تنظیم تبلیغات انتخاباتی مشائیروی نقش رهبر در کودتای 1388 |
درآخرین ماه های دولت احمدی نژاد و با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری، شورای عالی امنیت ملی دستوری شفاهی را از بیت رهبری دریافت داشته تا در چارچوب آن، تبلیغات انتخاباتی را هدایت کرده و رسانه ها را هدایت (کنترل) کند.
مهم ترین نکته دراین پیام که در روزهای اخیر در برخی محافل سیاسی تهران دهان به دهان می شود آنست که "از هر مطلب، سخن، خطبه و گفته ای که در آن روی نقش مقام معظم رهبری در مقابله با فتنه 88 باشد،جلوگیری شود."
شاید با همین دستور بود که مراسم سالگرد راهپیمائی حکومتی معروف به "راهپیمائی ساندیسی" امسال بسیار کمرنگ برگزار شد و سخنرانان از برجسته کردن سخن رهبری که این تظاهرات را "یوم الله" نام نهاده و همچنین نقش رهبر در سرکوب 88 خود داری کردند. حتی سخنان ضد موسوی امام جمعه مشهد "علم الهدا" نیز در مطبوعات سانسور شد.
در همین محافل گفته می شود که از شورای فرماندهی سپاه و نزدیک ترین معتمدین علی خامنه ای نیز خواسته شده در تجلیل از نقش رهبر در وقایع سال 88 خودداری کنند.
دلائل این تصمیم و توصیه می تواند گوناگون باشد، اما یک دلیل عمده می تواند تمرکز باند احمدی نژاد و حتی تنظیم کارزار تبلیغاتی رحیم مشائی روی بزرگ کردن نقش رهبر در سرکوب 88 باشد. این تمرکز، در عمل و با توجه به نفرت روز افزون مردم از علی خامنه ای و شهرت رحیم مشائی به مخالفت با خامنه ای و نزدیک ترین اطرافیان او – از جمله با فرماندهان سپاه – بسیار به سود او می تواند تمام شود. این نکته ایست که دقیقا از سوی احمدی نژاد و باند او تدوین و همآهنگ شده و رحیم مشائی را پرچمدار آن تبلیغ می کنند.
در چارچوب همین سناریوست که احمدی نژاد ناگهان منتقد فشار نظام بر زنان و دانشجویان و منتقد فرماندهان سپاه شده و تلویحا این فشارها بر مردم را به گردن خامنه ای و اطرافیانش انداخته و می کوشد حساب خود را جدا نشان بدهد.
از هم اکنون، مشایی تقریبا با چهره ای "ضد ولایت فقیه " وارد کارزار انتخاباتی شده است.
|
Friday, January 4, 2013
تنظیم تبلیغات انتخاباتی مشائی روی نقش رهبر در کودتای 1388 درآخرین ماه های دولت احمدی نژاد و با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری، شورای عالی امنیت ملی دستوری شفاهی را از بیت رهبری دریافت داشته تا در چارچوب آن، تبلیغات انتخاباتی را هدایت کرده و رسانه ها را هدایت (کنترل) کند. مهم ترین نکته دراین پیام که در روزهای اخیر در برخی محافل سیاسی تهران دهان به دهان می شود آنست که "از هر مطلب، سخن، خطبه و گفته ای که در آن روی نقش مقام معظم رهبری در مقابله با فتنه 88 باشد،جلوگیری شود." شاید با همین دستور بود که مراسم سالگرد راهپیمائی حکومتی معروف به "راهپیمائی ساندیسی" امسال بسیار کمرنگ برگزار شد و سخنرانان از برجسته کردن سخن رهبری که این تظاهرات را "یوم الله" نام نهاده و همچنین نقش رهبر در سرکوب 88 خود داری کردند. حتی سخنان ضد موسوی امام جمعه مشهد "علم الهدا" نیز در مطبوعات سانسور شد. در همین محافل گفته می شود که از شورای فرماندهی سپاه و نزدیک ترین معتمدین علی خامنه ای نیز خواسته شده در تجلیل از نقش رهبر در وقایع سال 88 خودداری کنند. دلائل این تصمیم و توصیه می تواند گوناگون باشد، اما یک دلیل عمده می تواند تمرکز باند احمدی نژاد و حتی تنظیم کارزار تبلیغاتی رحیم مشائی روی بزرگ کردن نقش رهبر در سرکوب 88 باشد. این تمرکز، در عمل و با توجه به نفرت روز افزون مردم از علی خامنه ای و شهرت رحیم مشائی به مخالفت با خامنه ای و نزدیک ترین اطرافیان او – از جمله با فرماندهان سپاه – بسیار به سود او می تواند تمام شود. این نکته ایست که دقیقا از سوی احمدی نژاد و باند او تدوین و همآهنگ شده و رحیم مشائی را پرچمدار آن تبلیغ می کنند. در چارچوب همین سناریوست که احمدی نژاد ناگهان منتقد فشار نظام بر زنان و دانشجویان و منتقد فرماندهان سپاه شده و تلویحا این فشارها بر مردم را به گردن خامنه ای و اطرافیانش انداخته و می کوشد حساب خود را جدا نشان بدهد. از هم اکنون، مشایی تقریبا با چهره ای "ضد ولایت فقیه " وارد کارزار انتخاباتی شده است.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment