Saturday, May 15, 2010

پذیرش رسمی کودتا از سوی حکومت


سرانجام در کمتر از یکسال پس از کودتای 22 خرداد 88 حکومت ناچار شد تحت شرایط سیاسی موجود رسماً به کودتا اعتراف نماید. سردار علی لاریجانی رئیس قوه مقننه جمهوری اسلامی تلاش نمود تا «کودتای سپاه» را آرزوی «امام» قلمداد نموده و آنرا امری مفید برای کشور جلوه دهد. اینکه حکومت حاضر می شود حتی «امام» خود را در حد یک طرفدار «کودتا» پائین بیاورد، نشان دهنده وخامت اوضاع داخلی است.
اظهارات سفیهانه لاریجانی در کنار مصاحبه مفتضحانه مرتضی نبوی، تئوریسین نیروهای تندرو، و اعلام عجز در مقابل جنبش سبز و اعتراف به اینکه اکثریت افراد حکومت «بریده اند» و عده کمی در داخل حکومت از خامنه ای حمایت می کنند، نشان می دهد که چگونه کودتاچیان از وحشت شکست و سقوط می لرزند.
تأکید بر «امام» و اینکه ایشان از «کودتای سپاه» خوشحال می شده است صرفاً کاربردی داخلی داشته و برای کاهش التهابات خودی های نظام است. سپاه همه نظام نیست و نیروهای نظامی و انتظامی و اطلاعاتی و سیاسی دیگری نیز هستند که از مسلط شدن سپاه بر مقدرات کشور و بیرون ماندنشان از تقسیمات قدرت بشدت ناراضی هستند. در عین حال برای همه روشن است که سپاه در حقیقت «حزب رهبری» است و رهبر با تکیه بر «حزب مسلح» خود در صدد اداره کشور است.
رئیس جمهور کودتا، رئیس مجلس کودتا، شانزده وزیر از 21 وزیر کابینه، یکصدوده نماینده مجلس، اکثریت سفرا و استانداران و فرمانداران، مشاور رئیس قوه قضائیه کودتا، فرمانده و مسئولین ارشد نیروی انتظامی، و انبوهی از مدیران پروژه های کلان اقتصادی کشور سپاهی هستند و همگی عضو «حزب خامنه ای».
اما چه ضرورتی داشت که لاریجانی با این صراحت به «کودتای سپاه» اعتراف نموده و «امام» را هم خرج کودتاچیان نماید؟
واژه «کودتا» از زبان فرانسوی وارد زبان فارسی شده‏‏است و به معنی «ضربه ناگهانی» است. کودتا از طریق خشونت یا تهدید به آن انجام می‏گیرد. این خشونت معمولاً محدود و ناگهانی است و از سوی عده‏ای اندک (برخلاف انقلاب که از سوی بیشتر مردم انجام می‏‏گیرد) به کار بسته می‏شود. یک کودتا* تنها در دو صورت موفق خواهد بود. یا فعالان سیاسی در جامعه باید کم ‎شمار باشند، یا کودتا باید به تائید بخش قابل‎ توجهی از فعالان سیاسی برسد. ائتلاف اکثریت فعالان سیاسی برای حمایت از کودتا تقریباً امکان‏ ناپذیر است، از این رو حالت دوم کمتر رخ می‏دهد. تقسیم قدرت نیز در کودتا میان گروه‏های سیاسی به سختی صورت می‎گیرد. در غیاب این شرایط، کودتا به شکست یا جنگ داخلی می‎انجامد.
«کودتا» کلمه ای منفی و ننگ آور و کثیف است و «کودتاچی» در همه دنیا محکوم و مطرود است. کودتا توسط عده ای معدود، و نه اکثریت مردم، برای چنگ انداختن به منابع قدرت و ثروت انجام می پذیرد بدون اینکه توجهی به خواست و منافع مردم داشته باشد. حال چگونه است که یک واژه «کثیف» تا این مقدار به کام حکومتیان شیرین و خوش می آید و حتی حاضر می شوند «امام» را هم به آن آلوده نمایند؟
هنوز سالگرد کودتا فرا نرسیده، کودتاچیان طعم شکست را مزه مزه می کنند و خود را در شرایطی می بینند که دیگر انکار کودتا برایشان مقدور نیست. بخش وسیعی از بدنه نظام به این آگاهی رسیده است که سپاه بعنوان حزب رهبری، با فرماندهی و هدایت رهبر، اقدام به کودتا نموده و قصد بلعیدن تمام قدرت را دارد. هنگامی که دیگر امکان انکار «کودتا» وجود ندارد، ناچاراً باید به روش جمهوری اسلامی، واژه «کودتا» را تطهیر نموده و آنرا مقدس جلوه داد. «کودتا» بقدری خوب و عالی است که حتی «امام» هم آرزوی «کودتا» می کند، البته بشرطی که «سپاه» کودتا کند. اگر ارتش کودتا کند که همگی خائن هستند و تیرباران خواهند شد، ولی چنانچه همین عمل زشت را سپاه انجام دهد، باید مورد تشویق و تقدیر قرار گیرد.
حکومت خودش هم دیگر علاقه ای به دفاع از صحت و سلامت انتخابات ندارد، نمی تواند چنین ادعایی کند، بلکه فقط بر تعداد کل رای دهندگان تأکید نموده و حاضر شدن آنها پای صندوق های رای را نشانه رأی به نظام و ولی فقیه دانسته و در نتیجه این «تشخیص رهبر» و «مصلحت سنجی رهبر» است که رأی آورده و صلاحدید رهبر هم این بوده که سپاه «کودتا» کند زیرا این موضوع از آرزوهای ناکام مانده «امام**» بوده که بدست خامنه ای محقق شده است.
ولی فقیه و عمال وی چنان در ماکیاولیسم غرق شده اند که زشت ترین و شنیع ترین اعمال را نیز برای ماندن در قدرت برای خود مباح می دانند و همین روزها است که بدستور رهبر، سالگرد «کودتای مقدس» در تقویم سالیانه بعنوان یک «جشن ملی» ثبت شده و شاعران و مداحان درباری در وصف آن گلو پاره کنند.
سردرگمی و وحشت حکومت نتیجه مقاومت درخشان مردم ایران در یکسال گذشته است که تنفر از استبداد و دیکتاتوری را به هر شکل ممکن ابراز نموده و حاضر به پذیرش کودتای ننگین نشده اند. مردم تا کنون اثبات کرده اند که اوضاع دیگر هرگز به حالت عادی بازنخواهد گشت مگر اینکه ظلم و سیاهی جای خود را به آزادی و دموکراسی بدهد.



-------------------------------------------------

*ساموئل هانتینگتون، پژوهشگر علوم سیاسی
** لاریجانی: «هنگامی که برخی به امام گفتند سپاه به دنبال کودتا است امام گفتند اگر سپاه کودتا کند خوب است.»

کنفرانس، بی رهبران

کنفرانی جی 15 که پیشتر وزیر امور خارجه و سخنگوی این وزارتخانه اعلام کرده بودند بین 5 تا 8 تن از سران کشورهای آسیا، افریقا و امریکای لاتین در آن شرکت خواهند کرد، با شرکت چند وزیر خارجه و چند معاون وزیر خارجه درتهران تشکیل شد. هیچیک از سران کشورهائی که پیشتر مدعی شرکت آنها در این کنفرانس شده بودند در این کنفرانس شرکت نکردند. بویژه نخست وزیر ترکیه، که به جای سفر به ایران، راهی یونان شد!

صبح امروز مهمانپرست سخنگوی وزارت خارجه در یک کنفرانس خبری شرکت کرد و در برابر سئوالات خبرنگاران که در جستجوی دلیل عدم شرکت همه وزرای خارجه و سران کشورها در کنفرانس تهران شده بودند، با نفی مصاحبه چند روزقبل خود گفت: قرار بود یکی دو نفر از سران بیایند که کار داشتند و نیآمدند و البته اگر نخست وزیر ترکیه به کنفرانس تهران می آمد خوب می شد! »

خواهر احمدی نژاد : اشد مجازات براي افراد بدحجاب در طرح عفاف‌و‌حجاب اعمال شود


ایلنا: عضو كميسيون برنامه و بودجه شوراي شهر تهران گفت: بايد در راستاي طرح حجاب و عفاف با افراد لجوج و معاند در امر حجاب برخورد شديد شود.
پروين احمدي‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ايلنا با اعلام اينكه ظهور و بروز بدحجابي در جامعه به سه‌دسته تقسيم مي شود تاكيد كرد: گروهي با لجاجت و عناد ورزيدن و گروهي به طور ساماندهي شده موظف‌اند ضمن دريافت پول و با برنامه‌ريزي‌هاي از پيش تعيين‌شده، مسيرهايي را درطول روز در شهر طي كنند تا معضل بدحجابي را در جامعه نهادينه كنند.
او با اشاره به گروه سومي كه از روي جهل بدحجاب هستند افزود: گاهي لباس مناسب براي برخي از افراد در بازار پيدا نمي‌شود و لباس هاي نامناسب قيمت كمتري دارند كه زنان نيز مجبور مي‌شوند كه اين لباس‌ها را تهيه كرده و از آن استفاده كنند.
او با اشاره به لزوم انجام كار فرهنگي براي كساني كه تبعيت كوركورانه و از روي عادت دارند ادامه داد: بايد لباس‌هايي كه در شان يك جامعه مذهبي است ،با قيمت‌هاي ارزان و طرح‌هاي مناسب در بازار وجود داشته باشد كه غير از آن دسته لجوج، مابقي افراد كه از روي غفلت از اين گونه لباس‌ها استفاده مي‌كنند ، در مسير اصلي قرار گيرند.
عضو كميسيون برنامه و بودجه شوراي‌شهر تهران حجاب را يك حق فردي و اجتماعي دانست و عنوان كرد:
رعايت حجاب‌و‌عفاف از يكديگر تفكيك‌ناپذير نبوده و با رعايت اين اصول، آرامش، امنيت، رشد و سازندگي در جامعه به وجود مي‌آيد .
او طرح حجاب‌وعفاف را مربوط به مردان نيز دانست و ادامه داد: مرد و زن وقتي وارد اجتماع مي‌شوند بايد جنبه‌هاي انساني، روحي و معنوي خود را به جامعه عرضه كنند‌، نه بعد جسماني‌شان را، چرا كه عرضه شدن جسم در جامعه ،براي كشور خطرناك است .
عضو كميسيون برنامه و بودجه شوراي شهر تهران با اشاره به افرادي كه از روي عنان ،به دنبال حريم شكني هستند ادامه داد: براي اين گونه افراد ملاحظات فرهنگي بي‌اثر است و بايد به شدت با آنها برخورد شود.
احمدي نژاد در پاسخ به اين سوال كه آيا در جريان اجراي طرح حجاب و عفاف ،جوانان جامعه از دين و ارزش‌هاي آن دل‌زده نمي‌شوند گفت: قرار نيست خشك و تر در جريان اين طرح بسوزد بلكه با شناسايي متخلفين، اين طرح دنبال مي‌شود

نظرات خوانندگان
نوشته شده در تاريخ بيست و پنجم ارديبهشت ۱۳۸۹ برابر با پانزدهم مه ۲۰۱۰ ، 04:16:30 توسط mansoor
اگر بیست میلیون زن در سال یک چادر برای منزل و یک چادر برای بیرون بخرند که میشود ۵ +۵ = ۱۰ متر مربع برای هر فرد. ایران باید دویست میلیون متر مربع پارچه چادری از چین وارد کند. حساب کنید چند صد میلیارد تومان سود در این معامله هست؟

نوشته شده در تاريخ بيست و پنجم ارديبهشت ۱۳۸۹ برابر با پانزدهم مه ۲۰۱۰ ، 04:11:59 توسط رضا
بهترین جامعه برای شما و کثافتهای ضد بشر و ضد ایرانی مثل شماها کشوری است که فقط مردم آن در گورستانها سیاه پوشیده و بر فرق خود میکوبند. قیافه نکبت همین پروین احمقی نژاد نشان میدهد چقدر مثل برادر ش روانپریش و احمق است.

نوشته شده در تاريخ بيست و پنجم ارديبهشت ۱۳۸۹ برابر با پانزدهم مه ۲۰۱۰ ، 04:09:46 توسط SAM
این فاطمه کماندوها اینقدر عقده ای هستند که همه زنان عزیز ایران را به صورت بدکاره میبینند . خبر ندارند که خودشان همین طوره هستند و همینگونه از دنیا رخت خواهند بست.

نماینده ای که از پشت کوه آمده!

نصرالله کوهی باغ اناری را شورای نگهبان بعنوان نماینده سروستان فارس فرستاده به مجلس هشتم. سروستان یک بخش نسبتا بزرگ، در فاصله ای نه چندان زیاد از شهر شیراز است. ایشان دیروز - به فرموده- شکر خوری کرد و گفت: «ميرحسين موسوى چون به اعدام 4 کرد و یک غیر کرد اعتراض کرده مرتد است و جایش در ایران نیست. او از اسلام خارج شده و قوه قضائیه نباید نسبت به او رافت اسلامی می کرد، بلکه باید محاکمه اش می کرد.» و لابد اعدام!

قدیم ها درباره کسی که از همه جا بی خبر بود، می گفتند: "طرف مثل این که از پشت کوه آمده!"

حالا، مثل این که نصرالله کوهی، نه از باغ انار، بلکه از پشت کوه آمده! ایشان را یک نوک پا باید فرستاد مهاباد و سنندج و مریوان و ... تا چرخی بزند و اگر بخت یارش بود، سالم به تهران باز گشته و از مشاهدات و شنیده هایش برای بقیه نمایندگان مجلس تعریف کند.