Wednesday, December 16, 2009

پدر رامین پوراندرجانی در مصاحبه با روز:


چهارشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۸
پدر رامین پوراندرجانی در مصاحبه با روز:
هیچکس جرات ندارد واقعیت را بگوید
فرشته قاضي

ساعاتی پس از آنکه یک عضو کمیته ویژه مجلس برای پیگیری حوادث بعد از انتخابات اعلام کرد "مرگ پزشک کهریزک نیاز به بررسی ندارد" ، خانواده رامین پوراندر جانی در مصاحبه با "روز" از برخوردها و سخنان متناقض مسولین انتقاد و بار دیگر تاکید کردند که این پزشک جوان به هیچ عنوان خودکشی نکرده اماهیجکس جرات ندارد واقعیت را بیان کند.

فرهاد تجری، دیروز با بیان اینکه "از نظر ما مرگ پزشک کهریزک مشخص است و نیاز به بررسی ندارد" مدعی شده بود: "ایشان در گذشته قرص‌هایی مصرف می‌کرده که احتمالا بر اساس مصرف همان‌ها دچار مسمومیت شده است و نیازی نمی‌بینیم که مجلس وقت خود را برای این موارد بگذارد".

در پاسخ به این اظهار نظر،رضا قلی پوراندرجانی، پدر رامین پوراندرجانی، دیروز در مصاحبه با "روز" از اظهارات متناقض مسولان انتقاد کرد و گفت: "اول گفتند سکته قلبی بوده و بعد قضیه خودکشی را مطرح کردند و سپس گفتند که مسمومیت بوده و تاکنون هیچ گونه پاسخ درستی به ما نداده اند".

آقای پوراندرجانی خبر از شکایت خانواده این پزشک جوان داد و افزود: "ما در تهران شکایت کرده و خواهان روشن شدن قضیه قتل رامین شدیم و پرونده پسرم در دادسرای جنایی تهران است اما تاکنون هیچ گونه رسیدگی صورت نگرفته است".

وی افزود: "تاکنون هیچ مسولی برای پی گیری موضوع، به ما مراجعه نکرده و در مراجعه به دادسرای جنایی و ثبت شکایت، توانستیم یکبار قاضی پرونده را ببینیم و با قاضی حرف بزنیم اما بعد از آن کسی سراغی از ما نگرفت و هیچ جوابی هم تاکنون به ما نداده اند".

پدر رامین پوراندرجانی سپس از به کار بردن عنوان "پزشک کهریزک" برای فرزندش به شدت گله کرد و گفت: "مادر رامین و ما از این موضوع واقعا ناراحت هستیم. چرا می گویید پزشک کهریزک؟ پسر من یک سرباز وظیفه بود و برای خدمت به میهنش، به خدمت سربازی رفته بود؛ او نه کادر رسمی ناجا بود و نه کادر کهریزک و خواهش ما این است که این عنوان را برای فرزند ما به کار نبرید".

وی در پاسخ به این سوال که چگونه میخواهید قضیه قتل رامین را پی گیری کنید؟ گفت: "چگونه می توانیم پی گیری کنیم وقتی هیچ جوابی نمی دهند و رسیدگی نمی کنند".

آقای پوراندرجانی تصریح کرد: "اگر میخواستند جوابی بدهند و پی گیری کنند، تاکنون داده بودند؛ نمی خواهند هیچ جوابی بدهند و ما همه چیز را به خدا سپرده ایم چون نه کسی را داریم که کمکی بکند و نه کسی به این موضوع رسیدگی می کند".

وی در عین حال یادآور شد: "بزرگترین ضربه این بود که بچه ما از بین رفت و حالا اینها چه جوابی دارند که به ما بدهند".

مادر رامین پوراندر جانی نیز، در گفتگو با روز بار دیگر بر حرف قبلی خود تاکید کرد که رامین به هیچ عنوان اهل خودکشی نبود.

وی با بیان اینکه خدا باید حق ما را بگیرد، گفت: "هیچ کسی جرات ندارد واقعیت را بیان کند و بگوید چه اتفاقی افتاده است در حالیکه همه نیک میدانند پسر من خودکشی نکرده است".

خانم پوراندرجانی با اشاره به اظهارات دیروز فرهاد تجری گفت: "او را و بقیه کسانی که درباره رامین دروغ پردازی می کنند به خدا سپرده ام".



تناقض نمایندگان مجلس

فرهاد تجری در حالی گفته است "مرگ پزشک کهریزک نیاز به بررسی مجلس ندارد" که پیش تر علی مطهری، نماینده اصولگرای مجلس اعلام کرده بود: "اعضاي کميته مجلس مرتبط با کهريزک گزارش خود را در مورد مرگ پزشک کهريزک براي قرائت در مجلس آماده کرده‌اند".

گزارشی که هنوز مشخص نیست به چه سرنوشتی دچار شده است. از سوی دیگر بر اساس گزارش ها، فرمانده بهداری ناجا که خود فرمانده دکتررامین پوراندرجانی نیز بوده، در کمیسیون بهداشت در مجلس حضور یافته و توضیحاتی درباره چگونگی مرگ او به اعضاء کمیسیون داده است. از محتوای گفته های او نیز تاکنون خبری منتشر نشده است.

ادعاهای دیروز تجری در حالی مطرح شده است که مسعود پزشکیان، نماینده تبریز و وزیر بهداشت دولت اصلاحات، بارها فرضیه سکته قلبی و همچنین خودکشی رامین پوراندرجانی را رد کرده و خواهان مشخص شدن علت مرگ این پزشک جوان از سوی پزشکی قانونی شده بود.

وی تاکید کرده بود که مساله مرگ مشکوک این پزشک را از طریق دادگاه، مراجع قضایی و پزشکی قانونی پیگیری خواهیم کرد تا علت دقیق این مرگ مشخص شود. دکتر پزشکیان در آخرین پی گیریها اعلام کرده بود که پزشکی قانونی هنوز به درخواست او درباره علت مرگ دکتر پوراندرجانی جواب نداده است.



حضور مرتضوی در مجلس

طرح ادعاهای تجری بلافاصله پس از حضور قاضی مرتضوی در مجلس، تامل برانگیز است. قاضی مرتضوی یکی از متهمان اصلی پرونده بازداشتگاه کهریزک است و این پزشک جوان، در بازداشتگاه کهریزک، چند تن از قربانیان حوادث پس از انتخابات، از جمله محسن روح‌الامینی را پیش از مرگش معاینه کرده بود. دوستان رامین پوراندرجانی هم در گفتگو با "روز" اعلام کرده بودند که رامین قبل از مرگ از "در خطر بودن جانش" ابراز نگرانی کرده بود.

سایت جرس نیز گزارش کرده است که رامین پوراندرجانی قبل از مرگ با حضور در کمیته ویژه پی گیری مجلس، محل شهادت محسن روح‌الامینی را بازداشتگاه کهریزک و علت شهادت او را شکنجه در زندان عنوان می‌کند و می‌گوید که "محسن را با وضعیت اسف‌باری بعد از شکنجه‌های جسمی شدید دو روز قبل از مرگش نزد من آورده بودند. حال جسمی او بسیار وخیم بود و امکانات پزشکی من هم بسیار محدود، ولی آنچه توانستم برای نجات وی کردم. در همان زمان بود که از سوی مسوولان کهریزک تهدید شدم که در صورت توضیح علت جراحت‌های وارده بر مجروحان کهریزک از ادامه زندگی باز خواهم ماند".

فرهاد تجری از جمله نمایندگانی که در این جلسه بوده و سخنان تکان دهنده این پزشک جوان را شنیده، تاکنون به هیچ یک از این قضایا و تهدیدات صورت گرفته علیه این پزشک جوان اشاره ای نکرده است. در مقابل او دیروز خبرداده است که "در گزارش کمیته ویژه مجلس، نامی از سعید مرتضوی برده نشده است". این در حالیست که علیرضا زاکانی، نماینده تهران در مجلس پیش‌تر اعلام کرده که مسئولیت کلیه حوادث بازداشتگاه کهریزک بر عهده قاضی مرتضوی است.

به گفته زاکانی "همه افرادی که در جریان پس از انتخابات به زندان کهریزک رفتند، به دستور مرتضوی بوده است و آیت‌الله شاهرودی در این باره به او اختیار داده بود". با این حال فرهاد تجری گفته که " کمیته ویژه، گزارش خاصی درباره نقش مرتضوی در کهریزک تهیه نکرده است."

به گزارش سایت پارلمان نیوز او افزوده است: "آقای مرتضوی به مجلس آمده بود تا دوستانش را ببینید که این حضور همزمان شد با جلسه کمیته ویژه که ایشان هم در جلسه حاضر شدند و به برخی سئوالات پاسخ دادند".

این نماینده مجلس در عین حال گفته است که "صحبتهای مرتضوی به تکمیل شدن گزارش و مشخص شدن برخی نقاط کمک کرد".

در راستای ادعاهای تجری، قاضی مرتضوی نیز گفته است که مسائل کهریزک به او هیچ ارتباطی ندارد. او درباره علت حضورش در مجلس، به سایت پارلمان نیوز گفته است که "من با نمایندگان رفیقم و چند همكار قضایی در مجلس دارم كه امروز برای دیدار با آنها به اینجا آمدم".

وی افزوده است: "حضور من در مجلس هیچ ارتباطی با کمیته‌هایی که برای بررسی حوادث بعد از انتخابات در مجلس تشکیل شده ندارد و من امروز با تعدادی از همكارانم از جمله آقای تجری دیدار كرده‌ام".

مرتضوی افزوده است که "مسایل کهریزک نه ربطی به من دارد و نه آقای زاکانی".



اطلاعیه سازمان قضایی نیروهای مسلح

همزمان، خبرگزاری مهر به نقل از یک مقام مطلع در سازمان قضایی نیروهای مسلح اعلام کرد که این سازمان، هفته آینده اطلاعیه ای درخصوص پرونده کهریزک صادر خواهد کرد.

این مقام مطلع که خبرگزاری مهر نام او را منتشر نکرده، علت تاخیر در صدور این اطلاعیه را شرایط پرونده و اقدامات قضایی در جهت تکمیل شدن پرونده کهریزک توصیف کرده است.

پیش از این رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور با بیان اینکه درپرونده کهریزک ۱۴۵ نفر به عنوان شاکی و برخی نیز به عنوان شاهد مطالبی را مطرح کرده اند، ازبازداشت ۸ نفر به عنوان متهم این پرونده خبر داده بود.محسنی‌اژه‌ای، دادستان کل کشوردرباره پرونده کهریزک، عنوان کرده بود که در پرونده کهریزک عده‌ای بازداشت شدند و عده‌ای با قرار وثیقه آزاد شدند و عده‌ای دیگر هنوز در بازداشت هستند و پرونده آماده ارسال به دادگاه شد ولی علت طولانی شدن پرونده مسئله پزشکی بود و اینکه کسانی که شکایت دارند شکایت‌شان را مطرح کنند.

فيلم : پرتاب يك دانشجو از طبقه دوم در مراسم 16 اذر توسط بسيجی ها در دانشگاه بو علي سينا همدان


نظرات خوانندگان
نوشته شده در تاريخ بيست و پنجم آذر ۱۳۸۸ برابر با شانزدهم دسامبر ۲۰۰۹ ، 03:44:00 توسط MajidA
کسانی‌ که این صحنها رو میبینن که با دوستانشان چیکار می‌کنن هر احساسی‌ بدلتون میاد درسته و پاک اگه بخوایین میتونین مبارزه کنین و پدر اینارو در بیارین. میتونین بکشونینشون به یه جا رو سرشون آجر بریزین میتونین بمب براشون بذارین، یا با چوب بهشون حمل کنین عدتون بیشتره و عقلتون هم بهتر کار می‌کنه، آدم با فرهنگ هم حق دفاع از خودش را داره اینطوری که دیگه آدم با سود برا مملکتمون نمیمونه، مگه چقدر سخته مردم هم حمایتتون می‌کنن؛ فکر کنین نقشه بریزین و درس عبرت بهشون بدین حالا دوست دارم یه سبزی بیاد بگه آقا شعار ساختار شکن نده.

نوشته شده در تاريخ بيست و چهارم آذر ۱۳۸۸ برابر با پانزدهم دسامبر ۲۰۰۹ ، 21:41:17 توسط آرش
دژخیمان و ضحاکان زمان بهتان می گویم که می توانید مرا بزنید، جان مرا بگیرید، اما با دل و روان من چکار می خواهید بکنید . دل من دریایی از عشق به آزادی، آبادی میهن و دوستی است و هیچ گاه تسلیم شما نخواهد شد .

نوشته شده در تاريخ بيست و چهارم آذر ۱۳۸۸ برابر با پانزدهم دسامبر ۲۰۰۹ ، 19:39:34 توسط لکلک
و باز هم چاقو کشان ولایت مطلق فقیه مقام معظم و رهبر مسلمانان جهان...

نوشته شده در تاريخ بيست و چهارم آذر ۱۳۸۸ برابر با پانزدهم دسامبر ۲۰۰۹ ، 18:03:15 توسط حامد
رهبر دستور مقابله با مردم را داده است و باید توسط سازمان ملل به خاطر این جنایات محاکمه شود

این دو شیخ



این دو شیخ
اولی "آن کاره" بود- دومی "اینکاره" !



سخنرانان سینه چاک معرکه سیمائی "پاره شدن عکس آیت الله خمینی" در روزهای اخیر چنان بدنام اند که دفاع آنها از آیت الله خمینی، عین دشمنی با اوست! هر کدام چندین پرونده دزدی و فسق و قتل زیر بغل ملت دارند. در شماره روز گذشته پیک نت اشاره ای به پرونده شیخ محمد یزدی رئیس دولتی حوزه علمیه قم کردیم که در یک قلم، کارخانه لاستیک "دنا" را بالا کشیده است. پسرش نیز جنگل های شمال را صادر کرده است!

دو سخنران دیگر این معرکه روح الله حسینیان و شیخ جعفر شجونی بودند، که ناشیانه اشاره به درد واقعی و اهداف حقیقی پشت پرده معرکه عکس پاره کردند.

روح الله حسینیان فعلا نماینده مجلس است و رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی. روحانیون با سابقه حوزه علمیه قم او را به بدنامی می شناسند. در دوران اولیه طلبگی اش به "خسرو خوشگله" در حوزه معروف بوده است. پرونده اش زیر بغل اولین نماینده آشوری ها در مجلس اول بود. یعنی "بیت اوشانا" که جراح و متخصص بیماری های مقعد بود. چند بار در حاشیه مجلس با خنده گفته بود، بعضی ها چون من مسلمان نبودم، برای درمان نزد من می آمدند. همه نمایندگان مجلس اول می دانستند که او متمایل به چپ بود، اما 4 سال او را در مجلس تحمل کردند تا دهان باز نکند. از جمله در باره روح الله حسینیان!

آقای حسینیان بعدها عضو وزارت اطلاعات شد، در دهه 60 قاضی یا بقول خودش "قاتل" شد و احکام اعدام صادر کرد. پس از آن نیز مشغول صدور فتوای قتل شد. از جمله ترور حجاریان!

سخنران دیگر این روزها، شیخ جعفر شجونی بود که مریض دکتر اوشانا نبود، اما گرفتاری های روانی داشت. شیخی درنهایت بی سوادی دینی و غیر دینی که بعد از انقلاب ابتدا گفت جزو فدائیان اسلام است و بعدها شد عضو رهبری موتلقه اسلامی. ابتدا دستش در کمیته های انقلاب بند شد و بعد ها در جاهای دیگری. سالها، تا انتخابات مجلس هشتم و در واقع همزمان با روی کار آمد احمدی نژاد، با تعهدی که داده بود، بی سر و صدا در کرج زندگی می کرد. چند فقره فسق و فساد و دزدی داشت و یک پرونده تجاوز توام با تهدید به یک زن شوهر دار.

اینها از جنبش سبز و در کار آمدن حساب و کتاب در کشور و باز شدن پرونده های نیمه بسته نترسند، چه کسی بترسد؟

شیخ جعفر شجونی به همان اندازه که فرصت شناس است، فاقد شعور سیاسی نیز هست. به همین دلیل در سخنرانی که در جریان معرکه پاره شدن عکس آیت الله خمینی کرد، ندانسته و نفهمیده زد به قلب آن هدفی که در تمام شش ماه گذشته کودتاچی ها سعی کرده اند آن را پنهان کنند. یعنی مسئله ولایت فقیه و شخص خامنه ای.

او گفت: دیگر صحبت انتخابات نیست. مساله چیزی دیگری است. به همین دلیل سفارش میکنم بسیجی ها، سپاهی ها، روحانیت و مردم کوچه و بازار با چنگ و دندان ولایت فقیه و رهبری مقام معظم رهبری را نگه دارند و به دشمنان جنایتکار این انقلاب میگویم اگر آقا لب تر کند خرخره این آقایان را می جویم.»

درباره میزان سواد او همین یک جمله که شباهت زیادی به زبان چاقوکش ها دارد کافی است. و در باره شعور سیاسی اش هم همین بس که یکباره پای خامنه ای را در یک سخنرانی کشید وسط و گفت که مسئله امروز کنار گذاشتن اوست!

آن بخش مربوط به کشیدن چک بی محل بنام مردم هم آن را یا بگذارید به حساب بی اطلاعی اش از اوضاع کشور و یا از آن دست "بلوف" ها که در بازی تخته نرد می زنند!

رئیس نهاد نمایندگی رهبر در دانشگاهها


رئیس نهاد نمایندگی رهبر در دانشگاهها
70 در صد دانشجویان
به موسوی رای داده اند!



حجت الاسلام "محمد محمدیان" رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها در اجلاس 62 مین نشست روسای دانشگاه های علوم پزشکی طی سخنانی که هم ضربه به میخ بود و هم ضربه به نعل اطلاعات مهمی را در باره انتخابات 22 خرداد اعلام داشت. وی درحالیکه نتیجه اعلام شده انتخابات را تائید و تمکین از آن را توصیه می کرد گفت:

بر اساس آمارهای موجود 70 درصد دانشگاهیان به كسی رای داده‌اند (موسوی) كه اكنون در راس مدیریت كشور نیست. شرایط دانشگاه ها مانند گذشته نیست. واقعیت را نمی‌توان كتمان كرد. تعادل جامعه به هم خورده است. ما خط كشی نمی‌كنیم. هر كسی به هر كسی رای داده برای ما محترم است، اما نكته اینجاست كه افرادی بر خلاف مقرراتی كه پذیرفته بودند و برخلاف نظام، اتهام تقلب زدند و به نظام اجحاف كردند و تعادل جامعه را بر هم زدند.

آیت الله منتظری



آیت الله منتظری:
اجازه راهپیمائی بدهند تا ببینند
میلیونها ایرانی
با مسالمت به خیابان ها می آیند


مشروعیت نظام و حاكمیت دینی در زمان غیبت‏ ‏جز با رضایت عامه و آراء جمیع یا اكثریت مردم نخواهد بود. خوف آن می‎رود كه اگر حاكمیت به روش كنونی خود‏ ‏ادامه دهد مردم به كلی با نظام فاصله بگیرند و بحران كنونی عمیق تر شود.‏ ‏در صورتی كه اگر در همان روزهای نخستین با اعتراضات مسالمت آمیز‏ ‏مردم برخورد معقول و منطقی شده بود كار به اینجاها كشیده‏ ‏نمی شد. اتهام براندازی را مطرح می‎كنند تا بتوانند مردم را سركوب نمایند‏ ‏و احیانا افرادی را هم جهت طرح شعار براندازی بین مردم می‎فرستند كه‏ ‏نمونه هایی از آن شعارها و حتی تخریب اموال عمومی و ایجاد اغتشاش‏ ‏توسط آن عوامل برای مردم به اثبات رسیده است شخصیت هائی که نامبرده اید – موسوی و کروبی- تاكنون به شایستگی با مردم بوده اند و از ارائه ‏رهنمودهای لازم و مفید دریغ نكرده اند و امید است تا آخر در راه دفاع از‏ ‏حق و مظلوم و امر به معروف و نهی از منكر ثابت قدم باشند.









‏یک پایگاه اینترنتی بنام "نظر شما"، با طرح چند سئوال پیرامون اوضاع کشور از طریق اینترنت، پاسخ آیت الله منتظری را خواستار شده است. از جمله در باره انتظارات مردم، اتهام براندازی، نقش وموقعیت مهندس‏ ‏موسوی و حجة الاسلام كروبی، ولایت مطلقه فقیه و همچنین سرکوب های اخیر.



آیت الله منتظری پاسخ داده است:

انتظارات مردم را از شعارهای آنان در تظاهرات مسالمت آمیز بعد‏ ‏از انتخابات به خوبی می‎توان فهمید. مردم در آغاز كار تلقی تقلب در‏ ‏انتخابات نمودند و خواسته آنان ابطال انتخابات و برگزاری انتخاباتی‏ ‏صحیح و مشروع بود; ولی هنگامی كه با آنان برخورد خشن و سركوبگرانه‏ ‏شد مطالبات خود را بالاتر بردند و سایر نهادها، مخصوصا نهادهای‏ ‏سركوبگر و آمران و مباشران در آنها را هدف قرار دادند. پس از كشته‏ ‏شدن مردم بی گناه و دستگیری فعالان سیاسی و آزادیخواهان و محاكمات‏ ‏فرمایشی و غیر شرعی و غیر قانونی آنان، بتدریج مطالبات مردم معترض‏ ‏بیشتر شد، تا آنجا كه خوف آن می‎رود كه اگر حاكمیت به روش كنونی خود‏ ‏ادامه دهد مردم به كلی با نظام فاصله بگیرند و بحران كنونی عمیق تر شود.‏ ‏در صورتی كه اگر در همان روزهای نخستین با اعتراضات مسالمت آمیز‏ ‏مردم برخورد معقول و منطقی شده بود كار به اینجاها كشیده‏ ‏نمی شد.

‏ ‏در هر حال شكی نیست كه مشروعیت نظام و حاكمیت دینی در زمان غیبت‏ ‏جز با رضایت عامه و آراء جمیع یا اكثریت مردم نخواهد بود، و امروز این‏ ‏مشروعیت خدشه دار شده است. امیدوارم مسئولین امر به جای تهدید‏ ‏مردم، با آنان مهربان شوند و خواسته های آنان را كه همان اصلاحات و‏ ‏عمل به همه اصول قانون اساسی است برآورده سازند.



شخصیت هائی که نامبرده اید – موسوی و کروبی- تاكنون به شایستگی با مردم بوده اند و از ارائه ‏رهنمودهای لازم و مفید دریغ نكرده اند و امید است تا آخر در راه دفاع از‏ ‏حق و مظلوم و امر به معروف و نهی از منكر ثابت قدم باشند.

روی آوردن مردم به رسانه های غربی به علت‏ ‏سانسور شدید و یك جانبه نگری واضحی است كه در صدا و سیمای‏ ‏خودمان وجود دارد، و متأسفانه اكنون به ابزاری در دست گروه خاصی‏ ‏درآمده است كه از دروغ پردازی نسبت به گروه مقابل و نیروهای مردمی‏ ‏كوتاهی نمی كند

در نوشته ها و مصاحبه های گذشته كرارا یادآور شده ام كه بهترین‏ ‏شكل حاكمیت دینی همان نظریه تفكیك قوا می‎باشد; به این نحو كه كار‏ ‏اصلی فقیه یا فقهای منتخب مردم فقط استنباط احكام شرعی و نظارت بر‏ ‏قوانین جاری جهت عدم مخالفت آنها با اسلام است. تخصص فقها جز این‏ ‏نمی تواند باشد. سایر امور كشور به دست افراد متخصصی داده می‎شود‏ ‏كه مورد قبول و انتخاب مردم هستند.

اتهام براندازی را مطرح می‎كنند تا بتوانند مردم را سركوب نمایند‏ ‏و احیانا افرادی را هم جهت طرح شعار براندازی بین مردم می‎فرستند كه‏ ‏نمونه هایی از آن شعارها و حتی تخریب اموال عمومی و ایجاد اغتشاش‏ ‏توسط آن عوامل برای مردم به اثبات رسیده است ; وگرنه مردم در‏ ‏راهپیمایی چند میلیونی بعد از انتخابات در تهران هرگز شعار براندازی‏ ‏ندادند. اكنون نیز حاكمیت اگر اجازه راهپیمایی آزاد و مسالمت آمیز دهد،‏ ‏خواهید دید كه توده مردم جز احقاق حقوق تضییع شده خود و جبران آنها و‏ ‏تأمین آزادی های مصرح در قانون اساسی و به طور كلی اصلاح نظام از‏ ‏آفت هایی كه گرفتارش شده مطالبات دیگری نخواهد داشت .

همایش هنرمندان "علامت ساز"



برنا- در افتتاحیه دومین همايش گنجینه های از یاد رفته هنر ایران در فرهنگستان هنر که با حضور میرحسین موسوی برگزار شد، به خبرنگاران اجازه گفت وگو با میرحسین داده نشد.

ماموران محافظ همایش از نزدیک شدن به میرحسین جلوگیری کرده و موسوی را در فاصله چندمتری سالن همایش تا آسانسور هم بسرعت عبور دادند تا وی با کسی نتواند صحبت کند.

مراسم با حضور موسوی، بلخاری (رییس سازمان پژوهش فرهنگستان) و تنی چند از هنرمندان برگزار شد. افراد حاضر در جلسه حدود 120 تن بودند. جایگاه خبرنگاران در دورترین ردیف نسبت به جایگاه موسوی در نظر گرفته شده بود. سید رضا روحانی از هنرمندان مورد تقدیر این همایش رئیس فرهنگستان را با عنوان "حضرت موسوی" خطاب کرد که با دست زدن حاضران همراه شد. بخشی از سخنان کوتاه هنرمندانی که مورد تقدیر قرار گرفتند، در تمجید از میرحسین بود. هنرمند سالخورده حصیر بافت جنوبی (حبیبی) با چادر کُودری به محض ورود میرحسین فریاد زد "برای سلامتی اش صلوات"، که همه حاضرین در سالن کف زدند. هنرمند علامت ساز (روح بخش ) بعد از تقدیر و نشستن در جای خود، گویی تازه به یاد چیزی افتاده باشد، از جایش بلند شد و یکی از علامت هایی را که همراه آورده بود به موسوی تقدیم کرد. این علامت "کبوتر یاکریم" بود که در دهه اول محرم، میان تیغه های علامت های چند تیغه، بالای کُتل های سبز و قرمز و بیرق های سبز حسینی نصب و حمل می شود. این کبوتر به این دلیل "یاکریم" نامیده می شود که آوازش شبیه فریاد "یاکریم" است.(ویراستاری و افزوده شده توسط پیک نت)