حضور فرمانده کل سپاه پاسداران در سیمای جمهوری اسلامی برای مصاحبه پرحاشیه ای که پخش شد، به بحثی جدی در محافل سیاسی کشور تبدیل شده است. بحث انگیز ترین بخش این مصاحبه، آنجاست که وی گفت سپاه برای دفاع از انقلاب می تواند علیه دولت ها وارد عمل شود. یعنی خط نگهدار باصطلاح انقلاب فرماندهان سپاه و برداشتی است که آنها در مقاطع مختلف و فرماندهان متفاوت بعنوان انقلاب دارند و همین خط نگهداران می توانند در یک پیچ تاریخی دست به کودتا زده، مجلس و دولت را منحل کرده، قوه قضائیه را بدست بگیرند، صدا و سیما را هم که در اختیار دارند، بیت رهبری را هم جمع کنند و امام جمعه ها را برگردانند به حوزه های علمیه و کل حاکمیت را به سبک رضاشاه بدست بگیرند. رضاشاه هم به بهانه دفاع از دستآوردهای انقلاب مشروطه و جلوگیری از هرج و مرج بر سر کار آمد. درحالیکه این بخش سخنان فرمانده کل سپاه که ظاهرا تفکر غالب در میان فرماندهان سپاه است، در روزهای اخیر مورد بحث است، در مصاحبه فرمانده کل سپاه نکات قابل درنگ و توجه دیگری هم وجود دارد.
فرمانده سپاه در آن مصاحبه ، مدعی حمایت اکثریت قاطع مردم از نظام شد و کودتای 88 را مقابله با فتنه ای بزرگتر و خطرناک تر از حمله ارتش عراق به ایران اعلام کرد. او خود خوب میداند که انتخابات 92 نیز همان خواست و ماهیت را داشت که انتخابات 88 داشت. اما، این هنوز بحث اصلی در باره بخش مهمی از مصاحبه او نیست. این دروغ و ادعائی است که همه آن را می دانند و شبی که این مصاحبه از سیما پخش شد، به یقین اکثریت مردم در خانه هایشان حرف و ناسزای اعتراضی شان را زدند و تلویزیون ها را به سمت ماهواره گرداندند. آنچه که ما می خواهیم بعنوان بخشی از مصاحبه فرمانده کل سپاه مطرح کنیم، پاسخ به آن ادعائی است که وی در آن مصاحبه کرد و گفت که اکثریت قاطع مردم با نظام اند و کافی است نظام یک هو بکشد تا همه پشت سر نظام به حرکت در بیآیند!
فرمانده سپاه درعین طرح این ادعا اضافه کرد: از بعد از فتنه 88 ما گروه های مقابله را سازمان دهی کردیم و اکنون دارای 200 گردان امام علی و 600 گردان امام حسین برای مقابله با چنان فتنه هائی هستیم تا غافلگیر نشویم.
ساده ترین سئوال اینست: در کدام نظام متکی به اکثریت قاطع مردم، 800 گردان سرکوب شورش مردم تشکیل می شود
|
No comments:
Post a Comment