزیر بهداشت استمداد طلب می‌کنم و هشدار می‌دهم که برای این مسئله کاری انجام دهد زیرا در آینده خیلی دیر خواهد شد و دیگر هیچ کاری نمی‌توان کرد.

 

شیوع بیماری زگیل تناسلی/ حداقل یک میلیون نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند ایلنا: رئیس انجمن مددکاری از شیوع بیماری خطرناکی به نام زگیل تناسلی خبر داد. به گفته وی؛ تاکنون حدود ۱ میلیون نفر به آن مبتلا شده‌اند و هیچ درمانی برای آن وجود ندارد. "مصطفی اقلیما"، مددکار اجتماعی و رئیس انجمن علمی مددکاران اجتماعی، در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا؛ در مورد این مسئله که چه بیماری‌های مقاربتی به جز ایدز اکنون در بین مردم رواج دارد؛ گفت: بیماری‌های عفونی وجود دارند اما قابل درمان هستند و بیماری‌هایی مانند سفلیس هم که دیگر تقریبا ریشه کن شده‌اند. بیماری که امروز بسیار رواج پیدا کرده است و از ایدز هم خطرناک‌تر است بیماری زگیل تناسلی است. وی ادامه داد: در این بیماری زگیل‌هایی روی آلت تناسلی ایجاد می‌شود و در حین مقاربت جنسی به سرعت منتقل می‌شود. این زگیل‌ها سبب عفونت و سرطان می‌شود و افراد مبتلا همچنین نمی‌توانند دیگر بچه‌دار شوند. اقلیما افزود: این بیماری درمان سختی دارد و تنها راه مقابله با این بیماری پیشگیری است و آن هم فقط توسط واکسن انجام می‌شود. البته حتی یک عدد هم از این واکسن در ایران موجود نیست و افراد باید آن را از خارج از کشور تهیه کنند. این مددکار اجتماعی گفت: بعضی آقایان برای درمان این بیماری لیزر درمانی می‌کنند اما فایده‌ای ندارد و پس از ۱۰ روز تا یک ماه دوباره باز می‌گردد. بعضی از متخصصین طب سنتی هم می‌گویند که شاید سه بار استفاده از داروی نظافت باعث درمان آن شود که این امر از لحاظ علمی ثابت نشده است. اقلیما ادامه داد: ظرف یک سال گذشته این بیماری به شدت شیوع یافته است و چون از راه مقاربت انتقال پیدا می‌کند سرعت شیوع آن بسیار زیاد است. سال گذشته روزانه ۱ تا ۲ نفر مبتلا به من مراجعه می‌کردند در حالی که امسال روزی ۱۰ الی ۱۵ آقا که به این بیماری مبتلا هستند به من مراجعه می‌کنند. تاکنون شاید حداقل یک میلیون نفر به این بیماری مبتلا شده باشند. این بیماری در آستانه اپیدمی شدن است. وی افزود: باید سریعا از خارج واکسن تهیه شود و مثل فلج اطفال به همه زده شود زیرا همه در معرض خطر هستند، همچنین تاکنون در این باره اطلاع رسانی نشده است و باید هرچه زود‌تر آموزش و اطلاع رسانی شروع شود. رئیس انجمن علمی مددکاران در آخر گفت: من از وزیر بهداشت استمداد طلب می‌کنم و هشدار می‌دهم که برای این مسئله کاری انجام دهد زیرا در آینده خیلی دیر خواهد شد و دیگر هیچ کاری نمی‌توان کرد.

شیوع بیماری زگیل تناسلی/ حداقل یک میلیون نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند
ایلنا: رئیس انجمن مددکاری از شیوع بیماری خطرناکی به نام زگیل تناسلی خبر داد. به گفته وی؛ تاکنون حدود ۱ میلیون نفر به آن مبتلا شده‌اند و هیچ درمانی برای آن وجود ندارد.
"مصطفی اقلیما"، مددکار اجتماعی و رئیس انجمن علمی مددکاران اجتماعی، در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا؛ در مورد این مسئله که چه بیماری‌های مقاربتی به جز ایدز اکنون در بین مردم رواج دارد؛ گفت: بیماری‌های عفونی وجود دارند اما قابل درمان هستند و بیماری‌هایی مانند سفلیس هم که دیگر تقریبا ریشه کن شده‌اند. بیماری که امروز بسیار رواج پیدا کرده است و از ایدز هم خطرناک‌تر است بیماری زگیل تناسلی است.
وی ادامه داد: در این بیماری زگیل‌هایی روی آلت تناسلی ایجاد می‌شود و در حین مقاربت جنسی به سرعت منتقل می‌شود. این زگیل‌ها سبب عفونت و سرطان می‌شود و افراد مبتلا همچنین نمی‌توانند دیگر بچه‌دار شوند.
اقلیما افزود: این بیماری درمان سختی دارد و تنها راه مقابله با این بیماری پیشگیری است و آن هم فقط توسط واکسن انجام می‌شود. البته حتی یک عدد هم از این واکسن در ایران موجود نیست و افراد باید آن را از خارج از کشور تهیه کنند.
این مددکار اجتماعی گفت: بعضی آقایان برای درمان این بیماری لیزر درمانی می‌کنند اما فایده‌ای ندارد و پس از ۱۰ روز تا یک ماه دوباره باز می‌گردد. بعضی از متخصصین طب سنتی هم می‌گویند که شاید سه بار استفاده از داروی نظافت باعث درمان آن شود که این امر از لحاظ علمی ثابت نشده است.
اقلیما ادامه داد: ظرف یک سال گذشته این بیماری به شدت شیوع یافته است و چون از راه مقاربت انتقال پیدا می‌کند سرعت شیوع آن بسیار زیاد است. سال گذشته روزانه ۱ تا ۲ نفر مبتلا به من مراجعه می‌کردند در حالی که امسال روزی ۱۰ الی ۱۵ آقا که به این بیماری مبتلا هستند به من مراجعه می‌کنند. تاکنون شاید حداقل یک میلیون نفر به این بیماری مبتلا شده باشند. این بیماری در آستانه اپیدمی شدن است.
وی افزود: باید سریعا از خارج واکسن تهیه شود و مثل فلج اطفال به همه زده شود زیرا همه در معرض خطر هستند، همچنین تاکنون در این باره اطلاع رسانی نشده است و باید هرچه زود‌تر آموزش و اطلاع رسانی شروع شود.

رئیس انجمن علمی مددکاران در آخر گفت: من از وزیر بهداشت استمداد طلب می‌کنم و هشدار می‌دهم که برای این مسئله کاری انجام دهد زیرا در آینده خیلی دیر خواهد شد و دیگر هیچ کاری نمی‌توان کرد.