Wednesday, August 31, 2011

به جای انتقاد به فکر سامان دهی ازدواج موقت باشیم" سایت برنا : پژوهشگر و آسیب شناس گفت: درصورت اجرای درست و منطقی ازدواج موقت برای جوانان مجرد، شاهد کاهش آزارهای خیابانی و ناهنجاری‌های اجتماعی خواهیم بود. بـررسـى و مـطالعه اى دقیق در مورد مسائل حقوقى اسلام این حقیقت را آشکار می سازد که قوانین اسلام بر پایه نیازمندی هاى انسان در تمامی شوون مختلف زندگى وضع شده و متناسب با احتیاجات بشر است. مجید ابهری، آسیب شناس در این رابطه به خبرنگار اجتماعی برنا می گوید: با توجه به تشویق جوانان مجرد و بانوانی که شرایط ازدواج موقت را دارند، گسترش آمار ازدواج موقت قانونی باعث دلگرمی است. چرا که هر چقدر این سنت الهی گسترش یابد از فحشا و فساد کاسته خواهد شد. وی افزود: ازدواج موقت قانونی از آن جهت از نگاه اجتماعی پسندیده است که اگر فرزندی در این رهگذر متولد شود، از پدری مشخص بوده و تکلیف او نیز روشن است. ابهری همچنین تصریح کرد: ازدواج موقت به عنوان یک راه حل اخلاقی و مشروع برای مدیریت جنسی افراد مجرد و مردان متاهلی که مشکلات زناشویی دارند، تجویز شده است. وی اظهار داشت: بنابراین مردانی که هیچ گونه مشکلی نداشته و زندگی آنها در مسیر عادی و طبیعی است، لزومی ندارد به سراغ این مساله بروند. اگر قرار باشد این سنت الهی وسیله ای برای توجیه تنوع طلبی در مردان متاهل شده و ابزاری برای آزار بانوانی که هیچ گونه مشکل رفتاری و جسمی ندارند باشد، رسانه ها باید در این زمینه اطلاع رسانی کرده و ضمن آگاه سازی خانواده ها به وظیفه خود عمل نماید. این آسیب شناس تصریح کرد: مدیریت غریزه جنسی اگر مورد توجه و عمل قرار نگیرد، هر روز شاهد خشونت های جنسی، قتل ها، تجاوزها، سقط جنین ها و کودکان ره­یافت خواهیم بود. بنابراین به جای انتقاد و حمله به این روش و سنت الهی و بیان نکات غیراخلاقی درباره آن، باید به فکر ساماندهی مدیریت غریزه جنسی و چارچوب بندی ازدواج موقت در جامعه باشیم. ابهری گفت: به نظر اینجانب اینکه یک روز گفته می شود مردان متاهل اجازه صیغه کردن دارند و یا دختران مجرد بدون اجازه پدر می توانند صیغه شوند، تهاجماتی است که از سوی افرادی صورت می گیرد که یا باورهای دینی را کم ارزش می شمارند و یا اعتقادی به معیارهای اخلاقی و اجتماعی ندارند، وگرنه درصورت اجرای درست و منطقی ازدواج موقت برای جوانان مجرد، شاهد کاهش آزارهای خیابانی و ناهنجاری های گفته شده در بالا خواهیم بود.

به جای انتقاد به فکر سامان دهی ازدواج موقت باشیم"


سایت برنا : پژوهشگر و آسیب شناس گفت: درصورت اجرای درست و منطقی ازدواج موقت برای جوانان مجرد، شاهد کاهش آزارهای خیابانی و ناهنجاری‌های اجتماعی خواهیم بود.

 بـررسـى و مـطالعه اى دقیق در مورد مسائل حقوقى اسلام این حقیقت را آشکار می سازد که قوانین اسلام بر پایه نیازمندی هاى انسان در تمامی شوون مختلف زندگى وضع شده و متناسب با احتیاجات بشر است.

مجید ابهری، آسیب شناس در این رابطه به خبرنگار اجتماعی برنا می گوید: با توجه به تشویق جوانان مجرد و بانوانی که شرایط ازدواج موقت را دارند، گسترش آمار ازدواج موقت قانونی باعث دلگرمی است. چرا که هر چقدر این سنت الهی گسترش یابد از فحشا و فساد کاسته خواهد شد.

وی افزود: ازدواج موقت قانونی از آن جهت از نگاه اجتماعی پسندیده است که اگر فرزندی در این رهگذر متولد شود، از پدری مشخص بوده و تکلیف او نیز روشن است.

ابهری همچنین تصریح کرد: ازدواج موقت به عنوان یک راه حل اخلاقی و مشروع برای مدیریت جنسی افراد مجرد و مردان متاهلی که مشکلات زناشویی دارند، تجویز شده است.

وی اظهار داشت: بنابراین مردانی که هیچ گونه مشکلی نداشته و زندگی آنها در مسیر عادی و طبیعی است، لزومی ندارد به سراغ این مساله بروند. اگر قرار باشد این سنت الهی وسیله ای برای توجیه تنوع طلبی در مردان متاهل شده و ابزاری برای آزار بانوانی که هیچ گونه مشکل رفتاری و جسمی ندارند باشد، رسانه ها باید در این زمینه اطلاع رسانی کرده و ضمن آگاه سازی خانواده ها به وظیفه خود عمل نماید.

این آسیب شناس تصریح کرد: مدیریت غریزه جنسی اگر مورد توجه و عمل قرار نگیرد، هر روز شاهد خشونت های جنسی، قتل ها، تجاوزها، سقط جنین ها و کودکان ره­یافت خواهیم بود.

بنابراین به جای انتقاد و حمله به این روش و سنت الهی و بیان نکات غیراخلاقی درباره آن، باید به فکر ساماندهی مدیریت غریزه جنسی و چارچوب بندی ازدواج موقت در جامعه باشیم.

ابهری گفت: به نظر اینجانب اینکه یک روز گفته می شود مردان متاهل اجازه صیغه کردن دارند و یا دختران مجرد بدون اجازه پدر می توانند صیغه شوند، تهاجماتی است که از سوی افرادی صورت می گیرد که یا باورهای دینی را کم ارزش می شمارند و یا اعتقادی به معیارهای اخلاقی و اجتماعی ندارند، وگرنه درصورت اجرای درست و منطقی ازدواج موقت برای جوانان مجرد، شاهد کاهش آزارهای خیابانی و ناهنجاری های گفته شده در بالا خواهیم بود.

No comments:

Post a Comment