کاندیدای وزارت ارتباطات؛ بازجو، معاون شنود و خریدار کپسولهای روانگردان
«جواد آذری جهرمی» با نام مستعار «جواد ناظری» پیش از سال ۸۴ وارد وزارت اطلاعات شد و «فرم نشان» وی را حاج صابر یکی از پرسنل معاونت بررسی این وزارتخانه پر کرد. نام مستعار اول وی «زهرایی» بود که پس از مدتی حفاظت اطلاعات وزارت اطلاعات از وی خواست نام مستعارش را تغییر دهد که وی نام «ناظری» را برای خود انتخاب کرد. وی در معاونتهای مختلفی از این وزارتخانه فعالیت کرد اما با استفاده از لابیهای مختلفی توانست وارد معاونت فنی وزارت اطلاعات شود.
«معاونت فنی وزارت اطلاعات» به معاونت «نورچشمیها« مشهور است؛ به طوریکه مدیران مختلف این وزارتخانه، تلاش میکنند فرزندانشان را در این معاونت مشغول به کار کنند؛ زیرا هم حقوق و دستمزد خود را به «دلار» دریافت میکنند و هم مأموریتهای برون مرزی زیادی را میتوانند انجام دهند. همچنین این معاونت با سرویسهای امنیتی بیگانه نیز در تماس است که نیروهای خود را به کشورهای مختلف برای آموزش اعزام میکنند.
از آنجا که «جواد ناظری» ارتباط بسیار خوبی با شرکتهای فنی خارج از کشور داشته، «سیروس باهری» مسئول وقت بازسازی هلیکوپتری در وزارت دفاع، فردی به نام لشگری را با ۷ میلیون یورو به وی معرفی کرد تا نزد دلالان ورشوی کشور لهستان برود و از آنجا «مغز مداد» خریداری کند. لشگری نزد دلالان رفت تا «مغز مداد» را خریداری کند و با این پرسش دلالان مواجه شد که «مغز مداد» چه کاربردی برای شما دارد؟ و چرا «مداد»ی را خریداری نمیکنید که در آن مغر وجود داشته باشد؟ لشگری در پاسخ گفت: ما از مغز مداد استفاده علمی داریم! و در کارخانههای خودمان با آن مداد تولید میکنیم! لشگری نیز به دلالان لهستانی اصرار فراوان کرد که حتما معادل هفت میلیون یورو مغز مداد نیاز دارم!
پس از یکهفته تحقیق توسط دلالان لهستانی مشخص شده است که مغز مداد اگر در دمای ۲۰۰۰ درجه ذوب شود و در عرض یک ثانیه خنک شود، به «پودر الماس» تبدیل میشود که برای سوخت موشکی مورد استفاده قرار میگیرد. پس از اطلاع لهستانیها، مبلغ ۷ میلیون یورو توسط آنان توقیف شده و «لشگری» و «اصغر ولدخانی» را بازداشت و به پای آنان مگنت وصل کردند. پس از سه ماه، «جواد ناظری» با پاسپورت ویژه و جعلی با نام مستعار «عبدالحسین قادری» به اروپا وارد شد و با ایستگاه سوئد وزارت اطلاعات هماهنگیهای لازم را به عمل آورد و به وسیلهی دلالی کرد به نام «شیروان»، مبلغ ۷ میلیون دلار را از بلوکه درآورد و در حساب «آی ان جی بانک» آمستردام با همان نام جعلی «عبدالحسین قادری» به صورت ریکاور شده و محرمانه به نام خود واریز کرد. این واریز با قرارداد امضاء شده ۷-۸ درصد سود بانکی میان او و بانک عامل همراه بوده است.
«ناظری» چندین بار برای ملاقات با تیمهای آموزشی «اف اس بی» روسیه و «بی ان دی» آلمان به ژوهانسبورگ و کیپ تاون سفر کرد. وی در این سفرها و ملاقاتها (که با پوشش هویت همراه بوده) محمولهای از کپسولهای مایع را از دلالان خریداری کرد که در بازجویی و در زندانها مورد استفاده قرار میگیرد. این کپسولهای تزریقی و خوراکی مانند آدرنالین در خون عمل میکند و فرد پس از دو ساعت بغض کرده و همه چیز را اعتراف میکند. ناظری قراداد ۲۰ هزار عدد از این نوع قرصها را با شرکت «هلموت اشپیت» آلمان منعقد کرد و موفق شد ۵۰۰۰ عدد کپسول از آن را از آفریقای جنوبی به ایران وارد کند اما در این میان، سازمان امنیتی بی ان دی آلمان متوجه هویت امنیتی ناظری شد و فهمید که این کپسولها در مقاصد ضد حقوق بشری در زندانهای جمهوری اسلامی تحت استفاده قرار میگیرد و جلوی ادامه این قرارداد را گرفت اما محسنی اژهای برای انعقاد این قرارداد به وی لوح تقدیر اعطا کرد.
منبع: آمدنیوز- تیتر، تخلیص و انتخاب تصویر: فیسبوک "روز"
No comments:
Post a Comment