Sunday, February 27, 2011

هاشمی رفسنجانی: درهیچ مقطعی به دنبال پست و مسوولیت نبوده‌ام

اکبر هاشمی رفسنجانی می‌گوید با وجود «هجمه‌های اخیر» علیه وی در در خصوص ریاست او بر مجلس خبرگان رهبری در «برخی محافل سیاسی و رسانه‌های خاص و حتی صداوسیما»، در انتخابات آتی هیات رییسه این مجلس شرکت خواهد کرد: « به تکلیف عمل خواهم کرد و نتیجه آن هر چه باشد تنها رضایت و خشنودی خداوند برایم مهم است.»






به گزارش روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، در جلسه روز گذشته مجمع تشخیص مصلحت نظام، آقای رفسنجانی، با رد این مساله که «این‌گونه مسئولیت‌ها برای اینجانب جاذبه‌ای ندارد» و «در هیچ مقطعی به دنبال پُست و مسئولیت نبوده‌ام»، حضور خود در انتخابات دور قبل هیات رییسه مجلس خبرگان را نیز به جهت «تکلیفی» دانست که از سوی آیت الله خامنه‌ای، رهبر ایران به عهده وی گذاشته بود.





انتقاد هاشمی از صدا و سیمای دولتی ایران، به اقدام این رسانه در پخش شعارهای تظاهرکنندگان حامی حکومت در ایران، پس از حوادث ۲۵ بهمن ۸۹، علیه وی اشاره دارد. هم‌چنین از روز شنبه، ویدیویی در شبکه اینترنت منتشر شده است که در آن شماری از نیروهای لباس شخصی در شهر ری علیه فائزه هاشمی فحاشی کرده و پدر او را «اکبر شاه» می خواندند و شعار «مرگ بر هاشمی» سر می‌دادند. وی این حرکات را به عنوان «شانتاژ»هایی از سوی «افراد و گروه‌های افراطی» دانست که «دانسته یا ندانسته» دست به این حرکات می‌زنند.




رقابت با مهدوی کنی؟




در حالی که هاشمی رفسنجانی برای کاندیداتوری محلس خبرگان اعلام آمادگی کرده است که بعد از تظاهرات مخالفان دولت در روز ۲۵ بهمن، بسیاری از شخصیت‌ها و رسانه‌های حامی رهبر جمهوری ایران، حملات تبلیغاتی شدیدی را علیه وی سازماندهی کرده‌اند و خواستار کنار گذاشتن او از دو سمت ریاست مجلس خبرگان و ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام شده اند. مخالفان هاشمی در راستای این تشدید فشارها، در روزهای اخیر از آیت الله محمدرضا مهدوی کنی به عنوان جانشین وی نام می برند. هاشمی در سخنان روز گذشته خود با اشاره تلویحی به این مساله گفت: «در اجلاس دوره قبل خبرگان رهبری، ریاست خبرگان را شخصا به آیت الله مهدوی کنی پیشنهاد کردم و خود مایل به پذیرش آن نبودم.»





این در حالی است که از یکسو، آیت‌الله محمد حسن ممدوحی عضو مجلس خبرگان رهبری، از احتمال کاندیداتوری آیت‌الله مهدوی‌کنی، دیگر عضو مجلس خبرگان در انتخابات هیات رییسه این مجلس خبر داده و از سوی دیگر، اسدالله بادامچیان نماینده مرد تهران در مجلس شورای اسلامی گفته است که آیت الله مهدوی کنی به احترام آقای هاشمی در انتخابات حاضر نخواهند شد.




ممدوحی در گفتگو با فارس دخالت رهبر ایران در انتخابات خبرگان رهبری را رد کرده :«احتمال دارد که هاشمی رفسنجانی در انتخابات ریاست مجلس خبرگان کاندیدا شود، اما رهبر معظم انقلاب معمولا در این‌گونه مسائل ورود پیدا نمی‌کنند.»




اسدالله بادامچیان نیز در گفت وگو با خبرآنلاین درباره پیش بینی اش از انتخابات مجلس خبرگان گفته است: «به نظرم ریاست خبرگان بار دیگر با آقای هاشمی خواهد بود چرا که آیت الله مهدوی کنی به احترام آقای هاشمی در انتخابات حاضر نخواهند شد.»




گفتنی است پیش از این، محمد حسین صفار هرندی از جمله چهره‌های سیاسی بود که پیش‌بینی کرده بود هاشمی از ریاست خبرگان حذف خواهد شد.




اعضای مجلس خبرگان در روزهای هفدهم و هجدهم اسفند جلسه دارند و قرار است که هیات رئیسه مجلس خبرگان انتخاب شوند.





هاشمی رفسنجانی که در سال های بعد از انقلاب مسئولیت‌های مختلفی در شورای انقلاب، وزارت کشور، صداوسیما، دفاع مقدس، مجلس شورای اسلامی، ریاست جمهوری، خبرگان و... بر عهده داشته، اکنون ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام و ریاست مجلس خبرگان را بر عهده دارد.


شعارهای تند و تخریبی در جهت تضعیف نظام در ۲۵ بهمن



هاشمی رفسنجانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وجود افراد یا گروههایی در کشور که از اول پیروزی انقلاب اسلامی با اصل انقلاب، جمهوری اسلامی، قانون اساسی و اصل ولایت فقیه زاویه داشتد و با توطئه‌ها و ترفندهای گوناگون، اعم از کودتا، جاسوسی، ترور و توسل به راههای دیگر، سعی در مقابله با نظام جمهوری اسلامی ایران را داشته و دارند،به موضوع تظاهرات مخالفان حکومت در ایران در روز ۲۵ بهمن پرداخت:«تکلیف نظام اسلامی و مردم برای مقابله با این‌گونه افراد و گروههای معاند که ممکن است هنوز هم عوامل اندک آنها با اعلام مواضع و شعارهای تند و تخریبی در پی تضعیف نظام باشند روشن است که نمونه آن در ۲۵ بهمن ماه به روشنی اتفاق افتاد.»



وی با تاکید بر این مساله که هیچ محور دیگری نمی‌تواند جایگزین اسلام و قانون اساسی و ولایت در شرایط فعلی برای کشور شود، افزود: «همین عوامل تاکنون محور حرکت جامعه و عامل تداوم آن بوده و در آینده نیز خواهد بود و تحقق این مهم نیز در گرو وحدت، یکپارچگی و حضور مردم است. بدون حضور و حمایت مردم که در متون اسلامی و قانون اساسی نیز به صراحت اهمیت آن ذکر شده، اقدامات به نتیجه نخواهد رسید. لذا اساسی‌ترین بستر تحقق اهداف متعالی نظام اسلامی، تحقق اهداف قانون اساسی است که جمهوری اسلامی ایران با ساختار مناسب براساس این اصول شکل گرفته مردم هستند که متأسفانه حرکت‌ها و مواضع افراطی و تندرو خواسته یا ناخواسته می‌تواند این اصول مترقی را تضعیف و وحدت و همبستگی مردم را مخدوش کند.»

No comments:

Post a Comment