رهبر جمهوری اسلامی در سفر به کرمانشاه، طی سخنانی که متاثر از اخبار دو روز گذشته امریکا (ترور سفیر عربستان سعودی در امریکا و...) و همچنین وحشت از عدم شرکت مردم درانتخابات مجلس آینده و نگرانی از حمله نظامی به ایران را بیان کرد. او در این سخنرانی کوشید خود را منتخب مردم و نه برگزیده آسمان معرفی کند و با آگاهی مردم از واقعیت تمرکز تمام قدرت در دست وی و نوشته شدن تمام نابسامانی ها و غارت ها و اختلاس ها به حساب خود، به مقابله برخیزد. او گفت:
داخلی:
«در طول 32 سال گذشته همواره و بدون وقفه همه مسئولان نظام اسلامی اعم از رهبری، خبرگان رهبری، رئیسجمهور، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و نمایندگان شوراهای اسلامی با رأی و نظر مردم برگزیده شدهاند.
در 32 سال گذشته، سلائق و ذائقههای مختلف سیاسی نیز بر سر کار آمدند که حتی برخی از آنها با اصول نظام زاویه داشتند.
چالشهای پیچیده فتنه 18 تیر سال 78 و فتنه سال 88 با حضور مردم، به شکست کشانده شد. پس از فتنه 18 تیر، حرکت عظیم 23 تیر در سراسر کشور بهوقوع پیوست و در فتنه 88، دو روز بعد از حوادث عاشورا، حرکت عظیم و کمنظیر مردم در 9 دی روی داد.
ایران را با برخی کشورهای دیگر اشتباه نگیرید، زیرا در ایران اسلامی اراده و عزم مردم نقش اصلی را دارد و مردم در انقلاب، صاحب سهم هستند. گناه اصلی آتشافروزان فتنه 88، تمکین نکردن به قانون و رأی مردم بود. اگر بعد از انتخابات هم، اعتراضی وجود داشته باشد، مسیر قانونی آن مشخص است.
خوشبختانه در قضیه فساد بانکی اخیر، مسئولان سه قوه با یکدیگر همکاری خوبی دارند و این قضیه باید تا رسیدن به نتیجه ادامه یابد و متخلف، هر که باشد با آن برخورد شود تا درس عبرتی برای دیگران شود.
من راضی به رنج و زحمت مردم در چنین استقبالهایی نیستم.
خارجی:
ایران را با برخی کشورهای دیگر اشتباه نگیرید، زیرا در ایران اسلامی اراده و عزم مردم نقش اصلی را دارد و مردم در انقلاب، صاحب سهم هستند.
دنیا بداند، اگر مسئولی هم در کشور بخواهد، کجروی کند و حرکت دیگری در قبال انقلاب اسلامی براه بیاندازد، مردم او را حذف خواهند کرد.
نمود اصلی حرکتهای اخیر در مصر، تونس، لیبی، بحرین، یمن، و دیگر مناطق، شکست سیاستهای آمریکا در منطقه است.
مردم آمریکا در واقع به حاکمیت اقلیت یک درصدی بر اکثریت نود و نه درصدی معترض هستند که مالیات و پول مردم آمریکا را هزینه براه انداختن جنگ در افغانستان و عراق و حمایت از رژیم صهیونیستی میکنند.
ممکن است حکومت آمریکا با شدت عمل، این جنبش اعتراضی را سرکوب کند اما نمیتواند ریشههای آن را از بین ببرد.
ریشههای این حرکت در آینده آن چنان گسترش خواهد یافت که نظام سرمایهداری آمریکا و غرب را زمین خواهد زد.
واقعیتهای امروز نظام سرمایهداری، درس عبرت برای کسانی است که خواستار عمل به روشهای نظام سرمایهداری غرب هستند. نظام سرمایهداری در بنبست کامل قرار گرفته و بحران غرب بطور کامل شروع شده است. »
|
No comments:
Post a Comment