Wednesday, April 1, 2015

مذاکرات هسته‌ای همه‌اش سر کاری؟ کارتون «اسمال‌آقا» - تونستان

مذاکرات هسته‌ای همه‌اش سر کاری؟

کارتون «اسمال‌آقا» - تونستان مذاکرات هسته‌ای همه‌اش سر کاری؟


توافق سیاسی یا دروغ اول آوریل؟ این خبر به‌روز می‌شود

توافق سیاسی یا دروغ اول آوریل؟

این خبر به‌روز می‌شود

یک‌روز به ضرب‌الاجل برای دست‌یابی به توافق اضافه شده و وزرای خارجه روسیه و ایران حرف از موافقت سیاسی می‌زنند، اما طرف‌های دیگر چندان با لاوروف و ظریف همراه نشده‌اند.
لارا روزن، خبرنگار المانیتور از اجلاس لوزان می‌نویسد که وزرای خارجه ایران و روسیه از رسیدن به موافقت سیاسی می‌گویند، اما طرف‌های فرانسوی و انگلیسی و آمریکایی، فرکانسی متفاوت دارند.
روزن می‌نویسد که فرانسوی‌ها و انگلیسی‌ها با وجود اشاره به پیشرفت‌هایی از کندی روند گفتگو شکایت می‌کنند و آمریکایی‌ها از هرگونه اظهار نظر خودداری کرده‌اند. فیلیپ هموند، وزیر خارجه انگلستان گفت: «ما پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در روزهای اخیر کرده‌ایم، اما همه چیز کند پیش می‌رود.»
هموند، اظهار امیدواری کرده است که طرف ایرانی هم با خواست‌های کشورهای دیگر همراهی کند. فابیوس، وزیر خارجه فرانسه نیز قبل از خروجش از لوزان، ضمن اشاره به پیشرفت‌هایی از کندی روند گفتگوها سخن گفته بود.
عباس عراقچی، مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی نیز گفته است که «اگر درباره همه موضوعات به جمع بندی برسیم در پایان امشب بیانیه مشترک مطبوعاتی صادر می‌شود.» این در حالی است که کاخ سفید هنوز اظهار نظری در باره رسیدن به نتیجه مورد نظر در پایان ضرب‌الاجل نکرده است.
خبر گزاری فارس نیز نوشته: «دیپلمات‌های اروپایی مدعی هستند مذاکرات هسته‌ای بین ایران و گروه ۱+۵ ممکن است برای ۲۴ تا ۴۸ ساعت دیگر تمدید شود.»

«امام راحل» و «نه» به جمهوری اسلامی

«امام راحل» و «نه» به جمهوری اسلامی

گزارشی از حضور کارزار «رفع ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاهها در ایران» در دیدار دوستانه تیم های ملی ایران و سوئد در استکهلم + عکس

گزارشی از حضور کارزار «رفع ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاهها در ایران» در دیدار دوستانه تیم های ملی ایران و سوئد در استکهلم + عکس

کارزار «رفع ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاهها در ایران» : در حاشیه دیدار دوستانه تیم های ملی ایران و سوئد در ورزشگاه استکهلم که سه شنبه ۱۱ فروردین برای با ۳۱ مارس برگزار شد، صدای حق طلبانه زنان ایران که حق ورود به ورزشگاهها را ندارند توانست توجه رسانه های سوئدی و بین المللی را جلب کند.  دهها رسانه نوشتاری، گفتاری و تصویری  این کشور اسکاندیناوی اشاره به ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاهها در جمهوری اسلامی کردند و برخی نیز با فعالان  این کارزار و هماهنگ کننده آن دریا صفائی گفتگو کردند.

در خارج از ورزشگاه استکهلم کم نبودند زنان و مردان سوئدی که با بتن کردن جلیقه ای که از سوی کارزار با نوشته  « بگذارید زنان ایرانی به استادیوم ها وارد شوند» همبستگی خود را با زنان ایران و حق مسلم آنها مبنی بر ورود آزادانه به ورزشگاهها  ابراز کردند.

دریا صفائی، هماهنگ کننده و سخنگوی این کارزار، حضور در این دیدار دوستانه را بسیار مثبت ارزیابی می کند و می افزاید «حمایت فعال بسیاری از ایرانیانی که برای این دیدار به استادیوم آمده بودند باعث دلگرمی است ولی آنچه تعجب برانگیخت حمایت سوئدی ها بود». دریا صفائی و همکاران و حامیان کارزار توانستند چندین هزار جلیقه قبل ار آغاز دیدار بین شرکت کنندگان پخش کنند و استقبال از این ابتکار در حدی بود که یکساعت قبل ار سوت آغازی داور دیگر جلیقه ای  برای پخش باقی نمانده بود.

در داخل استادیوم سرپوشیده استکهلم چندین بنر با نوشته « بگذارید زنان ایرانی به استادیوم ها وارد شوند» نصب شده بود که مورد توجه بازیکنان و رسانه های تصویری حاضر قرار گرفت.

دریا صفائی می افزاید: «این کارزار که با نامه سرگشاده ای به سپ بلاتر،رئیس فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) آغاز شد، نامه ای که توانست توجه این نهاد را به تبعیض جنسیتی در جمهوری اسلامی جلب کند، تا زمانی که ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاهها در ایران لغو نشود ادامه خواهد یافت. این کارزار صدای زنان ایران را در هر دیدار ورزشی که تیم های ایرانی در آن حضور داشته باشند به گوش جهانیان خواهد رساند».