Friday, December 25, 2009

روایت عراقی از دو ماهی که کشور دست سپاه بود


سپاه پاسداران می گوید که بنابه درخواست نیروی انتظامی روز 23 خرداد در اولین روز بعد از برگزاری انتخابات بسیج وارد عمل شده اما از روز 25 خرداد به مدت دو ماه تمام مسئولیت به عهده این نیرو بوده است.

سرتیپ عبدالله عراقی فرمانده سپاه محمد رسول الله در جریان بازدید از ایرنا گفته است که نیروی های بسیجی به درخواست نیروی انتظامی روز 23 خرداد وارد عمل شدند «اما از 25 خرداد تمام مسئولیت بر عهده سپاه و نیروهای بسیجی گذاشته شد که تا 25 مرداد ماه ادامه داشت.»

این در حالی است که عراقی در نیمه تیرماه گفته بود که روز 30 خرداد سپاه محمد رسول الله که بازوی اجرایی بسیج در شهر تهران است با کمک نیروی انتظامی وارد عمل شده و از ساعت دو ونیم بعد از ظهر همان روز در تهران مستقر شد.

عراقی آن زمان گفته بود که بنابر مصوبه شورای عالی امنیت ملی سپاه و بسیج در روز 30 خرداد وارد عمل شدند و «مجموعه سپاه تهران بزرگ به عنوان بازوی اجرایی سپاه پاسداران در تهران به کمک نیروی انتظامی آمد.»

انتشار نتیجه انتخابات ریاست جمهوری که در آن محمود احمدی نژاد پیروز انتخابات اعلام شد، اعتراض گسترده ای به دنبال داشت و معترضان نتایج اعلام شده انتخابات را غیرقابل قبول دانسته و دولت را به تقلب در انتخابات متهم کردند.

با وجود منع هر گونه گردهمایی از سوی دولت، راهپیمایی هایی اعتراضی در نقاط مختلف ایران برگزار شد و طرفداران میرحسین موسوی و مهدی کروبی چند راهپیمایی بزرگ در تهران برگزار کردند.

این فرمانده سپاه به وقایعی اشاره می کند که در جریان اعتراضات بعد از انتخابات در مسجد لولاگر اتفاق افتاد و گفته می شد بسیجی های مستقر در این مسجد به سوی معترضان تیراندازی کرده اند اما عراقی می گوید: یک تیر از بسیجیان شلیک نشد ولی در دنیا گفتند که بسیجیان مردم را کشتند، اما داخل خودشان افرادی بودند که به مردم شلیک کردند و به نام بسیجی، نیروی انتظامی و بچه های وزارت اطلاعات تمام می کردند.

این فرمانده سپاه همچنین به وقایع روز 25 خرداد اشاره می کند که بزرگترین راهپیمایی معترضان بعد از انتخابات در خیابان انقلاب به سمت میدان آزادی برگزار شد و دست کم سه میلیون تن در آن شرکت داشتند.

در جریان این راهپیمایی نیروهای بسیج پایگاه 117 میدان آزادی به سمت معترضان آتش گشودند و چند نفر در جریان این درگیری کشته و زخمی شدند.

عراقی می گوید: بیش از ده هزار نفر به این حوزه حمله کرده بودند و به بسیجی ها گفتم چند تا تیر مشقی بزنید تا شاید این افراد بترسند و از آنجا دور شوند اما این افراد زمانی که فهمیدند این تیرها مشقی است به هم می گفتند نترسید تیرها مشقی است.

به گفته عراقی این پایگاه داری صدها قبضه اسلحه بوده و «فردی که قصد داشت از دکل مخابرات وارد اسلحه خانه شود را (بسیجیان) با تیر زدند و افتاد، رسانه های بیگانه نیز آمدند آن لحظه ای که تیر اندازی می شود را به خورد مردم جهان دادند.»

تصاویری که از این حادثه منتشر شده، فردی را نشان می دهد که از پشت بام این پایگاه به سمت معترضان تیراندازی می کند.

با آنکه نمایندگان میرحسین موسوی و مهدی کروبی دو نامزد معترض به نتایج ریاست جمهوری اعلام کرده اند که بیش از هفتاد نفر در حوادث انتخابات جان باخته اند اما عراقی می گوید که در جریان وقایع بعد از انتخابات 24 نفر کشته شده اند که 12 نفر آنها «شهدای بسیجی» بودند.

در روز بیستم شهریور عراقی آمار متفاوتی را منتشر کرده و گفته بود که در جریان حوادث بعد از انتخابات 36 نفر کشته شدند که سه مورد آنها در بازداشتگاه کهریزک در جنوب تهران بوده است.

در هفته های گذشته فرماندهان ارشد سپاه آمارهای متفاوتی از تعداد کشته های بعد از انتخابات ارائه کرده اند.

No comments:

Post a Comment