Sunday, February 27, 2011

بازگشت عبدالله رمضان‌زاده، ششمین شاکی سردار مشفق، به زندان

عبدالله رمضان‌زاده ششمین شاکی سردار مشفق و سخنگوی دولت اصلاحات، عصر روز گذشته به زندان اوین بازگشت.




آن‌گونه که سایت‌های خبری گزارش داده‌اند، رمضان‌زاده که مدتی بود در مرخصی به سر می‌برد برای گذراندن دوران محکومیت خود به زندان اوین احضار شد و روز گذشته خود را به زندان معرفی کرد.




وی از جمله هفت زندانی سیاسی‌ای بود که پس از انتشار فایل صورتی سخنرانی سردار مشفق – یکی از فرماندهان قرارگاه ثارالله سپاه – از این مسوول امنیتی شکایت کردند. رمضان‌زاده و دوستانش، سردار مشفق و یارانش را به کودتای انتخاباتی و زیرپا گذاشتن قانونی اساسی متهم کرده بودند.




به جز رمضان‌زاده، بهزاد نبوی، مصطفی تاج‌زاده، فیض‌الله عرب سرخی، محسن میردامادی، محسن امین‌زاده و محسن صفایی فراهانی از دیگر شاکیان این پرونده هستند. پس از انتشار متن شکایت این افراد خطاب به صادق لاریجانی، مصطفی تاج‌زاده، محسن امین‌زاده و محسن صفایی فراهانی بلافاصله مجددا به زندان اوین بازگردانده شدند.




برخی منابع خبری گزارش داده‌اند که در هنگام ورود رمضان‌زاده به زندان اوین، ماموران امنیتی با برادران وی درگیر شده و آن‌ها را برای مدت چند ساعت بازداشت کردند.




رمضان‌زاده، که قائم‌مقام دبیرکل حزب مشارکت است، یک روز پس از در مسیر منزل به همراه فرزندش، مورد هجوم برخی نیروهای لباس شخصی قرار گرفت.




آن‌ها با اسلحه وارد ماشین شده و بعد از شکستن شیشه‌های اتومبیل، وی را تهدید می‌کنند که همراه او برود. اما رمضان زاده از رفتن سر باز می‌زند و از آنها می‌خواهد که حکم بازداشت او را نشان دهند که در این هنگام این افراد پسر وی را از ماشین به بیرون پرت می‌کنند و با ضرب و شتم رمضان زاده سعی در بازداشت او داشتند که مردم متوجه می‌شوند و در اطراف اتومبیل جمع می‌شوند. بالاخره ماموران با ضرب و شتم وی و با شکستن سر او به وسیله اسلحه او را بدون داشتن هیچ گونه حکم قضایی با خود می‌برند و با اسپری فلفل به صورت پسر وی حمله می‌کنند.



وی از ۲۳ خرداد در بازداشتگاه ۲ الف زندان اوین تا یکصد و دهمین روز بعد از دستگیری در سلول انفرادی بازداشت بوده و تحت بازجویی‌ قرار گرفت و به مدت قریب به سه ماه به هیچ یک از اعضای خانواده رمضان‌زاده و همچنین وکلای وی اجازه ملاقات با وی را نداده‌اند. در یک مصاحبه پس از دستگیری، رمضان زاده ضمن بیان نحوه دستگیری خود و مضروب شدن توسط ماموران، تاکید کرد علی رغم فشار بازجویان برای انجام مصاحبه واعتراف علیه دیگران، حاضر به انجام مصاحبه تلویزیونی نشده‌ است. وی در دادگاه به ۶ سال حبس محکوم شد.

No comments:

Post a Comment