Sunday, October 18, 2015

«بازی سیاسی» - سیمانی صالحی و حسینیان

«بازی سیاسی» - سیمانی صالحی و حسینیان

یک «بازی سیاسی» دیگر در ادامه قطبی‌سازی‌های کاذب و نمایشی جمهوری اسلامی  

«بازی سیاسی» - سیمانی صالحی و حسینیان
علی اکبر صالحی: «ما امروز رفتیم پیش آیت‌الله حسینیان. به ایشان گفتیم این‌ها همه‌اش بازی سیاسی بود؛ هم تو داشتی بازی می‌کردی هم ما.» روزنامه «وطن امروز» هم صالحی را به «بچه‌ننر بازی» و «پدرسوخته‌بازی» متهم کرد...
پس از تصویب برجام در مجلس شورای اسلامی و به دنبال جنجال‌های رسانه‌ای چند روز اخیر در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی در مورد مشاجره «سیمانی» علی‌اکبر صالحی و روح‌الله حسینیان، که برخی آن را تا حد «تهدید به مرگ و اعدام» صالحی توسط حسینیان بالا بردند، اکنون برخی رسانه‌ها با انتشار فایل صوتی سخنان صالحی در همین زمینه، ابعاد دیگری از این ماجرا را، که گوشه‌ای از بازی‌های سیاسی - تبلیغاتی جمهوری اسلامی و قطبی‌سازی‌های کاذب و نمایشی آن را نشان می‌دهد، آشکار ساختند. صالحی در این گفتگو، با اشاره به عیادت خود از «آیت‌الله حسینیان» در بیمارستان، تمام بحث‌های پیش آمده را، صرفا یک «بازی سیاسی» که توسط او و حسینیان اجرا شده، دانسته است.
برخی وبسایت‌های محافظه‌کار از جمله رجانیوز و خبرگزاری دانشجو، با انتشار این فایل صوتی، نوشتند:
«در هفته‌ی گذشته روز دوشنبه (یک روز پس از تصویب کلیات طرح یک فوریتی در مجلس) دکتر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی به دانشگاه شریف رفته و در جمع اساتید دانشگاه صحبت کردند. پس از این مراسم ایشان برای خواندن نماز مغرب و عشا به مسجد دانشگاه آمدند که جمعی از دانشجویان با دیدن ایشان به گفت و گو با ایشان پیرامون برجام پرداختند.
در ابتدای این گفتگو صالحی خطاب به دانشجویان گفتند: ما امروز رفتیم پیش آیت‌الله حسینیان. به ایشان گفتیم این‌ها همه‌اش بازی سیاسی بود؛ هم تو داشتی بازی می کردی هم ما
در همین حال، روزنامه «وطن امروز» نیز در سرمقاله‌ای به قلم حسین قدیانی، با عنوان «هیأت متوسلین به کدخدا! چه‌کسی بود صدا زد سیمان؟، با انتقاد از علی‌اکبر صالحی، غیرت و مردانگی او را زیر سوال برده و وی را به «بچه‌ننر بازی» و «پدرسوخته‌بازی» متهم کرد و نوشت: «ما را باش فکر می‌کردیم بعضی از این دیپلمات‌ها اگر انقلابی نیستند، لااقل با الفبای مردی و مردانگی حداقلی از مؤانست را دارند!»؛ حسین قدیانی در ادامه افزوده: «در عالم سیاست نام چنین مواجهه‌ای دیگر «بچه‌ننر‌ بازی» نیست، بلکه بی‌تعارف ذیل عنوان «پدرسوخته بازی» تعریف می‌شود.»

No comments:

Post a Comment