Tuesday, March 28, 2017

«پول‌پاشی بی‌حساب» در آستان قدس رضوی: توزیع روزانه ۲۴۰ هزار وعده غذا!

«پول‌پاشی بی‌حساب» در آستان قدس رضوی: توزیع روزانه ۲۴۰ هزار وعده غذا!


در حالی‌که آستان قدس رضوی از نظارت نمایندگان مجلس و دولت خارج است و به هیچ نهاد نظارتی جز دستگاه عریض و طویل بیت رهبری پاسخ‌گو نیست، مرتضی بختیاری قائم مقام این آستان از توزیع روزانه ۲۴۰ هزار وعده غذا در این آستان خبر داده است.

مرتضی بختیاری مقام سابق قضایی و قائم مقام فعلی آستان قدس رضوی در نشستی خبری گفته است که «نمایندگی آستان قدس رضوی در تمامی استان‌های کشور و حتی ۱۹ استانی که موقوفه‌ای از این آستان مقدس ندارند، دایر شده است.»

وی اظهار کرد: حدود ۳۰۰ هزار زائر اولی در سال ۹۵ که اکثراً قشر سالمند بودند، به حرم مطهر رضوی مشرف شدند و به دستور تولیت سه روز توسط آستان قدس رضوی میزبانی کامل می‌شدند. در سال ۹۶ افزایش این آمار را خواهیم داشت و با تاکید تولیت آستان در آینده‌ای نزدیک دیگر نباید زائر اولی داشته باشیم.

بختیاری از برگزاری صد جلسه مجمع شرکت‌های اقتصادی زیر مجموعه آستان قدس رضوی خبر داده و گفته: «در حوزه اقتصادی بیش از ۱۰۰ مجمع در سال ۹۵ برگزار شد و وظایف تکلیفی را بر عهده شرکت‌ها گذاشتیم و تمامی گزارش‌ها استخراج شده و در اختیار تولیت آستان قدس رضوی قرار گرفته و به علت محرمانه‌ بودن آن رسانه‌ای نشده است.

آستان قدس رضوی یکی از بنگاه‌های بزرگ اقتصادی کشور است که موقوفات عظیم مالی، میهمانسراهای مجلل متعدد و شرکت‌های وسیع تجاری دارد. گفته می‌شود بخش اعظمی از اقتصاد کشور در اختیار آستان قدس رضوی قرار دارد اما این آستان علاوه بر استفاده از بودجه‌های چند صد میلیارد تومانی کشور به هیچ نهادی جز بیت رهبری پاسخ‌گو نیست و از مالیات نیز معاف شده است.

قائم مقام آستان قدس رضوی گفته است که «روزانه ۱۰۰ هزار صبحانه در حرم مطهر رضوی، ۴۰ هزار صبحانه در مبادی ورودی مشهد، ۱۰۰ هزار ناهار در حرم مطهر رضوی، توزیع بسته‌های متبرک و غیره توزیع می‌شود».

مشخص نیست در سال‌های  ۹۵ و ۹۶ که توسط رهبری به عنوان سال «اقتصاد مقاومتی» نام‌گذاری شده، این «پول‌پاشی»ها با نظارت کدام دستگاه نظارتی صورت می‌گیرد و چرا مردم باید با وجود آمار بالای بیکاری و نبود شغل، حق و حقوق خود را در سفره‌های نذری این آستان به دست آورند؟ چرا نباید این «پول‌پاشی»‌ها در زیرساخت‌های اقتصادی کشور سرمایه‌گذاری شود تا تولید و اشتغال کشور به چرخه در آید؟ آیا می‌شود نام این اعمال پوپولیستی را تلاش ابراهیم رئیسی برای جمع‌اوری کردن رآی در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۳۹۶ نام نهاد؟
کانال جانبازان اصلاحات

No comments:

Post a Comment