Friday, November 23, 2012

معترضان مصری دفاتر اخوان المسلمین را در چند شهر به آتش کشیدند ببی بی سی : ه گزارش تلویزیون دولتی مصر، مخالفان دفاتر اخوان‌المسلمین را به آتش کشیده‌اند. از روز گذشته مخالفان اخوان‌المسلمین برای اعتراض به دستور اخیر محمد مرسی، که رئیس جمهوری را به قدرت بلامنازع ساختار سیاسی بدل می‌کند، تظاهراتی ترتیب داده‌اند. مطابق دستور جدید آقای مرسی هیچ مرجعی، از جمله قوه قضاییه، نمی‌تواند تصمیمات رئیس‌جمهوری را نقض کند. محمد مرسی امروز در کاخ ریاست جمهوری برای هواداران خود سخنرانی کرد. او از فرمان صادرشده خود دفاع کرد و گفت در حال هدایت مصر در مسیر آزادی و دموکراسی است و گفت همه مصری‌ها به یک اندازه در امور این کشور سهیم هستند. هم زمان با سخنرانی او هزاران نفر از مخالفانش به تظاهرات اعتراضی در میدان تحریر قاهره، پایتخت، دست زدند. مخالفان رییس‌جمهوری اسلام‌گرای مصر در شهرهای سوئز، پورت سعید و اسماعیلیه دفاتر اخوان المسلمین را به آتش کشیده‌اند. همچنین هواداران و مخالفان او در شهر اسکندریه با یکدیگر درگیر شده‌اند. یکی از سخنگویان اخوان‌المسلمین دستور آقای مرسی را اقدامی "انقلابی و مردمی" خوانده است. 'فرعون جدید' آقای مرسی دستور اخیر خود را در پی برقراری آتش‌بس میان اسرائیل و حماس، که به ابتکار مصر ممکن شد، صادر کرده است. برخی از مخالفان صدور آن را به "کودتا" تشبیه کرده‌اند. سامح عاشور، رئیس کانون وکلا، و محمد البرادعی و عمرو موسی، از چهره‌های سرشناس مخالف دولت، در یک نشست خبری مشترک گفتند دستور اخیر رئیس‌جمهوری اختیارات هر سه قوه را به انحصار رئیس‌جمهوری در می‌آورد. محمد البرادعی، رئیس پیشین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و برنده جایزه صلح نوبل، گفته آقای مرسی با این اقدام "خود را به عنوان فرعون جدید مصر منصوب کرده است." آقای البرادعی گفته این ضربه‌ای شدید به انقلاب مصر است. در مقابل هواداران اخوان المسلمین و آقای مرسی می‌گویند این دستور به تقویت انقلاب کمک می‌کند. خود او پیش از این گفته بود که این اقدام برای "پاکسازی نهادهای حکومتی" و "نابودی ساختارهای رژیم پیشین" انجام می‌گیرد. هفته گذشته روند دادگاه رسیدگی به سرکوب خشونت‌آمیز معترضان در جریان انقلاب مصر به بروز اعتراضاتی گسترده منجر شده بود. محمد مرسی تلاش کرده بود با گماردن عبدالمجید محمود، دادستان کل، به عنوان سفیر مصر در واتیکان، او را از کار برکنار کند و روند رسیدگی به دادگاه سرکوب‌های میدان تحریر را تغییر دهد، اما موفق نشد. فرمان جدید آقای مرسی علاوه بر این محاکمات، به او اختیارات گسترده‌ای قانون‌گذاری داده است.

معترضان مصری دفاتر اخوان المسلمین را در چند شهر به آتش کشیدند

ببی بی سی : ه گزارش تلویزیون دولتی مصر، مخالفان دفاتر اخوان‌المسلمین را به آتش کشیده‌اند.
از روز گذشته مخالفان اخوان‌المسلمین برای اعتراض به دستور اخیر محمد مرسی، که رئیس جمهوری را به قدرت بلامنازع ساختار سیاسی بدل می‌کند، تظاهراتی ترتیب داده‌اند.
مطابق دستور جدید آقای مرسی هیچ مرجعی، از جمله قوه قضاییه، نمی‌تواند تصمیمات رئیس‌جمهوری را نقض کند.
محمد مرسی امروز در کاخ ریاست جمهوری برای هواداران خود سخنرانی کرد. او از فرمان صادرشده خود دفاع کرد و گفت در حال هدایت مصر در مسیر آزادی و دموکراسی است و گفت همه مصری‌ها به یک اندازه در امور این کشور سهیم هستند.
هم زمان با سخنرانی او هزاران نفر از مخالفانش به تظاهرات اعتراضی در میدان تحریر قاهره، پایتخت، دست زدند.
مخالفان رییس‌جمهوری اسلام‌گرای مصر در شهرهای سوئز، پورت سعید و اسماعیلیه دفاتر اخوان المسلمین را به آتش کشیده‌اند.
همچنین هواداران و مخالفان او در شهر اسکندریه با یکدیگر درگیر شده‌اند.
یکی از سخنگویان اخوان‌المسلمین دستور آقای مرسی را اقدامی "انقلابی و مردمی" خوانده است.
'فرعون جدید'
آقای مرسی دستور اخیر خود را در پی برقراری آتش‌بس میان اسرائیل و حماس، که به ابتکار مصر ممکن شد، صادر کرده است.
برخی از مخالفان صدور آن را به "کودتا" تشبیه کرده‌اند.
سامح عاشور، رئیس کانون وکلا، و محمد البرادعی و عمرو موسی، از چهره‌های سرشناس مخالف دولت، در یک نشست خبری مشترک گفتند دستور اخیر رئیس‌جمهوری اختیارات هر سه قوه را به انحصار رئیس‌جمهوری در می‌آورد.
محمد البرادعی، رئیس پیشین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و برنده جایزه صلح نوبل، گفته آقای مرسی با این اقدام "خود را به عنوان فرعون جدید مصر منصوب کرده است." آقای البرادعی گفته این ضربه‌ای شدید به انقلاب مصر است.
در مقابل هواداران اخوان المسلمین و آقای مرسی می‌گویند این دستور به تقویت انقلاب کمک می‌کند.
خود او پیش از این گفته بود که این اقدام برای "پاکسازی نهادهای حکومتی" و "نابودی ساختارهای رژیم پیشین" انجام می‌گیرد.
هفته گذشته روند دادگاه رسیدگی به سرکوب خشونت‌آمیز معترضان در جریان انقلاب مصر به بروز اعتراضاتی گسترده منجر شده بود.
محمد مرسی تلاش کرده بود با گماردن عبدالمجید محمود، دادستان کل، به عنوان سفیر مصر در واتیکان، او را از کار برکنار کند و روند رسیدگی به دادگاه سرکوب‌های میدان تحریر را تغییر دهد، اما موفق نشد.
فرمان جدید آقای مرسی علاوه بر این محاکمات، به او اختیارات گسترده‌ای قانون‌گذاری داده است.

No comments:

Post a Comment