Sunday, October 28, 2012

افزایش فشار‌ها بر خامنه‌ای برای مذاکره با آمریکا دیگربان: حامیان علی خامنه‌ای از «فشار‌های» جریانی خاص در ایران بر رهبر جمهوری اسلامی برای قبول مذاکره با آمریکا به منظور لغو تحریم‌های بین‌المللی خبر می‌دهند. مرتضی نبوی٬ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام شامگاه شنبه (ششم آبان) در نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین گفته که «ستون پنجم دشمن به دنبال به سازش کشاندن نظام است.» آقای نبوی بدون آنکه اشاره‌ای به تیم احمدی‌نژاد کند از این تیم به عنوان یکی از جریان‌هایی نام برده که تلاش می‌کند با «شعب ابی‌طالب» خواندن وضعیت ایران راه مذاکره با آمریکا را باز کنند. وی گفته است: «اگر عده‌ای در داخل کشور می‌خواهند عنوان کنند باید در بحث هسته‌ای کوتاه بیاییم تا تحریم‌ها برداشته شود از روی خیانت و یا جهل است.» علی خاتمی٬ نماینده ولی فقیه در استان زنجان هم گفته که برخی مقام‌های جمهوری اسلامی باید فکر «عقب‌نشینی» در برابر آمریکا را از سر خود خارج کنند. آقای خاتمی افزوده است: «وضعیت کشور بسیار سخت‌تر از دوران جنگ تحمیلی است و این نکته باید مدنظر قرار گرفته و نباید فراموش شود که ما راه برگشت از اهدافمان را نداریم.» سعید قاسمی از فعالان سیاسی‌ـ‌فرهنگی حزب‌الله هم طی سخنانی نسبت به عقب‌نشینی جمهوری اسلامی در برابر فشار‌های آمریکا هشدار داده است. آقای قاسمی از تکنوکرات‌ها و به طور تلویحی از دولت احمدی‌نژاد به عنوان جریان‌هایی نام برده که خواستار عقب‌نشینی در برابر فشار‌های بین‌المللی علیه جمهوری اسلامی هستند. در چند ماه گذشته گزارش‌هایی مبنی بر فشار برخی جریان‌های سیاسی بر علی خامنه‌ای برای موافقت با انجام مذاکره با آمریکا به منظور لغو تحریم‌های بین‌المللی منتشر شده است. هفته گذشته نیز گزارشی مبنی بر مذاکره علی‌اکبر ولایتی با مقام‌های آمریکایی منتشر شده بود که آقای ولایتی با رد این گزارش‌ها اعلام کرد ایران قصدی برای آغاز مذاکرات با مقام‌های این کشور ندارد. علی لاریجانی٬ رئیس مجلس هم روز یکشنبه (هفتم آبان) با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی در مرحله بسیار حساسی قرار دارد٬ گفته که «ایران باید در این مقطع تکلیف آمریکایی‌ها را روشن کند.» به گزارش خبرگزاری مهر٬ آقای لاریجانی افزوده است: «اگر آمریکایی‌ها با توجه به اهداف و سیاست‌هایشان یک مقدار جلو بروند کار سخت می‌شود و ما باید در همین جا با آن‌ها تعیین تکلیف کنیم.» رئیس مجلس شورای اسلامی توضیح روشنی درباره این پیشنهاد خود نداده و نگفته که جمهوری اسلامی چگونه و به چه طریقی باید تکلیف آمریکا را روشن کند.



افزایش فشار‌ها بر خامنه‌ای برای مذاکره با آمریکا

دیگربان: حامیان علی خامنه‌ای از «فشار‌های» جریانی خاص در ایران بر رهبر جمهوری اسلامی برای قبول مذاکره با آمریکا به منظور لغو تحریم‌های بین‌المللی خبر می‌دهند.

مرتضی نبوی٬ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام شامگاه شنبه (ششم آبان) در نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین گفته که «ستون پنجم دشمن به دنبال به سازش کشاندن نظام است.»

آقای نبوی بدون آنکه اشاره‌ای به تیم احمدی‌نژاد کند از این تیم به عنوان یکی از جریان‌هایی نام برده که تلاش می‌کند با «شعب ابی‌طالب» خواندن وضعیت ایران راه مذاکره با آمریکا را باز کنند.

وی گفته است: «اگر عده‌ای در داخل کشور می‌خواهند عنوان کنند باید در بحث هسته‌ای کوتاه بیاییم تا تحریم‌ها برداشته شود از روی خیانت و یا جهل است.»

علی خاتمی٬ نماینده ولی فقیه در استان زنجان هم گفته که برخی مقام‌های جمهوری اسلامی باید فکر «عقب‌نشینی» در برابر آمریکا را از سر خود خارج کنند.

آقای خاتمی افزوده است: «وضعیت کشور بسیار سخت‌تر از دوران جنگ تحمیلی است و این نکته باید مدنظر قرار گرفته و نباید فراموش شود که ما راه برگشت از اهدافمان را نداریم.»

سعید قاسمی از فعالان سیاسی‌ـ‌فرهنگی حزب‌الله هم طی سخنانی نسبت به عقب‌نشینی جمهوری اسلامی در برابر فشار‌های آمریکا هشدار داده است.

آقای قاسمی از تکنوکرات‌ها و به طور تلویحی از دولت احمدی‌نژاد به عنوان جریان‌هایی نام برده که خواستار عقب‌نشینی در برابر فشار‌های بین‌المللی علیه جمهوری اسلامی هستند.

در چند ماه گذشته گزارش‌هایی مبنی بر فشار برخی جریان‌های سیاسی بر علی خامنه‌ای برای موافقت با انجام مذاکره با آمریکا به منظور لغو تحریم‌های بین‌المللی منتشر شده است.

هفته گذشته نیز گزارشی مبنی بر مذاکره علی‌اکبر ولایتی با مقام‌های آمریکایی منتشر شده بود که آقای ولایتی با رد این گزارش‌ها اعلام کرد ایران قصدی برای آغاز مذاکرات با مقام‌های این کشور ندارد.

علی لاریجانی٬ رئیس مجلس هم روز یکشنبه (هفتم آبان) با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی در مرحله بسیار حساسی قرار دارد٬ گفته که «ایران باید در این مقطع تکلیف آمریکایی‌ها را روشن کند.»

به گزارش خبرگزاری مهر٬ آقای لاریجانی افزوده است: «اگر آمریکایی‌ها با توجه به اهداف و سیاست‌هایشان یک مقدار جلو بروند کار سخت می‌شود و ما باید در همین جا با آن‌ها تعیین تکلیف کنیم.»

رئیس مجلس شورای اسلامی توضیح روشنی درباره این پیشنهاد خود نداده و نگفته که جمهوری اسلامی چگونه و به چه طریقی باید تکلیف آمریکا را روشن کند.

No comments:

Post a Comment