Friday, July 2, 2010

"توییتر در ایران، دامی برای شکار مخالفین بوده است"

شهرزاد نیوز: در جریان رویدادها و اعتراضات پسا انتخاباتی در ایران در سال گذشته،بسیاری توتیتر را یک ابزار سازمانده و بسیج کننده معرفی کردند. در رسانه های غرب نیز به کرات از "انقلاب تویتتری" صحبت شد. حتی تویتیر کاندیدای جایزه نوبل شد. آیا این مسائل با واقعیت های جامعه ایران خوانایی دارند؟ پاسخ "اریش موشل" روزنامه نگار اتریشی منفی است. او می گوید اتفاقا آزاد گذاشتن توییتر در آن روزهای بحرانی، دامی برای شکار مخالفین و ردیابی آنها بوده است.




اریش موشل که بیش از 15 سال است در زمینه بررسی تاثیرات و عواقب تکنولوژی مدرن ارتباطی در رسانه های آلمانی زبان اتریش وآلمان می نویسد، در جلسه ای که به بررسی نقش اینترنت در وقایه ایران در محل پارلمان اروپادر بروکسل برگزار شده بود، وقایع ایران را مرور کرد. وی ضمن انتقاد به نگاه تک بعدی مثبت نسبت به اینترنت، از خطرات و عواقب منفی آن گفت.



او ضمن اشاره به مصاحبه با ایرانی های که از ایران گریخته اند، گفت این اظهارات حاکی از آن اند که دولت ایران نه تنها در خیابان بلکه از طریق مونیتورهای کامپیوتر به پی گرد کاربران ایننرنتی و تظاهرکنندگان می پرداخته است.



نقش اغراق آمیزی که به تویتیر داده شده ، مورد انتقاد فرد پطروسیان- سردبیربخش اینترنتی رادیو فردا نیز قرار گفت. او گفت که بسیج یک تظاهرات 700 هزارنفره به تویتیر نسبت داده شده است. در صورتی که یک پیام توییتری به طور میانگین تنها 48 بار تکرار و باز تکثیر می شود.

( خبر ویژه سمپوزیوم بروکسل)
نظرات خوانندگان


نوشته شده در تاريخ يازدهم تير ۱۳۸۹ برابر با دوم ژوئيه ۲۰۱۰ ، 03:47:05 توسط goftar nick

در یکی از وب سایت های ایران که گاهی ۶۰۰۰- ۷۰۰۰ نفر اون لاین هستند .دادستانی سایت را بست و از سایت تمام IPهارا خواست حالا من هرکاری می کنم که ای میلم را پاک کنم نمی شود کسی از دوستان راه حلی دارد یا نه.... در ضمن بالای دست همه اینترنت Google هست یعنی خواهی نخواهی در گوگل همه چی اتوماتیک فقط ثبت میشود



نوشته شده در تاريخ يازدهم تير ۱۳۸۹ برابر با دوم ژوئيه ۲۰۱۰ ، 02:11:03 توسط bolboli

با درود به البرز اگر شما در خارج از کشور ایران یک کامنت برای سایتهای ایرانی‌ در داخل از کشور بگذارید ردیابی آدرس شما بستگی به کشوری که زندگی‌ می‌کنید دارد. مثلا : اگر در آلمان زندگی‌ می‌کنید و ارتباط اینترنتی شما از طریقه یک شرکت آلمانی‌ مثل ۱&۱، الیس، ودفن یا تله کام برقرار میشود (آی‌پی متغیر: فقط نامه شرکت سرویس دهنده و حدود منطقهای که شما زندگی‌ می‌کنید. اما نامه شما محفوظ است). تنها این شرکتها آدرس و نامه شما را میدانند. پی‌ گیری حقوقی برای ردیابی مشخصات شما فقط با درخواست دادستانی کشور آلمان امکان پذیر است. مگر رژیم در این شرکتها جاسوس داشته و یا آنها را به طور غیر قانونی با پرداخت سنگین پول به مشخصات کاربر دستیابی کند.(در آلمان امکانش خیلی‌ خیلی‌ کم است، در اروپا قوانین تقریبا یکسان است.) نوع دوم ردیابی این است که شما یک آی‌پی ثابت داشته باشید. مثلا با تلکم یا فلان " شرکتهای ایسپ قرارداد خط دائمی برقرار کرده باشید (مثلا برای شرکت خصوصی خودتان) این آی‌پی آدرس را میشود به راحتی‌ پیدا کرد چرا که به نام شرکت و در نتیجه به نام صاحب شرکت ثبت شده. در مورد کشورهای دیگر مثل آ



نوشته شده در تاريخ دهم تير ۱۳۸۹ برابر با يکم ژوئيه ۲۰۱۰ ، 23:02:10 توسط SAM

دوست عزیز، اروپا که ایران نیست که این فاشیستها هر غلطی که بخواهند بکنند ! برای ردیابی آی پی شما احتیاج به اجازه دادگاه و قاضی میباشد. شما با کامنت گذاشتن که گناهی نکردید که دادگاه رای به دادن آی پی شما به حکومت جهل و جنون بدهد !



نوشته شده در تاريخ دهم تير ۱۳۸۹ برابر با يکم ژوئيه ۲۰۱۰ ، 17:24:34 توسط البرز

من يک سئوالي حضور هموطنان و متخصصان عزيز داشتم.آيا دستگاههاي اطلاعاتي رژيم مي توانند از طريق آي پي ايرانياني که در خارج از کشور اقامت دارند رو شناسايي کنند وهنگام ورود به ايران براشون ايجاد مشکل کنند؟مثلاً آگر کسي در خارج ايران هست و براي يکي از سايتهاي داخل ايران کامنت ميذاره,چقدر ريسک کرده؟و سوال دوم اينکه اگر رژيم اين امکان رو داره راه مقابله باهاش چيه؟آيا فايروال کمکي مي کنه و يا برنامه هايي که آي پي رو تغيير ميده؟

No comments:

Post a Comment