بعد از آنکه کامیون یکی از دانشجوبان دانشگاه علم و صنعت را در صحن این دانشگاه زیر گرفت، جمعی از دانشجویان این دانشگاه با فرستادن نامه ای سرگشاده به رئیس قوه قضائیه خواهان برخورد با مدیران متخلف این دانشگاه شدند.
به گزارش ندای سبز آزادی، روز دوشنبه یک کامیون که در حال حمل مصالح ساختمانی بود، یک دانشجوی دختر مقطع کارشناسی ارشد دانشکده کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت را زیر گرفت و او را کشت.
در نامه دانشجویان دانشگاه علم و صنعت آمده است: "شنیدیم مسئولی از نامسئولین دانشگاه افاضه کرده که آن دختر اجلش رسیده بود، اگر زیر کامیون نمی رفت سکته می کرد. شنیدیم مدیران دانشگاه جلسه ای تشکیل داده اند و با بی شرمی تمام راه های فریب خانواده مقتول وخبرسازی جعلی -ازجمله این که هنس فری در گوش دانشجو بوده- را بررسی کرده اند. شنیدیم وکیل دانشگاه را فرا خوانده اند تا راه های دور زدن قانون را نشانشان بدهد. این بود که بر آن شدیم تا داد دانشجویان را از بیداد این مدیران بی حیا با شما در میان بگذاریم."
در این نامه مسئولیت حقوقی تمام اتفاقاتی که در دانشگاه رخ می دهد با رئیس دانشگاه دانسته شده و با اشاره به اینکه احتمال فریبکاری مدیران دانشگاه و فرار آنها از قانون وجود دارد، از رئیس قوه قضائیه خواسته شده است "با پیگیری خداپسندانه این وقایع، متخلفین را به مجازات برسانند."
نظرات خوانندگان
نوشته شده در تاريخ هفتم بهمن ۱۳۸۸ برابر با بيست و هفتم ژانويه ۲۰۱۰ ، 06:59:40 توسط رنگین , محاربان,جهان متحدشوید.
این نظریات آقازاده ها جدید نیست. در سالهای 1200 میلادی پادشاهان و امیرانی در کشورهای غربی و اسکاندیناوی زندگی میکردند که همین نظرات را داشتند. آنها مردم را وسیله ای , نردبانی برای ترقی خود میپنداشتند. زندگی مردم معنی و مفهومی نداشت, از 17 بچه 10 تا از بچه ها میمردند و از 5 بچه فقط دو تا زنده میماند. مرگ, ذلت و بدبختی و فقر نصیب مردم عادی بود و زندگی اشرافی برای آقایان آقا بالاسر. مردم بیسواد با افکاری بشدت مذهبی کار دیگری نمیتوانستند بکنند, غیر از اینکه زندگی خود را تقدیر الهی و مرگها را اجل بدانند. اما چه خوب گفت کارل مارکس, تاریخ دو بار تکرار میشود یکبار به شکل کمدی و بار دیگر به شکل تراژدی. امروز بعد از 800 سال یعنی 2010 ما مردم کشورهای اسلامی همان جائی ایستاده ایم که مردم اروپا برای 800 سال پیش ایستاده بودند. باز هم تقدیر و سرنوشت, خواست الهی و اجل, فقر و فحشاء تصیب مردم هست و زندگی پادشاهان و امیران که من در فسمت اول متنم نوشتم, نصیب آقازاده ها و ولایت فقیه و روانپریشان حوزه علمیه قم. براستی تاریخ دو بار تکرار میشود و باید نظرات کارل مارکس را در قابهای طلا بر دیوار خانه ها آوبخت.
نوشته شده در تاريخ هفتم بهمن ۱۳۸۸ برابر با بيست و هفتم ژانويه ۲۰۱۰ ، 06:58:48 توسط رامين
هرچي قوه قضاييه به داد مردم عادي و بي پناه رسيد به داد دانشجويان هم ميرسد. قوه قضاييه حامي رانت خواران و مفسدان اقتصادي و اجتماعي است.
نوشته شده در تاريخ هفتم بهمن ۱۳۸۸ برابر با بيست و هفتم ژانويه ۲۰۱۰ ، 06:51:48 توسط اجل
آن مسؤل کاملا درست گفته. اگر هم زیر کامیون نمی رفت در تظاهرات تیر می خورد یا در بازداشتگاه زیر شکنجه می مرد، به هر حال اجلش رسیده بود!!
نوشته شده در تاريخ هفتم بهمن ۱۳۸۸ برابر با بيست و هفتم ژانويه ۲۰۱۰ ، 06:15:45 توسط اسی
ای داد! کاش می دانستید که قوه قضائیه خود یک قوه ورشکسته و مظلوم کش است....
No comments:
Post a Comment