Tuesday, December 4, 2012

«بازجویی» از علی کفاشيان در زندان اوين رادیو فردا : علی کفاشيان، رييس فدراسيون فوتبال ايران، که از دادسرای کارکنان دولت راهی زندان اوين شده بود، بعد از ظهر روز دوشنبه از اوين خارج شد و ضمن مصاحبه با اغلب سايت های داخلی، خبر بازداشت خود را تکذيب کرد. او که هفته گذشته جايزه عنوان برترين فدراسيون آسيا را در مالزی دريافت کرد، گفته است که به مجتمع قضايی اوين در زندان اوين رفته بود تا به عنوان مطلع و برای شفاف سازی در دادگاه حاضر شود. کفاشيان طبق گفته خودش پاسخگوی سوالاتی در رابطه با شهاب دادگرنژاد مشاور زندانی اش در فدراسيون بود و تاکيد کرده که با ارائه اسناد و مدارک، «رفع شبهه» کرده است. درباره طولانی بودن زمان حضور کفاشيان در زندان اوين، او به زمان آغاز جلسه از ساعت ۹ صبح و ادامه آن تا ساعت ۱۷ اشاره کرده است؛ جلسه ای که به گفته کفاشيان ممکن است در آينده نيز تکرار شود. بخش فارسی سايت گل با درج خبر «بازداشت مدير بلند پايه فوتبال» بدون نام بردن از کفاشيان، به انعکاس اين ماجرا پرداخت اما اين خبر ساعتی بعد از روی خروجی اين سايت برداشته شد. کفاشيان درباره اينکه آيا پيرامون بحث بازنشسته بودن او نيز سئوال شده است، گفت: سئوال های زيادی از من پرسيده شد که يکی از سئوال ها نيز همين مسئله بود. آغاز ماجرای اخير کفاشيان در پی بازداشت مشاور او شهاب دادگرنژاد رقم خورد. سپس اتومبيل بنز S۵۰۰ دادگرنژاد که پيش از همراهی با کفاشيان فقط يک خودروی معمولی داشت نيز توقيف شد. با درج خبر کشف رقم ميلياردی در حساب بانکی او در رسانه ها و بزرگ تر شدن ابعاد ماجرا، علی کفاشيان نيز به زندان اوين فراخوانده شد. دادگرنژاد از فرنگی کاران جوان خوزستانی بود که در صحنه کشتی ايران حضور داشت اما هرگز موفق به عضويت در تيم ملی کشتی فرنگی نشد. مدتی بعد و با کناره گيری از دنيای کشتی، کنار کفاشيان ديده شد. طی چهار سال اخير پرسش ها و انتقادات فراوانی درباره چگونگی شکل گيری رابطه رييس فدراسيون فوتبال ايران با شهاب دادگرنژاد در رسانه ها منتشر شده است. در ماجرای فروش امتياز باشگاه سرخپوشان دلوار افزار، مدير اين تيم به رسانه ها گفت: «دادگرنژاد از طرف کفاشيان به ما گفت امتياز تيم را به شخصی به نام ابوالحسن غلامی (نفت و گاز گچساران) واگذار کنيم. ما هم به احترام رييس فدراسيون امتياز تيم را به آقای غلامی واگذار کرديم.» حالا با گشوده شدن پای کفاشيان به اين پرونده، سايت خبری «بازتاب» در پيش بينی ادامه ماجرا نوشته است: «انتظار می رود کفاشيان حداکثر تا زمان برگزاری مجمع عمومی فدراسيون فوتبال، استعفای خود را تقديم اعضای مجمع کند و او در فدراسيون فوتبال در حال بررسی ساز و کار استعفای آبرومندانه است.» کفاشيان در اظهارات قبلی خود اعلام کرده بود با دادگرنژاد ۹ ماه است قطع همکاری کرده ولی حالا می گويد که به خاطر دادگرنژاد به دادسرای اوين فراخوانده شده. گرچه تاکيد می کند که دليل اين دعوت، «کارهايی بود که به قبل از قطع همکاری ما باز می گردد.» رييس فدراسيون فوتبال در خصوص اينکه ممکن است شب به اوين برگردد گفت: «فعلاً که چنين درخواستی از من نداشته اند اما اگر تشخيص دهند و هر زمانی که بخواهند پاسخگو خواهم بود.»

«بازجویی» از علی کفاشيان در زندان اوين
رادیو فردا  : علی کفاشيان، رييس فدراسيون فوتبال ايران، که از دادسرای کارکنان دولت راهی زندان اوين شده بود، بعد از ظهر روز دوشنبه از اوين خارج شد و ضمن مصاحبه با اغلب سايت های داخلی، خبر بازداشت خود را تکذيب کرد.

او که هفته گذشته جايزه عنوان برترين فدراسيون آسيا را در مالزی دريافت کرد، گفته است که به مجتمع قضايی اوين در زندان اوين رفته بود تا به عنوان مطلع و برای شفاف سازی در دادگاه حاضر شود.

کفاشيان طبق گفته خودش پاسخگوی سوالاتی در رابطه با شهاب دادگرنژاد مشاور زندانی اش در فدراسيون بود و تاکيد کرده که با ارائه اسناد و مدارک، «رفع شبهه» کرده است.

درباره طولانی بودن زمان حضور کفاشيان در زندان اوين، او به زمان آغاز جلسه از ساعت ۹ صبح و ادامه آن تا ساعت ۱۷ اشاره کرده است؛ جلسه ای که به گفته کفاشيان ممکن است در آينده نيز تکرار شود.

بخش فارسی سايت گل با درج خبر «بازداشت مدير بلند پايه فوتبال» بدون نام بردن از کفاشيان، به انعکاس اين ماجرا پرداخت اما اين خبر ساعتی بعد از روی خروجی اين سايت برداشته شد.

کفاشيان درباره اينکه آيا پيرامون بحث بازنشسته بودن او نيز سئوال شده است، گفت: سئوال های زيادی از من پرسيده شد که يکی از سئوال ها نيز همين مسئله بود.

آغاز ماجرای اخير کفاشيان در پی بازداشت مشاور او شهاب دادگرنژاد رقم خورد. سپس اتومبيل بنز S۵۰۰ دادگرنژاد که پيش از همراهی با کفاشيان فقط يک خودروی معمولی داشت نيز توقيف شد. با درج خبر کشف رقم ميلياردی در حساب بانکی او در رسانه ها و بزرگ تر شدن ابعاد ماجرا، علی کفاشيان نيز به زندان اوين فراخوانده شد.

دادگرنژاد از فرنگی کاران جوان خوزستانی بود که در صحنه کشتی ايران حضور داشت اما هرگز موفق به عضويت در تيم ملی کشتی فرنگی نشد. مدتی بعد و با کناره گيری از دنيای کشتی، کنار کفاشيان ديده شد. طی چهار سال اخير پرسش ها و انتقادات فراوانی درباره چگونگی شکل گيری رابطه رييس فدراسيون فوتبال ايران با شهاب دادگرنژاد در رسانه ها منتشر شده است.

در ماجرای فروش امتياز باشگاه سرخپوشان دلوار افزار، مدير اين تيم به رسانه ها گفت: «دادگرنژاد از طرف کفاشيان به ما گفت امتياز تيم را به شخصی به نام ابوالحسن غلامی (نفت و گاز گچساران) واگذار کنيم. ما هم به احترام رييس فدراسيون امتياز تيم را به آقای غلامی واگذار کرديم.»

حالا با گشوده شدن پای کفاشيان به اين پرونده، سايت خبری «بازتاب» در پيش بينی ادامه ماجرا نوشته است: «انتظار می رود کفاشيان حداکثر تا زمان برگزاری مجمع عمومی فدراسيون فوتبال، استعفای خود را تقديم اعضای مجمع کند و او در فدراسيون فوتبال در حال بررسی ساز و کار استعفای آبرومندانه است.»

کفاشيان در اظهارات قبلی خود اعلام کرده بود با دادگرنژاد ۹ ماه است قطع همکاری کرده ولی حالا می گويد که به خاطر دادگرنژاد به دادسرای اوين فراخوانده شده. گرچه تاکيد می کند که دليل اين دعوت، «کارهايی بود که به قبل از قطع همکاری ما باز می گردد.»

رييس فدراسيون فوتبال در خصوص اينکه ممکن است شب به اوين برگردد گفت: «فعلاً که چنين درخواستی از من نداشته اند اما اگر تشخيص دهند و هر زمانی که بخواهند پاسخگو خواهم بود.»

درگیری پلیس با معترضان در برابر کاخ ریاست جمهوری مصر/ مرسی وادار به «ترک کاخ ریاست جمهوری» شد بی بی سی : مأموران امنیتی مصر به سوی معترضانی که در برابر کاخ ریاست جمهوری تجمع کرده بودند، گاز اشک آور شلیک کرده اند. گزارش‌ها حاکی از آن است که محمد مرسی، رئیس‌جمهوری مصر کاخ ریاست جمهوری را ترک کرده است. دهها هزار مصری امروز در اعتراض به محمد مرسی، رئیس‌جمهوری اسلامگرای این کشور در برابر کاخ ریاست جمهوری در قاهره تجمع کردند. گزارش شده که تجمع بزرگ‌تری در شهر اسکندریه، علیه رئیس‌جمهور برگزار شده است آنها در اعتراض به فرمان اخیر آقای مرسی مبنی بر افزایش اختیارات رئیس جمهور و همچنین پیش نویس جدید قانون اساسی که قرار است به همه پرسی گذاشته شود، تجمع کرده‌اند و گزارش شده که گروهی از آنها، از حصارهای پلیس عبور کرده‌اند. معترضان می‌گویند رئیس‌جمهوری مصر خواهان آن است که قانون اساسی جدید این کشور با شتاب هر چه بیشتر مورد تائید قرار گیرد. آنها می گویند که قانون اساسی جدید، حقوق اقلیت‌ها و زنان این کشور را به حد کافی رعایت نکرده و از آنها مراقبت نمی‌کند. در متن جدید قانون اساسی، علاوه بر جایگاه قوانین اسلامی، مرکز اسلامی الازهر مصر به عنوان مرجع مشاوره درباره "مسائل مرتبط با اسلام" تعیین شده است. همچنین در این قانون آزادی مذهب به ادیان اسلام، مسیحیت و یهودیت محدود شده است. هواداران آقای مرسی، روز شنبه در تجمعی، حمایت خود را از او و قانون اساسی جدید نشان دادند. قرار است همه پرسی قانون اساسی جدید ۱۵ دسامبر برگزار شود. معترضان، محمد مرسی و اخوان المسلمین را به خیانت به انقلاب سال پیش متهم می‌کنند. آقای مرسی در واکنش به اعتراض‌ها در افزایش اختیاراتش و برای کاستن از خشم عمومی و آرام کردن اوضاع گفت که اختیارات جدید او برای مدتی کوتاه و محدود خواهد بود. اما تظاهرکنندگان خواهان لغو فرمان صادر شده هستند و می‌گویند که این حکم گامی در راستای تمرکز قدرت و ظهور مجدد دیکتاتوری در مصر است.

درگیری پلیس با معترضان در برابر کاخ ریاست جمهوری مصر/ مرسی وادار به «ترک کاخ ریاست جمهوری» شد

بی بی سی : مأموران امنیتی مصر به سوی معترضانی که در برابر کاخ ریاست جمهوری تجمع کرده بودند، گاز اشک آور شلیک کرده اند.
گزارش‌ها حاکی از آن است که محمد مرسی، رئیس‌جمهوری مصر کاخ ریاست جمهوری را ترک کرده است.
دهها هزار مصری امروز در اعتراض به محمد مرسی، رئیس‌جمهوری اسلامگرای این کشور در برابر کاخ ریاست جمهوری در قاهره تجمع کردند.
گزارش شده که تجمع بزرگ‌تری در شهر اسکندریه، علیه رئیس‌جمهور برگزار شده است
آنها در اعتراض به فرمان اخیر آقای مرسی مبنی بر افزایش اختیارات رئیس جمهور و همچنین پیش نویس جدید قانون اساسی که قرار است به همه پرسی گذاشته شود، تجمع کرده‌اند و گزارش شده که گروهی از آنها، از حصارهای پلیس عبور کرده‌اند.
معترضان می‌گویند رئیس‌جمهوری مصر خواهان آن است که قانون اساسی جدید این کشور با شتاب هر چه بیشتر مورد تائید قرار گیرد.
آنها می گویند که قانون اساسی جدید، حقوق اقلیت‌ها و زنان این کشور را به حد کافی رعایت نکرده و از آنها مراقبت نمی‌کند.
در متن جدید قانون اساسی، علاوه بر جایگاه قوانین اسلامی، مرکز اسلامی الازهر مصر به عنوان مرجع مشاوره درباره "مسائل مرتبط با اسلام" تعیین شده است.
همچنین در این قانون آزادی مذهب به ادیان اسلام، مسیحیت و یهودیت محدود شده است.
هواداران آقای مرسی، روز شنبه در تجمعی، حمایت خود را از او و قانون اساسی جدید نشان دادند.
قرار است همه پرسی قانون اساسی جدید ۱۵ دسامبر برگزار شود.
معترضان، محمد مرسی و اخوان المسلمین را به خیانت به انقلاب سال پیش متهم می‌کنند.
آقای مرسی در واکنش به اعتراض‌ها در افزایش اختیاراتش و برای کاستن از خشم عمومی و آرام کردن اوضاع گفت که اختیارات جدید او برای مدتی کوتاه و محدود خواهد بود.
اما تظاهرکنندگان خواهان لغو فرمان صادر شده هستند و می‌گویند که این حکم گامی در راستای تمرکز قدرت و ظهور مجدد دیکتاتوری در مصر است.

عکس / حضور مبلغان دینی در دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و تراکتورسازی (اینها چه از جان مردم میخواهند!)

عکس / حضور مبلغان دینی در دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و تراکتورسازی (اینها چه از جان مردم میخواهند!)