Wednesday, June 3, 2009

جان باختن یکی از اعضای ستاد میرحسین بعد از ضرب و شتم حامیان احمدی نژاد


یکی از اعضای ستاد نسل سومی های میرحسین موسوی (نسیم) بعد از ضرب و شتم حامیان احمدی نژاد در یک همایش دانشجویی جان باخت.

به گزارش سلام ، روز سه شنبه همایش بزرگ دانشجویی ستاد میرحسین در شهر مشهد برگزار شد که بعد از این همایش حامیان احمدی نژاد هواداران میرحسین را مورد ضرب و شتم قرار دادند ، که چهار تن از حامیان میرحسین بر اثر شدت جراحات در بیمارستان بستری شدند .
بر اساس این گزارش، پرهام رضایی عضو ستاد نسل سومی های یارگیر میرحسین موسوی در مشهد که جز مجروحان همایش دانشجویی که مورد حمله حامیان احمدی نژاد قرار گرفته بود صبح چهارشنبه بعد از یک روز بستری در بیمارستان بر اثر شدت جراحات وارده درگذشت .

موج سبز پیروزی جامعه را گرفته، بیدار شوید!

تا انتخابات ریاست جمهورى کمتر از دوهفته باقى است، مشاهدات در تهران و نیز اخبار شهرستان‌ها حاکى از آن است که جنبش مدنى خودجوش در کشور – که بیشتر مى‌توان نام جنبش سبزها بر آن نهاد - مى‌رود تا به موج سهمگین مدنى در مقابله با تحجر و قدرت‌ طلبى بدل شود.

مردم در کوچه و خیابان‌هاى شهر از جوانان مبلغ موسوى"نشان سبز" او را مى‌خواهند، نشانى که گروه‌هاى مختلف جوانان تعابیر خاصى از آن دارند و تعریف‌هاى طرفداران محیط زیست، طیف‌هاى چپ، طرفدارن حقوق بشر و جوانان مذهبى و... از رنگ سبز متفاوت است. "رنگ سبز" در مدت کوتاهى به نشان صلح‌طلبى و سبزاندیشى بدل شده است.

با اینکه هشدارهاى دلسوزان و طرفداران اصلاح‌طلب از احتمال تقلب در انتخابات حکایت دارد از طرف دیگر اقبال عمومى به کاندیداى شاخص اصلاح‌طلبان هر روز بیشتر و بیشتر مى‌شود و مى‌رود تا هر گونه تقلب احتمالى را نیز خنثى سازد.

اخبار موثق حکایت از آن دارد حتى در استانى مثل مازندران که در دور قبل، جناح راست رأى اکثریت را دارا بود، با اینکه در حال حاضر هم ۸۰ هزار تومان "سود سهام عدالت" را روزانه در روستاها توزیع مى‌کنند، اقبال عمومى به اصلاح‌طلبان، حتى در روستاهاى آنجا بسیار بیشتر از دور قبل شده است. مردم به راه افتاده‌اند و مثل همیشه حتى جلوتر از برخى از روشنفکران حرکت مى‌کنند.

با اینکه اعلامیه‌هاى رسمى تحریم انتخابات از طرف گروه‌هاى مختلف سیاسى در این دوره به مراتب کمتر از دور قبل است، برخى از روشنفکرانى که همچنان بر طبل قهر و تحریم مى‌کوبند در مصاحبه با برخى از رسانه‌هاى حامى و مشوق تحریم، سعى دارند موج ایجاد شده را نادیده گرفته و درست در راستاى اهداف سردمداران جناحى که از حضور میلیونى سبزاندیشان در هراس و واهمه هستند عمل نمایند.

از طرفداران وضع موجود انتظارى به غیر از این نیست اما عجبا از کسانى که گویا قرار است همچنان در دهه ۶۰ باقى بمانند و اتفاقات آن سال‌ها را دلیل اصلى تحریم و اجتناب از هرنوع همراهى و همنوایى با عموم مردم در انتخابات اعلام مى‌کنند. آنچنان در توهم توطئه و دشمن پندارى باقى مانده‌اند که در مصاحبه با رسانه‌هاى همسو با افکار خود، مطالبات جامعه مدنى در این دوره در حوزه محیط زیست، زنان و کودکان و... که با طرح سوال از کاندیداها مطالباتشان را مطرح کرده‌اند، به تمسخر گرفته و حتى اعتقاد دارند "کسانى که با علم بر اینکه جمهورى اسلامى نا کار آمد است، در انتخابات شرکت مى‌کنند، یا براى خود کیسه‌اى دوخته‌اند و یا خط خیانت به آرمان‌هاى راستین خلق را در پیش گرفته‌اند".

از این که در دهه ۶۰ هزاران انسان دگراندیش جان عزیزشان را در راه عقایدشان فدا کرده‌اند همیشه براى ما ناگوار بوده و باید به خاطر ایستادگى و عظمت آنان سر تعظیم فرود آورد اما چه کسى گفته که مرگ آن عزیزان باید سد راه هرچه تحول و نوخواهى باشد؟ و اگر با خودمان صادق باشیم و اگر این جانباختگان زنده بوده و در کوران مطالبات جامعه مدنى و نیز شور و علائق مردم عادى به تغییر وضع موجود قرار مى‌گرفتند با سکوت و تحریم از مقابل انبوه مطالبات تحول‌خواهى رد مى‌شده‌اند؟

آن دسته از منتقدین وضع موجود که براى حضور در انتخابات اعلام آمادگى کرده‌اند نه براى خود کیسه‌اى دوخته‌اند و نه قصد خیانت به امثال این روشنفکران را دارند، بلکه اعتقاد دارند شرکت و حضور موثر در انتخابات تنها گزینه ممکن براى ایجاد حداقل تغییرات در وضع موجود است.

اما شما در طى این سال‌ها براى بالندگى جنبش‌هاى مدنى چه کرده‌اید؟ آیا جز این است که به دلیل بسیارى از مسائل شخصى و ذهنى خود هیچ تشکلى صنفى و مدنى را نتوانستید راهبرى کنید؟ و آیا جز این است که انشعاب‌هاى متعدد نتیجه فعالیت‌هاى بسیارى از روشنفکران در داخل و خارج از کشور- همان‌هایى که در شرایط کنونى سعى در تحریم انتخابات و انحراف خواست عمومى مردم ایران گام بر مى‌دارند - بوده است؟ براى جوانانى که مى‌خواهید از شما تبعیت کرده و در خط تحریم شما درآیند چه آلترناتیوى پیشنهاد مى‌کنید؟ قهر در جایى کارساز است که توانسته باشید آلترناتیوی جدى و توانمند در مقابل موافقان حضور در انتخابات ایجاد کرده باشید.

جامعه ایران در راه تلاش براى رسیدن به دموکراسى و آزادى در مرحله حساس و تاریخى قرار گرفته است که در نوشته‌ها مقالات و مصاحبه‌هاى مختلف اهمیت حضور در انتخابات دوره دهم ریاست جمهورى به کرات بازگو شده است و شاید این دوره، آخرین فرصت براى تجدید شور اصلاح‌طلبى باشد. تحریم و نیز تشویق هموطنان به عدم حضور در انتخابات دقیقاً در خط جناح تمامیت خواه مى‌باشد که از حضور میلیونى – شبیه آنچه که در دوم خرداد ۷۶ اتفاق افتاده است – در هراس هستند.

تحریمى‌ها با عدم حضور در انتخابات آب به آسیاب دشمنان تحول خواهى مى‌ریزند و انتقام خود را به خاطر تمامى ناملایمات گذشته از مردمى مى‌گیرند که با پیوستن به جنبشى مدنى قصد تغییر مسالمت‌آمیز وضع موجود را دارند. تمامى شواهد حکایت از آن دارد که ایران عزیز ما به خاطر اتخاذ سیاست‌هاى نادرست اقتصادى و اجتماعى با شیب بسیار تند به سمت تباهى و فلاکت مى‌رود و این در حالى است که تنها گزینه موجود براى جلوگیرى از این تباهى- و یا حداقل کم کردن شیب سقوط - حضور موثر هموطنان در انتخابات است. با قهر و تحریم هزینه آبادانى مجدد ایران ما صدچندان خواهد شد، پس براى یارى به "ایران" درنگ نکنید.

تقابل دو ستاد موسوی و احمدی نژاد درخیابان صفائیه قم، یک کشته برجای گذاشت

در مورد خبری که ديروز نوشته بودید در مورد درگیری در مقابل ستاد موسوی در شهر قم، خبر شما درست بود ولی جزییات آن را ننوشته بودید. ماجرای درگیری از اینجا شروع شد که از 20 روز قبل ستاد مرکزی موسوی در قم در خیابان صفائیه راه اندازی شد که خیابان خاصی است! هم بسیاری از آخوندها در آن رفت و آمد دارند، چون به حرم نزدیک است، هم بسیاری از جوانان در آن رفت و آمد دارند، به خاطر دوستی و این مسائل و هم اینکه بورس لباس هم در آنجاست و خانواده ها هم در آن رفت و آمد دارند. ظاهرا ستاد موسوی در اين خيابان خیلی موفق بوده و بسیاری از مردم را به خود جلب کرده است. تا اینکه چهار روز پیش دار و دسته ی احمدی نژاد درست مقابل ستاد موسوی در آنطرف خیابان ستاد خود را برپا کردند و به متلک گفتن و اذیت کردن و قطع برق و پاره کردن بروشورهای ستاد موسوی و کارهایی از این قبیل روی آوردند. کار به جایی رسید که ستاد موسوی هم طاقت خود را از دست داد و آنها هم مقابله به مثل کردند و خلاصه دعوا و خشونت از همان جا شروع شد. خشونت آنقدر بالا گرفت که یک نفر از ستاد موسوی در این درگیری کشته شد. و تازه بعد از همه‌ی این درگیری ها و کشته شدن عضو ستاد موسوی، مامورهای انتظامی رسیدند در صورتی که پاسگاه نیروی انتظامی نزدیکی همان منطقه است و با خیابان مذکور کمتر از 3 دقیقه فاصله دارد.

با مداخله نیروی انتظامی و بخش مخصوصی از پلیس بنام نیروی ضد شورش که لباس فرمشان فرق می کند مردم هم عصبانی شدند و شاید هم از لج آنها به نفع موسوی شعار دادند. خلاصه عملا یک حالت نیمه شورش در آن منطقه اتفاق افتاد. بلافاصله نیروهای پلیس و ضد شورش خیابان های اطراف را محاصره کرد و همه ی آنها که نوار سبز و شال سبز و تبلیغات موسوی و این جور چیزها را با خودشان همراه داشته اند بازداشت می شدند. نیروهای ضد شورش رسمی با لباس فرم تا تمام روز در آن منطقه حضور داشتند اما از بعد از ظهر آنها جای خودشان را به لباس شخصی ها دادند. ستاد موسوی هم عملا 48 ساعت بسته بود و در اواخر غروب اجازه ی باز کردن آنرا دادند. به هر حال با توجه به موقعیت خیابان صفائیه مسئله در شهر پیچیده است و اتفاقا عزم مردم برای رای دادن به موسوی را خیلی بیشتر کرده است.

برای تبلیغ علیه موسوی روضه خوان های کوچه گرد در محلات تهران راه افتادند!

از چند روز پیش تعدادی روضه خوان و مداح که بلندگوهای قابل حمل در دست دارند در کوچه و خیابان ها راه افتاده و روضه ی ابوالفضل و مشابه آن را می خوانند و در پایان می گویند میرحسین موسوی آمریکائیه! البته در ابتدا مقداری مقدمه چینی هم می کنند که آقا چنین گفته و آقا چنان گفته و بعد هم اینکه باید به احمدی نژاد رای داد و میرحسین موسوی یک آمریکائیه.

برخی از این روضه خوان ها، سوار بر دوچرخه درمحلات می گردند و محله به محله بساط را پهن می کنند. از جمله در ترمینال جنوب، راه آهن، جوادیه و آن اطراف این روضه خوان ها گزارش شده اند.

سارکوزی در دیدار با متکی سخنان احمدی نژاد را محکوم کرد


نیکولا سارکوزی رئیس جمهوری فرانسه روز چهارشنبه در دیداری با وزیر خارجه ایران اظهارات تازه رئیس جمهوری ایران در انکار هولوکاست را به شدت محکوم کرده و نسبت به عواقب رفتار ایران در ارتباط با پرونده اتمی این کشور هشدار داده است.


در بیانیه ای که کاخ الیزه صادر کرد آمده است: "رئیس جمهوری اظهارات امروز رئیس جمهوری ایران را که واقعیت هولوکاست را زیر سوال می برد محکوم کرد."

براساس این بیانیه آقای سارکوزی در جریان ملاقاتی در پاریس با منوچهر متکی گفت که چنین اظهاراتی "غیرقابل قبول و عمیقا تکان دهنده" است.

اظهارات محمود احمدی نژاد درباره هولوکاست، با انتقادهایی از سوی رقبای وی در جریان مبارزات انتخابات ریاست جمهوری، مواجه شده است.

اما وی روز چهارشنبه بار دیگر هولوکاست را انکار کرد.

میر حسین موسوی رقیب انتخاباتی آقای احمدی نژاد گفته است که ابراز تردیدهای مکرر رئیس جمهوری درباره واقعه کشتار یهودیان در جنگ جهانی دوم موقعیت بین المللی ایران را تضعیف کرده است.

اما آقای احمدی نژاد روز چهارشنبه در یک جمع محققان بین المللی گفت که اسرائیل برای نفوذ در سیاست های متحدان غربی خود از "حقه بزرگ هولوکاست" استفاده می کند. وی قبلا هولوکاست را "افسانه" خوانده است.

دیدار آقای متکی و سارکوزی ظاهرا به درخواست ایران انجام شد و به گفته مقام های فرانسوی وزیر خارجه ایران قرار بود پیامی از "بلندپایه ترین مقام های ایرانی" در ارتباط با برنامه اتمی تسلیم کند.

پس از این دیدار جزئیاتی درباره محتوای پیام ایران منتشر نشده است و فرانسه می گوید نتیجه دلخواه را به دست نیاورده است.

نیکولا سارکوزی به منوچهر متکی هشدار داد که اگر ایران با گفتگو با قدرت های بزرگ جهانی درباره برنامه اتمی موافقت نکند با انزوای بیشتر جهانی روبرو خواهد شد.

پیش از آنکه آقای متکی کاخ الیزه را ترک کند، دفتر آقای سارکوزی با صدور بیانیه ای تلویحا اشاره کرد که هیچ پیشرفتی در مورد گفتگوها میان ایران و قدرت ها (اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل و آلمان) حاصل نشده است.
در این بیانیه آمده است: "امروز رئیس جمهور با وزیر خارجه ایران دیدار کرد... تا درباره خطری که اعمال ایران در زمینه اتمی متوجه صلح می کند بحث کند."

این یکی از معدود دیدارهای یک مقام ارشد غربی با مقام های بلندپایه ایرانی در سال های اخیر بود.

شش قدرت جهانی مجموعه از مشوق های اقتصادی و سایر مشوق ها را در ازای توقف غنی سازی اورانیوم به ایران پیشنهاد کرده اند.

این کشورها شامل آمریکا، روسیه، چین، فرانسه، بریتانیا و آلمان، ایران را به گفتگو دعوت کرده و خواستار تعلیق غنی سازی در جریان مذاکرات مقدماتی شده اند. ایران تاکنون این پیشنهادها را رد کرده است.

آقای احمدی نژاد اخیرا بار دیگر گفت که از نظر ایران پرونده اتمی این کشور بسته شده و گفتگوهای ایران در این زمینه به آژانس بین المللی انرژی اتمی محدود خواهد شد.


در بیانیه دفتر ریاست جمهوری فرانسه آمده است: "او (سارکوزی) بر اهمیت و جدی بودن ابتکار این شش کشور تاکید کرد."

"ایران با ناکامی در این زمینه، خود را در معرض فشار روزافزون بین المللی در همه سطوح قرار می دهد."

فرانسه آشکارا امیدوار بود در این دیدار ایران را به شروع این مذاکرات قانع کند.

قدرت های غربی ایران را متهم به تلاش مخفیانه برای دستیابی به تسلیحات هسته ای می کنند، اما ایران این اتهامات را رد می کند و می گوید اهداف برنامه هسته ای این کشور کاملا صلح آمیز است.

باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا دو روز پیش در یک گفت و گوی اختصاصی با بی بی سی گفت که کلید اصلی در حل بحران هسته ای ایران این است که از طریق مذاکره دوجانبه آمریکا و ایران در کنار مذاکرات گروه ۱+۵، روندی محکم و معنی دار به جریان افتد.

رئیس جمهوری آمریکا گفت: "گرچه نمی خواهیم یک جدول زمانی تصنعی برای به نتیجه رسیدن چنین سیاستی در نظر بگیریم، اما لازم است تا پایان سال جاری شاهد باشیم که روندی جدی به جریان افتاده و بتوانیم بسنجیم که آیا ایرانیان در این زمینه به اندازه کافی جدی هستند یا نه."
از جزئیات پیامی که قرار بود آقای متکی تحویل رهبر فرانسه دهد گزارشی منتشر نشده است

انتقادات تند موسوی و احمدی نژاد از سیاست های یکدیگر


محمود احمدی نژاد در ابتدای این مناظره از آنچه "دروغپردازی های بزرگ" و "تخریب سنگین" علیه خود خواند، گلایه کرد.

او گفت تنها میرحسین موسوی را مقابل خود نمی بیند بلکه علاوه بر او اکبر هاشمی رفسنجانی و محمد خاتمی هم مقابل او ایستاده اند و می کوشند او را شکست دهند.

او اکبر هاشمی رفسنجانی را متهم کرد که در آغاز کار دولت نهم به "یکی از پادشاهان کشورهای عربی" پیغام داده است که "نگران نباشید" زیرا دولت آقای احمدی نژاد به زودی سقوط خواهد کرد.

آقای احمدی نژاد گفت که این مسئله نشان دهنده برنامه ریزی گسترده برای کارشکنی در کار دولت او بوده است.

او خطاب به نامزدهای دیگر گفت که آیا کشور پیش از این مشکلی نداشته و تمام مشکلات در دوره ریاست جمهوری او ایجاد شده است؟

او گفت در عرصه رقابت انتخاباتی هم هر سه نامزد دیگر (موسوی، رضایی و کروبی) در واقع علیه او رقابت می کنند.

موسوی: احساس خطر می کنم
پس از پایان گرفتن ده دقیقه صحبت اولیه محمود احمدی نژاد، نوبت به میر حسین موسوی رسید.

او گفت که آقای هاشمی رفسنجانی و آقای خاتمی "اشخاص بزرگی هستند که خودشان باید با آقای احمدی نژاد مناظره کنند و جواب ایشان را بدهند".

او گفت به دلیل مشکلاتی که با دولت آقای احمدی نژاد داشته و احساس خطری که کرده به میدان آمده و به بحث دولت های گذشته وارد نمی شود.

او گفت دو نوع مدیریت برای کشور می توان در نظر گرفت: "یکی مدیریتی است بر اساس ماجراجویی، بی ثباتی، رفتارهای نمایشی، قهرمان نمایی، خیال بافی و خرافه گرایی، خلافگویی و پنهان کاری، خود محوری و قانون گریزی، سطحی نگری و روزمرگی و افراط و تفریط".

او گفت که نوع دیگر مدیریت بر اساس "واقع بینی و خرافه گریزی، شفافیت و صداقت، اتکا به خرد جمعی و اعتدال و میانه روی" است.

آقای موسوی گفت با مدیریتی که فعلا حاکم است، برای کشور احساس خطر می کنم.

او در مورد سیاست خارجی آقای احمدی نژاد گفت: "شعارهایی که در مورد سیاست خارجی داده می شود بیشتر جنبه خیالپردازی در مورد آینده جهان دارد، مثل این که گفته می شود فلان تمدن در حال فروریختن است یا ما مدیریت جهان را به عهده می گیریم".

او به عنوان نمونه گفت که در ماجرای بازداشت ملوانان انگلیسی ابتدا گفته شد آنها باید اعدام شوند، اما بعد با "نهیب" دولت انگلستان، ملوانان با بدرقه رئیس جمهوری آزاد شدند.

آقای موسوی با برشمردن نمونه های دیگری از عملکرد آقای احمدی نژاد در حوزه سیاست خارجی گفت که به عقیده او در دولت آقای احمدی نژاد "عزت مردم مخدوش" شده و "آبروی کشور رفته" است.

او از جمله از مطرح شدن موضوع هولوکاست توسط آقای احمدی نژاد انتقاد کرد و گفت نتیجه این کار اهانت به رئیس جمهوری ما بود و به سود اسرائیل تمام شد.

احمدی نژاد: آقای موسوی اعلام کردند که اسرائیل باید محو شود
محمود احمدی نژاد در دومین دور صحبت های خود به آنچه آقای موسوی در مورد سیاست خارجی دولت او گفته بود پاسخ داد.

آقای احمدی نژاد گفت که در موضوع بازداشت ملوان های انگلیسی "آقای بلر (نخست وزیر وقت بریتانیا) کتبا نامه داد و عذرخواهی کرد و گفت ما سیاست های خود را در مورد ایران عوض خواهیم کرد که سند آن در وزارت خارجه موجود است".

او گفت یکی از زیباترین کارهای جمهوری اسلامی را برخورد با ملوان های انگلیسی می داند.

به گفته آقای احمدی نژاد: "آنها بیست و هفت - هشت سال بود، از جمله در دوره خود آقای موسوی، ما را ضد بشر، گروگانگیر و ضد حقوق بشر معرفی می کردند. اما ما آمدیم و مردم انگلیس را از دولت انگلیس جدا کردیم که به نظر من بهترین کار بود".

او در مورد مسئله فلسطین گفت: "بهتر است آقای موسوی مواضع گذشته خود را مرور کنند. ایشان اعلام کردند که نیروی نظامی می فرستیم تا در کنار مقاومت فلسطین علیه اشغالگران بجنگند. ایشان اعلام کردند که رژیم صهیونیستی باید محو بشود".

آقای احمدی نژاد گفت که نباید در باره تاکتیک ها بحث کنیم.

او سپس به انتقاد از اجرای سیاست "تنش زدایی" در دولت های اکبر هاشمی رفسنجانی و محمد خاتمی پرداخت و گفت که آقای موسوی از این سیاست حمایت می کرده است.

او گفت که عملکرد دولت گذشته در پرونده هسته ای به تحمیل دو قرارداد و صدور هفت قطعنامه شورای حکام علیه ایران انجامید که به گفته او از قطعنامه های شورای امنیت مهم تر است.

آقای احمدی نژاد گفت که سیاست خارجی دولت او از دولت های گذشته موفق تر بوده است.

موسوی: هر افراطی، تفریطی در پی دارد
میرحسین موسوی پس از گفته های آقای احمدی نژاد گفت که "نظام" تصمیم گرفته بود که موضع رسمی اش در مورد مسئله اسرائیل و فلسطین، حمایت از همه پرسی با حضور تمام مسلمانان، مسیحیان و یهودیان برای تعیین سرنوشت خود باشد.

اما به گفته آقای موسوی، تندروی آقای احمدی نژاد در این مورد، مشکلات زیادی ایجاد کرد.

آقای موسوی گفت به عقیده او هر افراطی، تفریطی در پیش دارد.

به گفته او هنگامی که آقای احمدی نژاد در مورد هولوکاست و اسرائیل تندروی کرد، نتیجه اش این بود که معاون او (اسفندیار رحیم مشائی) بعدا از دوستی با مردم اسرائیل سخن گفت.

آقای موسوی در مورد نتیجه سیاست های دولت آقای احمدی نژاد گفت: "مردم ما اثرات این سیاست ها را می چشند، در عدم امنیت ذهنی، در اقتصاد، در نیازهای صنعتی، در مبادله ای که با جهان دارند، در بی اعتبار شدن گذرنامه هایشان و در تحقیر شدن ایرانی ها در سراسر جهان".

او گفت: "به عقیده من دولت نسبت به درد و رنج مردم بسیار بی اعتنا است".

آقای موسوی سپس گفت: "چه بلایی بر سر دانشگاه ها و جوانان خود آورده ایم که هر جا می روم اعتراض است"؟

او همچنین از سیاست های فرهنگی دولت انتقاد کرد و گفت: "شخصی 15 بار کتابش با اجازه همین دولت چاپ شده، در چاپ شانزدهم جلوی چاپش را گرفته اند".

آقای موسوی گفت که دولت باید به امضاهای خود و مجوزهایی که می دهد مقید باشد.

او گفت که هنرمندان از سیاست های دولت به تنگ آمده اند.

احمدی نژاد: صحنه گردان اصلی آقای هاشمی رفسنجانی است

محمود احمدی نژاد در پاسخ به سخنان آقای موسوی گفت که بسیاری از این حرف ها بر اساس بی اطلاعی است.

او گفت موضوع دانشجویان ستاره دار در سال 1380 در دولت آقای خاتمی مطرح شد و دولت او آن را لغو کرده است.

آقای احمدی نژاد گفت که در مورد کتاب با آقای موسوی هم عقیده است و در نامه ای به وزیر ارشاد تذکر داده است که این نامه موجود است.

او گفت در دولت او نسبت به دولت های آقای هاشمی و آقای خاتمی کنترل های کمتری اعمال شده است.

آقای احمدی نژاد سپس گفت: "در دولت شما آقای موسوی تنها یک روزنامه منتقد دولت وجود داشت که هفته ای یک یا دو نقد اقتصادی در مورد عملکرد دولت شما می نوشت. آنقدر فشار آوردید که بخشی از این نقدها تعطیل شد".

او گفت دختر آقای هاشمی رفسنجانی (فائزه هاشمی) در یک سخنرانی با حضور آقای خاتمی و همسر آقای موسوی گفته است آقای موسوی در صورت پیروزی در انتخابات، ادامه راه "سازندگی" دولت آقای هاشمی رفسنجانی خواهد بود.

آقای احمدی نژاد گفت: "این حرف یعنی اشرافیتی که آقای هاشمی در این کشور پایه گذاری کرد، قرار است ادامه پیدا کند".

او گفت: "باور ما این است که صحنه گردان اصلی آقای هاشمی رفسنجانی است".

آقای احمدی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود به آقای موسوی گفت: "در سخنرانی های خود ما را به دیکتاتوری متهم می کنید. اما شما در دوره نخست وزیری خود با فضاسازی حداقل اختیارات رئیس جمهوری وقت (علی خامنه ای) را با فضا سازی از او گرفتید".

موسوی: قانون گریزی، زمینه ساز دیکتاتوری است
میرحسین موسوی در پاسخ به گفته های آقای احمدی نژاد گفت که قانون گریزی دولت و ایستادن آن در مقابل مصوبات مجلس را زمینه ساز دیکتاتوری می داند.

او گفت اگر هشت سال در دولت طوری عمل شود که رئیس دولت و دولت قوانین را نادیده بگیرند، بعد از هشت سال ممکن است کسی از احساسی که در کشور به وجود آمده سوء استفاده کند.

او "عدم اجرای برنامه چهارم توسعه، انحلال غیرقانونی شوراهای عالی و عدم اجرای مصوبه مجلس و مجمع تشخیص مصلحت در مورد آنها، هزینه کردن غیر قانونی بودجه عمومی و انحلال سازمان برنامه" را از جمله قانون گریزی های دولت برشمرد.

احمدی نژاد: بی قانونی در ثروتمند شدن فرزندان قدرتمندان است
آقای احمدی نژاد در نوبت بعدی صحبت خود ابتدا به انتقاد آقای موسوی از ماجرای مدرک تحصیلی آقای کردان و جانشین شدن صادق محصولی به جای او که به گفته آقای موسوی ثروت زیادی دارد پاسخ داد.

او گفت در دوران ریاست جمهوری آقای هاشمی موجی به راه افتاد که همه مدیران می خواستند دکترا بگیرند و دانشگاه آزاد هم برای آنها دکترا صادر می کرد "کردان هم یکی مثل بقیه".

آقای احمدی نژاد در مورد آقای محصولی هم گفت که او پیش از آمدن به دولت پولدار شده بود، اما بعضی مدیران دوران آقای موسوی با استفاده از دلار هفت تومان در زمان حضور در دولت پولدار شدند.

او سپس گفت: "پسرهای آقای هاشمی در کشور چه می کنند"؟

آقای احمدی نژاد از آقای موسوی پرسی: "هزینه سنگین تبلیغاتی شما از کجا می آید"؟

او دولت های گذشته را به واگذاری بدون مزایده یک کارخانه به همسر غلامحسین کرباسچی و آقای قبه متهم کرد و گفت این کارخانه را "تراشیده اند و زمین آن را فروختند".


او گفت بی قانونی در ثروتمند شدن فرزندان بعضی از کسانی است که در انتخابات از آقای موسوی حمایت می کنند.

آقای احمدی نژاد پرسید: "پسر آقای ناطق نوری چگونه میلیاردر شده و خود او چگونه زندگی می کند".

او سپس پرونده ای را به آقای موسوی نشان داد و گفت: "پرونده ای را اینجا دارم مربوط به خانمی که شما می شناسید و در تبلیغات انتخاباتی کنار شما می نشیند. این خانم در زمانی که کارمند بوده، بر خلاف قانون دو رشته فوق لیسانس خوانده، بدون کنکور دکترا گرفته و بعد در رشته غیرمرتبط استادیار شده و بدون داشتن شرایط، ریاست دانشگاه را به عهده گرفته است".

آقای احمدی نژاد گفت: "من با این ها مخالفم، نه با قانون. دولت ما قانون مدار ترین است".

موسوی: کسانی را متهم می کنید که نمی توانند از خود دفاع کنند
آقای موسوی در پاسخ گفت: "من نگفتم که شما دیکتاتور هستید اما این که شما رأی خود را به رأی مجمع تشخیص مصلت و مجلس ارجح بدانید، قطعا به دیکتاتوری ختم می شود".

او سپس گفت متهم کردن کسانی با نام بدون این که محکومیت قضایی داشته باشند در شأن یک مسئول مملکت نیست. "شما دارید کسانی را متهم می کنید که حضور ندارند و نمی توانند از خود دفاع کنند".

آقای موسوی گفت: "شما از ابتدای کار خودتان گفته اید هزاران مفسد در این کشور وجود دارد که قصد دارم پرونده های آنها را باز کنم و از آنها نام ببرند".

او گفت: "پرونده ای که آقای احمدی نژاد نشان داد به همسر من تعلق داشت که سال ها برای تحصیل زحمت کشیده و مدارکش را منتشر خواهد کرد".

آقای موسوی گفت که خبر دارد معاون آقای احمدی نژاد به جای تلاش برای حل مشکلات مردم، در صدد پیدا کردن چیزهایی بوده که به درد جلسه مناظره بخورد.


مناظره های انتخاباتی
مناظره میان آقایان موسوی و احمدی نژاد دومین مناظره دو به دو میان نامزدهای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران بود. نخستین مناظره را مهدی کروبی و محسن رضایی سه شنبه شب برگزار کردند.

مجری این مناظره رضا پورحسین، مدیر شبکه سوم سیمای جمهوری اسلامی ایران بود.

به گفته آقای پورحسین، آغاز کننده هر مناظره با قرعه کشی معین شده است.

هر یک از نامزدها ابتدا ده دقیقه فرصت داشتند تا از سوابق و برنامه های خود بگویند و پس از آن به ترتیب صحبت کردند.

قرار است در این مناظره ها، نامزدهای مناظره کننده از نقد نامزدهای غایب خودداری کنند و تنها به طرح برنامه های خود و نقد برنامه ها و عملکرد طرف مقابل بپردازند.

هر نفر در مجموع حدود چهل دقیقه فرصت صحبت داشت که این زمان توسط مجری و با استفاده از تایمر تنظیم می شد.

خبرگزاری رسمی ایران، ایرنا، گزارش داده بود که جمعی از طرفداران محمود احمدی نژاد، همزمان با پخش مناظره او با میرحسین موسوی در مقابل مجموعه صدا و سیمای جمهوری اسلامی تجمع کردند تا پس از پایان مناظره از نامزد موردحمایت خود استقبال کنند.

گزارش دیگری حاکی است که هوادارن میرحسین موسوی نیز در پارک ملت تهران، چسبیده به مجموعه صدا و سیمای ایران، به تماشای مناظره نشسته بودند.

- ‍تصاویری لو رفته از پشت صحنه فیلم احمدی نژاد


کاریکاتوری زیبا از بزرگمهر حسین پور در نقد پروژه های ادعایی احمدی نژاد بالاخره فهمیدیم احمدی نژاد چه شکلی این مملکت رو ساخته

ضد تبلیغ جدید ستاد جنگ روانی علیه موسوی!


ضد تبلیغ علیه موسوی، با هر وسیله و امکانی سازمان یافته آغاز شده است. از جمله این تصویر که در سطح شهر تهران، با امضای جعلی "حزب اسلامی حامیان مردم" پخش شده است. ستاد جنگ روانی – انتخاباتی با حمایت ارگان های امنیتی سپاه و وزارت اطلاعات مرتب طرح های نو را به اجرا می گذارد. برای نمونه این تصویر تبلیغاتی که سایت domain پخش شده است. این سایت متعلق به شرکت پشتیبانان شبکه ایست که به سایت هايي سرویس می دهد که عموما متعلق به فرمانداری هاست. از جمله سایت مرکز اسناد انقلاب اسلامی روح الله حسینیان نیز توسط همین شرکت فعال است! محل این شرکت در خیابان وزراء ست . از اینجا می‌توانید مستقیم به سایت شرکت پشتیبانی کننده این تبلیغات وصل شوید.

تهران زیر رگبار شعار مرگ بر دولت مردم فریب!

" شعار مرگ بر دولت عوام فریب خیابان های تهران را پوشش داده است. این شعار چنان بسرعت گسترش یافته که بعید بدانید ستادهای انتخاباتی کروبی و یا موسوی چنین امکانی را داشته باشند. این فقط شناخت خود مردم از این دولت است که بصورت این شعار بسیار کوتاه و درعین حال جامع همه جا گیر شده است. در تلاشیم بدانیم در شهرستان ها هم این شعار با چنین وسعتی پخش شده و یا درحال گسترش یا نه، که اگر بود، شما را مطلع مي كنيم. احساس و مشاهده ما می‌گوید که کم کم، امکان مقابله با تصمیم مردم از کف دولت و طرفداران آن خارج شده است و آنچه باعث امیدواری است همین جوشش ملی است

پاسخ جالب میرحسین به نماینده بسیج دانشجویی


نخست وزیر دوران دفاع مقدس سخنرانی روز دوشنبه خود در دانشگاه محقق اردبیلی را با شعار «یاشاسین ایران»‌ و «یاشاسین آذربایجان» پایان داد.

در این هنگام با وجود تمام شدن وقت سخنرانی، به دلیل اعتراضات بلند فردی که مخالف نظرات مهندس موسوی به نظر می رسید، مهندس موسوی گفت: «اجازه دهید نماینده‌ بسیج دانشجویی پرسش خود را مطرح کند. منطق ما قوی است. ما مساله‌ی پنهانی نداریم و به سوالات پاسخ خواهیم داد». سپس آن فرد پرسش از مهندس موسوی پرسید: شما دو بار در بیانیه‌ی خود شهادت حضرت زهرا(س) را که نشانه‌ی حقانیت شیعه است، رحلت قلمداد کرده‌اید. چرا از ماجرای 95 میلیارد برداشت پول از صندوق کشور و مساله‌ی 600 تخلف نسبت به قانون اساسی سخن نمی‌گویید؟

این سخنان با اعتراضات شدید دانشجویان حاضر روبرو شد، اما مهندس موسوی پاسخ داد: من به شما نصیحت می‌کنم کاری نکنید که در مقابل 99 درصد دانشجویان قرار بگیرید. این به نفع شما نیست. شما باید بتوانید صحبت و تعامل کنید و این‌که بخواهید دانشجویان را علیه خود برانگیخته کنید به نفع بسیج و شما نیست. توصیه‌ی دیگر من این است که سوالات خود را معطوف به چیزی کنید که همه احساس کنند به قصد اصلاح بوده است، نه به هم ریختن جو. شما مساله‌ی دروغی را به من نسبت می‌دهید و از من انتظار شنیدن پاسخ دارید. به بلوچستان نگاه کنید؛ همین تفکرها منجر به رویارویی ملت ما شده است. چرا در جهت نفاق و تفرقه‌ی ملت حرکت می‌کنید؟

او همچنین با انتقاد از اظهارات این دانشجوی بسیجی درباره‌ی مساله‌ی مربوط به شهادت حضرت فاطمه(س)، گفت: در اردبیلی که دوستدار اهل بیت است، مرا که با شال سبز آمده‌ام متهم به ضدیت و مخالفت با اهل بیت و شیعه می‌کنید. آیا این واقعا انصاف است؟ من اینها را بسیجی به معنای واقعی نمی‌دانم و ان‌شاءالله بسیج به همان ارزش‌ها و آرمان‌های اول انقلاب برگردد.

گفتنی است میرحسین قبل از آغاز سخنرانی خود، ابیاتی از اشعار معروف حیدر بابا اثر استاد شهریار را به زبان ترکی خواند که با استقبال دانشجویان حاضر روبرو شد.