Saturday, June 19, 2010

رهبر بعدی چگونه تعیین خواهد شد؟

راديو فردا ، مجید محمدی (جامعه‌شناس) : سال‌هاست که گمانه‌زنی در باب رهبری بعدی پس از خامنه‌ای آغاز شده است. او اکنون در سن ۷۱ سالگی است و بنا به برخی منابع از چند بیماری مثل سرطان پروستات نیز رنج برده یا می‌برد. تا کنون چندین گزینه در میان معتمدان خامنه‌ای در افواه عمومی و رسانه‌ها چه با نگرش مثبت و چه با نگرش منفی و چه صرفاً حدس و گمان مطرح شده‌اند: محمود هاشمی شاهرودی، صادق لاریجانی و مجتبی خامنه‌ای.

برخی مخالفان هاشمی رفسنجانی نیز او را متهم به پروراندن سودای رهبری کرده‌اند و از همین جهت در کار حذف وی از هیئت حاکمه‌اند. شعارهای معترضان علیه مجتبی خامنه‌ای و نقش وی در سرکوب‌ها در تظاهرات پس از انتخابات در کنار تلاش وی برای کسب درجه اجتهاد و تشکیل جلسات درس در قم و نقش وی در بسته شدن دفاتر منتظری و صانعی حکایت از نامزدی محتمل وی از سوی بیت خامنه‌ای برای رهبری آینده دارد.

نام بردن میرحسین موسوی از سیدحسن خمینی در مصاحبه مطبوعاتی به همراه کروبی نیز حاکی از امید باورمندان به خمینی به وی برای رهبری آینده است: «حاج سید حسن آقا را مردم می‌شناختند، به عنوان چهره‌ای مغموم، مظلوم و آگاه در کنار مردم. ولی این اتفاقات باعث شد که مردم بیشتر ایشان را بشناسند. ایشان فردآگاهی است، در حوزه‌ها ریشه دارد و جزو مجتهدین هست، و شخص برجسته‌ای است و می‌تواند امیدی برای مردم ما در کنار روحانیت باشد.» (امروز، ۲۱ خرداد ۱۳۸۹)

اظهار نگرانی روحانیون پر آوازه مثل مظاهری، محمدجواد فاضل لنکرانی، راستی کاشانی، وحید خراسانی، جوادی آملی، و محمدی گیلانی (که کمتر در مورد رویدادهای جاری اظهار نظر می‌کنند) از برخورد با سیدحسن خمینی در ۱۴ خرداد ۱۳۸۹ می‌تواند نگرانی از تحولات سیاسی موجود و به طور نمونه پیشبرد پروژه نامزدی کسی مثل مجتبی خامنه‌ای برای رهبری آینده توسط نیروهای نظامی و امنیتی باشد.

اما مهم‌تر از گمانه‌زنی یا پیش‌بینی در مورد رهبری آینده و تلاش برای به دست گرفتن آن، که کاری است بسیار دشوار، نکته مهم آن است که فرایند انتخاب رهبر پس از فوت خامنه‌ای، اگر رژیم تا آنجا دوام بیاورد، با فرض رژیم موجود ولایت فقیه چگونه خواهد بود و چه افراد، گروه‌ها یا نهادهایی در این انتخاب مؤثر خواهند بود. توجه به نحوه انتخاب بسیار پر اهمیت‌تر از آن است که چه کسی به عنوان رهبر آینده انتخاب خواهد شد.

تعامل ساختار‌های حقوقی و حقیقی

دو واقعیت در برابر ماست: چگونگی گذار از خمینی به خامنه‌ای و ویژگی‌ها و کارکردهای مجلس خبرگان رهبری با ۸۶ عضو که مستقیماً متأثر از چگونگی شکل‌گیری آن است. در گذار از خمینی به خامنه‌ای این مجلس خبرگان بود که به خامنه‌ای رأی داد اما گروه اداره کننده کشور در آن دوره یعنی علی‌اکبر هاشمی رفسنجانی، علی خامنه‌ای و سید احمد خمینی که دستگاه‌های اطلاعاتی و نظامی و مجلس و دولت را در اختیار داشتند در تأثیرگذاری بر رأی خبرگان بی‌تأثیر نبودند.

جملات هاشمی رفسنجانی و ذکر خاطره غیرمستقیم او از خمینی مبنی بر اینکه خامنه‌ای گزینه‌ای مناسب برای رهبری است بدون عقبه واقعی و عِدّه و عُدّه گروه اداره کننده کشور در دوران بیماری خمینی در حد کلام باقی می‌ماند و در عالم واقع تأثیری نمی‌گذاشت.

بدین ترتیب در انتخاب رهبری دو ساختار حقوقی و رژیم واقعی قدرت در تعامل با یکدیگر قرار گرفتند و یکی از عوامل قدرتمند را علی‌رغم فقدان برخی از مشخصات ذکر شده در قانون (شرط مرجعیت) به رهبری رساندند.

تهدید و ترغیب

اکنون باید دید در زمان فوت خامنه‌ای چه کسانی مراکز قوه قاهره یعنی دستگاه‌های انتظامی، نظامی و امنیتی در ایران را در اختیار خواهند داشت و در آن زمان کدام جناح درون حکومتی بر جامعه حاکم خواهد بود. همین افراد با تکیه بر قدرت عریان و تهدید و ارعاب می‌توانند هر نامی را که بخواهند از مجلس خبرگان موجود بیرون بیاورند.

کافی است شب قبل از برگزاری جلسه خبرگان که زمان آن نیز پیش از به خاکسپاری رهبر فعلی توسط نیروهای امنیتی و نظامی به هیئت رئیسه القا خواهد شد یا در اندرکنش هیئت رئیسه و نهادهای قدرتمند نظامی و امنیتی تعیین خواهد شد تلفن‌هایی به اعضای مجلس خبرگان انجام گرفته و با تهدید و تطمیع آنها به رأی دادن به فرد معینی ترغیب شوند یا از رأی دادن به فرد دیگری بازداشته شوند.

همان طور که منقدان رهبر فعلی با تهدید و تطمیع ساکت نگاه داشته می‌شوند با مخالفان رهبر مورد نظر آینده نیز چنین برخوردهایی صورت خواهد گرفت. نیروهای لباس شخصی در رفع تردید اعضای دو دل مجلس خبرگان در مورد نامزد پیشنهاد شده به آنان یا اعضای مخالف با نامزد پیشنهادی می‌توانند مؤثر واقع شوند. در این میان ممکن است حتی برخی قربانی شوند.

مجلس خبرگانِ مطیع بیت

مجلس خبرگان رهبری در دوران رهبری خامنه‌ای دچار تحولی جدی شده‌ است. جمع خبرگان فعلی بر اساس نظارت استصوابی شورای نگهبانی انتخاب شده‌اند که اغلب اعضای آن وفاداران خاص درگاه خامنه‌ای بوده‌اند. اعضای خبرگان فعلی با برخی استثنائات معدود، جمعی افراد مطیع و با آستانه‌ی تهدید پذیری بسیار بالا هستند به طوری که با یک تماس یک عنصر امنیتی با رتبه بالا، شب پیش از انتخاب رهبر به همان کسی رأی خواهند داد که به آنها دیکته شده است.

این کارها در زمان خمینی بالاخص در برابر روحانیت باورمند به رژیم که هنوز دارای مرتبه اجتماعی و پشتیبانی مردمی بود کمی دور از ذهن به نظر می‌آمد اما روحانیونی که اکنون با ساز قدرت به حرکت در می‌آیند و قدرت دستگاه رهبری به آنها رتبه و مقام بخشیده، و حتی خطبه نماز جمعه آنها از تهران ارسال می‌شود، استقلالی در برابر نهادهای قوه‌ی قهریه ندارند.

همچنین عرف و ادبیات سیاسی دوران خامنه‌ای تصور چنین تلفن‌ها و چنان تهدیدهایی را بسیار محتمل می‌سازد. کار عمده بیت رهبری همین گونه تلفن‌هاست.

ولیّ منتخب نظامیان و امنیتی‌ها

تحولات دهه ۱۳۸۰ و بالاخص قدرت یافتن نظامیان و نیروهای امنیتی در این دوره و بالاخص انتخابات ریاست جمهوری دهم و تحولات مابعد آن بیانگر آنند که رهبر بعدی توسط نیروهای امنیتی و نظامی (سپاه) از میان افرادی که منافع این نیروها را تضمین کنند برگزیده خواهد شد و خبرگان در واقع منویات نظامیان را صورت قانونی خواهند بخشید.

به همان ترتیب که نامه اکثریت این مجلس در حمایت از رهبری توسط شیخ محمد یزدی و در واقع علیه رفسنجانی جمع‌آوری شد (گذاشتن افراد در برابر عمل انجام شده و عدم امکان تکذیب در برابر گروهی که با داغ و درفش به سراغ مخالفان خود می‌روند و تهدید می‌کنند که سر آنها را به سقف خواهند چسباند) نام مورد نظر هسته اصلی قدرت حاکم پس از فوت خامنه‌ای از مجلس خبرگان بیرون خواهد آمد.

رهبر آینده، امروز در کار سرکوب است

همان طور که رهبر بعد از خمینی از میان گروه حاکم در سال‌های بیماری خمینی بیرون آمد رهبر بعدی نیز از میان نیروهایی که اکنون نقشی تعیین‌کننده در تحولات دارند بیرون خواهد آمد. به همین لحاظ شانس کسی مثل هاشمی شاهرودی برای رهبری آینده اندک است چون او در تیم عملیاتی خامنه‌ای برای اداره کشور و سرکوب مخالفت‌ها دیگر نقش کلیدی ندارد.

به همین لحاظ است که فعالان و تحلیلگران سیاسی در مورد رهبری آینده به گمانه‌زنی درباره مجتبی خامنه‌ای یا صادق لاریجانی می‌پردازند چون این افراد از اداره‌کنندگان تیم‌های عملیات نظامی امنیتی و قضایی سرکوب‌ها و کنترل سیاسی و اجتماعی هستند.

دقیقا به همین لحاظ شانس کسی مثل هاشمی رفسنجانی علی‌رغم ریاست وی بر مجلس خبرگان پایین است چون او اصولاً با این تیم عملیاتی سر سازگاری ندارد (درست مثل منتظری در دوران خمینی) و عناصر نظامی و امنیتی نزدیک به وی همه از مقامات تصمیم‌گیر کنار گذاشته شده‌اند.

کسانی که امروز با چنگ و دندان حکومت را در جمع محدود خود نگاه داشته‌اند آن را به حاشیه‌نشینان یا مخالفان خود نخواهند سپرد. برخورد با سیدحسن خمینی در روز ۱۴ خرداد ۱۳۸۹ بخشی از همین کنار زدن‌هاست.

نقش کاریکاتوری مردم

رژیمی که با اتکا به اسلحه و زور حتی حضور میلیونی مردم در خیابان را به هیچ می‌گیرد و آن را کاریکاتوری می‌خواند طبعا به قوانین و مقررات و روال‌های قانونی تن در نمی‌دهد بلکه برای هدایت و جهت‌دهی یا نقض روال‌های قانونی برنامه‌ریزی می‌کند و با اعمال زور آنها را به جهاتی که می‌خواهد هدایت می‌کند.

خامنه‌ای در مراسم تنفیذ دور دوم ریاست جمهوری احمدی‌نژاد به صراحت حضور میلیونی مردم در خیابان در اعتراض به حکومت را در برابر قوای قهریه به هیچ می‌گیرد: «دشمنان در اين خيال نباشند که با تقليد مغلوط از حضور عظيم مردم در انقلاب پرشکوه ۱۳۵۷ و در يک کاريکاتور از آن حرکت عظيم، می‌توانند به نظام اسلامی ضربه بزند چرا که اين نظام مقتدر و ريشه‌دار با اين کارها شکست نخواهد خورد.» (ایلنا، ۱۲ مرداد ۱۳۸۸)

تنها با اتکا به قدرت قوای قهریه و داغ و درفش است که حرکت میلیونی مخالفان به کاریکاتور تبدیل می‌شود. با همین نگاه نقش مردم در تعیین رهبر بعدی نزدیک به صفر است و اگر فردی غیر از عضوی از هیئت حاکمه مورد نظر گروه‌های دیگر باشد نماینده دشمن خواهد بود.

نیروهای امنیتی و نظامی باید با نوعی حکومت نظامی از هر گونه حرکت اعتراضی پس از همانند ماه‌های پس از انتخابات جلوگیری کنند. رهبر بعدی به همه نیروهایی که در یک سال گذشته اعتراضات را سرکوب کردند، نیاز دارد و به همین جهت اکنون باید در میان و همکار آنها یا رابط خامنه‌ای و آنها باشد.

عنصر مطیع

در تعیین رهبری در رژیمی که اصولاً حاکمیتی برای قانون وجود ندارد و نهادهای تضمین کننده حاکمیت قانون وجود خارجی ندارند طبعاً «رژیم واقعی قدرت» (او که داغ و درفش را در دست دارد) تعیین خواهد کرد که چگونه قدرت دست به دست شود.

در این حال گروهی که نهادهای امنیتی و نظامی را به دست دارند در انتخاب رهبر بعدی به گونه‌ای عمل می‌کنند که وی همواره وامدار آنها و کاملاً در چنگ و مطیع آنان باشد و در این جهت هیچ ریسکی را پذیرا نمی‌شوند.

بدون نهادهای سیاسی و رسانه‌های مستقل و به طور کلی مردمی فاقد قدرت سیاسی، نیروهای نظامی و امنیتی با چه انگیزه‌ای باید قدرت را به منتخبان مستقیم یا غیر مستقیم مردم در همین چارچوب حقوقی موجود نظام جمهوری اسلامی واگذار کنند؟

حرکت بزرگ ترین ناوگان جنگی به سمت خلیج فارس : 11 ناو آمریکایی و یک زیر دریایی اتمی اسرائیلی

عصر ايران : 12 ناو جنگی آمریکایی و اسرائیلی برای رسیدن به خلیج فارس از کانال سوئز عبور کردند.

به گزارش عصر ایران ، روزنامه القدس العربی چاپ لندن به نقل از منابع آگاه نوشت: 11 فروند شناور جنگی (ناو) آمریکا و یک یک زیردریایی اسرائیلی مجهز به موشک های هسته ای صبح دیروز جمعه کانال سوئز را به مقصد خلیج فارس ترک کرده اند.

عبور این ناوها، با حضور چشمگیر نظامیان مصری و برقراری وضعیت ویژه در کانال سوئز همراه بود.

پیش از این خبرهایی درباره حرکت زیردریایی اسرائیلی دولفین به طرف خلیج فارس منتشر شده بود.

شاهدان عینی و منابع آگاه گفته اند که ناوگان آمریکایی شامل چند ناو هواپیمابر و ناوهای حامل خودروها و تجهیزات زرهی از دریای مدیترانه و کانال سوئز به طرف دریای سرخ عبور کردند. مقصد این ناوگان نیز خلیج فارس اعلام شده است. منابع رسمی عبور شناور اسرائیلی را در میان ناوهای آمریکایی تایید نکرده اند.

شاهدان عینی و منابع آگاه گفته اند که این ناوگان آمریکایی، در طول چند سال گذشته ، "بزرگترین" بوده است.

در همین حال عبدالله السناوی سردبیر نشریه العربی الناصری گفت که مصری ها این بار دست بسته نخواهند ماند تا ببینند که دولت مصر آنها را در رسوایی دیگری یعنی هماهنگی با اسرائیل و آمریکا و باز کردن کانال سوئز برای تجاوز به ایران اسلامی دخالت می دهد.

رهبر اخوان المسلمین مصر نیز ضمن هشدار درباره حمله نظامی به ایران گفت: پذیرش چنین موضوعی از سوی جهان عرب و جهان اسلام غیرقابل قبول است و اگردولت ها در برابر اراده واشنگتن و تل آویو تسلیم شدند، ملت ها نباید ساکت باشند.

بدوی رئیس حزب الوفد نیز با محکومیت بروز هر گونه حمله نظامی علیه ایران گفت که ملت های کشورهای عربی و اسلامی مخالفت این حمله نظامی هستند .
وی همچنین ابراز نگرانی کرد که دولت های عربی و اسلامی در این باره به مانند همیشه تحت سیطره آمریکا قرار بگیرند.

در همین حال منابع آگاه در مصر اعلام کردند که این کشور درخواست اسرائیل برای جلوگیری از عبور کشتی های کمک رسان ایران از کانال سوئز را رد کرده است.

این کشتی های ایرانی قرار است کمک هایی را برای مردم غزه به این منطقه منتقل کنند.

حمايت قوه قضائيه از برخورد ناجا با بدحجابی و جريمه بدحجابها

قوه قضائیه در برخورد با بدحجابی حامی نیروی انتظامی است.
حجت‌الاسلام رئیسی گفت: قوه قضائیه از نیروی انتظامی در برخورد با مفاسد اجتماعی و بدحجابی حمایت می کند و تمامی دادستانها و دادسراهای سراسر کشور وظیفه پشتیبانی از این نیرو را بر اساس قانون بر عهده دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی صبح شنبه در نشست خبری در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر مبنی اینکه چرا برخی از دادستانهای کشور دستور جریمه زنان بدحجاب را صادر کرده‌اند گفت: عفاف و حجاب متن قانون است و جزو ضروریات دین اسلام بوده و در اجرای آن اعمال سلیقه و نظر اشخاص جایز نیست.

معاون اول قوه قضائیه گفت: توصیه می کنیم همه خانمها در جامعه متدین به دین اسلام باشند و افراد غیرمسلمان نیز براساس قانون کشور عمل کنند ضمن اینکه دستگاههای فرهنگی و فرهنگساز نیز باید تلاش کنند حجاب در سطح کشور نهادینه شود.

رئیسی تصریح کرد: اینکه برخی از دادستانها دستور دریافت جریمه از زنان بدحجاب را صادر کرده اند اگر برابر قانون باشد مانعی ندارد و حکم قاضی نیز درهر شرایطی لازم الاجرا است.

وی افزود: امروز اخلاق جامعه در گرو مبارزه با مفاسد اجتماعی است و نیروی انتظامی نیز نباید در برخورد با بدحجابان غفلت کند.

رئیسی همچنین در پاسخ به مهر در مورد موضع قوه قضائیه پیرامون الحاق سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به وزارت دادگستری گفت: این سازمان بر اساس قانون زیرمجموعه قوه قضائیه است و توصیه ما به مسئولان و سازمانهایی که تلاش می‌کنند این سازمان را زیرمجموعه وزارت دادگستری قرار بدهند این است که براساس قانون این الحاق خلاف است.

وی افزود: در سالهای گذشته چندین بار این موضوع مطرح شده ولی امیدواریم با حضور نمایندگانی از قوه قضائیه و وزارت دادگستری در کمیسیون قضائی مجلس این موضوع مورد بحث قرار گیرد، با این حال نظر قوه قضائیه این است که سازمان ثبت زیرمجموعه قوه قضائیه بماند.

دانشجویان سبز دانشگاه های شریف و امیر کبیر برآنند تا در روز یکشنبه 30 خرداد و به پاسداشت شهدای این روز، تجمع اعتراضی برگزار کنند.

دانشجویان سبز دانشگاه های شریف و امیر کبیر برآنند تا در روز یکشنبه 30 خرداد و به پاسداشت شهدای این روز، تجمع اعتراضی برگزار کنند.

به گزارش دانشجونیوز، دانشجویان دانشگاه امیرکبیر امروز اعلامیه ها و تراکت هایی در دعوت از دانشجویان و اساتید در سطح دانشگاه پخش کردند که در آن محل و ساعت برگزاری تجمع ذکر گردیده بود.

این دانشجویان محل تجمع خویش را مقابل دانشکده معدن و ساعت گردهم آیی اعتراضی را 12 ظهر اعلام کرده اند.

همچنین دانشجویان سبز دانشگاه شریف در اطلاعیه ای دانشجویان را به گردهم آیی اعتراضی در روز 30 خرداد ساعت 12 و در مقابل دانشکده کامپیوتر فراخوانده اند.

احتمال صدور حکم اعدام برای سه همجنسگرای ایرانی

رهانا: خبرها حاکی از احتمال حکم اعدام برای سه همجنسگرا و قتل یک دوجنسگرا در شهر ساری است.

به گزارش سازمان دگرباشان ایرانی (IRQR) رضا، ۲۳ ساله و علیرضا، ۲۸ ساله که با هم دوست بودند و در یک آپارتمان در شهر ساری زندگی می کردند، در تاریخ ۶ خرداد ۱۳۸۹ توسط نیروهای امنیتی به همراه مهمانانی که در منزل آن‌ها حضور داشتند، بازداشت می‌شوند.

همچنین کامپیوتر آنها به همراه چند مدارک شخصی دیگر نیز مصادره می شود. میهمانان بعد از گذشت چند روز آزاد می شوند. طبق اطلاعاتی که از طریق میهمانان به دست آمده است خانواده‌ی یکی از این دو شهروند ایرانی، از آن‌ها شکایت داشته‌اند.

پس از آن رضا و علیرضا به دادگاه انقلاب ساری واقع در بلوار ارتش منتقل می‌شوند و تا کنون خبر تایید شده‌ای از حکم آن‌ها به دست نیامده است اما خبرها حاکی از صدور حکم اعدام برای آن‌ها است.

همچنین در خردادماه ۱۳۸۹، حمید، چهل ساله، پس از تماس همسرش با پلیس، به دلیل ارتباط با یک پسر هفده ساله دستگیر می‌شود. حمید به تحمل ۷۴ ضربه شلاق محکوم می‌شود و خبرهایی نیز از صدور حکم اعدام او به دست آمده اما هیچ خبری از پسر هفده ساله در دسترس نیست.

بر اساس این گزارش، امیرحسین، ۲۳ ساله که دوستان‌اش او را دوجنسگرا معرفی می‌کردند در اواسط خرداد ماه ۱۳۸۹ توسط نیروهای بسیج دستگیر و به پایگاه مقاومت منتقل شد و در اثر ضرب و شتم زیاد در همان مکان جان باخت.

امروز سالگرد تهدید معترضین در سخنرانی خامنه ای در نماز جمعه 29 خرداد است

راديو فردا : امروز اولین سالگرد سخنرانی آیت لله خامنه ای در نماز جمعه 29 خرداد است. در آن سخنرانی، چهار روز پس از راهپیمایی بزرگ 25 خرداد و ادامه اعتراض ها ، آیت الله خامنه ای میر حسین موسوی، مهدی کروبی و چهره های دیگر اصلاح طلب را به زیر پا گذاشتن قانون بخاطر نپذیرفتن نتیجه ی انتخابات متهم کرد و گفت که «زیر بار بدعت های غیر قانونی » نمی رود. آیت الله خامنه ای همچنین تهدید کرد که مسئولیت هر نوع خونریزی با اصلاح طلبان خواهد بود. او در عین حال با نام بردن از اکبر هاشمی رفسنجانی، که در مناظره های تلویزیونی بشدت مورد حمله محمود احمدی نژاد قرار گرفته بود، به نحوی از او دلجویی کرد. برغم سخنان آیت الله خامنه ای، اعتراض ها ادامه یافت و روز بعد در راهپیمایی مسالمت امیز سی ام خرداد، ندا آقا سلطان با شلیگ گلوله به قتل رسید. انتشار فیلم نحوه کشته شدن ندا آقا سلطان، او را به سمبل جنبش اصلاح طلبی ایران تبدیل کرد.

فيلتر شدن وبسايتهاي Rapishare و Hotfile

پس از فيلتر شدن وبسايت Hotfile در هفته گذشته، وبسايت مشهور Rapidshare نيز از ديروز در ايران فيلتر شد. اين دو وبسايت از جمله مشهورترين وبسايتهاي اشتراك فايلهاي گوناگون از جمله نرم افزار، فيلم و موسيقي در دنيا هستند و البته كسي از آنها براي مقاصد سياسي استفاده نمي كند با توجه به ديدگاه سران حكومت جمهوري اسلامي به اينترنت و ارتباطات كنوني در دنيا، قطع كامل اينترنت در آينده اي نه چندان دور، بعيد نمي باشد.
قابل ذکر است هفته پيش
Wordprss نيز که پذيرای هزاران وبلاگ ايرانی است فیلتر شد.

نظرات خوانندگان
نوشته شده در تاريخ بيست و نهم خرداد ۱۳۸۹ برابر با نوزدهم ژوئن ۲۰۱۰ ، 08:50:05 توسط bahman
اين بدبختها از بازيهاي انلاين هم وحشت دارن٠ همين ديروز بازي erepublik.com رو چون جونها اونجا جمع شده بودن و تمرين دموكراسي و مديريت ميكردن فيلتر كردن. كلا از دور هم جمع شدن مردم و مخصوصا جوانها وحشت دارن.

نوشته شده در تاريخ بيست و نهم خرداد ۱۳۸۹ برابر با نوزدهم ژوئن ۲۰۱۰ ، 08:05:52 توسط يوسف
فيلتر كنندگان بدانند هر دري را كه ببندند، ده ها در ديگر را باز مي كنيم! بنابراين بهتر است خودشان را سبك نكنند!

حذف انتقادهای جنتی از احمدی نژاد در رسانه‌های حامی دولت

کلمه: برخی سایت های حامی دولت از انتشار سخنان آیت الله جنتی، رئیس شورای نگهبان، در انتقاد از موضع محمود احمدی نژاد در باره حجاب خودداری کردند.

به گزارش خبرآنلاین این رسانه ها در بازتاب سخنان امام جمعه موقت تهران تنها به انتشار موضع مدافعانه وی از رئیس دولت دهم در پرونده هسته ای که تازه هم به نظر نمی رسید پرداختند.

رسانه های مزبور هیچ اشاره ای به سخنان آیت الله جنتی که انجام کار فرهنگی صرف و جلوگیری از اقدام نیروی انتظامی برای مقابله با بدحجابی راناکافی خوانده بود منتشر نکردند. رئیس شورای نگهبان چندی پیش هم در پاسخ نامه رئیس دولت دهم که مصوبات مجلس را غیرقانونی خوانده بود، گفت این که انتقاد به آقای احمدی نژاد و دولتش نمی شود به معنای این نیست که انتقادی نیست، بلکه مصلحت بوده برخی نقدها بیان نشود.

هفته گذشته آقای احمدی نژاد در مصاحبه تلویزیونی اعلام کرد که دولت با برخوردهایی که در خیابان ها می شود مخالف است و تلاش خود را برای کنترل آن می کند. این سخنان واکنش بسیاری از مدافعان او و محافظه کاران را برانگیخت تا جایی که برخی گفتند رئیس دولت نهم کاملا با رویه نیروی انتظامی هماهنگ است و رفتار همیشگی اش در این رابطه با چیزهایی که در تلویزیون و برای مردم می گوید، همخوانی ندارد.

گاف روزنامه دولت در انتشار عکسی از حوادث بعد از انتخابات + عکس


پارلمان‌نیوز: روزنامه ایران ویژه نامه ای به مناسبت سالگرد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و بررسی آنچه در عرصه سیاسی ایران 88 گذشت در224 صفحه و با عنوان "رمزعبور3" منتشر کرده است. گذشته از مطالب و نوشته های بسیار جالب و هرچند تکراری، شاهکاری نیز دارد.

به گزارش روزنامه مردمسالاری، در صفحه 220 عکس مشهوری از تقابل پلیس ضد شورش و مردم هندوراس را با این توضیح منتشر کرده است: «حمله اغتشاشگران به نیروهای انتظامی» در حالیکه این عکس آسوشیتد پرس مربوط به روز دوشنبه 8 تیر سال گذشته(88) و درگیری طرفداران مانوئل زلایا و پلیس ضد شورش هندوراس است.

اما چرا روزنامه ایران متعلق به دولت در حالی که ادعای رعایت صداقت و بیطرفی در نقل اخبار را دارد از میان هزاران عکس مربوط به حوادث انتخابات هیچ عکسی را برای نمایش مظلومیت نیروی انتظامی مناسب ندانسته و تصویری از یک کشور خارجی را منتشر می کند جای شگفتی دارد.

نظرات خوانندگان
نوشته شده در تاريخ بيست و نهم خرداد ۱۳۸۹ برابر با نوزدهم ژوئن ۲۰۱۰ ، 06:15:57 توسط MajidA
جای شگفتی نداره، همه کارشون الکی و عرضه و حوصلهٔ دروغ گویی و پروپاگاندا رو هم دیگه ندران اون چوبی که ملت به ماتحت اینا داره فرو می‌کنه هروز بالاتر میره و نتیجه‌اش آشکارتر می‌شه.

نوشته شده در تاريخ بيست و نهم خرداد ۱۳۸۹ برابر با نوزدهم ژوئن ۲۰۱۰ ، 05:49:42 توسط xxx
اين عكس وبسياري ازصحنه هاي درگيريها سال گذشته نشان ازترديد وخودداري بخش عمده اي ازنيروهاييكه رژيم براي سركوب بخيابانها گسيل داشته حكايت ميكند كه ببيش از نقش سياهي لشگر اقدام نمينمودند. چنانچه رژيم از بيم عدم مقابله جدي نيروهايش بامردم مجبور بآوردن نيرو از لبنان و سوريه و حماس و بسيجي ها ونمايندگان مجلسش ومعدود سرداران وابسته ببيت رهبري وفرزندان آنها بخيابانهاي تهران شد.انتشار اين عكس نه يك گاف بلكه دقيقا بمنظور نمايشي ازاين واقعيتست وقتيكه مردم بطورجدي وپيگيراقدام كنند آن نيروهاي مسلح مردد وبريده ازنظام رادركنار خودبياري وهمراهي خواهند داشت.هموطن: همه شواهد مرگ رژيم را فرياد ميزند فقط چندروزشب درخيابان ماندن تتمه نيرويش را مستهلك و پيروزي را بآغوش ما بازميگرداند وپاياني براين كابوس دهشتناك ميگذارد.نيروهاي مسلح همچون معلمان وكارگران وكاركنان دولت ازوضع خود شديدا ناراضي وبراي سرنگوني رژيم ثانيه شماري ميكنند منتهي تابلو هستند ونميتواننددر" صف " اول مبارزه قرارگيرند ولي پشتيبان تمام مبارزات ضدرژيم هستند.چون بزن وبچه وخانواده محروم ميانديشند كه وضعشان هرروز ازبيكفايتي رژيم بدترميشود.

نوشته شده در تاريخ بيست و نهم خرداد ۱۳۸۹ برابر با نوزدهم ژوئن ۲۰۱۰ ، 04:47:18 توسط فرياد
اتفاقان اين عكس بر اراده مبارزاتى ملت الخصوص جوانان ايران خواهد افزود

نوشته شده در تاريخ بيست و نهم خرداد ۱۳۸۹ برابر با نوزدهم ژوئن ۲۰۱۰ ، 03:49:30 توسط جاوید
لعنت بر بسیجیان خائن واقعا که جهنم جایگاه شماست. ولی پیش از تشریف بردن به جهنم ملت سزای اعمال ننگینتان را خواهد داد.