Sunday, November 22, 2009

گزارش تصویری از دیدار کروبی با ابطحی




گزارش تصویری از دیدار کروبی با ابطحی

زاکانی: نظرسنجی وزارت اطلاعات از دو مرحله‌ای شدن انتخابات خبر می‌داد/ ۷۵۰ رأی از ۸۰۰ رأی کارکنان صدا و سیما برای موسوی بود/ نماینده رضایی، از خامنه‌ا


زاکانی: نظرسنجی وزارت اطلاعات از دو مرحله‌ای شدن انتخابات خبر می‌داد/ ۷۵۰ رأی از ۸۰۰ رأی کارکنان صدا و سیما برای موسوی بود/ نماینده رضایی، از خامنه‌ای به دلیل حمایت از احمدی‌نژاد در جریان انتخابات انتقاد کرد

راديو فردا : علیرضا زاکانی، نماینده اصولگرای مجلس و یکی از اعضای کمیته شش نفره مجلس برای رسیدگی به حوادث پس از انتخابات، با وجود انتقاد شدید از میرحسین موسوی در نپذیرقتن نتایج انتخابات، تصریح کرد که نظرسنجی‌های وزارت اطلاعات و وزارت کشور و نیز جمع‌بندی شورای عالی امنیت ملی حاکی از آن بود که انتخابات به دور دوم کشیده می‌شود.

این عضو کمیته شش نفره مجلس برای پیگیری وقایع پس از انتخابات، درباره نظرسنجی‌های روزهای منتهی به انتخابات گفت: «تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی جهاد دانشگاهی که نوع نگاهش مشخص است، پیش از انتخابات نشان می‌داد که احمدی‌نژاد در دور اول پیروز انتخابات خواهد بود اما درست در روز پنجشنبه ۲۱ خرداد دو نظرسنجی از سوی وزارت کشور و وزارت اطلاعات که دو نهاد وابسته به دولت بودند، منتشر شد که نشان می‌داد انتخابات به دور دوم کشیده می‌شود و جالب اینکه شورای امنیت ملی هم بر اساس جمع‌بندی تمام این نظرسنجی‌ها اعلام کرد که انتخابات به دور دوم کشیده خواهد شد.»

علیرضا زاکانی که به دعوت بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق روز یکشنبه در این دانشگاه سخنرانی می‌کرد، همچنین جریان‌هایی از وزارت اطلاعات را به خط‌ دهی به معترضان متهم کرد و گفت: «بعد از انتخابات نیز مشخص شد که در درون وزارت اطلاعات نیز جریاناتی بودند که سرخط‌هایی برای هدایت آشوب‌های بعد از انتخابات می‌دادند و این نشان می‌دهد که جریان رقیب از تمام امکانات خود استفاده کرد تا به نظام ضربه بزند.»

محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهوری ایران، در روزهای پی از انتخابات چند تن از مدیران کل وزارت اطلاعات را برکنار کرد.

عضو کمیته پیگیری مجلس، درباره ابلاغ احکام کمیته شش نفره برای رسیدگی به حوادث پس از انتخابات گفت: «بعد از انتخابات قرار بود احکام این هیئت شش نفره را بنویسند در ابتدای برگه‌ها جمله تبریک انتخابات نوشته شده بود که وقتی برگه‌ها را بردند و آوردند که به ما بدهند این جمله تبریک خط خورده بود.»

وی افزود: «از آقای کاتوزیان پرسیدم چرا این جمله خط خورده گفتند من اطلاعی ندارم اطرافیان آقای لاریجانی این کار را کردند. دلیلش را پرسیدم گفتند می‌گویند تقلب شده است من اعتراض کردم که علی‌الظاهر شما می‌خواهید سناریویی را بازی کنید و ما را اجیر خود بگیرید.»

آقای زاکانی تصریح کرد: «البته جالب توجه است که این افراد در همان روزی که حامیان موسوی به راهپیمایی در میدان انقلاب تا میدان آزادی آمده بودند در مجلس خوشحالی می‌کردند.»

علیرضا زاکانی سپس از این اتفاقات ابراز تأسف کرد و گفت: «بیچار‌گی‌های ما از آنجا آب می‌خورد که آنهایی که مال انقلاب هستند خود گرفتار فتنه شده‌اند.»

وی در تأیید حرف آیت الله خامنه‌ای در نماز جمعه ۲۹ خرداد ماه که تقلب را در انتخابات را غیرممکن دانسته بود، گفت: «آنچه که برای ما مهم است شفاف‌سازی و بصیرت‌بخشی به اجتماع است که باید آن را از همین مسئولان شروع کرد و دایره‌ بعد مردم هستند اینها یا نمی‌دانند تقلب چیست یا نمی‌دانند ۱۱ میلیون یعنی چه؟ که تقلبش چه امکانی می‌خواهد.»

رهبر جمهوری اسلامی، در نخستین نماز جمعه پس از اعلام نتایج انتخابات، شائبه تقلب در انتخابات را رد کرده و به معترضانی که دست به تظاهرات میلیونی زده بودند، هشدار داده بود که اگر خیابان‌ها را ترک نکنند مسئول خون‌های ریخته شده خودشان هستند.

۷۵۰ رأی از ۸۰۰ رأی کارکنان صدا و سیما برای موسوی بود

این نماینده اصولگرای مجلس در بخش دیگری از سخنان خود فعالیت تبلیغی جمهوری اسلامی را ضعیف ارزیابی کرد و برای نمونه به رادیو و تلویزیون اشاره کرد و گفت: «در صدا و سیمای ما از ۸۰۰ رأی که به صندوق ریخته شده بود ۷۵۰ رأی برای آقای موسوی بود. لذا معلوم است که صدا و سیما که باید تبلیغ کند نمی‌کند و دیگران علیه ما عمل می‌کنند لذا در این مسیر از کسانی آسیب خوردیم که از جنس انقلاب نیستند اما شعار انقلابی می‌دهند.»

علیرضا زاکانی گفت: «از ویژگی‌های انتخابات ۸۸ این بود که همه‌ این جریانات با هم شدند و در کنار هم قرار گرفتند؛ یعنی از آقای ناطق نوری که جزو جریان پیرو خط امام و رهبری بود تا نهضت آزادی، دوم خردادی، معاندین و ضد انقلاب کنار هم قرار گرفتند و در مخالفت با آقای احمدی‌نژاد اتحاد کردند لذا تشویق و مشارکت می‌کردند که حضور شما باعث می‌شود فرصتی برای ما ایجاد شود که مسیری که نظام جمهوری اسلامی دارد را تغییر دهیم.»

عضو کمیته پیگیری مجلس همچنین اظهار داشت که محسن رضایی، یکی از نامزدهای انتخابات در جلسه‌ای که با این گروه داشته است گفته است که «مطابق با آمار اعلام شده، تا ساعت ۵ بعدازظهر، تنها ۱۷ میلیون تعرفه مصرف شده و مصرف ۲۱ میلیون تعرفه تنها در چند ساعت باقی‌مانده ممکن نیست و آراء ۳۲ میلیون رأی بوده است».

وی همچنین گفت که داود دانش جعفری، نماینده محسن رضایی، در نشست نمایندگان کاندیداها با رهبر جمهوری اسلامی، از آیت‌الله خامنه‌ای به دلیل حمایت از محمود احمدی‌نژاد در جریان انتخابات انتقاد کرده است.

علیرضا زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود گفت که اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجلس خبرگان، معتقد بود برای حل اختلافات، هیئت حکمیتی به غیر شورای نگهبان تشکیل شود.

در آخرین نماز جمعه اکبر هاشمی رفسنجانی، وی از نقش شورای نگهبان در انتخابات انتقاد کرده بود
نظرات خوانندگان
نوشته شده در تاريخ يکم آذر ۱۳۸۸ برابر با بيست و دوم نوامبر ۲۰۰۹ ، 10:45:39 توسط مهدی
این آقا هم که هم به نعل میزند و هم به میخ. سئوال اینست که رای من کچاست. چرا به سبزها اجازه گردهمایی داده نمیشود ولی گردهمایی های نمایشی دولت بدون مجوز هم برگزار میشود. آیا این شما را به یاد زمان شاه نمی اندازد.

نوشته شده در تاريخ يکم آذر ۱۳۸۸ برابر با بيست و دوم نوامبر ۲۰۰۹ ، 10:25:45 توسط تهمتن
اين نوع سخن گفتن را سخنان آخوندي ميگوندكه سرشار ازتزوير وريا ست. اماگفتن ٧۵٠نفراز٨٠٠نفر راي دهنده به موسوي وهمچنين پيش بيني دو مرحله بودن انتخابات(بخوانيدانتصابات)وزارت اطلاعات وغيره هم دروغي پيش نيست. فراديد اين دروغگويي;كه تنها نكته ي مهم اين خبراست رابايد در عقب نشيني رژيم درمقابل قيام مردم دانست كه درجايي ازاين خبر;از" بيچارگي نظام"درمقابل قيام مردم سخن گفته و حتا از دو ارگان مهم نظام; صداوسيما ووزارت اطلاعات هم سخن گفته كه گويا اين دو ارگان كه وسائل مهم نگهدارنده نظام ودردست ولي وقيحند;هم طرفدار موسوي بوده اند!!؟؟ البته طبق سخنان آخوندي; كه هرجرياني را وارانه نشان ميدهند;اين جريان دو مرحله بودن انتخابات راكه حالاو پس از ۵ ماه پيش كشيده اند هم به احتمال زياد با انتخاباتي ديگر;موسوي راجايگزين احمدي نژادكرده تا شايددر واپسين لحظات عمررژيم وشدت گرفتن قيام مردم;ازسرنگوني حتمي كه در راه است;جلوگيري كنند.. حال بايدديد كه آقاي موسوي براي سرنگوني رژيم;به كدام طرف خواهدرفت. مردم ; و يا نظامي كه سرنگونه اش قطعي ست؟؟

علی کردان درگذشت


ايلنا:علي كردان وزير سابق كشور حدود يك ماه به دليل ابتلا به دليل عارضه مغزي در بيمارستان مسيح دانشوران بستري بوده و امروز به دليل وخامت وضعيت جسماني‌اش درگذشت.
به گزارش خبرنگار ايلنا،كردان كه در سال 1337 در ساري متولد شد در سن 51 سالگي و به دنبال وخيم شدن وضعيت جسماني‌اش به دليل ابتلا به عارضه مغزي در بيمارستان مسيح دانشوري درگذشت.
معاونت مجلس و استان‌های صداوسیما،قائم مقامي وزارت نفت،رئيس سازمان آموزش فني و حرفه‌اي كشور و تصدي كوتاه مدت وزارت كشور در دولت نهم از جمله سوابق اجرايي علي كردان است.
نظرات خوانندگان
نوشته شده در تاريخ يکم آذر ۱۳۸۸ برابر با بيست و دوم نوامبر ۲۰۰۹ ، 13:46:29 توسط سام
با بي صبري انتظار شيندن چنين خبري در مورد نوحه خوان احمدي نژاد و روضه خوان خامنه اي هستيم٠

نوشته شده در تاريخ يکم آذر ۱۳۸۸ برابر با بيست و دوم نوامبر ۲۰۰۹ ، 13:40:16 توسط said
مرگ حقیقت تلخی است که بسراغ همه می آید... ولی نمیدانم چرا با مردن اینگونه افراد آدم احساس سبکی و در عین حال خوشحالی میکند .

نوشته شده در تاريخ يکم آذر ۱۳۸۸ برابر با بيست و دوم نوامبر ۲۰۰۹ ، 13:35:38 توسط فرشاد
باشه، یکی‌ کم شد، مونده رهبر و بقيه

نوشته شده در تاريخ يکم آذر ۱۳۸۸ برابر با بيست و دوم نوامبر ۲۰۰۹ ، 13:31:05 توسط علیرضا
رامین عزیز، خاتمی در مرگ شیخ صادق خلخالی پیام داد برای هفت پشت خاندان اصلاح طلبان کافی است

نوشته شده در تاريخ يکم آذر ۱۳۸۸ برابر با بيست و دوم نوامبر ۲۰۰۹ ، 13:13:53 توسط زاگرس
و بزودى مرگ جمهورى اسلامى٠٠٠٠٠٠

نوشته شده در تاريخ يکم آذر ۱۳۸۸ برابر با بيست و دوم نوامبر ۲۰۰۹ ، 13:07:51 توسط پيک ايران
پيک ايران : کامنت های توهين آميز منتشر نخواهند شد.

نوشته شده در تاريخ يکم آذر ۱۳۸۸ برابر با بيست و دوم نوامبر ۲۰۰۹ ، 13:07:36 توسط کيانا
... بدبخت بيچاره ديدی که دنيا ارزش این همه دغل بازی و دروغ رو نداشت ، اميدوارم تحمل عذاب جهنم رو داشته باشی ...

نوشته شده در تاريخ يکم آذر ۱۳۸۸ برابر با بيست و دوم نوامبر ۲۰۰۹ ، 13:03:03 توسط اردشير
پيشنهاد می کنم با توجه به سابق ايشان در جعل سند بهتر است پزشک قانونی يک کشور ثالث ايشان را معاينه کند که اعتماد ما جلب شود.

نوشته شده در تاريخ يکم آذر ۱۳۸۸ برابر با بيست و دوم نوامبر ۲۰۰۹ ، 12:59:39 توسط Ramin 1
جا دارد که حضرت حجت الاسلام سید محمد خاتمی به این مناسبت * هم * پیامی بفرستند.

نوشته شده در تاريخ يکم آذر ۱۳۸۸ برابر با بيست و دوم نوامبر ۲۰۰۹ ، 12:56:08 توسط مصطفی جمیز باند
خدایا بیامرزدش عجب آدم نازنین وانقلابی بود یکی از شریف ترین راستگوترین درستکارترین پاکدامن ترین های دولت برادر انقلابی مان پرفسور دکتر محمود احمدی نژاد بود که خیلی در راه ایران وخصوصا اسلام انقلابی زحمت کشید بدون شک الان در بهشت مشغول تفریح وخوشگذرانی است خوب آدم وقتی صفات خوب داشته باشد باید هم به بهشت برود افسوس که دیگر کسی نیست که مانند دکتر کردان عزیز اوضاع را پیش بینی بکند وریشه های دشمنان اسلام را برادران بسیجی بکنند برادر محمود مانند این است که یکی از دستانش را از دست داده باشد باید منتظر بدرقه این گهر یکدانه ومجالس بزرگی که کله گپ هایمان میگیرند باشیم ومحاسنات پنهان ایشان را هم تا یکی دوهفته آینده خواهیم دانست ولی با همه این امیدوارم خداوند حسابگر حساب اورا هم درست وبدون تقلب بتواند بکند تا حقی از اوضایع نشود هرچند فردا برادران داد خواهند زد او مظلوم رفت یا مظلوم بود منتظر باشیم

نوشته شده در تاريخ يکم آذر ۱۳۸۸ برابر با بيست و دوم نوامبر ۲۰۰۹ ، 12:49:38 توسط mammali
كردان ارباب جنايتكارت حمينى هندى در دروازهاى جهنم به انتظارت نشسته.

نوشته شده در تاريخ يکم آذر ۱۳۸۸ برابر با بيست و دوم نوامبر ۲۰۰۹ ، 12:39:16 توسط ایکس
از امروز آدم خوبی شد.

نوشته شده در تاريخ يکم آذر ۱۳۸۸ برابر با بيست و دوم نوامبر ۲۰۰۹ ، 12:34:13 توسط iransolh@gmail.com
سوابق اجرايي علي كردان علي كردان اول آبان 1337 هجري شمسي در يكي از روستاهاي توابع شهرستان ساري به دنيا آمد. مهمترين مسئوليت هاي كردان پس از پيروزي انقلاب اسلامي بدين شرح است: 1- پاسدار كميته انقلاب اسلامي استان مازندران و از موسسين سپاه استان 2- عضو شوراي فرماندهي سپاه استان مازندران 3- مسئول اطلاعات و تحقيقات سپاه پاسداران مازندران 4- داديار و جانشين دادستان ساري 5- جانشين دادستان آمل در غائله ششم بهمن سال 60 6- دادستان شهرهاي هشت پر، آستارا و خلخال به امر شهيد قدوسي بقیه سوابق را در اینجا بخوانید http://rajanews.com/detail.asp?id=40194

نوشته شده در تاريخ يکم آذر ۱۳۸۸ برابر با بيست و دوم نوامبر ۲۰۰۹ ، 12:30:44 توسط zede DIN
مرگ ایشان را به همه اشخاص آزادیخواه، راستگو، و با جرات تبریک میگویم. مخصوصاً به آنانی‌ که مدرک واقعی‌ دکترا دارن. نابود باد اسلام، درود بر آزادی

نوشته شده در تاريخ يکم آذر ۱۳۸۸ برابر با بيست و دوم نوامبر ۲۰۰۹ ، 12:27:24 توسط مسا
ما آخرش نفهميديم اين مدرك دكترا داشت يا نه؟

نوشته شده در تاريخ يکم آذر ۱۳۸۸ برابر با بيست و دوم نوامبر ۲۰۰۹ ، 12:20:33 توسط حجت
از شمار دوچشم یک تن کم ** وزاهریمنان هزاران بیش

فيلم : تظاهرات امروز دانشجويان در دانشکاه تهران 1 آذر 22 نوامبر


نوشته شده در تاريخ يکم آذر ۱۳۸۸ برابر با بيست و دوم نوامبر ۲۰۰۹ ، 12:33:23 توسط ولي
صدور پنجاهو ششمين قطعنامه محكوميت اين رژيم نامشروع در ارگانهاى مللمتحد ايجاب مىكند كه ادامه رابطه با اين رژيم به قطع كامل اعدام و شكنجه و سركوب و بهبود كامل وضع حقوقبشر مشروط شود. چنين رژيم جنايتكارى شايستگى زندگى در خانواده ملتها را ندارد و بايد به كلى طرد و تحريم شود.

پیش به سوی 16 آذری علیه کودتا


پیش به سوی 16 آذری علیه کودتا

پیشنهاد سخنگوی حزب کارگزاران



پیشنهاد سخنگوی حزب کارگزاران
حرکت چند ده هزار نفری
به سوی اوین، برای زندانی شدن!



حسین مرعشی، سخنگوی حزب کارگزاران در گفتگو با "عبورسبز" نقطه نظراتی را مطرح کرده که با توجه به نزدیکی وی به هاشمی رفسنجانی، این نظرات می تواند نظرات وی نیز باشد. با توجه به اهمیت مطالبی که وی در این مصاحبه مطرح کرده، بخش های اصلی گفتگو را استخراج کرده ایم که در ادامه می خوانید:





اطلاع رسانی به مردم فلج است. در شرایطی که یک التهاب سیاسی به معنی واقعی وجود دارد و در جامعه سوالات فراوانی برای مردم بوجود آمده و مردم ابهامات زیادی دارند، رسانه ای برای انعکاس اخبار و نظرات وجود ندارد. به طور مثال در حال حاضر مردم بسیار مشتاق هستند که بفهمند آقای موسوی چگونه فکر می کنند‌؟ آقای احمدی نژاد چگونه فکر می‌کنند؟ باید این ها مطرح شود و نظراتشان مورد سوال قرارگرفته و به چالش کشیده شود.

مردم می خواهند بدانند شخصیت ها و گروه های مختلف سیاسی چه مواضعی دارند؟ مستندات ما برای ناسالم بودن انتخابات چیست؟ دلایل ما برای نامشروع دانستن دولت چیست؟ مواضع مراجع عظام قم چگونه است؟ مواضع اساتید دانشگاه چگونه است؟ چه باید کرد؟ آیا اصلا بحران در کشور وجود دارد یا نه ؟ و صدها سوال از این دست برای مردم مطرح است و این زمان دقیقا زمان نقش آفرینی و تاثیرگذاری رسانه هاست که میزگردهای مختلف بگذارند، محملی برای تبادل نظر به وجود بیاورند و آگاهی مردم بالا برود، ولی در چنین شرایطی رسانه فراگیر کشور که صدا و سیمای جمهوری اسلامی است، سیاست هایش کاملا تحت کنترل چند نفر در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی قرار گرفته و نقش اصلی خود را فراموش کرده و اطلاع رسانی صحیح نمی کند. اطلاعات غلط می دهد و با این کارها مردم عصبانی شده اند و به رسانه های مسمومی که حتما آنها هم با منافع ملی کشور خودشان اطلاعات منتشر می کنند، سوق پیدا کرده اند.

چرا باید مردم ما در این وضعیت قرار بگیرند که یا باید دروغ پردازی های رسانه ی آقای ضرغامی را ببیند یا دروغ پردازی های رسانه ی آقای براون و اوباما را؟ این چه بساطی است که برای کشور به وجود آمده است؟ در بخش رسانه های مکتوب هم که روزنامه ها تعطیل می شوند و دولت هم برای اولین بار به صف مخالفین روزنامه ها پیوسته و علاوه بر قوه قضائیه، هیئت نظارت بر مطبوعات دولت هم روزنامه ها را تهدید می کند و تعداد زیادی را هم متوقف کرده است. روزنامه های موجود قدرت انتشار مطالب را ندارند و تیراژها پایین آمده است چون مردم روزنامه ها را نمی خرند. در این وضعیت فقط اینترنت مانده که آن هم به خاطر فیلترشدن ها تعداد زیادی از کاربرها مخصوصا در شهرستانها که سرعت پایین است امکان دسترسی به سایت ها را ندارند.

این وضع چه مسائلی بوجود می آورد؟ شکاف بین مردم و دولت را تقویت می کند، کشور را آسیب پذیر می کند، وحدت ملی را زیر سوال می برد، دوستی و صمیمیت ها را از بین می برد، پشتوانه مردمی نظام را از بین می برد تا شرایط برای تاثیرگذاری غافلگیر کننده ی کسانی که نمی خواهند ایران سربلند باشد فراهم شود.

ضرغامی یا هرکس دیگری که در ریاست صدا و سیما باشد کاره ای نیست و تنها ماشین امضاء می باشد، باید حقوق کارکنان را تقسیم کند، سیاست ها در جای دیگری تعیین می شود. اینها تصمیم گیر نیستند و نمی توانند کاری بکنند و فقط آن چند نفر که آقای احمدی نژاد در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی به عنوان کمیته بحران گذاشته، تصمیم گیر هستند و این ها باید به آن عمل کنند. نه حیثیت حرفه ای برای خود باقی گذاشته اند، نه حیثیت انقلابی، نه آزاده گی، حقوق بگیر هستند و فرامین را اجرا می کنند.

موضوع از حد رئیس صدا و سیما خارج است. من خواهش می کنم حداقل تعبیر رسانه ملی را در مصاحبه با بنده به کار نبرید. من سال هاست که این تعبیر را قبول ندارم. همانی که نامش هست را به کار می برم "صدا و سیمای جمهوری اسلامی". ملی یعنی چه؟ یک رسانه فراگیری است به اسم صداوسیما ولی اصلا ملی نیست.

ما بالاخره باید به این جمع بندی برسیم که اگر تنها پشتوانه نظام مردم اند، که هستند، مردمی به درد نظام می خورند که آگاه باشند. حالا ما برای اینکه قدرت چند نفر در شورای نگهبان یا دولت و یا دیگر نهادها باقی بماند نباید کل جمهوری اسلامی را از بین بیریم. کل مردم و ایران دارند فدای این می شوند که چند نفر می خواهند مقام خود را حفظ کنند.

وضع موجود حتما تغییر می کند، اما ما می گوئیم که این تغییر نباید با سرعت اتفاق بیافتد، تا خسارت کمتر شود ولی آقایان می گویند نه همین طور باشد تا زمان تغییر فرا برسد. اگر منتظر این زمان تغییر باشیم که حتما هم فرا می رسد، هزینه اش زیاد است. ما باید از درون خانواده انقلاب این تغییر را کنترل کنیم و سامان دهیم تا هزینه های ملی آن را کاهش دهیم، ولی دوستان ما در حاکمیت تن به تغییر آهسته و مدیریت نشده می دهند و این عمل بسیار خطرناک است و ممکن است هزینه های جبران ناپذیری را برای نظام و انقلاب و کشور داشته باشد. بهتر است که تغییرات را عاقلانه مدیریت کنیم، وضع موجود نه در سیاست خارجی نه در سیاست داخلی نه در اقتصاد قابل دوام نیست. اگر هم بگوییم قابل دوام است دوره اش خود به خود تمام می شود، چون همه چیز گذراست.

اگر قرار است رفقای ما در زندان بمانند خوب است که جمع وسیع چند ده هزار نفری ما داوطلبانه به زندان برویم، چون همه شریک جرم هستیم و همه در انتخابات بودیم و گول خوردیم و مردم را دعوت کردیم برای شرکت در انتخابات، دلیلی ندارد آقای نبوی زندان باشد و بقیه نباشند. من شخصا معتقدم که باید یک اعلان عمومی کنیم و هر چند هزار نفری که خودشان را شریک جرم می دانند همه با هم به زندان مراجعه کنیم و خودمان را تسلیم کنیم.

من معتقدم که بیان اعتراض مردم بعد از انتخابات نشانگرحیات سیاسی جامعه بود‌، به جای این که بگوییم اغتشاش باید بگوییم زندگی‌. حیات سیاسی این است که مردم نتیجه ای را که حکومت اعلام می کند نمی پذیرند و آن را به چالش می کشند‌. اگر کسی نفس می‌کشد نباید به او بگوییم که چرا نفس می کشی‌، من حیات دارم پس نفس می کشم‌. حیات سیاسی به همین تسلیم نشدن ها‌، اعتراض ها و فریاد زدن ها و پیگیری مطالبات به حق است‌، به همین خاطر در حالت عادی و در یک فعالیت اجتماعی این عمل شاید جرم باشد ولی در سیاست این جرم نیست‌.

من شخصا فکر می کنم که اشتباه بزرگی صورت گرفت و حیات سیاسی جامعه ایران که در انتخابات نشان داده شد، یک عده کوته فکر آمدند و به آن گفتند اغتشاش و موضوع را به سمت مجرمانه نشان دادن بردند و عده ای بی گناه را به زندان انداختند‌. بنده شخصا معتقدم که مسئله زندانیان هرچه سریعتر باید حل شود و این حرفی که بنده زدم باید به یک خواست عمومی تبدیل شود و همه کسانی که خودشان را در جرم این زندانیان سیاسی شریک می دانند همه با هم متحد، برویم و خود را به زندان اوین معرفی کنیم‌.

13آبان روزی بود که همه ملت در مورد اتفاقات تاریخی که در این روز افتاده بود اتفاق نظر داشتند ولی این اولین 13 آبانی بود که نیروهای امنیتی از حضور همگانی مردم جلوگیری کردند و یک 13 آبانی در ظاهر اتفاق افتاد که یک عده مامور را حکومت جمع کرد و یک سری شعارهایی دادند و آقای حداد عادل سخنرانی کرد که آن 13 آبان شکلی و ظاهری بود و نیز یک 13 آبان در واقعیت جامعه اتفاق افتاد و آن اعتراض عمومی علیه سیاست های حاکم بود‌.

برگرفته از: پایگاه اینترنتی عبور سبز