Friday, May 14, 2010

محمود سالاری : آثار هوشنگ گلشیری، صادق هدایت، فروغ فرخزاد مانند همان فال و کف‌بینی و این چیزهاست / کتابهای چاپ قبل از 84 را جمع آوری میکنیم

ایسنا : مدیر کمیته ناشران داخلی نمایشگاه کتاب تهران، در پاسخ پیرامون علل جمع آوریِ کتب بسیاری در زمینه ادبیات، بر اینکه حوزه‌ ادبیات زیر ذره‌بین است و حساسیت در این زمینه بالاست تاکید کرد و کنترل و جمع آوری کتاب ها را، همانند "واکسن برای جلوگیری از بیماری" فرهنگی دانست.

به گزارش ایسنا، محمود سالاری، مدیر کمیته ناشران داخلی نمایشگاه کتاب تهران، با بیان اینکه "تمام آثاری که قبل از سال ۸۴ چاپ شده‌اند و در نمایشگاه عرضه شوند، مورد برخورد واقع شده و جمع آوری می شود"، خاطرنشان کرد:"دو نکته وجود دارد؛ یکی کتاب‌های مرجع است و دیگری کتاب‌های محققانه و عالمانه که اجازه‌ عرضه دارند و برخلاف این‌ها، یک‌سری کتاب‌ها هست که در کتاب‌فروشی می‌تواند عرضه شود؛ خب جلو آن‌ها را در نمایشگاه می‌گیریم. اگر صحیفه‌ی سجادیه قبل از سال ۸۴ باشد؛ اما ناشر در قیمت آن دست نبرده باشد، اجازه‌ عرضه‌اش را می‌دهیم."

اینها را مانند فال بینی می بینم
مدیر کمیته‌ ناشران داخلی در ادامه‌ پیرامون اینکه موضع در زمینه‌ ادبیات و مشخصا کتاب‌هایی مثل آثار هوشنگ گلشیری، صادق هدایت، فروغ فرخزاد و… چیست، گفت: "... سوبسید را به چه کتاب‌هایی باید داد؟ به کتاب‌هایی که یک قشر خاص مخاطب دارد یا کتاب‌هایی که مخاطب عام دارد؟ به کتاب‌هایی که با مبنای تفکر و اندیشه‌ اسلامی هم‌خوانی دارد و با تعالی‌ روح بشر سازگار است یا کتاب‌هایی که روح یأس، ناامیدی و بدبختی را می‌پاشد؟ ما می‌خواهیم این یارانه را به کتابی بدهیم که شادابی، نشاط، طراوات و امید را به جامعه عرضه کند. کتاب‌های این دوستان را که می‌گویید، خواندن این کتاب‌ها حداقل این است که روحیه‌ خودباوری را از انسان دور می‌کند و روحیه‌ی یأس را تزریق می‌کند... من این‌ها را مانند همان فال و کف‌بینی و این چیزها می‌بینم. "

اینجا باید اندیشه دینی ترویج یابد
محمود سالاری سپس خاطرنشان کرد "اینجا باید آثار نویسندگان نسل نو، نسل انقلاب بیاید، آثار حوزه‌ی اندیشه دینی ترویج شود. حوزه‌ی اندیشه‌ی دینی را حوزه‌ی روشنی می‌دانم؛ حوزه‌ی دین را متحجر نمی‌دانم. حوزه‌ اندیشه دینی را متعالی می‌دانم. آن دست کتاب‌ها که گفته شد را هم ناشر برود در فروشگاهش بفروشد؛ چرا آن‌ها را در نمایشگاه کتاب عرضه کنیم؟

لازم به ذکر است طی روزهای گذشته فروش آثار نویسندگان و شاعرانی از جمله هوشنگ گلشیری، صادق هدایت، فروغ فرخزاد، محمود دولت آبادی و عباس معروفی مموع اعلام شده است.

آثار برخی روحانیون برای نظارت و ارزشیابی جمع آوری شد
مدیر کمیته‌ ناشران داخلی نمایشگاه کتاب در پاسخ به این‌ پرسش که چرا آثار آیت‌الله صانعی جمع‌آوری و بعد برگردانده می‌شود، گفت: در جمع‌آوری اینگونه آثار، کمیته‌ ناشران مطلقا دخلی نداشت. من نمی‌دانم، شاید دوستان برای ارزشیابی جمع‌آوری و بعد از ارزیابی برگردانده‌اند. کمیته‌ ناشران داخلی نه نظر خاصی داشت، نه عمل خاصی داشت.

به ناشران گفته بودیم چه بیاورند، چه نیاورند
مدیر کمیته‌ ناشران داخلی در پاسخ به این پرسش که مگر قبل از عرضه‌ آثار در نمایشگاه، تذکر داده نمی‌شود که چه آثاری نباید عرضه شود، متذکر شد: کمیته‌ نظارت و ارزشیابی لیستی را به ما اعلام کرده بود که ما قبل از نمایشگاه به ناشران موارد را عرض کردیم. برخی از دوستان ناشر ما مساعدت کردند، برخی از دوستان ناشر، به نظرشان می‌آمد که کتاب با تغییرات اندکی قابل عرضه است و آوردند که ما مجددا مجبور شدیم یادآور شویم که این کتاب در نمایشگاه اجازه‌ عرضه نمایشگاهی ندارد.

سالاری همچنین گفت، در لسیت کمیته‌ نظارت و ارزشیابی که به آن‌ها اعلام شده، آثار آیت‌الله صانعی نبوده است.

فقط باید مراقب حیثیت نظام باشیم
مدیر کمیته‌ ناشران داخلی نمایشگاه کتاب در ادامه تصریح کرد: همه‌ ما باید مراقب باشیم که آسیبی به حیثیت و آبروی جمهوری اسلامی نخورد. همه‌ ما نسبت به این آبرویی که در طول این سنوات توسط شهدا و همه‌ی کسانی که دلسوزان حوزه‌ی فرهنگ بوده‌اند، جمع شده، باید مراقب باشیم که آسیبی نزنیم. هرجا که تندروی هست، سعی کنیم جلوش را بگیریم و هرجا که کند حرکت می‌کند، هل بدهیم که کار جلو برود.

نظرات خوانندگان
نوشته شده در تاريخ بيست و چهارم ارديبهشت ۱۳۸۹ برابر با چهاردهم مه ۲۰۱۰ ، 06:45:33 توسط اشكان بشر زاده
بايد اين سالاري را تنها مردك ناميد وگفت يعني ارزش اين نويسنده وشاعر بزرگ كه هر دو نقش در بهتر وعميقتر شدن نثر ونطم داشته اند هم به اندازه كف بيني عمه ات ارزش دارند ؟مردك مزدور آشغال نان به نرخ زايدات ملا خور لياقت كساني نظير تو همان تف دهان ملا ها است تا شعور پيدا كني نه شعر فروغ است تا روحت را شفاف كند نه نثر هدايت است آخر هردوي اينها كاسه وكوزه مزدور ات را بر سرت ميشكنند مردم بيشتر خواهند خواند كثافت برو بمير تو ايراني هستي؟

نوشته شده در تاريخ بيست و چهارم ارديبهشت ۱۳۸۹ برابر با چهاردهم مه ۲۰۱۰ ، 05:59:16 توسط رزمجو از طايفه ( محترم ) كفار
هموطن گرامي '' زکی ''! قادر به فارسي صحبت نكردن ان بدرك واصل شده اي را كه نام برده ايد, شايد بتوان به اين حساب گذاشت كه ان مرحوم عمر بي عزت خود را صرف يادگرفتن ٧ زبان خارجه كرده بود. ( حقيقتا! گاهي اوقات به ساده بودن خودم كه ادم كاملا عادي اي هستم, ميخندم ) . محمود سالاری حقير ، مدیر کمیته ناشران داخلی نمایشگاه کتاب تهران، كه هيچ, حتي اگر پيغمبر هم در باره سلاطين ادب و فرهنگ غني ايران, اين چنين ميگفت و يا بگويد, حرفش ارزش پشيزي را, هر قدر هم كه زور بزند و بنالد, نخواهد داشت.

نوشته شده در تاريخ بيست و چهارم ارديبهشت ۱۳۸۹ برابر با چهاردهم مه ۲۰۱۰ ، 05:37:00 توسط پويان
سر افعى و سر شيخ بكوبيد به سنگ ٠٠٠٠كه در ان زهر و درين وسوسه اوهام است٠ ابوالحسن يغما جندقى شاعر قرن ١٣ هجرى٠

نوشته شده در تاريخ بيست و چهارم ارديبهشت ۱۳۸۹ برابر با چهاردهم مه ۲۰۱۰ ، 05:04:48 توسط زکی
امام (ر‌ه) هم در همین راستا همین چیز (حرف زدن که بلد نبود!؟)‌ها را میگفت ...شما‌ها متوجه نشده بودید!؟ مخمل باف‌ها هم همین چیز‌ها را می‌گفتند،... راستی‌ این کتاب بوف کور صادق هدایت بزرگ چه قدر شبیه داستان امروز ما ایرانیان است!!!!!!

نوشته شده در تاريخ بيست و چهارم ارديبهشت ۱۳۸۹ برابر با چهاردهم مه ۲۰۱۰ ، 04:54:40 توسط ساراd
آقای سالاری که این سه کتاب فال وکف بینی را معرفی فرمودید لطف کنید آن کتابهای فال وکف بینی را که احمدی نژاد طبق آنها کشور را اداره می کند هم معرفی بفرمایید تا لیستتان کامل شود.

نوشته شده در تاريخ بيست و چهارم ارديبهشت ۱۳۸۹ برابر با چهاردهم مه ۲۰۱۰ ، 04:25:44 توسط Khordad
از قدیم ندیما گفتند آزادیه اندیشه با ریش و پشم نمیشه.

نوشته شده در تاريخ بيست و چهارم ارديبهشت ۱۳۸۹ برابر با چهاردهم مه ۲۰۱۰ ، 04:13:59 توسط keyvan
فقط يک بيسواد نادان کتاب صادق هدایت و شعر فروغ فرخزاد فال و کف‌بینی ميدونه

نوشته شده در تاريخ بيست و چهارم ارديبهشت ۱۳۸۹ برابر با چهاردهم مه ۲۰۱۰ ، 04:06:56 توسط علی
محمود سالاری : آثار هوشنگ گلشیری، صادق هدایت، فروغ فرخزاد مانند همان فال و کف‌بینی و این چیزهاست / کتابهای چاپ قبل از 84 را جمع آوری میکنیم.................اولا که امان از بی شعوری این ها که دست همه احمق ترین های دنیا را از پشت بسته اند دوما : اگه این کتابها که نام برده سده همان فال و کف بینی قلمداد سود تکلیف رساله های خود این بیشعوران تاریخ چیست.و سوما اگر قرار است کتابهای منتشر شده قبل از سالهای 84 قش جمع آوری کنند با ضبط کردن و جمع آوری کتابهایی مثل قرآن . نهجالبلاغه .. و دیگر مزخرفاتی که سالهاست به خورد مردم میدهند دنیا به سلامت کامل خواهد رسید از بابت این اقدام شایسته بوسیله این مرتیکه تشکر زیادی باید کرد .............

No comments:

Post a Comment