علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی 30 روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری راهی کردستان ایران شد و در سنندج برای مردم سخنرانی کرد.
با آنکه سخنان وی عمدتا انتخاباتی بود و آن هم در منطقه ای که قطعا بیشتر از هر نقط دیگر ایران مردم با دولت احمدی نژاد مخالف اند و نمی خواهند به شخص وی رای دهند، اما در این سخنرانی نکات دیگری هم مطرح شد. از جمله مخالفت با تبعیض مذهبی، آن هم در منطقهای که اکثریت آن سنی اند. این بخش از سخنان وی را در ادامه میخوانید. سخنانی که به جای سفر به کردستان و خطاب به مردم سنندج، باید در جمع مسئولات نهادهای زیر نظر خود وی مطرح می شد. مثلا برای نمایندگی های ولی فقیه در دانشگاه ها، در ارگان های نظامی، برای امام جمعه ها، برای آنها که مسلح اند و سر نخشان به بسیج و سپاه وصل است شبانه می ریزند و مسجد اهل سنت را خراب می کنند، حسینه دراویش را روی سرشان ویران می کنند، جشن "عمرکشون" راه می اندازند، اجازه نمی دهند در هیات رئیسه مجلس یک اهل سنت بنشیند و... که دست دولت احمدی نژاد پشت بسیاری از این وقایع است. دست او هم نباشد، دست آیت الله مصباح یزدی هست!
بنابراین، چنین موعظه ای را نه برای مردم که خود بی موعظه هم از دست حکومت می گیرند، بلکه برای اهل بیت و نهاد خود می خواند.
بخش اصلی سخنرانی وی درباره انتخابات ریاست جمهوری بود. خامنه ای اولا انتقاداتی را که موسوی و کروبی بعنوان نامزدهای مطرح انتخابات نسبت به دولت مطرح می کنند رد کرد و همه آنها را باطل دانست. بدین ترتیب، معلوم نیست نامزد انتخاباتی در باره چه چیز باید صحبت کند و از مردم دعوت کند به چه چیز رای بدهند؟ اگر همه چیز خوب و عالی است، دیگر چه نیازی به آمدن این و رفتن آن است؟
در همین بخش، وی با آنکه گفت روی هیچکدام از کاندیداها نظر ندارد، تمام آدرس های احمدی نژاد را داد تا مردم به وی بعنوان کاندیدای اصلح رای بدهند. عین جملات وی را در همین چند مورد در زیر می خوانید:
هرکسی وحدت ملی را به بهانه طرفداری از شیعه و سنی خدشهدار کند چه شیعه باشد و چه سنی، مزدور دشمن و دشمن اسلام است، چه بداند و چه نداند. بسیاری از عناصر و عوامل وهابی و سلفی که در عراق و افغانستان و پاکستان اقدامات تروریستی میکنند متوجه مزدوری خود نیستند، همچنانکه فرد شیعهای که به مقدسات اهل سنت توهین میکند حتی اگر متوجه نباشد مزدور دشمن است.
تنوع اقوام فرصت بزرگی است تا اجزاء پیکره ملت ایران با مراودات صحیح، همزیستی و اتحاد کامل بتوانند با استعدادها و ظرفیتهای مختلف یکدیگر را تکمیل کنند.
امروز بر خلاف دوران طاغوت، دولتها به استانها و شهرهای مختلف کشور میروند و مردم دورافتاده ترین مناطق نیز، شاهد حضور رییسجمهور، وزرا و دیگر مسئولان هستند.
حضور فعال و همه جانبه مردم در انتخابات ریاستجمهوری، مسئلهای بسیار مهم است و باعث افزایش آبرو و عزت ملی و تحکیم استقامت کشور خواهد شد و دشمن را از طمع ورزی، توطئهگری و فساد و فتنه، ناامید خواهد کرد.
دشمنان در تبلیغاتی که به تدریج و از حدود یک سال پیش آغاز کردهاند در درجه اول سعی دارند انتخابات را در ایران تعطیل کنند که البته موفق نخواهند شد همانگونه که در برههای درباره انتخابات مجلس چنین طرحی داشتند اما خدای متعال و اراده ملت حیله آنها را بیاثر گذاشت.
ملت هوشیار ایران، در پای صندوقهای رأی حضور خواهد یافت؛ چرا که انتخابات را آبروی ملی، وسیلهای برای افزایش عزت ملی و از جمله شاخص های رشد ملی میداند.
ملت بزرگ ایران میبیند که اگر رییسجمهور منتخب او شور و شوق و اراده داشته باشد میتواند چه خدمات بزرگی انجام دهد.
همه نامزدهایی که شورای نگهبان اعلام میکند صالحند اما نباید در مسئله مهمی همچون انتخاب رییسجمهور به حداقل ها کفایت کرد، بلکه باید با تکیه بر شاخص ها، از میان نامزدهای صالح، بهترین و صالح ترین نامزد را انتخاب کرد.
بنده نسبت به اشخاص هیچگونه نظری ابراز نمیکنم اما شما کسی را برگزینید که درد کشور را بفهمد، درد مردم را بداند و از درد مردم احساس درد کند، با مردم یگانه و صمیمی باشد، سادهزیست باشد و خود و خانواده و نزدیکانش از فساد و اشرافی گری و اسراف دور باشند، چرا که گرایش مسئولان به اشراف و تجمل آفت بزرگی است. مسئولانی که خود و یا نزدیکانشان اهل اسراف باشند نمیتوانند در این زمینه به ملت کمک کنند.
نامزدها گاه مسائلی خلاف واقع درباره اوضاع کشور و مسائل اقتصادی مطرح میکنند که مردم را نگران میکند و انسان نمیتواند باور کند که دادن این همه نسبت خلاف، از روی صدق و صفا مطرح شده باشد.
نامزدهای محترم دقت کنند که با حرفهایی که بسیاری از آنها واقعیت هم ندارد افکار عمومی را تخریب نکنند.
No comments:
Post a Comment