Wednesday, July 27, 2011

حضور خنده دار رهبران

حضور خنده دار رهبران


نا امنی اجتماعی در مجلس








خنده دار ترین و درعین حال مضحک ترین جلسه مجلس هشتم، دیروز با حضور دو وزیر نظامی، یک وزیر غیر نظامی اما زندانبان قدیمی و همچنین دادستان کل کشور که از متهمین مهم فتوای قتل های زنجیره ای در کشور است، برای بررسی ناامنی اجتماعی تشکیل شد.



1- سرتیپ پاسدار "نجار" که در کابینه اول احمدی نژاد وزیر دفاع بود و در کابینه دوم وزیر کشور شد و گرداننده و هدایت کننده اوباشی بود که سال گذشته در مراسم سالگرد در گذشت آیت الله خمینی مانع سخنرانی حسن خمینی شد.



2- سرتیپ پاسدار احمدی مقدم که از دوران شهرداری احمدی نژاد، زیر بغل او را گرفته و با هم جلو آمده اند و فرمانده نیروی انتظامی است و از متهمین درجه اول جنایات ناشی از سرکوب مردم معترض به کودتای 22 خرداد.



3- بختیاری رئیس سابق زندان ها که حالا وزیر دادگستری است.



4- محسنی اژه ای نماینده دادستان انقلاب در وزارت اطلاعات و دادستان دادگاه روحانیت که هنوز جای دندان هایش روی بازوی عیسی سحر خیز باید باقی باشد و متهم به صدور چند فتوای قتل زنجیره ایست.



این ترکیب، که خود هرکدام کانون نا امنی اند، دیروز در مجلس حاضر شد تا گزارشی از دلائل نا امنی اجتماعی بدهد. هر چهار تن، که ظاهرا پیش از حضور در مجلس با هم همآهنگ شده بودند، یک صدا، رسانه ها( بخوانید مطبوعات، زیرا صدا و سیما که دست سردار دیگری از سپاه بنام ضرغامی است) را مقصر نا امنی معرفی کردند. به این دلیل ساده که اخبار جنایات را منتشر می کنند!



مثلا اگر چند نفر با چاقو یک غول بیابانی بنام "داداشی" را لت و پار کرده اند نباید خبرش منتشر شود. اگر برادران اوباش و بسیجی در خمینی شهر آن فاجعه تجاوز جمعی را مرتکب شده اند، نباید خبرش منتشر شود. اگر در کاشمر همین حادثه تکرار شد، نباید خبرش منتشر می شد. اگر قتل های زنجیره ای و باصطلاح ناموسی زنان در کرمان صورت گرفت نباید خبرش منتشر شود. اگر استاد اتمی را مقابل خانه اش برادران موتور سوار ترور می کنند نباید خبرش منتشر شود. اگر پزشکی قانونی آمار رسمی چاقوکشی را منتشر می کند که سال گذشته 631 هزار چاقوکشی ثبت شده، نباید خبرش منتشر شود. وقتی ماشین پلیس از روی مردم معترض به کوتای انتخاباتی می گذرد نباید خبرش منتشر شود. درباره مقام و موقعیت دانشمندان اتمی ترور شده هم که نباید خبری منتشر شود، مگر همان دروغ و دغلی که حکومت اعلام می کند، اخبار اتمی هم که مرز قرمز است. انتشار خبر دیدارهای رفسنجانی و خاتمی هم که ممنوع است. تصویرشان هم به همچنین. درباره جنبش سبز و رهبران آن، یعنی موسوی و کروبی نباید خبری منتشر شود. در باره سرکوب و تجاوز به بازداشتی های معترض به کودتای 22 خرداد هم نباید خبری منتشر شود و کروبی نباید دهان می گشود، درباره حمله اوباش تحت حمایت نیروی انتظامی به خانه کروبی هم به همچنین. درباره جنگ جاری در کردستان و حکومت نظامی در بلوچستان هم نباید خبری منتشر شود. درباره آمار طلاق هم صلاح نیست خبر منتشر شود چون زن و شوهرها تشویق می شوند ازهم جدا شوند. درباره شمار معتادان کشور هم نه خودشان آمار رسمی می دهند و نه صلاح است خبری منتشر شود. انتقاد از برنامه های دولت هم که صلاح نیست، فتیله باصطلاح جریان انحرافی را هم خودشان کشیدند پائین تا مطبوعات سوژه نداشته باشند. به این ترتیب و بزودی، یگانه خبر و گزارش غیر ممنوع رسانه ها، می شود سخنان فصل الخطاب آقا در دیدارهای فرمایشی و همچنین خطبه های چند امام جمعه تهران و مشهد و بعضی وقت ها قم!



آن هرمی که دیروز بعنوان راه حل برقراری امنیت اجتماعی در مجلس به نمایش در آمد را باید برعکس کرده و روی پایش قرار داد تا امنیت برقرار شود. یعنی ابتدا فضای سرکوب سیاسی خاتمه یابد، جنایت حکومتی در زندان و خیابان و یورش به خانه های مردم خاتمه یابد، احزاب به صحنه باز گردند و مطبوعات آزاد شوند تا واقعیات را بنویسند. در اینصورت است که هم مردم خود مبتکر امنیت اجتماعی و امنیت خویش می شوند و هم حکومت در چارچوب خواست مردم و قانون مجری برقراری امنیت می شود. حکومتی که خود مجسمه ناامنی سیاسی و اجتماعی است و در نظامی که رانت و رشوه و غارت ثروت ملی و گسترده ترین فقر ملی حاکم است، چگونه می تواند حافظ امنیت ملی شود

خاتمی از سفر به اروپا باز ماند

سید محمدرضا خاتمی، برادر رئیس جمهور پیشین اخبار منتشر شده درباره ممنوعیت خروج سید محمد خاتمی از کشور را تکذیب کرد. سایت جهان نیوز دیروز در خبر کوتاهی نوشته بود محمد خاتمی "موفق نشده" از کشور خارج شود.




به نوشته این سایت متعلق به علیرضا زاکانی، نماینده اصولگرای تهران در مجلس رئیس بنیاد باران تصمیم داشت "برای دیدار با فرزندانش به یک کشور اروپایی سفر کند."



بنا بر این گزارش، شرکت در سمیناری در کشور ایرلند از دیگر برنامه های سفر خاتمی بوده که موفق به انجام آن نشده است.



جهان نیوز بدون اشاره به دلایل ممانعت از خروج سید محمد خاتمی از کشور یا اینکه چه مقامات و نهادهایی مانع این مسئله شده اند، نوشته بود که "رئیس بنیاد باران ممنوع الخروج است و اجازه ترک ایران را ندارد."



انتشار خبر ممنوع الخروج بودن خاتمی از کشور در جهان نیوز و دیگر وبسایت های خبری جناح های مختلف سیاسی در حالی است که برادر سید محمد خاتمی آن را تکذیب کرده است.



محمدرضا خاتمی در اظهار نظر کوتاهی در این خصوص به روزنامه اعتماد گفت: "رئیس جمهور پیشین کشور اصلا قصد خروج از کشور را نداشته است تا از سفر وی ممانعت شود."



سید محمد خاتمی دو فرزند دختر و یک فرزند پسر دارد. یکی از دخترهای او به نام لیلا در ایالات متحده آمریکا و دختر دیگرش به نام نرگس در انگلستان سکونت دارند. فرزند پسر رئیس جمهور سابق به نام عماد هم در تهران اقامت دارد.



وبسایت شخصی و دفتر محمد خاتمی هنوز رسما خبر ممنوع الخروج بودن او از کشور را تکذیب نکرده اند.







خبری برای بار دوم



این برای بار دوم است که خبر ممانعت از خروج سید محمد خاتمی از کشور در رسانه های حکومتی منتشر می شود.



پیش از این خبرگزاری فارس، نزدیک به سپاه پاسداران، در روز سه‌شنبه 18 اسفند 1388 به نقل از یک مقام نهاد ریاست جمهوری که در ماه های اخیر به اتهام "عضویت در جریان انحرافی" به زندان افتاد، از ممنوع‌‌الخروج شدن خاتمی خبر داده بود.



عباس امیری‌فر، دبیر اجرائی جامعه وعاظ تهران و پیش نماز نهاد ریاست جمهوری، به از نقل یک "مقام اطلاعاتی" به خبرگزاری فارس گفته بود که محمد خاتمی، چندی پیش قصد خارج شدن از کشور را داشته که از خروج وی جلوگیری به عمل آمده است.



بر اساس گزارش‌های داخلی در آن دوره محمد خاتمی در حالی که قصد داشت برای شرکت در همایش خلع سلاح هسته‌ای به هیروشیمای ژاپن سفر کند با ممانعت ماموران امنیتی مواجه شد.



اما این خبر هم توسط وکیل سید محمد خاتمی و هم توسط وزیر اطلاعات تکذیب شد.



سید محمود علیزاده طباطبایی در این ارتباط به خبرگزاری کار ایران (ایلنا) گفت: "برای ممنوع الخروج کردن افراد باید تصمیم قضایی اتخاذ شود حال آنکه تاکنون چنین تصمیمی برای ‌آقای خاتمی گرفته نشده است."



او افزود: "به راحتی که افراد را ممنوع الخروج نمی‌کنند. برای این کار باید پرونده قضایی تشکیل و تصمیم قضایی اتخاذ شود."



وی تاکید کرد: "‌تا جایی‌که که به عنوان وکیل دولت اصلاحات اطلاع دارم،هیچ پرونده‌ای و یا حتی هیچ ادعایی علیه ایشان تشکیل و یا مطرح نشده است تا موجب ممنوع الخروجی رییس دولت اصلاحات از کشور شود."



علیزاده طباطبایی با تاکید براینکه برای ممنوع الخروج باید تصمیم قضایی صادر شده باشد،تصریح کرد:‌ "تاکنون هیچ اتهامی متوجه رییس دولت اصلاحات نبوده و این موضوع قویا تکذیب می‌شود."



حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات نیز در آن هنگام ضمن تکذیب خبر ممنوع‌الخروج بودن محمد خاتمی رییس‌جمهوری سابق ایران اظهار داشت: "ممنوع‌الخروج شدن اشخاص دست قوه قضاییه است و هرگاه که این دستگاه حکمی صادر کند این کار صورت خواهد گرفت."



او در حاشیه یکی از جلسات هیات دولت به خبرنگاران گفت: "محمد خاتمی ممنوع‌الخروج نیست و تاکنون چنین دستوری از سوی قوه قضاییه صادر نشده است."



با وجود این وکیل محمد خاتمی در اواخر فروردین 1389 تایید کرد که خاتمی قصد سفر به ژاپن را داشته اما این سفر به توصیه "برخی نهادها" لغو شده است.



او توضیحی در خصوص نهادهای مورد اشاره نداده اما تاکید کرده بود که هیچ حکم ممنوع الخروجی برای خاتمی صادر نشده است.



وبسایت پارلمان نیوز متعلق به فراکسیون اقلیت مجلس هم به نقل از یکی از نزدیکان رئیس جمهور سابق نوشته بود: "خاتمی اخیرا قصد خروج از کشور را نداشته و ممنوع‌الخروج نشده است."







محدودیت های "سران فتنه"



پس از انتخابات ریاست جمهوری دو سال گذشته ایران محدودیت های زیادی برای خاتمی که یکی از معترضان به نتایج بود توسط حکومت ایجاد شد. در این مدت وبسایت شخصی او فیلتر و برگزاری جلسات سازمان های غیر دولتی وابسته به او همچون بنیاد باران و گفت و گوی تمدن ها تا حدود زیادی متوقف شد.میرحسین موسوی و مهدی کروبی، رهبران جنبش اعتراضی ایران موسوم به جنبش سبز شرایط سخت تری را تجربه کرده و از مدتها قبل در حبس خانگی به سر می برند. هم اکنون 160 روز از حبس این دو، همراه با همسرانشان می گذرد.



مسئولان رسمی جمهوری اسلامی از میرحسین موسوی، مهدی کروبی و محمد خاتمی به عنوان "سران فتنه" نام می برند. شورای عالی امنیت ملی در بخشنامه ای به رسانه ها دستور داده از انتشار هرگونه خبر، گزارش یا تصویر درباره این سه نفر خودداری کنند.



با وجود این، رسانه های حامی حکومت روزانه اخبار و گزارش های متعدد و عمدتا بدون سند و مدرکی را که حاوی اتهامات زیادی علیه این افراد و دیگر شخصیت های معترض هستند، بدون مانع منتشر می کنند.



گفتنی اینکه در ماه های گذشته و به دنبال اتخاذ برخی مواضع از سوی خاتمی نسبت به حکومت و رهبر جمهوری اسلامی، اندکی از محدودیت های رسانه های داخل کشور برای انتشار عکس ها و اخبار مربوط به او کاسته شده است و تعدادی از اصولگرایان و حتی مقامات دولتی مانند وزیر امور خارجه نیز در مجامع عمومی با خاتمی احوالپرسی کرده اند.



تکذیب خبر ممنوع الخروج بودن سید محمد خاتمی توسط برادر او، در حالی صورت می گیرد که رئیس جمهور پیشین ایران پس از آغاز اعتراضات خیابانی در دو سال گذشته، هیچ سفر خارجی اعلام شده ای نداشته است. او پیش از آن به دعوت نهادهای علمی و دانشگاهی جهان، سفرهای متعدد خارجی را در دستور کار خود قرار می داد.

باز هم ممنوع‌الخروجی خاتمی

باز هم ممنوع‌الخروجی خاتمی


باز هم ممنوع‌الخروجی خاتمی

باز هم ممنوع‌الخروجی خاتمی


برای دعوت از مردم برای شرکت درانتخابات

برای دعوت از مردم برای شرکت درانتخابات


وحشت فرماندهان سپاه

از پذیرش شرایط خاتمی





وحشت از تحریم انتخابات و ناچار شدن حاکمیت به پذیرش شرایطی که محمد خاتمی برای شرکت اصلاح طلبان و جنبش سبز در انتخابات اعلام کرده، در آخرین شماره هفته نامه ارگان اداره سیاسی سپاه "صبح صادق" منعکس شد.



سردار جوانی رئیس بخش سیاسی سپاه ( بخشی که در گذشته های دور محسن میردامادی دبیرکل زندانی جبهه مشارکت ریاست آن را برعهده داشت) وحشت فرماندهان کودتاچی سپاه از ناچار شدن حاکمیت به پذیرش شرایط خاتمی را اینگونه بر قلم آورد:



«آقای خاتمی و همفکران او برای بازگشت به عرصه سياسی کشور، از موضع طلبکار و شاکی حق به جانب، برای نظام و حاکميت شرط گذاری کرده و انتخابات آزاد و سالم، آزادی زندانيان سياسی و احيای آبروی آنان، رفع محدوديت از احزاب و نشريات توقيف شده و رفع حصر و محدوديت از افرادی چون موسوی و کروبی را پيش نياز ورود به عرصه سياسی و رقابت های انتخاباتی می دانند. آنها مجرم اند و اگر تا به حال با آنان طبق قوانين برخورد نشده و مجازات نشده اند، دلايل خاص خود را دارد. بزرگترين جرم جريان فتنه و عوامل اصلی روی صحنه آن يعنی موسوی، کروبی و خاتمی، متهم ساختن نظام اسلامی به انجام تقلب در انتخابات دهمين دوره رياست جمهوری بر اساس يک طرح از قبل طراحی شده بر پايه مدل انقلاب ها يا کودتاهای مخلمين است. رهبری در اوج فتنه رنگی، حاضر به باج دادن به فتنه گران نشد، پس از اين نيز به آنان باج نخواهد داد.»



اگر نبود ترس از ناچار شدن به پذیرش خواست های اعلام شده خاتمی برای شرکت در انتخابات و اگر نبود وحشت از تحریم انتخابات و یک رسوائی داخلی و جهانی، ضرورتی نداشت تا سردار جوانی دست به این نیزه پرانی ها ببرد!





احمدی نژاد: مگر انتخاب رییس جمهور بر عهده بنده است که مشایی را رییس جمهور کنم؟ ( رئس جمهور را خامنه ای انتخاب میکند)

احمدی نژاد: مگر انتخاب رییس جمهور بر عهده بنده است که مشایی را رییس جمهور کنم؟ ( رئس جمهور را خامنه ای انتخاب میکند)




خبر آنلاین : محمود احمدی‌نژاد پیش از ظهر امروز در نشست مشترك هیات دولت و مدیران اجرایی كشور با تشریح اقدامات انجام شده در دولت به اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها اشاره كرد و با تاكید بر اجرای مراحل بعدی و تداوم تبعات مثبت آن گفت: اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها شروع خوبی برای طرح تحول اقتصادی كه بر مبنای دو اصل عدالت و پیشرفت طراحی شده می‌باشد و دولت مصمم است همه هفت بند این طرح را اجرا كند.

احمدی‌نژاد در بخشی دیپر از سخنان خود با اشاره به جلسه سال گذشته هیات دولت با مسئولان اجرایی كشور و دعوت وی از یكی از همكارانش برای حضور در جایگاه هیات رییسه جلسه خاطرنشان كرد: برخی بلافاصله گفتند كه احمدی‌نژاد می‌خواهد فلانی (مشایی) رییس جمهور بعدی باشد اما مگر انتخاب رییس جمهور بر عهده بنده است. رییس جمهور را ملت تعیین می‌كند و بنده نیز مثل همه یك رای دارم، ما همواره خود را مدیون تاریخ ملت ایران، آرمان‌های بلند امام راحل و شهدا می‌دانیم.