Friday, June 10, 2011

جنتی : عده‌اي دوباره مي‌خواهند مساله تقلب را براي انتخابات مجلس مطرح كنند/ تهمت تقلب در انتخابات 88 گناه بزرگی بود

جنتی : عده‌اي دوباره مي‌خواهند مساله تقلب را براي انتخابات مجلس مطرح كنند/ تهمت تقلب در انتخابات 88 گناه بزرگی بود




خطيب موقت نماز جمعه اين هفته تهران گفت: از حالا يك عده‌اي دوباره مي‌خواهند مساله تقلب را براي انتخابات مجلس مطرح و اعتماد منافقين، سلطنت‌طلبان و كمونيست‌ها را جلب كنند.



به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نتي در خطبه‌هاي نماز جمعه اين هفته تهران گفت: بدون تعارف مقام معظم رهبري جا پاي جاي امام بزرگوار گذاشتند و همان راه را با قوت و قدرت ادامه مي‌دهند.



وي مبارزه با فقر، فساد و تبعيض و حمايت از آرمان‌هاي فلسطين را از ديگر شاخصه‌هاي خط حضرت امام رشمرد و اظهار كرد: اين موارد هم‌اكنون نيز رعايت مي‌شود و رعايت خواهد شد. ما به فلسطين كمك‌هاي گوناگون كرده‌ايم و خواهيم كرد و كمك به هر جاي ديگر هم كه حركت اسلامي و مردمي بوده، ادامه پيدا كرده است و ما نه تنها به عقب نرفته‌ايم، بلكه عليرغم تهديدات و فشارها، حركت ما ادامه پيدا كرده، پيش‌بيني‌هاي امام محقق شده و در آينده نيز محقق خواهد شد و اين اول كار است.



وي با اشاره به فرا رسيدن روز 22 خرداد گفت: 22 خرداد شهدي بود كه به كام مردم ريخته شد و 40 ميليون در آن روز راي دادند، اما خدا كساني كه اين شهد را به كام مردم تلخ كردند نيامرزد و ذلت‌شان را بيشتر كند.



جنتي افزود: اينها قضيه‌ي فتنه 88 را به راه انداختند و عواقبش را ديدند. بالاخره مردم، اسلام، انقلاب و خط امام پيروز شد، ولي آنها ذلت دنيا و آخرت را تحمل كردند و از چشم مردم افتادند، نفع نبردند و ضرر كردند، ولي از حالا يك عده‌اي دوباره همان كليد را مي‌زنند و مي‌خواهند مساله تقلب را براي انتخابات مجلس مطرح كنند. در آن زمان آنها دروغي گفتند، ديدند اثر نكرد، ولي باز هم به كارشان ادامه مي‌دهند و مي‌خواهند اعتماد منافقين، سلطنت‌طلبان و كمونيست‌ها را جلب كنند.



خطيب نماز جمعه مردم گفت: آنها مدام مي‌گويند مردم، در حالي كه مردم ما كساني هستند كه 9 دي و 22 بهمن به خيابان‌ها آمدند.



وي همچنين با تقبيح غيبت گفت: كسي كه غيبت مي‌كند، دعايي كه مي‌خواند بي‌اثر يا كم‌اثر خواهد بود و اين گناه از گناهان رايج و بي‌خاصيت و بي‌نتيجه‌اي است كه متاسفانه رواج و شيوع آن زياد است و از گناه كبيره قلمداد مي‌شود، ولي متاسفانه به آن اعتباري داده نمي‌شود.



جنتي افزود: در جلسه‌اي نام اشخاصي برده و غيبتي مي‌شود، ولي كسي به دنبال اين نيست كه حلاليت بطلبد يا اين‌كه زبانش را مهار كند. ما اگر عيبي در افراد مي‌بينيم، به جاي اين‌كه غيبت كنيم، بهتر است به خود او بگوييم تا عيبش را برطرف كند. در اين صورت خيرخواهي و امر به معروف و نهي از منكر هم انجام شده است. كسي كه دلش صاف باشد مي‌پذيرد و در او اثر خواهد كرد.



خطيب موقت نماز جمعه خاطر نشان كرد: مثلا شخصي پيش من آمده و چند تا از ايرادهاي من را به من گوشزد كرده كه البته كم و بيش خودم مي‌دانستم، ولي وقتي او به من گفت بيشتر در من اثر كرد و از او در دل تشكر كردم. چرا ما قدم‌هاي اصلاحي برنداريم؟



وي همچنين تهمت و افترا را نيز از جمله گناهان بزرگ برشمرد و اظهار كرد: با تهمت، ايمان ذوب مي‌شود. حال بايد دانست تهمت به افراد، اجتماعات، مردم يك شهر و يك نظام تهمت است. جمهوري اسلامي را متهم كردن نيز تهمت به شمار مي‌رود، نظير آن تهمت‌هايي كه سال 88 به نظام زدند و مساله تقلب را مطرح كردند. اين گناه بزرگي بود كه نظام طي آن متهم شد و اين خود جاي حرف دارد.



وي توسل به ائمه اطهار و گره‌گشايي از كار مردم و خشنود كردن دل‌هاي غمگين را عاملي در جهت قبولي عبادات دانست و گفت: برخي كه بدهكاري دارند، براي رفع مشكل خود ناچارند قرض كنند؛ اما بايد ربا هم بدهند. اين چه مملكتي است، قرض‌الحسنه كجا رفت؟ عده‌اي پيش خود من آمدند و به من گفته‌اند كه ما قرض داريم و نمي‌خواهيم به اين بانك‌هاي رباخوار ربا دهيم، ولي من هر چه گشتم نتوانستم اين مبلغ را بدون ربا پيدا كنم، حال بايد چكار كرد؟



جنتي گفت: به اين‌ها برسيد و كمك كنيد و يتيم سيد را البته در اولويت قرارد هيد.

No comments:

Post a Comment