در حالی که هواداران دولت در جلب و جذب مراجع بزرگ ناتوان مانده اند، رسانه های دولتی در یک حرکت جمعی به بزرگ نمائی آیت الله حسین نوری همدانی، تنها مرجع حامی دولت پرداخته و از ساده زیستی وی می نویسند و از سفرهای استانی او خبر می دهند.در این میان، خبرگزاری فارس با انتشار گزارشی از "سوراخ" بودن سقف منزل آیت الله نوری همدانی و چکه کردن آب به داخل آن خبر داد و سایت مرکز خبر حوزه نیز سخنان این مرجع تقلید درباره آغاز "سفرهای استانی" او را منتشر کرد.
آیت الله حسین نوری همدانی از معدود مراجع تقلید قم است که پس از انتخابات جنجالی دهمین دوره ریاست جمهوری ایران، پیروزی محمود احمدی نژاد را به رسمیت شناخت و با ارسال پیامی به او تبریک گفت. او همچنین از جمله افرادی است که در این مدت بارها علیه آنچه "فتنه" می خواند موضعگیری کرده و رهبران جنبش اعتراضی موسوم به جنبش سبز را "جنایتکار" خوانده است.
آیت الله نوری همدانی روز 21 آذر سال 88 در جمع تعدادی از نیروهای بسیج و انصار حزب الله که در مقابل خانه او در قم تجمع کرده بودند حاضر شد و با به دست گرفتن میکروفون شعار داد: "خامنه ای کوثر است، دشمن او ابتر است."
او این سخنان را در جمع تعدادی از پرسنل و فرماندهان نیروی انتظامی نیز تکرار کرد و با انتقاد از معترضان حکومت، آنها را مانند "خوارج و قاسطین" دانست.
این مرجع تقلید همچنین هشتم اردیبهشت سال جاری در جمع تعدادی از حافظان و قاریان قرآن کریم، با اشاره به "حوادث و فتنه های سال گذشته" در کشور از عملکرد رهبران جنبش سبز و "چراغ سبز" آنها به "دشمن" انتقاد و عملکرد آنان را به مثابه "جنایت" توصیف کرد.
نوری همدانی در اظهارنظر جداگانه ای، "انقلاب اسلامی با رهبری حضرت آیت الله خامنه ای و حضور آگاهانه مردم" را "در اوج عزت و اقتدار" عنوان کرده و با معرفی رهبر جمهوری اسلامی به عنوان "جانشین خدا بر روی زمین"، گفته: "خداوند سرنوشت بشریت را به دست آیتالله خامنه ای سپرده است."
"دیوارهای دفتر این مرجع ولایی"
مجموعه این موضع گیری ها باعث شده تا رسانه ها و شخصیت های هوادار آیت الله خامنه ای، از آیت الله نوری همدانی به عنوان "عمارِ عل" نام ببرند و از نقش او به عنوان یکی از خواص "بابصیرت" علیه جنبش سبز تمجید کنند.
در چنین شرایطی، خبرگزاری فارس گزارشی هم از "ساده زیستی" این مرجع تقلید منتشر کرد. این خبرگزاری نزدیک به نهادهای امنیتی و نظامی با اشاره به سفر تعدادی از روحانیون تهران به شهر قم، نوشت: " پنجشنبه همین هفته پیش بود که رئیس و اعضای شورای حوزههای علمیه استان تهران و معاونین مرکز مدیریت حوزههای علمیه این استان به دیدار پنج تن از مراجع تقلید شهر مقدس قم رفتند."
دیداری که به نوشته این خبرگزاری با یک "حاشیه جالب و قابل تامل" همراه بود: "پیش از ظهر بود که این هیات پس از دیدار با آیتالله مکارم شیرازی، به دفتر آیتالله حسین نوری همدانی در خیابان شهدا رفت؛ دفتری ساده و محقر اما با مرجعی استوار و بزرگوار."
خبرگزاری فارس در گزارش خود می افزاید: " آیتالله نوری همدانی در این دیدار از سادهزیستی طلاب و ورود جدی آنان به عرصههای فرهنگی و جهادی سخن گفت. عرصهای که در ورود بدان پیشقدم بوده و بارها با مواضع جدی و به موقع خود در فتنه ۸۸، آن را اثبات کرده است. آیتالله نوری همدانی در قامت مرجع تقلید شیعیان از جهاد با نفس و جهاد در راه خدا سخن میگفت."
این خبرگزاری سپس به نقل از خبرنگار خود نوشت: "ما با چشم خود میدیدیم که فعل او نیز مؤید قولش است. مرجعی که ظواهر در نگاهش رنگ باخته و دل به تعلقات دنیا نبسته است."
در ادامه این گزارش با اشاره به سادگی بیت آیت الله نوری همدانی آمده است: "دیوارهای دفتر این مرجع ولایی نیز این صفات نیکو را فریاد میکردند. برفی که روز گذشته آمده بود، آب میشد و سقف آزرده بیت را سوراخ میکرد و بر کف اتاق میچکید و ما ناباورانه در این اندیشه بودیم که مگر میشود بیت یک مرجع تقلید به این سادگی باشد؟!"
خبرگزاری فارس در پایان گزارش خود از پیشنهاد اخیر یکی از "مسئولان دولتی" برای خرید "خانهای بزرگ و مناسب" برای آیتالله نوری همدانی خبر داده اما نوشته که "این مرجع آن را با بزرگواری رد کرده و حفظ زی طلبگی را افتخاری برای خود دانسته بود."
دعوت می شوم، می روم
در همین حال و در گزارشی دیگر، سایت "مرکز خبر حوزه" از آغاز "سفرهای استانی" این مرجع تقلید حامی حکومت خبر داد.
این سایت که سخنان دیروز آیت الله نوری همدانی در جمع بسیجیان کارمند سراسر کشور را منعکس کرده، به نقل از او نوشته است: "این طور تشخیص دادم که باید در میان مردم رفت و با مردم به صورت حضوری صحبت کرد و این امر تاکنون موثر بوده است."
این مرجع تقلید در این دیدار در بیان دلیل موضعگیریهای سیاسی خود پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸، اظهار کرد: "بعد از فتنه ۸۸ آنچه به عنوان وظیفه یک طلبه در مقابل آیتالله خامنهای دیدم را انجام دادم و در نتیجه در کل مملکت مردم هم ارادت خود را به رهبری نشان دادند که نمونه آن راهپیمایی ۹ دی و ۲۲ بهمن سال گذشته بود."
او با بیان اینکه "بعد از این موضعگیریها بود که برای تشکر به دفتر بنده نامههایی ارسال و تلفنهایی زده میشد"، گفت: "این موضعگیری موجب شد تا توسط مردم برای سفر به استانشان، دعوت شوم که تا کنون نیز سفرهای زیادی در این مورد انجام دادم و امشب نیز سفری به استان آذربایجان غربی دارم."
نوری همدانی تصریح کرد: "در این سفرها با طبقات مختلف مردم از جمله، نخبگان، مسوولان استانی، دانشگاهیان، کارگران، زنان، جوانان و... جلساتی داشتم و علاوه بر بیان سخنانی، سخنان افراد مختلف را نیز از نزدیک میشنیدم."
No comments:
Post a Comment