Friday, February 2, 2018

چنین زنان شجاعی در بین ما هستند که از دادسرای انقلاب و تهدید ها نمی‌ ترسند. این شجاعت قطعا در شرافتی ریشه دارد که در این زنان معترض نهفته است. انسان شریف و شجاع چرا باید از زور بهراسد وقتی می داند در محضر وجدان و عدالت، حق با اوست؟

چنین زنان شجاعی در بین ما هستند که از دادسرای انقلاب و تهدید ها نمی‌ ترسند.
این شجاعت قطعا در شرافتی ریشه دارد که در این زنان معترض نهفته است.
انسان شریف و شجاع چرا باید از زور بهراسد وقتی می داند در محضر وجدان و عدالت، حق با اوست؟
...
.

از حبس نرگس محمدی ۱۰۰۰ روز گذشت

از حبس نرگس محمدی ۱۰۰۰ روز گذشت

گزارشگران بدون مرز با انتشار گزارشی خواستار آزادی فوری نرگس محمدی شده‌اند. نرگس محمدی، خبرنگار و کنشگر حقوق بشر روز ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ بازداشت شد. این سازمان از جامعه جهانی خواسته است، برای آزادی او تلاش کند.
Narges Mohammadi inranische Menschenrechtsaktivistin (picture-alliance/AP Photo/V. Salemi)
در گزارشی که سازمان گزارشگران بدون مرز روز ۳۰ ژانویه (۱۰ بهمن) منتشر کرده، به طولانی شدن دوران حبس نرگس محمدی اشاره شده است. بر اساس این گزارش، روز ۲۹ ژانویه مدت حبس نرگس محمدی از مرز ۱۰۰۰ روز گذشت.
در این اطلاعیه آمده است که: «نرگس محمدی که اکنون ۴۶ سال سن دارد و زمانی سخنگوی کانون مدافعان حقوق بشر در ایران بوده روز ۵ ماه مه ۲۰۱۵ (۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴) دستگیر و بازداشت شده است.»
جمهوری اسلامی اتهامات متعددی را متوجه این کنشگر حقوق بشر می‌داند. بر اساس یکی  از این احکام، نرگس محمدی به اتهام "توطئه علیه جمهوری اسلامی" به پنج سال حبس محکوم شده است. افزون بر این، حکم زندان او شامل یک سال حبس به اتهام "تبلیغات علیه رژیم" و ده سال زندان برای فعالیت او در ارتباط با کمپین مبارزه علیه اعدام نیز می‌شود. به این ترتیب، مدت محکومیت نرگس محمدی ۱۶ سال اعلام شده است.
خواست آزادی فوری
بر اساس قانون، هرگاه کسی در ارتباط با چند اتهام به زندان محکوم شود، سنگین‌ترین حکم صادر شده مجازات او را تعیین خواهد کرد. به این ترتیب، مدت زندان نرگس محمدی باید ۱۰ سال و نه ۱۶ سال باشد.
Screenshot Twitter Narges Mohammadi Menschenrechtlerin Iran Boroumand Foundation (Twitter)
در گزارش سازمان گزارشگران بدون مرز با اشاره به وضعیت وخیم سلامتی نرگس محمدی عنوان شده که حتی ۱۰ سال زندان نیز برای او بسیار زیاد است و از این رو باید این مدافع حقوق بشر بی درنگ آزاد شود. علت وضعیت وخیم سلامتی این کنشگر حقوق بشر، امتناع مسئولان  از ارائه خدمات درمانی به او اعلام شده است.
رضا معینی، مسئول بخش ایران گزارشگران بدون مرز در ارتباط با حبس نرگس محمدی گفته است: «از آنجا که هیچ دلیلی برای بازداشت نرگس محمدی وجود ندارد، این هزار روز زندان نیز برای کسی که نمی‌بایست حتی یک روز را در زندان به سر ببرد، بسیار زیاد است.»
گزارشگران بدون مرز با اشاره به وضعیت سلامتی نرگس محمدی از جامعه جهانی خواسته است با اعمال فشار بر حکومت ایران، زمینه‌های آزادی نرگس محمدی را فراهم آورند. به باور این نهاد، حبس نرگس محمدی به جلوه‌ای از تعقیب و پیگرد خبرنگاران مستقل و ژورنالیست‌های منتقد در ایران بدل شده است.

فرار یکی از بزرگ‌ترین بدهکاران بانکی از ایران

فرار یکی از بزرگ‌ترین بدهکاران بانکی از ایران
رسانه‌های داخلی ایران از فرار یکی از بزرگ‌ترین بدهکاران بانکی کشور به خارج خبر داده‌اند.
به گزارش این رسانه‌ها، این فرد که «ح.ز» معرفی شده، متهم به خیانت در امانت و تحصیل مال غیر مشروع به میزان حدودی ۳۰۰ میلیارد تومان از منابع اعتباری بانک ملت است.
بنا بر اخبار منتشر شده او پس از به نتیجه نرسیدن تلاشش در راضی کردن مقامات بانک ملت به تهاتر چند قطعه زمین موقوفه به جای بدهی ۳۰۰ میلیاردی خود به وسیله آنچه که «فشار و لابی گری» خوانده شده، توانسته از ایران خارج شده و به امارات متحده عربی برود.
به گفته رسانه‌ها او همچنین سرمایه‌گذاری‌هایی در کشورهای خارجی از جمله انگلیس، آمریکا، فرانسه و امارات به نام همسر و فرزندان خود انجام داده است.
خبرگزاری تسنیم همچنین در این زمینه مدعی شده که این فرد دارای کلکسیونی از ماشین‌های میلیاردی بوده و چندین ویلای شخصی در امارات، موناکو و لندن دارد.
تسنیم همچنین گفته که او پیش از این در بازار ارز فعال بوده و مدتی نیز در زمینه واردات پالت‌های ارزی فعالیت داشته است.

در آینه‌ی تاریخ کاهش قیمت اتوموبیل، تحصیلات و بهداشت رایگان، توسعه‌ی اقتصادی؛ ایران کمی بیش از چهار دهه پیش!

در آینه‌ی تاریخ
کاهش قیمت اتوموبیل، تحصیلات و بهداشت رایگان، توسعه‌ی اقتصادی؛ ایران کمی بیش از چهار دهه پیش!

منصوره بهکیش به ۷ سال و نیم سال حبس تعزیری محکوم شد. خانم بهکیش، که از اعضای گروه مادران و خانواده های خاوران است، به دلیل دادخواهی از مسئولان جمهوری اسلامی برای کشته‌شدن شش تن از اعضای خانواده‌اش در دهه شصت و با اتهام «تبلیغ علیه نظام» و «اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور» با این حکم مواجه شده است. منصوره بهکیش که شش عضو خانواده‌‌اش را در اعدام‌های دهه ۶۰ از دست داده است، پیش‌تر نیز به دلیل پیگیری اعدام‌های دهه ۱۳۶۰، به چهار سال و نیم حبس محکوم شده بود

منصوره بهکیش به ۷ سال و نیم سال حبس تعزیری محکوم شد.
خانم بهکیش، که از اعضای گروه مادران و خانواده های خاوران است، به دلیل دادخواهی از مسئولان جمهوری اسلامی برای کشته‌شدن شش تن از اعضای خانواده‌اش در دهه شصت و با اتهام «تبلیغ علیه نظام» و «اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور» با این حکم مواجه شده است.
منصوره بهکیش که شش عضو خانواده‌‌اش را در اعدام‌های دهه ۶۰ از دست داده است، پیش‌تر نیز به دلیل پیگیری اعدام‌های دهه ۱۳۶۰، به چهار سال و نیم حبس محکوم شده بود.

تبرئه سعید طوسی


فیلم/ پاره کردن بنرهای تبلیغاتی دهه فجر توسط مردم ، 12 بهمن

فیلم/ پاره کردن بنرهای تبلیغاتی دهه فجر توسط مردم ، 12 بهمن