Sunday, March 7, 2010

تجمع اعتراض‌آمیز صنفی بیش از 500 دانشجو در مقابل مجلس

پارلمان‌نیوز: دانشجویان كاردانی فنی و حرفه‌ای در اعتراض به حذف مقطع كارشناسی ناپیوسته برای فارغ‌التحصیلان سازمان فنی و حرفه‌ای در دانشگاه‌های دولتی در مقابل مجلس تجمع كردند.

به گزارش ایلنا، دانشجویان معترض حدود 500 نفر بوده‌اند كه شعارهای دانشجو می‌میرد ذلت نمی‌پذیرد، حتی اگر بمیریم حق خود را می‌گیریم، پول نداریم چكار كنیم دانشگاه‌رو رها كنیم»سر می‌دادند.

یكی از این دانشجویان اظهار داشت: تا پیش از این فارغ‌التحصیلان سازمان فنی و حرفه‌ای در مقطع كاردانی امكان حضور در آزمون كارشناسی ناپیوسته را داشتند اما اخیرا اعلام شده كه مدارك ما را برای شركت در این آزمون معتبر نمی‌دانند.

به گفته وی ظرفیت پذیرش دانشجویان كاردانی سازمان فنی و حرفه‌ای به فرهنگیان واگذار شده و به این ترتیب دانشجویان فنی و حرفه‌ای از حضور در دانشگاه‌های دولتی و روزانه بازمانده‌اند.

این دانشجو می‌گفت: در چنین شرایطی فقط در آزمون دانشگاه آزاد و غیرانتفاعی می‌توانند شركت كنند كه هزینه هنگفتی به دنبال دارد.

تجمع‌كنندگان از فارغ‌التحصیلان آموزشكده‌های فنی و حرفه‌ای مراكز شریعتی، شمسی‌پور، انقلاب، ولی‌عصر، كرج و شهریار بوده‌اند.

نظرات خوانندگان
نوشته شده در تاريخ شانزدهم اسفند ۱۳۸۸ برابر با هفتم مارس ۲۰۱۰ ، 14:39:09 توسط رنگین , محارب
عزیزان دانشجو. مبارزه شما قابل تحسین هست, اما فراموش نکنید که به تنهایی کاری از پیش نمی برید. اما جوشیدن با کارگران و زحمتکشان و بردن آگاهی بین آنها, از بزرگترین رمز موفقیت هست. تنها زمانی که فکر و عمل یا همان تئوری و پراتیک با هم بکار آیند و در هم تلفیق شوند, پیروز خواهیم شد. هیچ لازم نیست که در آن فضای خفقان حرفهایی زده شود که انسان نتواند از پس آن بر بیاید. کافیست هر کدام از شما که کارگری از بستگان یا همسایگان دارید با آنها بجوشید وبا آنها نشست و برخواست کنید, در این نشست و برخواستها قطعا بحثها سیاسی میشود. برقرار باد پیوند دانشجویان و کارگران ایران.

نوشته شده در تاريخ شانزدهم اسفند ۱۳۸۸ برابر با هفتم مارس ۲۰۱۰ ، 13:08:58 توسط شورا
جمهوری اسلامی تمام تلاش خود را بکار برده است که دانشجویان دیگر دست به اعتراض نزنند. اما اعتراضات دانشجویان بسیار گسترده‌تر از گذشته شده است. اين هم يك نمونه ديگر از اعتراضات !اگر در گذشته عموما دانشگاه تهران بود که اعتراضات و مبارزه را آغاز می‌کرد اما اکنون این خصوصیت از انحصار تهران خارج شده است و هر شهرستان بزرگی، خود به یک مرکز اعتراض دانشجویی تبدیل شده است. اعتصابات و اعتراضات دانشجویی، برخلاف گذشته، به یک زمان و روز خاص خلاصه نمی‌شوند. این اعتراضات تقریبا در تمام فصول سال غیر از تابستان ادامه دارد. اعتراضات و اعتصاباتی که فواصل آن‌ها کوتاه‌تر شده و بیش از گذشته به صورت همزمان و سراسری صورت می‌گیرد. جمهوری اسلامی، دانشجو و دانشگاه مطیع و فرمانبردار می‌خواهد. جمهوری اسلامی خواستار خاموشی و مرگ دانشگاه و دانشجوی آگاه است و هنوز هم بر این تلاش است که با تشدید سرکوب و ارعاب و زندان و اعدام، به این هدف خود جامه عمل بپوشاند. تجربه سه دهه حکومت اسلامی که با خونین‌ترین سرکوب‌ها همراه بوده است، بارها بر این خیال مهر ابطال کوبیده است. دانشگاه و دانشجوی آگاه، فرمان ارتجاع را نمی‌خوانند،

No comments:

Post a Comment