Monday, May 23, 2011

فیلم / تجمع مردم در مقابل خانه خانواده ناصر حجازی و سر دادن شعار (2 فیلم



ادامه دستگیری ها و خودکشی پیشنماز دولت

اگر تا چند ماه پیش اصول‌گرایان از احمدی‌نژاد به عنوان "رییس‌جمهوری مکتبی" نام می‌بردند و در ستایش از ولایت‌پذیری وی، سخن‌ها بر زبان می‌راندند، در یک ماه گذشته اوضاع دگرگون شده و اکنون بسیاری از نزدیکان احمدی‌نژاد به عنوان خطر اصلی جمهوری‌اسلامی معرفی می‌شوند.




اکنون اما علاوه بر خبر برخورد با اطرافیان اسفندیار رحیم‌مشایی، اخباری از خودکشی پشی‌نماز نهاد ریاست جمهوری نیز منتشر می‌شود و برخی از مدیران کل نیز به عنوان جاسوس معرفی می‌شوند. ضمن آنکه سایت‌های اصول‌گرا هم‌چنان مشغول افشاگری درباره رحیم‌مشایی و نزدیکانش هستند.



افشاگری درباره مشایی از زمان آغاز اختلافات میان محمود احمدی‌نژاد و آیت‌الله خامنه‌ای بر سر عزل یا ابقای حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات، تشدید شده است. دخالت رهبر جمهوری اسلامی و نامه وی برای ابقای وزیر اطلاعات، باعث قهر یازده روزه احمدی‌نژاد شد؛ مساله‌ای که به اعتقاد اصول‌گرایان با تحریک رحیم‌مشایی صورت گرفته بود. از جمله افشاگری‌ها در این زمینه مربوط به پرونده شرکت سمگا بود. برخی سایت‌ها نیز با انتشار مطالبی، به بحث سواستفاده فردی با نام پانته‌آ فیوضی از رابطه با رحیم‌مشایی پرداخته بودند.



سایت‌های اصول‌گرا همچنین از عباس غفاری با عنوان شیطان‌پرست یاد کرده و وی را به فساد اخلاقی متهم و مدعی شده بودند که همسر پانته‌آ فیوضی، در وزارت امورخارجه آمریکا مشغول به کار است.







خودکشی امام جماعت نهاد ریاست‌جمهوری



در چنین فضایی روزنامه جوان ـ- وابسته به سپاه پاسداران ـ- اعلام کرده است که عباس امیری‌فر، پیش‌نماز نهاد ریاست‌جمهوری، که به دلیل رابطه با تهیه و انتشار فیلمی در رابطه با ظهور امام زمان، بازداشت شده، دست به خودکشی زده است؛خبری که یکی از نزدیکان امیری‌فر حاضر به تایید یا تکذیب این خبر نشده است.



این روزنامه در خبر خود نام فردی که دست به خودکشی زده است را، «ع.تبر» ذکر کرده. برخی منابع اعلام کرده‌اند که «تبر» نام مستعار عباس امیری‌فر، پیش از انقلاب بوده است.



عباس امیری‌فر، از جمله افراد نزدیک به رحیم‌مشایی ۱۱ اردیبهشت سال جاری توسط نیروهای اطلاعات سپاه پاسداران بازداشت شد.



جوان نوشته است که "وی در زندان پارچ پلاستیکی را به صورت چاقو درآورده و اقدام به خودکشی کرده بود که باهوشیاری ماموران نجات پیدا کرده است". جوان همچنین نوشته است که امیری‌فرماموریت داشته تا در "تشکل‌های ارزشی" انشقاق ایجاد کند. به نظر می‌رسد اشاره این روزنامه به جامعه روحانیت مبارز باشد.



امیری‌فرپیش از بازداشت در مصاحبه‌ای با خبرگزاری فارس، از رحیم‌مشایی به عنوان رییس‌جمهور آینده ایران نام برده بود. در زمان برکناری مصلحی هم از امیری‌فر به عنوان گزینه احمدی‌نژاد برای وزارت اطلاعات نام برده می‌شد.



اکنون اما امیری‌فر و رحیم‌مشایی متهم به نفوذ در وزارت اطلاعات و تلاش برای تصفیه در این وزارت‌خانه شده‌اند. محمدابراهیم نکونام نماینده گلپایگان، در این زمینه گفته است: "برخی از کارمندان نخبه وزارت اطلاعات از جمله مسئول پرونده عبدالمالک ریگی از ابتدای سال 1390 بازنشسته شده اند. برخی از آنها عاشق کارشان هستند و مایلند در این وزارتخانه خدمت کنند اما می گویند نظام می خواهد ما را از خدمت باز دارد".



محمدرضا خباز، دیگرنماینده مجلس نیز در این باره چنین سخن گفته است: "نظام نمی خواهد عناصر نخبه از وزارت اطلاعات بروند، بلکه جریان انحرافی دولت قصد چنین کاری را داشت".



در همین حال، ودر ادامه موج بازداشت و بازجویی از نزدیکان مشایی، وب‌سایت هفت صبح نوشته است که " دکتر ملک زاده [دبیر شورای عالی ایرانیان مقیم خارج از کشور] به اختیار خود و صرفا جهت پاسخگویی به برخی ابهامات و سوالات به مدت یک الی دو ساعت جلسه ای با نهادهای ذیربط داشته است".



دو روز پیش برخی رسانه‌ها خبر از آن داده بودند که حمید بقایی معاون اجرایی احمدی‌نژاد با حکم دیوان عدالت اداری به چهار سال انفصال از خدمات دولتی محکوم شده است. سایت الف در این زمینه نوشته بود: "بقایی به دنبال تخلفات عدیده در دوره‌ای که ریاست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری را بر عهده داشته، در دیوان عدالت اداری محکوم شده است.وی تا این لحظه حاضر نشده است که این حکم را اجرا کند و به دنبال برگرداندن آن در دیوان عدالت اداری است".







جاسوس بازی



از سوی دیگر، پس از سخنان حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات، درباره برخورد این وزارتخانه با جریان انحرافی، و همچنین صدور بیانیه‌ای از سوی وزارت اطلاعات درباره بازداشت 30 نفر به اتهام جاسوسی برای آمریکا در - ایران، ترکیه٬ مالزی و امارات – خبرگزاری فارس با انتشار خبری، اعلام کرد که " يك مدير دولتي در يك وزارتخانه و چند مدير نهادهاي خدماتي" از جمله بازداشت شدگان هستند".



این خبرگزاری نزدیک به سپاه پاسداران در خبر خود مدعی شده: " يكي از بازداشت‌شدگان در يكي از وزارت‌خانه‌‌هاي كشور 25 سال سابقه فعاليت دارد كه جذب اين شبكه شده بود... يكي از مديران يك نهاد خدمات‌رساني نيز بسته بسيار مهمي از ريز فعاليت‌هاي اين نهاد خدماتي و شيوه‌هاي خرابكاري در اين نهاد را آماده ارسال كرده بود... يكي ديگر از مديران يك نهاد خدماتي... اطلاعات جامعي را درباره چگونگي انفجار و خرابكاري آماده ارسال كرده بود اما پيش از هرگونه اقدامي بازداشت شد".



پیش از این خبرگزاری‌ها اعلام کرده بودند که 25 تن از نزدیکان اسفندیار رحیم‌مشایی بازداشت شده‌اند. برخی از این افراد از سوی رسانه‌های اصول‌گرا به عنوان جاسوس معرفی شده اند.



یحی رحیم‌صفوی مشاور آیت‌الله خامنه‌ای نیز این مساله را تایید کرده است: "سرنخ برخی جریان‌های سیاسی انحرافی در دست سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه است". محمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستصعفین نیز وعده داده است که "در ماه‌های آینده اطلاعات مفصل‌تری از جریان انحرافی را به مردم ارائه می‌دهیم".







تلاش برای بازداشت مشایی



پیش از این سردبير وب سايت هفت صبح ـ- که گفته می‌شود نزدیک به رحیم‌مشایی است – نوشته بود: "فشار شديدی از جانب اقتدارگرايان برای دستگيری و بازداشت مهندس مشايی وارد شده و تلاش می‌شود با دستگيری دوستان نزديک مهندس زمينه چينی برای گسترش دستگيری‌ها صورت گيرد".



وی همچنین نوشته بود که " ما و سایر اصولگرایان پیشرو به راهی که انتخاب کرده‌ایم اعتقاد داریم و از قبل پیش‌بینی هزینه‌های احتمالی را کرده‌ایم و برای آن‌ها برنامه داریم".



برخی دیگر از اصول‌گرایان درروزهای گذشته خواستار بازداشت رحیم‌مشایی شدند. انصار حزب‌الله با صدور بیانیه‌ای خواستار برخورد قوه‌قضاییه با رحیم‌مشایی شده و قاسم روان‌بخش، از شاگردان نزدیک آیت‌الله مصباح یزدی نیز درباره مشایی گفته بود: "مشايی يک فراماسونر است که بايد بازداشت شود".



در همین حال برخی اخبار حکایت از آن دارد که سایت‌های آزادی‌نیوز٬ نها‌ل‌نیوز و آیین‌نیوز که توسط برخی از حامیان رحیم‌مشایی به روز می‌شد، فیلتر و یا به کلی از دسترس خارج شده‌اند. هنوز مقامات مسوول علت انسداد و از دسترس خارج شدن این سایت‌ها را اعلام نکرده‌اند. در هفته‌های گذشته و هم‌زمان با اختلافات میان محمود احمدی‌نژاد و آیت‌الله خامنه‌ای، سایت‌هایی چون برای همه، محرمانه‌نیوز، دولت یار، رهوا، باکری آنلاین و ... که همگی از حامیان مشایی بودند، فیلتر و از دسترس خارج شده بودند.



درتحولی دیگر طی روزهای گذشته برخی فرماندهان سپاه نیز علیه رحیم‌مشایی به پا خاسته‌اند. حسین همدانی فرمانده سپاه تهران، اعلام کرده بود: " تهدیدی که از ناحیه جریان انحرافی احساس می شود دامن زدن به فرقه گرایی است". یدالله جوانی، رییس دفتر سیاسی سپاه نیز با انتشار یادداشتی در هفته‌‌نامه یالثارات، نوشته بود: " كنون نيز يك باند فاسد، شياد، قدرت گرا و شيطاني با بهره گيري از راهبرد نفوذ و توفيق در جلب اعتماد برخي از صاحب منصبان، دغدغه هايي را در دلسوزان نظام پديد آورده و آنان بر اساس همين دغدغه ها، زنگ هاي خطر را به صدا درآورده اند. آنچه خطر اين جريان انحرافي را نگران كننده مي سازد، ماهيت ديني و اعتقادي انحراف است".



در همین حال ناصر سقای بی‌ریا، مشاور سابق محمود احمدی‌نژاد درامور روحانیت، در سخنانی گفته است که از "راس جریان انحرافی نقل می‌کنند که شش سال اول، زمان مدارا با نظام اسلامی و دو سال آخر، زمان ساختار شکنی است".



وی اضافه کرده است: "این‌ها قصدشان این بود که نظام را با چالش مواجه کنند. اگر این گونه باشد آن‌ها یک روزی هم در برابر مقام معظم رهبری می‌ایستند از این رو باید در این خصوص هوشیار، مراقب و مواظب باشیم".



بی‌ریا هدف این جریان را این چنین شرح داده است: "جریان انحرافی در ‌‌نهایت می‌خواهد به طور کلی روحانیت را کنار بگذارد از این رو می‌گویند ولایت فقیه باشد اما جز نصیحت کاری نکند".

پیشبینی تحولات «نظر» مقام معظم

پیشبینی تحولات «نظر» مقام معظم


اژه ای : حکم قصاص آمنه قطعاً اجرا می‌شود

اژه ای : حکم قصاص آمنه قطعاً اجرا می‌شود


سخنگوی قوه قضائیه گفت: حکم قصاص آمنه قطعاً اجرا می‌شود و تنها به دلیل آنکه قصاص عضو کمی مشکل‌تر از قصاص نفس است اجرای آن به تعویق افتاد.



به گزارش مهر، حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای در نشست خبری بعداز ظهر دوشنبه با بیان اینکه مجازات در اسلام حتی به نفع مجرم است، گفت: حکم قصاص آمنه قطعاً اجرا می‌شود و تنها به دلیل آنکه قصاص عضو کمی مشکل‌تر از قصاص نفس است اجرای این حکم به تعویق افتاد.



وی افزود: برخی این حکم را خلاف حقوق بشر می‌دانند اما کافی است خود را به جای این دختر دانشجوی جوان بگذاریم که پدر و مادرش برای او هزاران آرزو داشتند اما جوانی از روی هوا و هوس و انگیزه‌های دنیوی به دلیل رد پیشنهاد ازدواج مقدار زیادی اسید تهیه می‌کند و این دختر را برای سالیان دراز دچار مشکل می‌کند.



اژه ای ادامه داد: آیا انصافاً این قصاص می تواند دردی را که این دختر کشیده و تا آخر عمر باید تحمل کنند جبران کند.



وی افزود: اگر این دختر ازدواج کند و مادر بچه‌‌ای شود این کودک هرگاه به صورت مادرش نگاه می‌کند این درد را دوباره تازه خواهد کرد. این گناه بزرگ را نمی‌توان جبران کرد.



سخنگوی قوه قضائیه با تشریح اوضاع آمنه گفت: این دختر 19 بار زیر تیغ جراحی قرار گرفته و بارها رنگ غربت را تحمل کرده است. من از لحاظ عاطفی حق را به او می دهم برای همین تاخیر قصاص را پیگیری کردم که عنوان شد باید تمهیدات اندیشیده شود که ضایعات دیگری برای فرد متهم به وجود نیاورد.



وی در پاسخ به انتقادات افرادی که این حکم را خلاف حقوق بشر می‌دانستند گفت: آیا این فرد جزو بشر نیست؟ آیا حقوق او ضایع نشده است؟ مگر می‌شود دردی را که این خانم تحمل کرده است را جبران کرد.



محسنی اژه‌ای در پاسخ به پرسشی مبنی بر افزایش بودجه قوه قضائیه گفت:‌ امسال با مساعدت دولت، مجلس و مسئولان بودجه قوه قضائیه نسبت به سنوات گذشته افزایش پیدا کرده اما همچنان به لحاظ بودجه عقب ماندگی‌هایی داریم.



وی با اشاره به افزایش بودجه عمرانی قوه قضائیه ادامه داد: امیدوارم این افزایش در جهت رضایت مردم استفاده شود.



تا زمانی که قانون منع استفاده از ماهواره پابرجاست باید اجرا شود



سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به جمع‌آوری ماهواره‌ها در ماه‌های اخیر گفت: منع استفاده از ماهواره جز در موارد خاص قانون است و با متخلفان برخورد می‌شود. نیروی انتظامی در مواردی که این جرم آشکار است برخورد می‌کند و در مواردی که غیرمشهود باشد با حکم قضائی وارد عمل خواهد شد و تا زمانی که این قانون پابرجاست باید اجرا شود.



وی افزود: حضور نیروی انتظامی با مجوز قوه قضائیه تجاوز به حریم مردم محسوب نمی‌شود و بلامانع است.



محسنی اژه‌ای در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چرا سرعت عملی که در برخورد با توهین کنندگان به فائزه هاشمی شده بود در برخورد با وی اعمال نمی‌شود در حالی که وی پرونده‌ای در رابطه با توهین به مسئولان کشور دارند، گفت: در مورد دوم نیز برخورد شده است اما انتظار از قوه قضائیه این است که طی یک هفته به همه موارد پاسخ داده شود حتی در مورد توهین کنندگان به فائزه هاشمی هنوز حکم قطعی صادر نشده است و در مراحل رسیدگی است. پرونده خانم هاشمی نیز در همین مرحله است.



وی در مورد برخی شایعات مبنی بر سیاسی بودن حکم سارقان مسلح اصفهان گفت: برای هفت نفر از مجرمان این پرونده در دادگاه بدوی حکم صادر شد و احکام قطعی اجرایی شد. این افراد هیچکدام سابقه سیاسی و عضویت در احزاب سیاسی را نداشتند که بتوان آن را سیاسی دانست.



حکم بقایی در مرحله تجدید نظر است



سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به پرسش دیگری در رابطه با حکم دیوان عدالت اداری برای بقایی و اظهار نظر وی در خصوص رای دادگاه که عنوان شده بود آن را قبول ندارد، گفت: این که کسی عنوان کند قانون را قبول ندارم و برای آن تن به اجرای آن نمی‌دهم قابل قبول نیست اما این حکم در مرحله تجدید نظر است و تا نهایی نشود امکان اجرایی شدن ندارد و حضور وی تا زمان نهایی شدن حکم خلاف قانون نیست.



بازداشت 6 نفر در ارتباط با پرونده سی دی ظهور نزدیک است



محسنی اژه‌ای در خصوص آخرین وضعیت متهمان سی‌دی ظهور نزدیک است، گفت: 6 نفر در این رابطه باز داشت شدند که سه نفر از آنها پس از اتمام تحقیقات با قرار وثیقه آزاد شده و سه نفر هنوز بازداشت هستند و هنوز کیفرخواست صادر نشده است.