Friday, December 3, 2010

طرفداران آیت‌الله خامنه‌ای جبهه امام حسین و جنبش سبز جبهه یزید

ندای سبز آزادی: در حالی‌که چند روز دیگر به آغاز ماه محرم باقی نمانده است؛ جناح حاکم در ایران می‌کوشد تا با وارونه جلوه دادن تاریخ، مراسم‌ عزاداری شیعیان را به سمت منافع خود هدایت کند و همزمان فشارهایی را بر مجالس غیردولتی و نیز سخنرانان مستقل وارد می‌کند.


شاید در هیچ برهه‌ای، واقعه عاشورا این گونه توسط حکومت‌ها تحریف نشده است. رسانه‌های نزدیک به دولت و حاکمیت، این روزها با ایجاد موج خبری، طرفداران آیت‌الله خامنه‌ای و احمدی‌نژاد را جایگزین امام حسین و یارانش، و جنبش سبز و رهبرانش را نیز به جای سپاه یزید معرفی می‌کنند.

این رسانه‌ها علت شهادت امام حسین را «بی‌بصیرتی» مردم آن روزگار می‌دانند و آن را با «بی‌بصیرتی» دوران حاضر تطبیق می‌دهند. خبرگزاری فارس به نقل از رئيس اداره تبليغات اسلامي تيران و كرون نوشته است: «بي‌بصيرتي سبب شهادت امام حسين (ع) شد.» این مقام حکومتی در ادامه افزوده است:‌ «در آن دوران افراد جاهل و نادان فرزند پيامبر اكرم (ص) را به خاطر جاه‌طلبي به قتل رساندند.»

نماينده ولي فقيه در همدان نیز گفته است: «عاشورا بستر افزايش بصيرت است.»

«بصیرت» و «فتنه» دو واژه‌ای است که پس از انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته، از سوی جناح حاکم وارد ادبیات سیاسی ایران شد. این جناح، جنبش سبز را به ایجاد «فتنه» و کسانی را که از رهبران جنبش سبز حمایت و یا در برابر اتفاقات سیاسی «سکوت» می‌کنند، به نداشتن «بصیرت» متهم می‌کند. همچنین گاهی اعتراضات رهبران جنبش سبز را به «جاه‌طلبی» تعبیر می‌کنند.

حاکمیت سعی دارد در آستانه ماه‌های محرم و صفر، قرائت سیاسی خود را از وقایع عاشورا و قیام امام حسین به جامعه عزادار ایران تحمیل کند.

در جلسات و همایش‌هایی که برای آماده‌سازی مداحان و سخنرانان دولتی برگزار می‌شود، تلاش بسیاری صورت می‌گیرد تا این قرائت دولتی از عاشورا به این مداحان و سخنرانان دیکته شود.

دعا براي آیت‌الله خامنه‌ای از وظايف مداحان است

احمد خاتمی، امام جمعه موقت تهران در همايش سراسري مداحان كشور، خطاب به حاضران گفت: «جبهه يزيد و جبهه امام حسين را در زمان حاضر براي مردم بيان كنيد، امروز پرچم جبهه سيدالشهدا و اسلام را انقلاب اسلامي ايران برافراشته است و اسلام و تشيع به انقلاب اسلامي ايران گره خورده است بنابراين انجام وظيفه روشنگري بر عهده خطبا و مداحان مجالس حسيني است.»

خاتمی ادامه داد: «مداحان عزيز، مجالس و كساني را كه روضه‌خواني مي‌كنند و در آن اسمي از انقلاب و اسلام بيان نمي‌كنند را تحريم كنند، چرا كه كشور جمهوري اسلامي پرچمدار اهل‌بيت‌ است.»

وی افزود: «امروز جبهه دشمنان بيروني و دروني انقلاب كه جبهه يزيديان است بايد براي مردم شناسانده شود؛ انتظار از مداحان اهل بيت اين است كه در خط مقدم روشنگري‌ها قرار گيرند و فتنه‌گراني كه در طول 17 ماه شمشير بر عليه جبهه ولايي كشيدند، را تبيين كنند؛ چرا كه بايد جريان فتنه براي مردم تحليل شود و فتنه‌گران به مردم معرفي شوند.»

عضو مجلس خبرگان رهبري همچنین گفت: «حمايت جدي از مقام عظماي ولايت حضرت آيت‌الله العظمي خامنه‌اي و دعا براي معظم‌له از وظايف مداحان است، چرا كه تشيع و عزت همه مسلمانان و شيعيان به اين رهبر وابسته است؛ عزت او عزت اسلام است و عزت اهل‌بيت‌ است؛ حجت بين ما و بين ربّ ما در عصر غيبت ولي‌فقيه است لذا بايد شكرگزار اين نعمت الهي بود.»

این سخنان نشان‌گر این موضوع است که جناح حاکم در ایران، نه تنها برای توجیه خود به تحریف واقعه عاشورا و یکسان‌سازی مجالس عزاداری می‌پردازد، بلکه تاب هیچ‌گونه مراسمی را ندارد که در خارج از این چارچوب برگزار شود و سخنران و مداح آن حرف‌هایی را بزند که به لحاظ سیاسی به مذاق حاکمیت خوش نمی‌آید.

مجلسی که در آن سخن از آیت‌الله خامنه‌ای نشود، مجلس حضرت زهرا نيست

در ادامه همین موج‌ خبری که بیشتر توسط خبرگزاری فارس ساخته و پرداخته می‌شود، خبری منتشر شد که در آن مرتضي اديب يزدي رئيس مجتمع فرهنگي مسجد بلال در همايش طلايه‌داران هدايت خراسان رضوي در رابطه با جريان شناسي سيره تبليغي امام حسين گفته است: حضرت زهرا(س) در رأس انقلابيون عالم هستند لذا مجلسي كه در آن از انقلاب، امام(ره)، مقام معظم رهبري و شهدا حرفي زده نشود اين مراسم مجلس حضرت زهرا(س) نيست بلكه از آن ديگران است.

این اولین بار نیست که مقام آیت‌الله خامنه‌ای این چنین بالا برده می‌شود؛ پیشتر شخص آیت‌الله خامنه‌ای طی یک سخنرانی درسالگرد درگذشت آیت الله خمینی، خود را به امیرالمؤمنین و مخالفانش را به طلحه و زبیر تشبیه کرده بود که با واکنش تند میرحسین موسوی مواجه شد.

موسوی با صدور بیانیه‌ای نوشت: «داوری در باره این شیوه قیاس و مواجهه با تاریخ، با مورخان فرهیخته و سیاستمداران آگاه و اصولیان فاضل است و تنها به این نکته بسنده می کنم که کشتار و حبس های اخیر ناشی از چنین برداشت هایی از تاریخ و فقه واصول است و باید دید که نظر مراجع بزرگ از چنین استنباط هایی با توجه به مصداق های عملی و نتایج آن چیست؟

No comments:

Post a Comment